- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
masalimsii aralara meyve ve 1 kac tanecik kuruyemis koysan badem findik gibi super olacak
Haftasonu nefsimizi koreltecek kadar minicicik hakkimiz olsun ki biktirici olmasin diyet.iste ondan diyelim sosyoloji uzulme,hafta ici taam gaz devam.sarmadan benim yerime de yeseydin bi tane,zira koca bi tabak yemissin ya :) afiyet olsunMenum
Ya da sosyolojinin itiraflari diyelim
Sabah
Yagsiz 2 yumurtali omlet
15 zeytin
1 kk peynir
Aksam 5 te
1 tabak dolusu yaprak sarma
Tabagin buyuklugu hakkinda bisey yazmiyorum. Dogal olarak baska da bisey yemedim, yemiycem de..
Emziriyor musun bebegin kac aylik.benim koca dana da hala emiyorYok canim tetiklemiyor ben biraz esnek davraniyorum meyve ekledim sut ekledim ara yok ama ara yaptim ben sonucta emziriyorum zaten bi kac gunluk odemi atsin diye tatlim
Allah gonlune gore versinCanım benim hayırlı olsun, çok sevindim. Benim de içime hep kiz doğmuştu
Allah bana nasip etsin inşallah önümüzdeki ay tatlı bir kız
Hayirlisi olsun kaptan,tam yumurtlama aninda yleri iyi denk getirmissinizCanim plates topuyla cek yani en kotu leslie yap karnida toparliyor sporsuz gobek gitmez
ben esime derdim ki bu x lerin kiz oldugu nasil belli yavas gidip gec oluyolar
Erkekler oyle mi sapsikler kostur kostur gidiyo erkenden oluyolarama masallahim var dusuk yaptigimda erkekti buda erkek ucuncude de erkek okur kesjn
Yok yok tut kendini icli koftede neymis
Canim cok tok tutan bir menu malum cifter cifter yumurta varaclik hissetmedimde regl yaklasacak galiba (duzensiz) 4-5cay kasigi firin sutlac yedim ev yapimi
gayet guzel menun bi surude yurumussun :)
Canimsin oyy moral verdin.Haftasonu nefsimizi koreltecek kadar minicicik hakkimiz olsun ki biktirici olmasin diyet.iste ondan diyelim sosyoloji uzulme,hafta ici taam gaz devam.sarmadan benim yerime de yeseydin bi tane,zira koca bi tabak yemissin ya :) afiyet olsun
Aynen canım diyetisyenle konuşacam belki başka şey buluruz ama yap derse dayanacam metabolizmam çalışmıyor bir şoklama şartmış.Bu kilo metabolizma hızım 1215 çıkıyorCanim baktim da bu isvec diyeti ne fena bisey yaa. Olmek daha az aci verir, hem garanti zayiflarim
Kim yemiş onları kim yemiş :)))Günaydın, kahvaltımı yaptım geldim, herkes nerde bakiim?
Birileri ekmeğe tahin pekmez sürüp sürüp yiyo sanırsamOh oh yarasın
Tereyağlı ekmeği de unutmayın tamam mı
Yupppi bir prenses daha.Sağlıkla gelsinn prensesimiz :)Kizim olacakmissss :)))
Nerdeee canım temizlik çamaşır misafir anca oturdum benHuhu takım nerelerdesiniz, haftasonu diye kaçamak yapmıyonuz di mi? Kocalar evde, börekler, kızartmalar yiyosanız yandınız
Ben tam gaz devam ediyorum ona göre
Ben demiştim prenses olacak diye sağlıkla gelsin güzel kız :)Çok sagolun Kizlar. Ben hala soktayimhep erkek diye dusunuyirdum :)) Ayfercim takimda senle ben hariç herkes kiz diyordu
Ooo tebrik ederim canım kurtulmuşsun ne güzel.İyi akşamlar herkese.Bilmiyorum beni hatırlayanınız var mı.Ben yaklaşık 40 gün önce takımdan zorunlu olarak ayrılmıştım.Yani tabiri caizse kovulmuştumLütfen beni yanlış anlamayın amacım sitem etmek değil.@erigim canım kaptanım çok haklıydı.Ne takımı sallıyordum ne de kilomu.Kendimce nedenlerim vardı elbet ancak benim bir sorumluluğum da vardı olmalıydı.Tabii o ara biraz zor bir dönemden geçiyordum.Hatta takımdaki ablalarımdan birini kırdım sanırım adını hatırlamıyorum ancak kendisinden de özür dileyeyim helallik isteyeyim en iyisi.Sonuçta küçük olan benim ayrıca hatalıyım eğer ablacığım bu satırları okuyorsa lüften affet beni
Neyse bu can sıkıcı konuları kapatalım da ben sizlere güzel haberlerle geldim.En son bu takımdayken 65 küsür kadardım.Son 5 kiloyu çok çabuk aldığım için çabucak 2-3 haftada verdim.Daha sonra spor ve diyetle 4 kilo daha verdim.Şu anki kilom ise 55.3Sizlere bunları yazıyorum çünkü sizleri hala kocaman seviyorum.Tabii takımdan ilk ayrıldığımda özellikle @erigim başta olmak üzere a sövmedim ki hepinizden bunun için de çok özür dilerim.Aksine hırs yapıp sizin sayenizde bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo verebildim.Herkese iyi akşamlar diliyorum tekrardan
NOT: @erigim vekimyager1508 özellikle ikinize çook teşekkür ederim
Canım temizlik misafir çamaşır anca oturdum bitmiyor bu işler. Neler napıyorsun nasıl gidiyor.?dudujan rakibem nerelerdesin? :)
anca oturdum canım iş bitmiyor bu evdeBeybilerrr naparsinizzzz yahuui :)
Benimde kayinpederim vardi ama simdi gitti oda bi kac gun kalmisti :) aynen bendrde hic is bitmedi mutfaktan cikamadim kolay gelsin snaa da :))Aynen canım diyetisyenle konuşacam belki başka şey buluruz ama yap derse dayanacam metabolizmam çalışmıyor bir şoklama şartmış.Bu kilo metabolizma hızım 1215 çıkıyor
Kim yemiş onları kim yemiş :)))
Yupppi bir prenses daha.Sağlıkla gelsinn prensesimiz :)
Nerdeee canım temizlik çamaşır misafir anca oturdum ben
Ben demiştim prenses olacak diye sağlıkla gelsin güzel kız :)
Ooo tebrik ederim canım kurtulmuşsun ne güzel.
