Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vallahi aslinda diyet yapanlarin ayni evde yasamasi lazim. Ben de simdi bizimkilere kurabiye yapicam.. Zavalli ben

Burda portakali soydugu gibi soyarsaniz aci kismi kabukta kaliyor

Her yaşta öğrenilcek bişey var greyfurttun kırmızılarını almam gerektiğini blmiyodum. Bi dahakine kırmızı alup böyle soyucam

Afiyet olsun canım :)
bende evde tek takılıyorum. şimdi kahve yaptım kendime içiyorum :)
İlk hamileliğimde doktorum abartmamak kaydıyla içebilirsin demişti. İlk aylardada içilirmiki nescafe içesim var benimde

yok canim yeni kural uyeyi iki cuma bekletip ucuncu cuma dahil ediyoruz ama bu surecte bildirim yapiyor eski uye gibi bir onceki haftaki kilosundan dusuyoruz takima geldigi kiloda not olarak yaninda duruyor onu bahar giris kilosu olarak aliyor. Boylece ilk haftalardaki hizli kilo vermeden dolayi haksizliklar dengeleniyor
Cok karisik anlattim

Vallahi aslinda diyet yapanlarin ayni evde yasamasi lazim. Ben de simdi bizimkilere kurabiye yapicam.. Zavalli ben
Ya ben patatesli borek muffin gerci salatalarim var benim
10. Takım olarak kampa mı gitsek hep beraber :) hem spor niyetine birsürü gezeriz ay pardon yürürüz
Dimi dimi
turk kahvesi tercoh et canim abartmsdigin surece gubde bir fincandan birsey olmaz

sterlicya6 tatlım bende haftada yada 10-15 günde bir ancak içiyorum nescafe. zaten sütü ısıtıp kaşığın ucuyla kahve koyuyorum. buna da kahve içiyorum denir mi bilmiyorum türk kahvesini de hafta da 1 falan ancak içiyorum ama çaydan vazgeçemedim ona full devam. günde 4-5 bardağı buluyor.

İnanilmaz tok tutuyor greyfurtun kirmizi olanlarini alin ve kabugunu birazdan atacagim vudeodaki gibi soyun hicte aci olmuyor metabolizma calisturici annem greyfurtla zayiflar hep kilo alinca suan benden daha zayif bir annem var
Cok iyi valla zayiflatan etkisi oldugu biliyorum ama hrp akdam yemektem sonra yerdim

Ara ogun turk kahvesi yaninda elmali kurabiye 1 tane
Aksamm yemegim

2 adet minik biber dolmasi biraz salata biraz yogurt ve 1 kase boool acili tarhanaaa :) cok severim tarhaniyi sutlu yaparim bidee :)

Kahvaltımı yaptım :)

2 yumurtayla yapılmış omlet
1 bardak meyvesuyu
2 dilim tb ekmeği

Akşamda: tarhana çorbası, balık ve salata olacak
Benim de bugun menum seninle ayniydi ama kocam balik yerine biber dolmasi isteyene kadarrr ((

selam 10. takımm çıtırları
eriğimmm kaçgundur gelemiyorumm hemen bakayımmm rakıbem adaşım sanırım bi özgeçmiş istesem kendisindennn

mevlam saglikla sihatla kucagina almayi nasip eylesinn...adina cok sevindim cnm kiz evlat bereket getirir hanenize insallah
en so 78,9 dum kaptan
cansumm nasılsın bitaenmm seni görmek ne guzel uzun zaman oldu. noldu takıldınmı ben gibi 78 de ama canını sıkma bitanem ben kırdım şeytanın bacağını bak gecen hafta 72,5 gordum nihayet gitmeye başladı eriyorumm darısı hepinizin başına
benımm rakıbeciğim nerde ki aradım bulamadımm benı bulurmu acaba

vay vayy eriğimm benım yumurtaya başlamışsın hadı işallah hayırlısı olsun merakla bekliyom sendeki sonucu
ben geçen hafta yorulmadım zorlanmadımm. yuzde 70-80 de listeye uydumm. 2,5kg gitti ama spor azdı belki fazla olsa fazla giderdi.
bu hafta 2. tura başlıyorum ama 2 gun ara verdim bugun pazara ragmen başladımm haydı bakalım hepimize hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…