Bisey demiyorum, cezani nasilsa sen verirsinTatlislee iyi geceler yarin gecmis yaparim mutfak beni bekliyor yeni gitti misafirler ilk is kuziyi uyuttum sirada cok is var borekte yedim
Full spor hafta boyuBisey demiyorum, cezani nasilsa sen verirsin
Alalim menuleriIyi geceler kızlar, ancak gelebildim. Tüm haftasonu ev aradık eşimle, taşınma durumumuz var da bakalım gönlümuzce bir ev bulamadık. Aklımiza yatanlar da çok pahalı. Haliyle iki gündür dışarıda yedik menüleri hiç yazmayayim
Ama bu hafta kararliyim yarından itibaren her gün spor yapacağım malum iki rakibem var.
Canim her gunu farkli@erigim şu yumurta diyetini tam olarak atabilir misin? Haftada 2.5 kilo çok iyiymiş. Sabah ve öğlen yumurta Aksam erken saatte sebze yemeği şeklinde yapsam nasıl olur?
gece kusu_inci rakibem, haftasonu menü yazmamak da nerden çıktı, @erigim duymasın çok kızar
Ben de misafirim olmasına ve dışarda yememe rağmen yazdım yoksa ipin ucu kaçar, mükemmel menüyü herkes paylaşır, marifet kötüyü paylaşabilmek
Ben koruma diyetine geçene kadar haftasonu da aynen devam edeceğim, korumada da pazar günleri abartmadan serbestçe yiyeceğim cumartesi ve diğer günler yine diyetime devam edeceğim yoksa kiloyu korumak imkansız, yavaş yavaş kilo alırız mazallah
Beni bu hafta muhtemelen geçersin diye düşünüyorum,;daha önce de söylemiştim zaten benim verecek çok az kilom kaldı şu anda ideal sınırıma çok yaklaştığım için gram gram kilo vermem normal, sen yeni başladın bu haftaları iyi değerlendir hazır ivme yakalamışken vitesi düşürme derim naçizane
Ben erken yayacaktım güya, yine ayaktayım off...
Hadi kaçıyorum ben, iyi geceler, çalışan arkadaşlara iyi mesailer
sabah kumsalda yürüyüs, egzersiz....aksam denizde yüzmeay nasil iyi olurdu
Slm kızlar bugün misafirim vardı sonra da dışarı çıktık yemek için, ancak girebildim. Bugün dört öğün beslenebildim, altı öğüne alışan bünyem sarsıldı adeta, hipoglisemiye girdim sanırım; baş ağrısı, halsizlik, uyuklama var
Gelelim menüme
Sabah: 1,5 yumurta, 2 kk peynir,3 zeytin, 1 tk reçel, 1/2 dlm ekmek
Ara: 1/3 dlm etimek tatlısı
Akşam: 1 porsiyon karışık ızgara (150 gr falandır tahminen), 1 dlm ekmek, salata
Ara: 1 porsiyon kadar meyve, birazdan da süt içmeyi düşünüyorum, bugün hiç içmemişim
Erken yatmayı istiyorum ama bizim sıpişler öğleden sonra uyudu, şimdi oynuyorlar bakalım kaçta uyuyacağız
İyi geceler diyim şimdiden ama gelirim ben yine
Menum
Sabah 2 yumurtali omlet
10 zeytin
1 kk peynir
Ara
Havuc, ayva
Aksam
Hamsi tava
Bol salata
4-5 ev yapimi salatalik tursu
Cayin yanina 5-6 fistik, 2 incir
@elfkkk nerde menuuuuu, neler goturdun bakalim?
@RengarenkNesli diger rakibeeeeem, sen neler yiyip ictin bakalim
günaydın kızlar iki gündür giremiyorum ciddi bir ev kazası geçirdim kusura bakmayın
Aa gecmis olsun, hayirdir?günaydın kızlar iki gündür giremiyorum ciddi bir ev kazası geçirdim kusura bakmayın
Herkese gunaydiin,
Sabah sehriye corbami icip ise geldim.
Bu aralar sabah corbalarina dadandim. Hep ayni klasik kahvaltidan biktim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?