Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben anladım sen merak etme. Bence çok doğru bir karar olmuş

Kızlar selamlar

Sabah: 2 yumurtalı omlet, meyvesuyu,2 dilim tb ekmeği

Ara: maydanoz kürü

Akşam: yarım kase tarhana çorbası, 1,5 palamut (çoookkk az yağla) , bol salata

Ara: 3 çatal kek

Ah güzelim o 3 çatal keki bari akşam değilde gündüz yeseymişssin ne kadar iyi olacakmış . Zaten az yemişssin çok etkilemez ama akşam olması kötü olmuş. Menün güzel hatta az olmuş.

Canım benim turşu tuzlu olduğundan diyette pek yenilmiyor diye hatırlıyorum. Keşke 1-2 taneyle bırakabilseymişssin.
Bence bu hafta içtiğin suya cok dikkat et ödem olmasın

Kaptancım akşam 3 dilim börek Galiba misafirlere veremedin börekleri
Kendi kendine güzel bir telafi yapmalısın

Eki Görüntüle 1740986
Karaytayla haftaya basladik haydi bismillah
Sabah: 2 yumurtalı omlet, meyvesuyu,2 dilim tb ekmeği

Ara: maydanoz kürü

Akşam: yarım kase tarhana çorbası, 1,5 palamut (çoookkk az yağla) , bol salata

Karatay cok iyi sende güzel spor yapıyorsun faydasını göreceğine eminim

Gayet güzel. 6 öğüne alışınca sonra kötü oluyor. olsun toparlarsın,

Dünkü menüm

Kahvaltı :

1 haş. yumurta
1 domates
4 zeytin
1 salatalık
1,5 dilim k.ekmek

Ara: 1 armut

Öğle: buğdaylı ayran çorbası

ara: 1 greyfurt

Akşam:
Salata
2 dilim k.ekmek
20 tane hamsi (ızgara)

su: 1,5 litre ancak olmuştur.
spor : yok
akşam yemeğini erken yedim sonrada uykum geldi yattım 16:30 da. akşam uyanamadığım spor yapamadım, suyu da tamamlayamadım Çok feci uyumuşum

evet yaş aynı tatlımm
ben bu sene karıyerimi terkettimm 15 yıldır inşaat şirketinde genel kooordinnatorluk yaptım ama beni benden almış çok yıpranmışım 2 çocukla. 2 aydır evdeyim dinleniyorumm. yaza kendi işimizi yapıcaz kısmetse eşim otel kiraladı umarımm turizm de iyi gider .
bu haftaki hedefim 69 u görmek. ben 2 yıldır karatay yapıyorum canım. ama son 10 aydır az cozuttum 15kg verince hep sabittim . ama yumurta diyeti karataya da uygun olduğundan.. malum 10 tane yiyebilirsiniz gunde diyorrr... yumurtaya devam ediyorumm. liste aslında doyurucu en yapılabilir liste. bence 2 gun bile denenebilir
ismin neslihan dimi adaşız?
nasil yani yumurta greyfurt ? ya ben karataya sanirim geri dönecegim...

toparlamam lazim sormasen nasilsin ne yapyiorsun görüsmiyeli kilolar güzel gidiyor sende ne gibi bir diyet uyguluyorsun ?
cansumm bitanemm bak sosyolaga anlattımm. biliyorsun karatay benim vazgeçilmezim.

bu bir şok diyet değil canımm. protein hemde anne sutune en yakın yumurta ile yapılan bir beslenme programı. benimiçin sağlıklı yaşamak ve beslenmek bir vazgeçilmezdir asla şok diyet yapmamm . kimyasal bişi bile kullanmazken bedenime asla zarar vermemm canımm. gidenin gelmesi mumkun değil proteinle beslendiğimiz için okey

yumurtanınn ilk gun programı idi dunki menummm canım
afiyet olsun menunn harija

tatlim ben hic duzgun uyamadim valla yarin sporla yeniden baslayacagim spor yapmazsam kacamagim cok oluyo spor yaoinca kiyamiyorum akan terime
olsun canım hafta sonu bölmüş senii yeniden başla

masalimsii neden itici geliyor kiz. ben okuldaki kütüphandeyim sen ne yapiyorsun.

sağlıkla ilgili bazen çok tezat şeyler söylediğinden galiba canım , ama tabi bu benim düşüncem.

bende çalışıyorum canım bugün hava çok güzel :)

canım 12 de kalktığım için 2 öğün yaptım. akşam yemeğini 4 te yediğim için o keki de 7 gibi yedim gece 2 dede uyudum :) bide dün maydanoz kürü, türk kahvesi, bol su ve yaklaşık 8 bardak çay içtikten sonra 10 dakikada bi lavabodaydım

dün hepimizin balık günüymüş :)

