- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
bende evde tek takılıyorum. şimdi kahve yaptım kendime içiyorum :)
Aaa kiz yiksa bize mi tasindin. Bugun menulerimiz tipatip ayni
Burda portakali soydugu gibi soyarsaniz aci kismi kabukta kaliyor
Afiyet olsun canım :)Aksama misafir var borek yaptim yamina muffin diyordum ama eee ben ne yiyecegim dedim kendi kendime tabiki buldum kereviz salatasi ve bruksel lahana salatasi yapiyorum banada yiyecek birseyler olsun canim
Sizin sayenizde ilk defa eve kereviz girdi supermis
İlk hamileliğimde doktorum abartmamak kaydıyla içebilirsin demişti. İlk aylardada içilirmikibende evde tek takılıyorum. şimdi kahve yaptım kendime içiyorum :)
sabah kumsalda yürüyüs, egzersiz....aksam denizde yüzme10. Takım olarak kampa mı gitsek hep beraber :) hem spor niyetine birsürü gezeriz ay pardon yürürüz
yok canim yeni kural uyeyi iki cuma bekletip ucuncu cuma dahil ediyoruz ama bu surecte bildirim yapiyor eski uye gibi bir onceki haftaki kilosundan dusuyoruz takima geldigi kiloda not olarak yaninda duruyor onu bahar giris kilosu olarak aliyor. Boylece ilk haftalardaki hizli kilo vermeden dolayi haksizliklar dengeleniyorİçim gitmedi değil ama kendime mukayet oluyorum.
Akşama kadar hiç ara öğün yapmamışssın acısı akşam cıkmış. İnşallah hafta içi toparlarsın.
Kuruyemiş çok değilse iyi bile ama börek kötü olmuş canım.
Arada şoklama yapmak gerekiyor direnci kırmak için.
Bende bomba gibi geliyorum bu hafta çok iddalıyım iyi olan kazansın
Afiyet olsun. Canım greyfurt çekti bende dün akşam alışveriş yapıp geldim. Afiyetle birazdan yiyeceğim
Hedefvebasarının hesaplaması yanlış değil mi ? 4 e bölünmesi gerekmiyor mu ?
Ya ben patatesli borek muffin gerci salatalarim var benimVallahi aslinda diyet yapanlarin ayni evde yasamasi lazim. Ben de simdi bizimkilere kurabiye yapicam.. Zavalli ben
Dimi dimi10. Takım olarak kampa mı gitsek hep beraber :) hem spor niyetine birsürü gezeriz ay pardon yürürüz
turk kahvesi tercoh et canim abartmsdigin surece gubde bir fincandan birsey olmazHer yaşta öğrenilcek bişey vargreyfurttun kırmızılarını almam gerektiğini blmiyodum. Bi dahakine kırmızı alup böyle soyucam
Afiyet olsun canım :)
İlk hamileliğimde doktorum abartmamak kaydıyla içebilirsin demişti. İlk aylardada içilirmikinescafe içesim var benimde
Cansu kac kilosun baby bu hafta girebilcen mi listeyesabah kumsalda yürüyüs, egzersiz....aksam denizde yüzmeay nasil iyi olurdu
en so 78,9 dum kaptanCansu kac kilosun baby bu hafta girebilcen mi listeye
Cok iyi valla zayiflatan etkisi oldugu biliyorum ama hrp akdam yemektem sonra yerdimİnanilmaz tok tutuyor greyfurtun kirmizi olanlarini alin ve kabugunu birazdan atacagim vudeodaki gibi soyun hicte aci olmuyor metabolizma calisturici annem greyfurtla zayiflar hep kilo alinca suan benden daha zayif bir annem var
Benim de bugun menum seninle ayniydi ama kocam balik yerine biber dolmasi isteyene kadarrrKahvaltımı yaptım :)
2 yumurtayla yapılmış omlet
1 bardak meyvesuyu
2 dilim tb ekmeği
Akşamda: tarhana çorbası, balık ve salata olacak
selam 10. takımm çıtırlarıRengarenkNesli canim o zaman yazdim seni nesliye
Gece kuslari
Canim bendede asiri mide bulantisi yapti drum yemekten yarim saat sonra ic dedi ise yaradi
Kork benden
Veremezki veremez ki bu haftada 67yi gecemez ki
4hurma cok canim iki bir meyve ediyor aksam yiyon yiyon sonra
Kiz reglle colanin ne alakasi var hadi cikoyu gormedik 6pide cola nasil gormeyelim 1*3 leslie cumaya kadar bitir
kim kimin havasini alacak bakalim
mevlam saglikla sihatla kucagina almayi nasip eylesinn...adina cok sevindim cnmkiz evlat bereket getirir hanenize insallah
cansumm nasılsın bitaenmm seni görmek ne guzel uzun zaman oldu. noldu takıldınmı ben gibi 78 de ama canını sıkma bitanem ben kırdım şeytanın bacağını bak gecen hafta 72,5 gordum nihayet gitmeye başladı eriyorumm darısı hepinizin başınaen so 78,9 dum kaptan
merhaba rakıbeciğim seni bulmaya geldimm sanırım adaşız@erigim 6. Takimdan kim kendine rakip ariyordu? Bu hafta kendimi azicik gaza getireyim bari
vay vayy eriğimm benım yumurtaya başlamışsın hadı işallah hayırlısı olsun merakla bekliyom sendeki sonucuBugun
Sabah iki yumurta ve bir greyfurt kahve yada cat
Arada
Kshve ictim
Ogle iki yumurta greyfurt kahve yada cay
Aksam
İki yumurta greyfurt kahve yada cay
Ben greyfurtu arada yiyecegim fazladan haslanmis karnabahar filan yedim diger gunler daha rahat sebze ve et ekleniyor salata ekleniyir yapmak isteyen olursa atarim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?