Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar selamlar

Sabah: 2 yumurtalı omlet, meyvesuyu,2 dilim tb ekmeği

Ara: maydanoz kürü

Akşam: yarım kase tarhana çorbası, 1,5 palamut (çoookkk az yağla) , bol salata

Ara: 3 çatal kek

selam 10. takımm çıtırları
eriğimmm kaçgundur gelemiyorumm hemen bakayımmm rakıbem adaşım sanırım bi özgeçmiş istesem kendisindennn

merhaba rakıbeciğim seni bulmaya geldimm sanırım adaşız
ben nesli alanya dan 2 çocuklu 39 yaşındayımm
kendinden bahsedermisin

oy rakibemde başlamışmı yumurtaya. e hadi bakalım adil yarış olsunn beraber yapalımm tatlım

Ouuuv, kimler gelmis..
Efendim ben de balikesirdeyim, 38 yasindayim. 23 aylik bir kizim var. 2 yildir ucretsiz izindeydim, 1 ay once ise dondum ve 1 aydir da gr kilo veremedim
Erigim den listeyi istedim ama cok zor sanki bu diyet. Yapar miyim emin degilim..
Sevindim yaa, yaslarimiz ayni, genc metabolizmayla bas etmek cook zor
Sen calisiyor musun?
Bu haftaki hedefin ne

toparlamam lazim sormasen nasilsin ne yapyiorsun görüsmiyeli kilolar güzel gidiyor sende ne gibi bir diyet uyguluyorsun ?

Kizzzzzzzz E Etabiti sen beni biraktin baska rakibeleremi kaptrdin gonlunuamaaa ben senn pesini birakicamkiii bi kere gozume kestrdim seniii @erigim sen ne kadar istikrarli ve iradelisin yaaaa tam kaptan edalariiibenimde kacamaklarim olmasaydi belki hedefime bikac gun kalmis olurdu simdi neyse hayrlsi devam ins.

RengarenkNesli hosgeldinnnn canimmm su an kaptanimzn yaptgi diyetten yapmssn sanirim sende canim bi sey danisayim sanada boyle sok diyetler ozellikle rutin beslenmeye donuldgnde verilen kilolari geri getrmiyormu?bende istyrmda yapmyi bi bilene dansayim dedim

Ben hic kereviz yemedim galiba biliyomsnz aaa gidip alayim desem taniyip alamam heraldeee

Canim cayada dikkat et kansizligi tetikliyo
Bana sinir getrmsti doktr hamilelgmde ozellikle sekersz cay tetikliyo diye biliyrmm isim dusunmeye basladnmi kizcene
Kızlar selamlar

Sabah: 2 yumurtalı omlet, meyvesuyu,2 dilim tb ekmeği

Ara: maydanoz kürü

Akşam: yarım kase tarhana çorbası, 1,5 palamut (çoookkk az yağla) , bol salata

Ara: 3 çatal kek
Meyvesuyu ve kek harcnde coook guzel bi menu ama keki abartmamssn meyvesuyuda sabahmis gun icnde yanip gtmstr heralde zaten

toparlamam lazim sormasen nasilsin ne yapyiorsun görüsmiyeli kilolar güzel gidiyor sende ne gibi bir diyet uyguluyorsun ?
Cansuuu gel artikk ozledik seniiiiii hadi gellllll

Bence icilir bi tane yaaa taze anneee

Slm kızlar bugün misafirim vardı sonra da dışarı çıktık yemek için, ancak girebildim. Bugün dört öğün beslenebildim, altı öğüne alışan bünyem sarsıldı adeta, hipoglisemiye girdim sanırım; baş ağrısı, halsizlik, uyuklama var
Gelelim menüme
Sabah: 1,5 yumurta, 2 kk peynir,3 zeytin, 1 tk reçel, 1/2 dlm ekmek
Ara: 1/3 dlm etimek tatlısı
Akşam: 1 porsiyon karışık ızgara (150 gr falandır tahminen), 1 dlm ekmek, salata
Ara: 1 porsiyon kadar meyve, birazdan da süt içmeyi düşünüyorum, bugün hiç içmemişim
Erken yatmayı istiyorum ama bizim sıpişler öğleden sonra uyudu, şimdi oynuyorlar bakalım kaçta uyuyacağız
İyi geceler diyim şimdiden ama gelirim ben yine

Burdayiiiim, vallahi meraklanma, benim de senin pesini birakmaya hiiiic niyetim yok
Bu hafta 2 rakiple mucadeleye girisiyorum

Benim sipam uyudu nihayet, oyy daha utu yapicam, yarin is var..bu gece erken uyumayi umit ediyorum.

Bu 3.gurupta hedefbasari nickli uye %3.kusur ile alt ust etmis siralamayi.
E Etabiti kolay gelsin malesef isimiz hic bitmiyo
@erigim evladinin bahti acik olsun.kahvaltin super,canim grayfurt istedi hem de kirmizisindan :)
sterlicya6 bol sutlu kasik ucu kadar kahveli ic bence,hamileler cani ne isterse tadina bakmali az da olsa

tatlim ben hic duzgun uyamadim valla yarin sporla yeniden baslayacagim spor yapmazsam kacamagim cok oluyo spor yaoinca kiyamiyorum akan terime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…