Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Olsun canım balık iyidir ben de çok severim çok tüketirim:)
Ben üniversiteyi Ankara'da okudum, çok sevdiğim için profilime Ankara yazmıştım:) Kocaeli Gölcük'te yaşıyorum, burda halk ekmek yok, Trabzon ekmeği fırınları var, tam buğday Trabzon ekmeği alıp bölerek dilim yapmaya çalışıyorum, benim istediğim tam da senin resimdeki gibi bişey belki Migros'ta vardır bakmam lazım

Aynen canım ben de dün arkadaşa ayıp olmasın diye tatlının üçte birini yedim ama o kadar şekerli geldi ki hiç hoşuma gitmedi, artık damak tadım değişti resmen, sebzeler bile tatlı geliyo

Çok güzel menü, nescafeye normal süt koyuyorsun değil mi, süttozu çok kalorili

Yok canim neslihan degil adim, alev.
Yeni isiniz de simdiden hayirli olsun.
Ooo 15 kilo cok iyiymis. Darisi basima
Aksam manavda greyfurt bulursam alicam

Gölcük çok güzel ya kavaklı sahile bayılıyorum. Erkek arkadaşım izmirde iş bulamasaydı kesin oraya geliyordum.Üzülmüyor değilim hani.

Ben de fırından tam buğday ekmeği alıp dilimi ikiye bölüyorum aynen ama sandviç için tam buğday bulamıyorum, sanırım tb sandviç ekmeği satılmıyor

satılmıyor galiba canım, bizim ordaki fırında kepeklisi var ama pek içime sinmiyor tb ekmeğini tercih ediyorum

satılmıyor galiba canım, bizim ordaki fırında kepeklisi var ama pek içime sinmiyor tb ekmeğini tercih ediyorum

benim artik ekmek sorunum kalmadi malum karatay izin vermiyor ama bi yerde kasap sucuk bulursam özellikle hafta sonlari menülerimde bol bol görürsünüz...yada evde kendim yapcam

sabah:
1kk beyaz peynir
2dilim ekmek
1bardak minola

ara:
1paket form
2mısırlı çubuk

öğle:
1kepçe susuz nohut yahni
1kepçe yoğurt

ara:
yaklaşık 10 kabuklu haşlanmış fıstık
1çatal kek

akşam:
2yk fırında et yemeği
6-7küçük patatesli köfte
1.5bardak ayran
1kase tarhana çorbası

bir de yeşil elma yemiştim öğle yemeğinden hemen sonra yazmayı unuttum

Kizlar Nasilsiniz butum gun disardaydim disarda hamburger yedim kahvalti okarak 1 adet sutlu dondurma ve simdi de balik yedim salatayla menum bu kadar :)

Güzel menü afiyet olsun

Kizlar Nasilsiniz butum gun disardaydim disarda hamburger yedim kahvalti okarak 1 adet sutlu dondurma ve simdi de balik yedim salatayla menum bu kadar :)

Dışarda oldugundan olsa gerek cok düzensiz ve dengesiz olmuş canım. Telafi edersin yarın

Bugünkü menüm;

Kahvaltı
1domates
1haş. yumurta
1 salatalık
1 dilim peynir
2 dilim k.ekmek

ara: yarım greyfurt + yarım portakal(ikiside küçük boydu)

Öğle: (sabah işe geç kaldım haşlanmış buğdayımı evde unuttum)
Mantar çorbası
Salata
1 yk kısır

ara: 1 armut

ara: 1 bardak sütlü nescafe (şekersiz)+ 2 kepekli galete

akşam:
yoğurtlu buğday haşlama
salata

ara: 1 portakal yemeyi düşünüyorum. (içtiğim ilaçlardan dolayı greyfurt yiyemeyeceğim yeni fark ettim )

Su: 2 litreyi geçti
spor: 40 dk yürüyüş

Eklentiler

• DSC_0515.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 88
Dışarda oldugundan olsa gerek cok düzensiz ve dengesiz olmuş canım. Telafi edersin yarın [/QUOTE]
Aynen canim bu hafta hic dikmat edemedim diyete diger hafta sıkı bi diyet yapacagim

Selam kızlar. Sabahdan beri anca girebildim temizlik misafir vs derkeb firsatm olmadi.
Menum
sabah
2 yumurtayla omlet
peynir 2 kk
zeytin
kaymak
1 cay kasigi pekmez
Yesilcay
ogle y
yok

aksam
1 dilim tava boregi
2 bardak cay
1 yk yogurtlu makarna

Iyi aksamlar kizlar bugun anca gireblyrm sabh okldaydm okldan snra direk hastneye gittim en yakin arkadasim dogum yaptiiiiiiive eve yeni geldm sayilir bugun de normlde cok az gydgm halde topuklu giymisim ve bu saate kadar hep ayaktaydim yaAA su an ayaklrm sizliyo cooooook yorulmusum menumde cok dengesz oldu bole olnca daha snra yazcm yazamazsam yarin yazarm ins simdilik hepinizi opuyrmmmmmm

günaydın kızlar iki gündür giremiyorum ciddi bir ev kazası geçirdim kusura bakmayın
Gecmis olsun canim hayirdir
Eki Görüntüle 1740986
Karaytayla haftaya basladik haydi bismillah
Hadi bakalim bu sefer daim olsun
İtiraf ediyorum borek cok guzel olmus iki buyuk tepsi bitti 5kisi bitirdiler bana uc dilim anca kaldi
Dinlenmissindir
Hadi baj bu hafta seni bekledim iyalandim
Firsatim olmayinca acliktan yedjm
Aksam niye sadece corb cnm
Guzel menu
@erigim huuuu kaptannn nerelerdesinnn :)
Ancak geldim kuzey tam formunda
Yok canim neslihan degil adim, alev.
Yeni isiniz de simdiden hayirli olsun.
Ooo 15 kilo cok iyiymis. Darisi basima
Aksam manavda greyfurt bulursam alicam
Alev alev

Dışarda oldugundan olsa gerek cok düzensiz ve dengesiz olmuş canım. Telafi edersin yarın
Aynen canim bu hafta hic dikmat edemedim diyete diger hafta sıkı bi diyet yapacagim[/QUOTE]
Kalan gunlerde duzenli beslen diger hafta diye birsey yok erteleme yarin duzgun menu gorecegim bugun olan olmus artik
Selam kızlar. Sabahdan beri anca girebildim temizlik misafir vs derkeb firsatm olmadi.
Menum
sabah
2 yumurtayla omlet
peynir 2 kk
zeytin
kaymak
1 cay kasigi pekmez
Yesilcay
ogle y
yok

aksam
1 dilim tava boregi
2 bardak cay
1 yk yogurtlu makarna
Ucgen dilim mi :) ye ye bi dilimde benden olsun rakibem
hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…