- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Olsun canım balık iyidir ben de çok severim çok tüketirim:)Fena mı oldu hepimiz sağlıklı beslendik
Canım aslında hem öğle hem akşam ayran çorbası olması gerekiyor. Bizim evde cok balık pişmez, bende "bu sefer balık olsun, onun faydası başka" diyerek diyetime uymamış oldumBu bir dramın itirafıdır.
Bu arada sanırım sen ankaradasın halk ekmek oranın iyi midir bilmiyorum fakat benzer hizmeti vardır diye düşünüyorum.
Ekteki gibi minik ekmekler yapıyor istanbul halk ekmek. Tadı güzel oluyor. Bir kaç gün taze kalıyor zaten son kullanma tarihi var. Çavdar, tambuğday, kepekli, hatta kurumeyveli vs de oluyor. Bir araştır istersen
Akşam mutlakata salata yoğurt vs birşeyler eklemelisin canım...
Güzel menü :)
İnşalllahhhhh
Aynen canım ben de dün arkadaşa ayıp olmasın diye tatlının üçte birini yedim ama o kadar şekerli geldi ki hiç hoşuma gitmedi, artık damak tadım değişti resmen, sebzeler bile tatlı geliyomasaliımsı cımm senin menünde çok güzel, hem zayıflamışsın hem devam ediyorsun çok güzel tebrikler..kaçamak yapmıcam az önce arkadaşın doğum günüydü pasta kestik tadına bile bakmadım. hatta canım istemedi, insan yememeye alışınca istemiyor bile..
Çok güzel menü, nescafeye normal süt koyuyorsun değil mi, süttozu çok kaloriliBugün ki menüm
sabah
yarım simit,1 kk beyaz peynir, yarım domates, yarım salatalık, 1 tatlı kaşığı bal
ara
yeşil çay
öğle
4 kaşık barbunya, 2 kaşık pirinç pilavı, 1 bardak ayran, bol salata
(planım Şöyle , kaçamak yaparsam yazarım)
Ara
sütlü şekersiz nescafe
Akşam
ızgara balık, salata
Ara
eşimin yediği meyvelerden 1 er dilim otlanıcam
2,5 litre suyu tamamlayacağım, 30 dk plates yapacağım
Yok canim neslihan degil adim, alev.evet yaş aynı tatlımm
ben bu sene karıyerimi terkettimm 15 yıldır inşaat şirketinde genel kooordinnatorluk yaptım ama beni benden almış çok yıpranmışım 2 çocukla. 2 aydır evdeyim dinleniyorumm. yaza kendi işimizi yapıcaz kısmetse eşim otel kiraladı umarımm turizm de iyi gider .
bu haftaki hedefim 69 u görmek. ben 2 yıldır karatay yapıyorum canım. ama son 10 aydır az cozuttum 15kg verince hep sabittim . ama yumurta diyeti karataya da uygun olduğundan.. malum 10 tane yiyebilirsiniz gunde diyorrr... yumurtaya devam ediyorumm. liste aslında doyurucu en yapılabilir liste. bence 2 gun bile denenebilir
ismin neslihan dimi adaşız?
cansumm bitanemm bak sosyolaga anlattımm. biliyorsun karatay benim vazgeçilmezim.
bu bir şok diyet değil canımm. protein hemde anne sutune en yakın yumurta ile yapılan bir beslenme programı. benimiçin sağlıklı yaşamak ve beslenmek bir vazgeçilmezdir asla şok diyet yapmamm . kimyasal bişi bile kullanmazken bedenime asla zarar vermemm canımm. gidenin gelmesi mumkun değil proteinle beslendiğimiz için okey
yumurtanınn ilk gun programı idi dunki menummm canım
afiyet olsun menunn harija
olsun canım hafta sonu bölmüş senii yeniden başla
Olsun canım balık iyidir ben de çok severim çok tüketirim:)
Ben üniversiteyi Ankara'da okudum, çok sevdiğim için profilime Ankara yazmıştım:) Kocaeli Gölcük'te yaşıyorum, burda halk ekmek yok, Trabzon ekmeği fırınları var, tam buğday Trabzon ekmeği alıp bölerek dilim yapmaya çalışıyorum, benim istediğim tam da senin resimdeki gibi bişey belki Migros'ta vardır bakmam lazım
Hayırlısı olsun, İzmir daha güzeldir eminim, burası küçük ama rahat ben de seviyorum burayıGölcük çok güzel ya kavaklı sahile bayılıyorum. Erkek arkadaşım izmirde iş bulamasaydı kesin oraya geliyordum.Üzülmüyor değilim hani.