RengarenkNesli kadin dorulari konusuyor ben zaten kilo alirsam fazla karbon yada abur cuburdandir...hic izgaralaradan kilo aldigimi bilmem...yaz gelsede mangal yaksak @erigim nisan sonu gibi bizim Hedefler tmmdir bence geriden geldigime bakma karataya karar kildim tek cikis kapisi bu kadin. benim baklavalar gözükmeye baslayinca paylascam söz kahvalti carpti heralde fazla enerjik fazla havalarda ucuyormuyum nedir

Kaptan o böreğin birazını öğlen kalanını akşam yeseydin bence hiç sorun yok menünde, tek sorun bütün gün aç durup birden Kh a saldırmış olman, bu hafta yumurta diyetiyle telafi edersin
günaydın fıstıklarrr :) dükkanı ben açayım :)

henüz kahvaltı yapmadım ama sandviç yicem 2 dilim kaşar peyniri, maydanoz ve marulla tb ekmeğine yaptığım nefis sandviç
Bu ekmek kaç dlm kadar canım ve markalı bişey mi? Ben de almak istiyorum arada canım sandviç isityo da fırında öyle tb ekmeği bulamadım

Eki Görüntüle 1740986
Karaytayla haftaya basladik haydi bismillah
En doğrusunu yaptın Cansucum, bedenine daha fazla zarar vermeden sağlıklı beslenmeye devam et, arada meyveye de izin ver bence, abur cümbür yeme isteğini de köreltir hem
@Karacamdan Kelebek listen yine çok güzel; ayran çorbası hem öğlen hem akşam mıydı yoksa günde bir öğün mü yiyeceksin onu tam anlayamadım, onun dışında çok dengeli :)

hadi hayırlı olsun cansumm. azmin daim olsun

canım tam buğday ekmeğini fırından alıyorum ben büyük oluyor yuvarlak, dilimletiyorum. 1 dilimini 2 ye bölüp sandviç yapıyorum. tabi normal ölçü olarakta dilimin yarısı benim için 1 dilim :) diğer türlü bir dilim yersem kendimi kandırmış olurum

ama fırında yoksa unonun lıght ekmekleri var kalorisi çok düşük ondan alabilirsin

bugünkü menümün gidişatı :)

sabah: tb ekmeğine sandviç (2 dilim kaşar, maydanoz, marul)

öğlen: tavuk parçaları, yoğurt, 2 kaşık barbunya ile hazırladığım salata :)

akşam da sadece tarhana çorbası var :) arada da armut yiyeceğim unutmazsam tabi :)

Bugün ki menüm
sabah
yarım simit,1 kk beyaz peynir, yarım domates, yarım salatalık, 1 tatlı kaşığı bal

ara
yeşil çay

öğle
4 kaşık barbunya, 2 kaşık pirinç pilavı, 1 bardak ayran, bol salata

(planım Şöyle , kaçamak yaparsam yazarım)
Ara
sütlü şekersiz nescafe

Akşam
ızgara balık, salata

Ara
eşimin yediği meyvelerden 1 er dilim otlanıcam

2,5 litre suyu tamamlayacağım, 30 dk plates yapacağım

Kaçamak olmasın sakın , menü çok güzel canım

Kaçamak olmasın sakın , menü çok güzel canım
masaliımsı cımm senin menünde çok güzel, hem zayıflamışsın hem devam ediyorsun çok güzel tebrikler..kaçamak yapmıcam az önce arkadaşın doğum günüydü pasta kestik tadına bile bakmadım. hatta canım istemedi, insan yememeye alışınca istemiyor bile..

aynen canım ben artık özellikle şirkette kimsenin doğumgününde pasta yemiyorum :) dün yaptığım kekten bugün işyerinde arkadaşıma götürdüm , ben hiç yemedim mesela :) arada küçük kaçamaklar yapsam da fazlasını istemiyorum.

dün hepimizin balık günüymüş :)

Fena mı oldu hepimiz sağlıklı beslendik

Canım aslında hem öğle hem akşam ayran çorbası olması gerekiyor. Bizim evde cok balık pişmez, bende "bu sefer balık olsun, onun faydası başka" diyerek diyetime uymamış oldum Bu bir dramın itirafıdır.

Bu arada sanırım sen ankaradasın halk ekmek oranın iyi midir bilmiyorum fakat benzer hizmeti vardır diye düşünüyorum.
Ekteki gibi minik ekmekler yapıyor istanbul halk ekmek. Tadı güzel oluyor. Bir kaç gün taze kalıyor zaten son kullanma tarihi var. Çavdar, tambuğday, kepekli, hatta kurumeyveli vs de oluyor. Bir araştır istersen

Akşam mutlakata salata yoğurt vs birşeyler eklemelisin canım...

Güzel menü :)

Bu hafta herkes çok fena azimli bu hafta 1. gurup bizimki olsun

İnşalllahhhhh

Eklentiler

• DSC_0514.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 81
Ben de fırından tam buğday ekmeği alıp dilimi ikiye bölüyorum aynen ama sandviç için tam buğday bulamıyorum, sanırım tb sandviç ekmeği satılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…