Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menum
Ya da sosyolojinin itiraflari diyelim
Sabah
Yagsiz 2 yumurtali omlet
15 zeytin
1 kk peynir

Aksam 5 te
1 tabak dolusu yaprak sarma

Tabagin buyuklugu hakkinda bisey yazmiyorum. Dogal olarak baska da bisey yemedim, yemiycem de..
Haftasonu nefsimizi koreltecek kadar minicicik hakkimiz olsun ki biktirici olmasin diyet.iste ondan diyelim sosyoloji uzulme,hafta ici taam gaz devam.sarmadan benim yerime de yeseydin bi tane,zira koca bi tabak yemissin ya :) afiyet olsun

kuruyemiş ve peynirli börek yedim sınırı da aştım off spor yapamayınca böyle oluyo işte bu hafta son yazılılarım yediklerime dikkat etmem gerek sonra spor ağırlıklı zaten :/

Kızlar alışmışım pc den alıntı yapıp yazmaya , telefonda geçmişi falan okuyamadım hiç

@Karacamdan Kelebek bende 10 saat boyunca resmen kadıköyde bi ileri bi geri yaptım , yorgunluğumu eve gelince farkettim :)

Canım benim hayırlı olsun, çok sevindim. Benim de içime hep kiz doğmuştu
Allah bana nasip etsin inşallah önümüzdeki ay tatlı bir kız
Allah gonlune gore versin

Hayirlisi olsun kaptan,tam yumurtlama aninda yleri iyi denk getirmissiniz

Ben cok guzel sac yaparim,belik orerim.son gunlerde kizim sadece toplatsa da

Haftasonu nefsimizi koreltecek kadar minicicik hakkimiz olsun ki biktirici olmasin diyet.iste ondan diyelim sosyoloji uzulme,hafta ici taam gaz devam.sarmadan benim yerime de yeseydin bi tane,zira koca bi tabak yemissin ya :) afiyet olsun
Canimsin oyy moral verdin.
Merak etme canim, senin ve topikteki tum arkadaslarimin yerine de yedim dusun artik ne kadar yedigimi

Canim baktim da bu isvec diyeti ne fena bisey yaa. Olmek daha az aci verir, hem garanti zayiflarim
Aynen canım diyetisyenle konuşacam belki başka şey buluruz ama yap derse dayanacam metabolizmam çalışmıyor bir şoklama şartmış.Bu kilo metabolizma hızım 1215 çıkıyor
Günaydın, kahvaltımı yaptım geldim, herkes nerde bakiim?
Birileri ekmeğe tahin pekmez sürüp sürüp yiyo sanırsam Oh oh yarasın
Tereyağlı ekmeği de unutmayın tamam mı
Kim yemiş onları kim yemiş :)))
Kizim olacakmissss :)))
Yupppi bir prenses daha.Sağlıkla gelsinn prensesimiz :)
Huhu takım nerelerdesiniz, haftasonu diye kaçamak yapmıyonuz di mi? Kocalar evde, börekler, kızartmalar yiyosanız yandınız
Ben tam gaz devam ediyorum ona göre
Nerdeee canım temizlik çamaşır misafir anca oturdum ben
Çok sagolun Kizlar. Ben hala soktayim hep erkek diye dusunuyirdum :)) Ayfercim takimda senle ben hariç herkes kiz diyordu
Ben demiştim prenses olacak diye sağlıkla gelsin güzel kız :)
Ooo tebrik ederim canım kurtulmuşsun ne güzel.
dudujan rakibem nerelerdesin? :)
Canım temizlik misafir çamaşır anca oturdum bitmiyor bu işler. Neler napıyorsun nasıl gidiyor.?
Beybilerrr naparsinizzzz yahuui :)
anca oturdum canım iş bitmiyor bu evde Sen napıyorsun nasılsın?

Benimde kayinpederim vardi ama simdi gitti oda bi kac gun kalmisti :) aynen bendrde hic is bitmedi mutfaktan cikamadim kolay gelsin snaa da :))

@erigim listeyi bana da gonderirsen sevinirim

selam canımm. senin adına çok sevindim

oyyy oyyy çok yoruldummm. eşimin amcaları, kv.ler, görümcemler geldi. daha yeni gittiler. bende biraz ortalığı toparlayıp yatıcam. yazdıklarınıza yarın tek tek cevap vericem. herkese iyi gecelerrrr

Kizim olacakmissss :)))
Hayirli olsun canim
. Omru uzun hayirli evlat olsun insallah :))
hicte bile rakip takimdan super bi diyet kaptim yumurtali ohh cpkta severim yumurtayi tam benlik gitsin su odemde bu hafta takimin birincisi benim
Ahahah hic gulexegim yoktu gece gece :))
Greyfurtmuu iyykk
sok diyetler bba gre degil sen yap snra kilo al :)(
Benim bu rakibeler nerde acaba Kanguru_ @Puffer
anca gelebildim

menum
sabah
2 yk mihlama ekmeksiz

ogle
1 pors. Makarna

aksam
1 pors. Hamsi buglamA

İlk defa balik yedigini gordum
Gerci ben butun topigin yerine yiyorum

Slm kızlar, benim internet bugün çok kötüydü bi gitti geldi sonra hepten gitti daha yeni geldi, hızlıca okudum yazılanları, şu anda kucağımda bebiş uyuyor o yüzden alıntı yapamıyorum
@Karacamdan Kelebek menün güzel hatta az bile geldi bana, yürüdüğün yerleri benim yerime de yürü çok severim oraları:)
E Etabiti afiyet olsun, bayılırım sarmaya da yapacak kimse yok maalesef
_inci rakibim menünü göremedim ama atladım mı acaba, kucağımda çocukla okurken kaçırdım sanırım. Bu arada 19 aylık dana emiyo demişsin ya, benim büyük danam tam 30 ay emdi, hala da arada gelip koklayıp öper, buna ne diyorsun :)))
masalimsii lahmacunları çok kaçırma ha, bak az bi kilon kaldı dikkat et aman
@erigim ben de artanları buzluğa atıyorum sonra bizimkiler isteyince çıkarıp ısıtıyorum:)))
Saat kaç olmuş yine en sona ben kaldım, dükkanı kapatayım bari; içerde kimse var mı, kapıyı kilitliyorum ona göreee .....

Hay masallah, 30 ay mi nerdeyse ilkokula baslayacakmis
Kuzucuk misil m;sil uyuyor, benim uykum kacti. Aksam dunya kadar cay icince uyku falan kalmadi. Kitap okuyayim bari..

Gunaydi nn n kizlaaaaarrrr afiyet olsun @erigim canim kac kg hedefi bu diyetn bide kilolar geri gelmzmi ne diyosun?

Gunaydin kizlarr. @erigim ohhh afiyet olsun. Bende erken kalktim 7 de. Esim ise gidecek. Bende beraber kahvalti yapalim diye kalkip kahvalti hazirladim. Simdide masayi toplayip cay keyfi yapicam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…