Ben de fırından tam buğday ekmeği alıp dilimi ikiye bölüyorum aynenama sandviç için tam buğday bulamıyorum, sanırım tb sandviç ekmeği satılmıyor
satılmıyor galiba canım, bizim ordaki fırında kepeklisi var ama pek içime sinmiyor tb ekmeğini tercih ediyorum
benim artik ekmek sorunum kalmadi malum karatay izin vermiyorama bi yerde kasap sucuk bulursam özellikle hafta sonlari menülerimde bol bol görürsünüz...yada evde kendim yapcam
Hayırlısı olsun, İzmir daha güzeldir eminim, burası küçük ama rahat ben de seviyorum burayı
sabah:
1kk beyaz peynir
2dilim ekmek
1bardak minola
ara:
1paket form
2mısırlı çubuk
öğle:
1kepçe susuz nohut yahni
1kepçe yoğurt
ara:
yaklaşık 10 kabuklu haşlanmış fıstık
1çatal kek
akşam:
2yk fırında et yemeği
6-7küçük patatesli köfte
1.5bardak ayran
1kase tarhana çorbası
sabah:
1kk beyaz peynir
2dilim ekmek
1bardak minola
ara:
1paket form
2mısırlı çubuk
öğle:
1kepçe susuz nohut yahni
1kepçe yoğurt
ara:
yaklaşık 10 kabuklu haşlanmış fıstık
1çatal kek
akşam:
2yk fırında et yemeği
6-7küçük patatesli köfte
1.5bardak ayran
1kase tarhana çorbası
Kizlar Nasilsiniz butum gun disardaydim disarda hamburger yedimkahvalti okarak 1 adet sutlu dondurma ve simdi de balik yedim salatayla menum bu kadar :)
Gecmis olsun canim hayirdirgünaydın kızlar iki gündür giremiyorum ciddi bir ev kazası geçirdim kusura bakmayın
Hadi bakalim bu sefer daim olsun
İtiraf ediyorum borek cok guzel olmus iki buyuk tepsi bitti 5kisi bitirdiler bana uc dilim anca kaldiBen anladım sen merak etme. Bence çok doğru bir karar olmuş
Ah güzelim o 3 çatal keki bari akşam değilde gündüz yeseymişssin ne kadar iyi olacakmış . Zaten az yemişssin çok etkilemez ama akşam olması kötü olmuş. Menün güzel hatta az olmuş.
Canım benim turşu tuzlu olduğundan diyette pek yenilmiyor diye hatırlıyorum. Keşke 1-2 taneyle bırakabilseymişssin.
Bence bu hafta içtiğin suya cok dikkat et ödem olmasın
Kaptancım akşam 3 dilim börekGaliba misafirlere veremedin börekleri
Kendi kendine güzel bir telafi yapmalısın
Karatay cok iyi sende güzel spor yapıyorsun faydasını göreceğine eminim
DinlenmissindirDünkü menüm
Kahvaltı :
1 haş. yumurta
1 domates
4 zeytin
1 salatalık
1,5 dilim k.ekmek
Ara: 1 armut
Öğle: buğdaylı ayran çorbası
ara: 1 greyfurt
Akşam:
Salata
2 dilim k.ekmek
20 tane hamsi (ızgara)
su: 1,5 litre ancak olmuştur.
