yok canim yeni kural uyeyi iki cuma bekletip ucuncu cuma dahil ediyoruz ama bu surecte bildirim yapiyor eski uye gibi bir onceki haftaki kilosundan dusuyoruz takima geldigi kiloda not olarak yaninda duruyor onu bahar giris kilosu olarak aliyor. Boylece ilk haftalardaki hizli kilo vermeden dolayi haksizliklar dengeleniyor
Cok karisik anlattim
Ya ben patatesli borek muffin gerci salatalarim var benim
Dimi dimi
turk kahvesi tercoh et canim abartmsdigin surece gubde bir fincandan birsey olmaz
Kızlar selamlar
Sabah: 2 yumurtalı omlet, meyvesuyu,2 dilim tb ekmeği
Ara: maydanoz kürü
Akşam: yarım kase tarhana çorbası, 1,5 palamut (çoookkk az yağla) , bol salata
Ara: 3 çatal kek
Menum
Sabah 2 yumurtali omlet
10 zeytin
1 kk peynir
Ara
Havuc, ayva
Aksam
Hamsi tava
Bol salata
4-5 ev yapimi salatalik tursu
Cayin yanina 5-6 fistik, 2 incir
@elfkkk nerde menuuuuu, neler goturdun bakalim?
RengarenkNesli diger rakibeeeeem, sen neler yiyip ictin bakalim
Dun ki berbat menum
Sabah
Fotodaki gibi bi dlm kasar greyfurt kahve iki yumurta domates
Ogle(ip burda koptu)
5-6tane bruksel lahanasi
İs yapacam diye yemeyince aksam
Aksam
3dlm borek bir dilimi iki parmak kalinliginda
Bruksel lahanasi 7-8tane
Kereviz salatasi bir servis kasigi
Ara:1dlm elma
Spor:yok su:3lt
Sabah: 2 yumurtalı omlet, meyvesuyu,2 dilim tb ekmeği
Ara: maydanoz kürü
Akşam: yarım kase tarhana çorbası, 1,5 palamut (çoookkk az yağla) , bol salata
Slm kızlar bugün misafirim vardı sonra da dışarı çıktık yemek için, ancak girebildim. Bugün dört öğün beslenebildim, altı öğüne alışan bünyem sarsıldı adeta, hipoglisemiye girdim sanırım; baş ağrısı, halsizlik, uyuklama var
Gelelim menüme
Sabah: 1,5 yumurta, 2 kk peynir,3 zeytin, 1 tk reçel, 1/2 dlm ekmek
Ara: 1/3 dlm etimek tatlısı
Akşam: 1 porsiyon karışık ızgara (150 gr falandır tahminen), 1 dlm ekmek, salata
Ara: 1 porsiyon kadar meyve, birazdan da süt içmeyi düşünüyorum, bugün hiç içmemişim
Erken yatmayı istiyorum ama bizim sıpişler öğleden sonra uyudu, şimdi oynuyorlar bakalım kaçta uyuyacağız
İyi geceler diyim şimdiden ama gelirim ben yine
evet yaş aynı tatlımmOuuuv, kimler gelmis..
Efendim ben de balikesirdeyim, 38 yasindayim. 23 aylik bir kizim var. 2 yildir ucretsiz izindeydim, 1 ay once ise dondum ve 1 aydir da gr kilo veremedim
Erigim den listeyi istedim ama cok zor sanki bu diyet. Yapar miyim emin degilim..
Sevindim yaa, yaslarimiz ayni, genc metabolizmayla bas etmek cook zor
Sen calisiyor musun?
Bu haftaki hedefin ne
nasil yani yumurta greyfurt ? ya ben karataya sanirim geri dönecegim...
cansumm bitanemm bak sosyolaga anlattımm. biliyorsun karatay benim vazgeçilmezim.toparlamam lazim sormasen nasilsin ne yapyiorsun görüsmiyeli kilolar güzel gidiyor sende ne gibi bir diyet uyguluyorsun ?
