- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Hedefine ulasmana cok sevindim keske bu hirsi aramizdaykrn yapsaydinİyi akşamlar herkese.Bilmiyorum beni hatırlayanınız var mı.Ben yaklaşık 40 gün önce takımdan zorunlu olarak ayrılmıştım.Yani tabiri caizse kovulmuştumLütfen beni yanlış anlamayın amacım sitem etmek değil.@erigim canım kaptanım çok haklıydı.Ne takımı sallıyordum ne de kilomu.Kendimce nedenlerim vardı elbet ancak benim bir sorumluluğum da vardı olmalıydı.Tabii o ara biraz zor bir dönemden geçiyordum.Hatta takımdaki ablalarımdan birini kırdım sanırım adını hatırlamıyorum ancak kendisinden de özür dileyeyim helallik isteyeyim en iyisi.Sonuçta küçük olan benim ayrıca hatalıyım eğer ablacığım bu satırları okuyorsa lüften affet beni
Neyse bu can sıkıcı konuları kapatalım da ben sizlere güzel haberlerle geldim.En son bu takımdayken 65 küsür kadardım.Son 5 kiloyu çok çabuk aldığım için çabucak 2-3 haftada verdim.Daha sonra spor ve diyetle 4 kilo daha verdim.Şu anki kilom ise 55.3Sizlere bunları yazıyorum çünkü sizleri hala kocaman seviyorum.Tabii takımdan ilk ayrıldığımda özellikle @erigim başta olmak üzere a sövmedim ki hepinizden bunun için de çok özür dilerim.Aksine hırs yapıp sizin sayenizde bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo verebildim.Herkese iyi akşamlar diliyorum tekrardan
NOT: @erigim vekimyager1508 özellikle ikinize çook teşekkür ederim
Bitmedimi bu pidelerAksam yemegim
2 kasik pilav
Biraz tavuk
1 adet pide
Biraz pnce de meyve yedim portakal muz ve armut ama kucuk kucuk dogranmis catalla yedim yani cok yemedim simdi de turk kahvesi icicez bugun iki kez tutk kahvesi iciyorum sabah ta kahvaltidan once maydonoz icmistim yazmayi unutmusum :)))
Son kacamagindi artik don lutfen diyette degil gibi davranma o verdiklerin iyi hos guzelde oturubca o gobek gomlege yapisiyor kacmak icinMenum
Ya da sosyolojinin itiraflari diyelim
Sabah
Yagsiz 2 yumurtali omlet
15 zeytin
1 kk peynir
Aksam 5 te
1 tabak dolusu yaprak sarma
Tabagin buyuklugu hakkinda bisey yazmiyorum. Dogal olarak baska da bisey yemedim, yemiycem de..
Bi al bir ver yapma canim emekleeini hatcama bak bana iki uc gun bozdum bir haftadir ugrasiyorumkuruyemiş ve peynirli börek yedim sınırı da aştım off spor yapamayınca böyle oluyo işte bu hafta son yazılılarım yediklerime dikkat etmem gerek sonra spor ağırlıklı zaten :/
Aa ben hep telefondayim cokta rahatKızlar alışmışım pc den alıntı yapıp yazmaya , telefonda geçmişi falan okuyamadım hiç
@Karacamdan Kelebek bende 10 saat boyunca resmen kadıköyde bi ileri bi geri yaptım , yorgunluğumu eve gelince farkettim :)
11 aylik canimEmziriyor musun bebegin kac aylik.benim koca dana da hala emiyor
Bi misir orerim birde kizlar bi donem toplatmiyor sacakli geziyorAllah gonlune gore versin
Hayirlisi olsun kaptan,tam yumurtlama aninda yleri iyi denk getirmissiniz
Ben cok guzel sac yaparim,belik orerim.son gunlerde kizim sadece toplatsa da
Annem uc kizin sacini tek tek orer boncuklar takardi elbiseler giydirirdi ay ne sabir varmis kadinda
Msj atiyorum@erigim listeyi bana da gonderirsen sevinirim
İki haftadir yerinde say birde makarna muhlama yeHayirli olsun canim
. Omru uzun hayirli evlat olsun insallah :))
Ahahah hic gulexegim yoktu gece gece :))
Greyfurtmuu iyykk
sok diyetler bba gre degil sen yap snra kilo al :)(
anca gelebildim
menum
sabah
2 yk mihlama ekmeksiz
ogle
1 pors. Makarna
aksam
1 pors. Hamsi buglamA
Hahahhyyy gecemiycen beni iste :)
Gelmez cunku max bi hafta yaparim hem dedigim gibi extralar tuketiyorum bu surecte spor yapmayacagim bitince eskisi gibi beslenirim sporla boylece bunye sasirmis olurGunaydi nn n kizlaaaaarrrr afiyet olsun @erigim canim kac kg hedefi bu diyetn bide kilolar geri gelmzmi ne diyosun?
ohh afiyet olsun tatlimGunaydin kizlarr. @erigim ohhh afiyet olsun. Bende erken kalktim 7 de. Esim ise gidecek. Bende beraber kahvalti yapalim diye kalkip kahvalti hazirladim. Simdide masayi toplayip cay keyfi yapicam :))