spor : yok
akşam yemeğini erken yedim sonrada uykum geldi yattım 16:30 da. akşam uyanamadığım spor yapamadım, suyu da tamamlayamadımÇok feci uyumuşum
Hadi baj bu hafta seni bekledim iyalandim@RengarenkNesli kadin dorulari konusuyor ben zaten kilo alirsam fazla karbon yada abur cuburdandir...hic izgaralaradan kilo aldigimi bilmem...yaz gelsede mangal yaksak@erigim nisan sonu gibi bizim Hedefler tmmdir bence geriden geldigime bakma karataya karar kildim tek cikis kapisi bu kadin. benim baklavalar gözükmeye baslayinca paylascam söz kahvalti carpti heralde fazla enerjik fazla havalarda ucuyormuyum nedir
Firsatim olmayinca acliktan yedjmKaptan o böreğin birazını öğlen kalanını akşam yeseydin bence hiç sorun yok menünde, tek sorun bütün gün aç durup birden Kh a saldırmış olman, bu hafta yumurta diyetiyle telafi edersin
Bu ekmek kaç dlm kadar canım ve markalı bişey mi? Ben de almak istiyorum arada canım sandviç isityo da fırında öyle tb ekmeği bulamadım
En doğrusunu yaptın Cansucum, bedenine daha fazla zarar vermeden sağlıklı beslenmeye devam et, arada meyveye de izin ver bence, abur cümbür yeme isteğini de köreltir hem
@Karacamdan Kelebek listen yine çok güzel; ayran çorbası hem öğlen hem akşam mıydı yoksa günde bir öğün mü yiyeceksin onu tam anlayamadım, onun dışında çok dengeli :)
Aksam niye sadece corb cnmbugünkü menümün gidişatı :)
sabah: tb ekmeğine sandviç (2 dilim kaşar, maydanoz, marul)
öğlen: tavuk parçaları, yoğurt, 2 kaşık barbunya ile hazırladığım salata :)
akşam da sadece tarhana çorbası var :) arada da armut yiyeceğim unutmazsam tabi :)
Guzel menuBugün ki menüm
sabah
yarım simit,1 kk beyaz peynir, yarım domates, yarım salatalık, 1 tatlı kaşığı bal
ara
yeşil çay
öğle
4 kaşık barbunya, 2 kaşık pirinç pilavı, 1 bardak ayran, bol salata
(planım Şöyle , kaçamak yaparsam yazarım)
Ara
sütlü şekersiz nescafe
Akşam
ızgara balık, salata
Ara
eşimin yediği meyvelerden 1 er dilim otlanıcam
2,5 litre suyu tamamlayacağım, 30 dk plates yapacağım
Ancak geldim kuzey tam formunda@erigim huuuu kaptannn nerelerdesinnn :)
Alev alevYok canim neslihan degil adim, alev.
Yeni isiniz de simdiden hayirli olsun.
Ooo 15 kilo cok iyiymis. Darisi basima
Aksam manavda greyfurt bulursam alicam
Kizlar Nasilsiniz butum gun disardaydim disarda hamburger yedimkahvalti okarak 1 adet sutlu dondurma ve simdi de balik yedim salatayla menum bu kadar :)
Aynen canim bu hafta hic dikmat edemedim diyete diger hafta sıkı bi diyet yapacagim[/QUOTE]Dışarda oldugundan olsa gerek cok düzensiz ve dengesiz olmuş canım. Telafi edersin yarın
Ucgen dilim mi :) ye ye bi dilimde benden olsun rakibemSelam kızlar. Sabahdan beri anca girebildim temizlik misafir vs derkeb firsatm olmadi.
Menum
sabah
2 yumurtayla omlet
peynir 2 kk
zeytin
kaymak
1 cay kasigi pekmez
Yesilcay
ogle y
yok
aksam
1 dilim tava boregi
2 bardak cay
1 yk yogurtlu makarna
hayirli olsunIyi aksamlar kizlar bugun anca gireblyrm sabh okldaydm okldan snra direk hastneye gittim en yakin arkadasim dogum yaptiiiiiiive eve yeni geldm sayilir bugun de normlde cok az gydgm halde topuklu giymisim ve bu saate kadar hep ayaktaydim yaAA su an ayaklrm sizliyo cooooook yorulmusum menumde cok dengesz oldu bole olnca daha snra yazcm yazamazsam yarin yazarm ins simdilik hepinizi opuyrmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?