bu bir şok diyet değil canımm. protein hemde anne sutune en yakın yumurta ile yapılan bir beslenme programı. benimiçin sağlıklı yaşamak ve beslenmek bir vazgeçilmezdir asla şok diyet yapmamm . kimyasal bişi bile kullanmazken bedenime asla zarar vermemm canımm. gidenin gelmesi mumkun değil proteinle beslendiğimiz için okeyRengarenkNesli hosgeldinnnn canimmm su an kaptanimzn yaptgi diyetten yapmssn sanirim sende canim bi sey danisayim sanada boyle sok diyetler ozellikle rutin beslenmeye donuldgnde verilen kilolari geri getrmiyormu?bende istyrmda yapmyi bi bilene dansayim dedim
yumurtanınn ilk gun programı idi dunki menummm canımMenum
Sabah 2 yumurtali omlet
10 zeytin
1 kk peynir
Ara
Havuc, ayva
Aksam
Hamsi tava
Bol salata
4-5 ev yapimi salatalik tursu
Cayin yanina 5-6 fistik, 2 incir
@elfkkk nerde menuuuuu, neler goturdun bakalim?
RengarenkNesli diger rakibeeeeem, sen neler yiyip ictin bakalim
olsun canım hafta sonu bölmüş senii yeniden başlatatlim ben hic duzgun uyamadim valla yarin sporla yeniden baslayacagim spor yapmazsam kacamagim cok oluyo spor yaoinca kiyamiyorum akan terime
masalimsii neden itici geliyor kiz. ben okuldaki kütüphandeyim sen ne yapiyorsun.
Ben anladım sen merak etme. Bence çok doğru bir karar olmuş
Ah güzelim o 3 çatal keki bari akşam değilde gündüz yeseymişssin ne kadar iyi olacakmış . Zaten az yemişssin çok etkilemez ama akşam olması kötü olmuş. Menün güzel hatta az olmuş.
Canım benim turşu tuzlu olduğundan diyette pek yenilmiyor diye hatırlıyorum. Keşke 1-2 taneyle bırakabilseymişssin.
Bence bu hafta içtiğin suya cok dikkat et ödem olmasın
Kaptancım akşam 3 dilim börekGaliba misafirlere veremedin börekleri
Kendi kendine güzel bir telafi yapmalısın
Karatay cok iyi sende güzel spor yapıyorsun faydasını göreceğine eminim
Dünkü menüm
Kahvaltı :
1 haş. yumurta
1 domates
4 zeytin
1 salatalık
1,5 dilim k.ekmek
Ara: 1 armut
Öğle: buğdaylı ayran çorbası
ara: 1 greyfurt
Akşam:
Salata
2 dilim k.ekmek
20 tane hamsi (ızgara)
su: 1,5 litre ancak olmuştur.
spor : yok
akşam yemeğini erken yedim sonrada uykum geldi yattım 16:30 da. akşam uyanamadığım spor yapamadım, suyu da tamamlayamadımÇok feci uyumuşum
Kaptan o böreğin birazını öğlen kalanını akşam yeseydin bence hiç sorun yok menünde, tek sorun bütün gün aç durup birden Kh a saldırmış olman, bu hafta yumurta diyetiyle telafi edersinDun ki berbat menum
Sabah
Fotodaki gibi bi dlm kasar greyfurt kahve iki yumurta domates
Ogle(ip burda koptu)
5-6tane bruksel lahanasi
İs yapacam diye yemeyince aksam
Aksam
3dlm borek bir dilimi iki parmak kalinliginda
Bruksel lahanasi 7-8tane
Kereviz salatasi bir servis kasigi
Ara:1dlm elma
Spor:yok su:3lt
Bu ekmek kaç dlm kadar canım ve markalı bişey mi? Ben de almak istiyorum arada canım sandviç isityo da fırında öyle tb ekmeği bulamadımgünaydın fıstıklarrr :) dükkanı ben açayım :)
henüz kahvaltı yapmadım ama sandviç yicem2 dilim kaşar peyniri, maydanoz ve marulla tb ekmeğine yaptığım nefis sandviç
En doğrusunu yaptın Cansucum, bedenine daha fazla zarar vermeden sağlıklı beslenmeye devam et, arada meyveye de izin ver bence, abur cümbür yeme isteğini de köreltir hem
hadi hayırlı olsun cansumm. azmin daim olsunRengarenkNesli kadin dorulari konusuyor ben zaten kilo alirsam fazla karbon yada abur cuburdandir...hic izgaralaradan kilo aldigimi bilmem...yaz gelsede mangal yaksak @erigim nisan sonu gibi bizim Hedefler tmmdir bence geriden geldigime bakma karataya karar kildim tek cikis kapisi bu kadin. benim baklavalar gözükmeye baslayinca paylascam söz kahvalti carpti heralde fazla enerjik fazla havalarda ucuyormuyum nedir
