- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
cansum sende yapsana yumurta greyfurt bak artın varsa oda gider garanti en az 2,5kg . ben zor veren ben bile 2,5 verdimen so 78,9 dum kaptan
Benim de bugun menum seninle ayniydi ama kocam balik yerine biber dolmasi isteyene kadarrr((
selam 10. takımm çıtırları
eriğimmm kaçgundur gelemiyorumm hemen bakayımmm rakıbem adaşım sanırım bi özgeçmiş istesem kendisindennn
merhaba rakıbeciğim seni bulmaya geldimm sanırım adaşız
ben nesli alanya dan 2 çocuklu 39 yaşındayımm
kendinden bahsedermisin
oy rakibemde başlamışmı yumurtaya. e hadi bakalım adil yarış olsunn beraber yapalımm tatlım
nasil yani yumurta greyfurt ? ya ben karataya sanirim geri dönecegim...cansum sende yapsana yumurta greyfurt bak artın varsa oda gider garanti en az 2,5kg . ben zor veren ben bile 2,5 verdim
Huuu huuu kimse yok mu bugünnn
cansumm nasılsın bitaenmm seni görmek ne guzel uzun zaman oldu. noldu takıldınmı ben gibi 78 de ama canını sıkma bitanem ben kırdım şeytanın bacağını bak gecen hafta 72,5 gordum nihayet gitmeye başladı eriyorumm darısı hepinizin başına
benımm rakıbeciğim nerde ki aradım bulamadımm benı bulurmu acaba
Ben hic kereviz yemedim galiba biliyomsnz aaa gidip alayim desem taniyip alamam heraldeeeAksama misafir var borek yaptim yamina muffin diyordum ama eee ben ne yiyecegim dedim kendi kendime tabiki buldum kereviz salatasi ve bruksel lahana salatasi yapiyorum banada yiyecek birseyler olsun canim
Sizin sayenizde ilk defa eve kereviz girdi supermis
Canim cayada dikkat et kansizligi tetikliyosterlicya6 tatlım bende haftada yada 10-15 günde bir ancak içiyorum nescafe. zaten sütü ısıtıp kaşığın ucuyla kahve koyuyorum. buna da kahve içiyorum denir mi bilmiyorum türk kahvesini de hafta da 1 falan ancak içiyorum ama çaydan vazgeçemedim ona full devam. günde 4-5 bardağı buluyor.
Meyvesuyu ve kek harcnde coook guzel bi menu ama keki abartmamssn meyvesuyuda sabahmis gun icnde yanip gtmstr heralde zatenKızlar selamlar
Sabah: 2 yumurtalı omlet, meyvesuyu,2 dilim tb ekmeği
Ara: maydanoz kürü
Akşam: yarım kase tarhana çorbası, 1,5 palamut (çoookkk az yağla) , bol salata
Ara: 3 çatal kek
Cansuuu gel artikk ozledik seniiiiii hadi gelllllltoparlamam lazim sormasen nasilsin ne yapyiorsun görüsmiyeli kilolar güzel gidiyor sende ne gibi bir diyet uyguluyorsun ?
Bence icilir bi tane yaaa taze anneeeHer yaşta öğrenilcek bişey vargreyfurttun kırmızılarını almam gerektiğini blmiyodum. Bi dahakine kırmızı alup böyle soyucam
Afiyet olsun canım :)
İlk hamileliğimde doktorum abartmamak kaydıyla içebilirsin demişti. İlk aylardada içilirmikinescafe içesim var benimde
Kizzzzzzzz E Etabiti sen beni biraktin baska rakibeleremi kaptrdin gonlunuamaaa ben senn pesini birakicamkiii bi kere gozume kestrdim seniii @erigim sen ne kadar istikrarli ve iradelisin yaaaa tam kaptan edalariii benimde kacamaklarim olmasaydi belki hedefime bikac gun kalmis olurdu simdi neyse hayrlsi devam ins.
Slm kızlar bugün misafirim vardı sonra da dışarı çıktık yemek için, ancak girebildim. Bugün dört öğün beslenebildim, altı öğüne alışan bünyem sarsıldı adeta, hipoglisemiye girdim sanırım; baş ağrısı, halsizlik, uyuklama var
Gelelim menüme
Sabah: 1,5 yumurta, 2 kk peynir,3 zeytin, 1 tk reçel, 1/2 dlm ekmek
Ara: 1/3 dlm etimek tatlısı
Akşam: 1 porsiyon karışık ızgara (150 gr falandır tahminen), 1 dlm ekmek, salata
Ara: 1 porsiyon kadar meyve, birazdan da süt içmeyi düşünüyorum, bugün hiç içmemişim
Erken yatmayı istiyorum ama bizim sıpişler öğleden sonra uyudu, şimdi oynuyorlar bakalım kaçta uyuyacağız
İyi geceler diyim şimdiden ama gelirim ben yine
tatlim ben hic duzgun uyamadim valla yarin sporla yeniden baslayacagim spor yapmazsam kacamagim cok oluyo spor yaoinca kiyamiyorum akan terimevay vayy eriğimm benım yumurtaya başlamışsın hadı işallah hayırlısı olsun merakla bekliyom sendeki sonucu
ben geçen hafta yorulmadım zorlanmadımm. yuzde 70-80 de listeye uydumm. 2,5kg gitti ama spor azdı belki fazla olsa fazla giderdi.
bu hafta 2. tura başlıyorum ama 2 gun ara verdim bugun pazara ragmen başladımm haydı bakalım hepimize hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?