Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hedefine ulasmana cok sevindim keske bu hirsi aramizdaykrn yapsaydin kimyager1508 bak ben artik bosuna kestirip atmiyorum kucuk bizdik icin ne kadar ugrastik yinede arkamizdan sovmus
Bitmedimi bu pideler
Menum
Ya da sosyolojinin itiraflari diyelim
Sabah
Yagsiz 2 yumurtali omlet
15 zeytin
1 kk peynir

Aksam 5 te
1 tabak dolusu yaprak sarma

Tabagin buyuklugu hakkinda bisey yazmiyorum. Dogal olarak baska da bisey yemedim, yemiycem de..
Son kacamagindi artik don lutfen diyette degil gibi davranma o verdiklerin iyi hos guzelde oturubca o gobek gomlege yapisiyor kacmak icin
kuruyemiş ve peynirli börek yedim sınırı da aştım off spor yapamayınca böyle oluyo işte bu hafta son yazılılarım yediklerime dikkat etmem gerek sonra spor ağırlıklı zaten :/
Bi al bir ver yapma canim emekleeini hatcama bak bana iki uc gun bozdum bir haftadir ugrasiyorum
Aa ben hep telefondayim cokta rahat
Emziriyor musun bebegin kac aylik.benim koca dana da hala emiyor
11 aylik canim
Allah gonlune gore versin

Hayirlisi olsun kaptan,tam yumurtlama aninda yleri iyi denk getirmissiniz

Ben cok guzel sac yaparim,belik orerim.son gunlerde kizim sadece toplatsa da
Bi misir orerim birde kizlar bi donem toplatmiyor sacakli geziyor
Annem uc kizin sacini tek tek orer boncuklar takardi elbiseler giydirirdi ay ne sabir varmis kadinda
@erigim listeyi bana da gonderirsen sevinirim
Msj atiyorum
İki haftadir yerinde say birde makarna muhlama ye
Hahahhyyy gecemiycen beni iste :)
Gunaydi nn n kizlaaaaarrrr afiyet olsun @erigim canim kac kg hedefi bu diyetn bide kilolar geri gelmzmi ne diyosun?
Gelmez cunku max bi hafta yaparim hem dedigim gibi extralar tuketiyorum bu surecte spor yapmayacagim bitince eskisi gibi beslenirim sporla boylece bunye sasirmis olur
Gunaydin kizlarr. @erigim ohhh afiyet olsun. Bende erken kalktim 7 de. Esim ise gidecek. Bende beraber kahvalti yapalim diye kalkip kahvalti hazirladim. Simdide masayi toplayip cay keyfi yapicam :))
ohh afiyet olsun tatlim

@erigim hepimiz potterhead için çok çaba harcamıştık. hatta 2. şansı bile vermiştik ama kendisi değerlendiremedi. artık sövdüklerini, kırdıklrını da küçüklüğüne verelim değil mi ablası

***3. Takım 447. Etap***

Sahgull: (66,7/66,7/0/%0)kilosu sabit,sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak istiyor
ikonia (60,3/59,5/0,8/%1,33)
saka2015 (70,6///%)bildirimde bulunmadı
Mrv5534(68,5/68,5/0/%0)kilosu sabit
ayulduzz: (70/70/0/%0)kilosu sabit

heydoktorr: (54.9/58,8/-3.9/%-0.08)354.etapta 8.takimdan izne ayrilan uye geri dondu kilosu 93'e bolundu
ikbal_01: (85,5/85,2/0,3/%0,35)yeni üye başlangıç kilosu : 87 hedef kilosu: giriş tarihi:24.12.2015
HedefveBasari: (82,4/79,4/3/%3,64)yeni üye başlangıç kilosu: 85,4 hedef kilosu: 65 giriş tarihi:10.12.2015

3.Takım ortalaması : % 0.655

Bitti captanimm bu aksam yok :) ayrica kahvaltina bayildim sabah sabah greyfurt :)))

Bitti captanimm bu aksam yok :) ayrica kahvaltina bayildim sabah sabah greyfurt :)))
İnanilmaz tok tutuyor greyfurtun kirmizi olanlarini alin ve kabugunu birazdan atacagim vudeodaki gibi soyun hicte aci olmuyor metabolizma calisturici annem greyfurtla zayiflar hep kilo alinca suan benden daha zayif bir annem var

İnanilmaz tok tutuyor greyfurtun kirmizi olanlarini alin ve kabugunu birazdan atacagim vudeodaki gibi soyun hicte aci olmuyor metabolizma calisturici annem greyfurtla zayiflar hep kilo alinca suan benden daha zayif bir annem var
bende yiyebilir miyim kiiii

Aksama misafir var borek yaptim yamina muffin diyordum ama eee ben ne yiyecegim dedim kendi kendime tabiki buldum kereviz salatasi ve bruksel lahana salatasi yapiyorum banada yiyecek birseyler olsun canim
Sizin sayenizde ilk defa eve kereviz girdi supermis

diyetteyken misafir ağırlanacaksa kurtarıcı olarak en güzel menü yoğurtlu salatalardır

Canım lahmacunlar diyette nadirende olsa yenilebiliyor diye biliyorum , bide dışarıdaydım ya başka bi seçenek bulamadım :) ama dünkü yürüyüşlerimle erittim gitti lahmacunları :)

Benim telefon çok kasılıyor ondan sinir oluyorum canım bide işyerinde alışıyorum büyük ekrana oh mis :)

Vallahi gayet super menu. Disarida olmana ragmen kacamak falan olmamis.

İçim gitmedi değil ama kendime mukayet oluyorum.

Menum
Ya da sosyolojinin itiraflari diyelim
Sabah
Yagsiz 2 yumurtali omlet
15 zeytin
1 kk peynir

Aksam 5 te 1 tabak dolusu yaprak sarma

Tabagin buyuklugu hakkinda bisey yazmiyorum. Dogal olarak baska da bisey yemedim, yemiycem de..

Akşama kadar hiç ara öğün yapmamışssın acısı akşam cıkmış. İnşallah hafta içi toparlarsın.

kuruyemiş ve peynirli börek yedim sınırı da aştım off spor yapamayınca böyle oluyo işte bu hafta son yazılılarım yediklerime dikkat etmem gerek sonra spor ağırlıklı zaten :/

Kuruyemiş çok değilse iyi bile ama börek kötü olmuş canım.

Arada şoklama yapmak gerekiyor direnci kırmak için.
Bende bomba gibi geliyorum bu hafta çok iddalıyım iyi olan kazansın

Eki Görüntüle 1740212 Kahvalti asksa askimi yasayip geliyorum

Afiyet olsun. Canım greyfurt çekti bende dün akşam alışveriş yapıp geldim. Afiyetle birazdan yiyeceğim

Hedefvebasarının hesaplaması yanlış değil mi ? 4 e bölünmesi gerekmiyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…