Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler kızlar, ancak gelebildim. Tüm haftasonu ev aradık eşimle, taşınma durumumuz var da bakalım gönlümuzce bir ev bulamadık. Aklımiza yatanlar da çok pahalı. Haliyle iki gündür dışarıda yedik menüleri hiç yazmayayim
Ama bu hafta kararliyim yarından itibaren her gün spor yapacağım malum iki rakibem var.

@erigim şu yumurta diyetini tam olarak atabilir misin? Haftada 2.5 kilo çok iyiymiş. Sabah ve öğlen yumurta Aksam erken saatte sebze yemeği şeklinde yapsam nasıl olur?

_inci rakibem, haftasonu menü yazmamak da nerden çıktı, @erigim duymasın çok kızar
Ben de misafirim olmasına ve dışarda yememe rağmen yazdım yoksa ipin ucu kaçar, mükemmel menüyü herkes paylaşır, marifet kötüyü paylaşabilmek
Ben koruma diyetine geçene kadar haftasonu da aynen devam edeceğim, korumada da pazar günleri abartmadan serbestçe yiyeceğim cumartesi ve diğer günler yine diyetime devam edeceğim yoksa kiloyu korumak imkansız, yavaş yavaş kilo alırız mazallah
Beni bu hafta muhtemelen geçersin diye düşünüyorum,;daha önce de söylemiştim zaten benim verecek çok az kilom kaldı şu anda ideal sınırıma çok yaklaştığım için gram gram kilo vermem normal, sen yeni başladın bu haftaları iyi değerlendir hazır ivme yakalamışken vitesi düşürme derim naçizane
Ben erken yayacaktım güya, yine ayaktayım off...
Hadi kaçıyorum ben, iyi geceler, çalışan arkadaşlara iyi mesailer

Bisey demiyorum, cezani nasilsa sen verirsin
Full spor hafta boyu
Alalim menuleri
İnsallah gonlunuze de butcenize de gore ev bulursunuz
@erigim şu yumurta diyetini tam olarak atabilir misin? Haftada 2.5 kilo çok iyiymiş. Sabah ve öğlen yumurta Aksam erken saatte sebze yemeği şeklinde yapsam nasıl olur?
Canim her gunu farkli
gece kusu
Bende sabah kusu kuzey aglayarak uyandi bu cocuga genelde nazar degince boyle yaoiyor yeni uyuttum hala salliyorum surekli sicriyor

Dun ki berbat menum
Sabah
Fotodaki gibi bi dlm kasar greyfurt kahve iki yumurta domates

Ogle(ip burda koptu)
5-6tane bruksel lahanasi
İs yapacam diye yemeyince aksam

Aksam
3dlm borek bir dilimi iki parmak kalinliginda
Bruksel lahanasi 7-8tane
Kereviz salatasi bir servis kasigi

Ara:1dlm elma
Spor:yok su:3lt

sabah kumsalda yürüyüs, egzersiz....aksam denizde yüzme ay nasil iyi olurdu

valla ne iyi gelirdi şu soğuklardan kaçıp sıcaklara gitmek

canım menün misafir gelmesine rağmen güzel, kaçamak hiç yok gibi.

sevdim bugünkü menünü ama turşuya dikkat ödem yapabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…