Canım temizlik misafir çamaşır anca oturdum bitmiyor bu işler. Neler napıyorsun nasıl gidiyor.?
anca oturdum canım iş bitmiyor bu evdeSen napıyorsun nasılsın?
@erigim listeyi bana da gonderirsen sevinirimBugun
Sabah iki yumurta ve bir greyfurt kahve yada cat
Arada
Kshve ictim
Ogle iki yumurta greyfurt kahve yada cay
Aksam
İki yumurta greyfurt kahve yada cay
Ben greyfurtu arada yiyecegim fazladan haslanmis karnabahar filan yedim diger gunler daha rahat sebze ve et ekleniyor salata ekleniyir yapmak isteyen olursa atarim buraya
İyi akşamlar herkese.Bilmiyorum beni hatırlayanınız var mı.Ben yaklaşık 40 gün önce takımdan zorunlu olarak ayrılmıştım.Yani tabiri caizse kovulmuştumLütfen beni yanlış anlamayın amacım sitem etmek değil.@erigim canım kaptanım çok haklıydı.Ne takımı sallıyordum ne de kilomu.Kendimce nedenlerim vardı elbet ancak benim bir sorumluluğum da vardı olmalıydı.Tabii o ara biraz zor bir dönemden geçiyordum.Hatta takımdaki ablalarımdan birini kırdım sanırım adını hatırlamıyorum ancak kendisinden de özür dileyeyim helallik isteyeyim en iyisi.Sonuçta küçük olan benim ayrıca hatalıyım eğer ablacığım bu satırları okuyorsa lüften affet beni
Neyse bu can sıkıcı konuları kapatalım da ben sizlere güzel haberlerle geldim.En son bu takımdayken 65 küsür kadardım.Son 5 kiloyu çok çabuk aldığım için çabucak 2-3 haftada verdim.Daha sonra spor ve diyetle 4 kilo daha verdim.Şu anki kilom ise 55.3Sizlere bunları yazıyorum çünkü sizleri hala kocaman seviyorum.Tabii takımdan ilk ayrıldığımda özellikle @erigim başta olmak üzere a sövmedim ki hepinizden bunun için de çok özür dilerim.Aksine hırs yapıp sizin sayenizde bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo verebildim.Herkese iyi akşamlar diliyorum tekrardan
NOT: @erigim vekimyager1508 özellikle ikinize çook teşekkür ederim
Hayirli olsun canimKizim olacakmissss :)))
Ahahah hic gulexegim yoktu gece gece :))hicte bile rakip takimdan super bi diyet kaptim yumurtali ohh cpkta severim yumurtayi tam benlik gitsin su odemde bu hafta takimin birincisi benim
Greyfurtmuu iyykkBugun
Sabah iki yumurta ve bir greyfurt kahve yada cat
Arada
Kshve ictim
Ogle iki yumurta greyfurt kahve yada cay
Aksam
İki yumurta greyfurt kahve yada cay
Ben greyfurtu arada yiyecegim fazladan haslanmis karnabahar filan yedim diger gunler daha rahat sebze ve et ekleniyor salata ekleniyir yapmak isteyen olursa atarim buraya
anca gelebildim
İlk defa balik yedigini gordumHayirli olsun canim
. Omru uzun hayirli evlat olsun insallah :))
Ahahah hic gulexegim yoktu gece gece :))
Greyfurtmuu iyykk
sok diyetler bba gre degil sen yap snra kilo al :)(
anca gelebildim
menum
sabah
2 yk mihlama ekmeksiz
ogle
1 pors. Makarna
aksam
1 pors. Hamsi buglamA
Hay masallah, 30 ay miSlm kızlar, benim internet bugün çok kötüydü bi gitti geldi sonra hepten gitti daha yeni geldi, hızlıca okudum yazılanları, şu anda kucağımda bebiş uyuyor o yüzden alıntı yapamıyorum
@Karacamdan Kelebek menün güzel hatta az bile geldi bana, yürüdüğün yerleri benim yerime de yürü çok severim oraları:)
E Etabiti afiyet olsun, bayılırım sarmaya da yapacak kimse yok maalesef
_inci rakibim menünü göremedim ama atladım mı acaba, kucağımda çocukla okurken kaçırdım sanırım. Bu arada 19 aylık dana emiyo demişsin ya, benim büyük danam tam 30 ay emdi, hala da arada gelip koklayıp öper, buna ne diyorsun :)))
masalimsii lahmacunları çok kaçırma ha, bak az bi kilon kaldı dikkat et aman
@erigim ben de artanları buzluğa atıyorum sonra bizimkiler isteyince çıkarıp ısıtıyorum:)))
Saat kaç olmuş yine en sona ben kaldım, dükkanı kapatayım bari; içerde kimse var mı, kapıyı kilitliyorum ona göreee .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?