Kaptan o böreğin birazını öğlen kalanını akşam yeseydin bence hiç sorun yok menünde, tek sorun bütün gün aç durup birden Kh a saldırmış olman, bu hafta yumurta diyetiyle telafi edersin
Bu ekmek kaç dlm kadar canım ve markalı bişey mi? Ben de almak istiyorum arada canım sandviç isityo da fırında öyle tb ekmeği bulamadım
En doğrusunu yaptın Cansucum, bedenine daha fazla zarar vermeden sağlıklı beslenmeye devam et, arada meyveye de izin ver bence, abur cümbür yeme isteğini de köreltir hem
@Karacamdan Kelebek listen yine çok güzel; ayran çorbası hem öğlen hem akşam mıydı yoksa günde bir öğün mü yiyeceksin onu tam anlayamadım, onun dışında çok dengeli :)
Bugün ki menüm
sabah
yarım simit,1 kk beyaz peynir, yarım domates, yarım salatalık, 1 tatlı kaşığı bal
ara
yeşil çay
öğle
4 kaşık barbunya, 2 kaşık pirinç pilavı, 1 bardak ayran, bol salata
(planım Şöyle , kaçamak yaparsam yazarım)
Ara
sütlü şekersiz nescafe
Akşam
ızgara balık, salata
Ara
eşimin yediği meyvelerden 1 er dilim otlanıcam
2,5 litre suyu tamamlayacağım, 30 dk plates yapacağım
masaliımsı cımm senin menünde çok güzel, hem zayıflamışsın hem devam ediyorsun çok güzel tebrikler..kaçamak yapmıcam az önce arkadaşın doğum günüydü pasta kestik tadına bile bakmadım. hatta canım istemedi, insan yememeye alışınca istemiyor bile..Kaçamak olmasın sakın , menü çok güzel canım
masaliımsı cımm senin menünde çok güzel, hem zayıflamışsın hem devam ediyorsun çok güzel tebrikler..kaçamak yapmıcam az önce arkadaşın doğum günüydü pasta kestik tadına bile bakmadım. hatta canım istemedi, insan yememeye alışınca istemiyor bile..
dün hepimizin balık günüymüş :)
Kaptan o böreğin birazını öğlen kalanını akşam yeseydin bence hiç sorun yok menünde, tek sorun bütün gün aç durup birden Kh a saldırmış olman, bu hafta yumurta diyetiyle telafi edersin
Bu ekmek kaç dlm kadar canım ve markalı bişey mi? Ben de almak istiyorum arada canım sandviç isityo da fırında öyle tb ekmeği bulamadım
@Karacamdan Kelebek listen yine çok güzel; ayran çorbası hem öğlen hem akşam mıydı yoksa günde bir öğün mü yiyeceksin onu tam anlayamadım, onun dışında çok dengeli :)
bugünkü menümün gidişatı :)
sabah: tb ekmeğine sandviç (2 dilim kaşar, maydanoz, marul)
öğlen: tavuk parçaları, yoğurt, 2 kaşık barbunya ile hazırladığım salata :)
akşam da sadece tarhana çorbası var :) arada da armut yiyeceğim unutmazsam tabi :)
Bugün ki menüm
sabah
yarım simit,1 kk beyaz peynir, yarım domates, yarım salatalık, 1 tatlı kaşığı bal
ara
yeşil çay
öğle
4 kaşık barbunya, 2 kaşık pirinç pilavı, 1 bardak ayran, bol salata
(planım Şöyle , kaçamak yaparsam yazarım)
Ara
sütlü şekersiz nescafe
Akşam
ızgara balık, salata
Ara
eşimin yediği meyvelerden 1 er dilim otlanıcam
2,5 litre suyu tamamlayacağım, 30 dk plates yapacağım
Bu hafta herkes çok fena azimli bu hafta 1. gurup bizimki olsun
Ben de fırından tam buğday ekmeği alıp dilimi ikiye bölüyorum aynencanım tam buğday ekmeğini fırından alıyorum ben büyük oluyor yuvarlak, dilimletiyorum. 1 dilimini 2 ye bölüp sandviç yapıyorum. tabi normal ölçü olarakta dilimin yarısı benim için 1 dilim :) diğer türlü bir dilim yersem kendimi kandırmış olurum
ama fırında yoksa unonun lıght ekmekleri var kalorisi çok düşük ondan alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?