Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar Nasilsiniz butum gun disardaydim disarda hamburger yedim kahvalti okarak 1 adet sutlu dondurma ve simdi de balik yedim salatayla menum bu kadar :)

biz senle eşleşmiştik bu hafta galiba hem ders çalışıyorum hem spor yapıyorum bak oturduğum yerden kalori yakıyorum bu hafta sınav haftası diye ayağını denk al yedin benden cezayı 1.5sa yürüyüş

Aynen canim bu hafta hic dikmat edemedim diyete diger hafta sıkı bi diyet yapacagim

Cumaya daha 4 gün var, toparlarsın. Lütfen yarın düzgün beslen

Selam kızlar. Sabahdan beri anca girebildim temizlik misafir vs derkeb firsatm olmadi.
Menum
sabah
2 yumurtayla omlet
peynir 2 kk
zeytin
kaymak
1 cay kasigi pekmez
Yesilcay
ogle y
yok

aksam
1 dilim tava boregi
2 bardak cay
1 yk yogurtlu makarna

Yoğunluktan aç kalmıssın resmen. Kötü olmuş. Daha çok yemelisin

Sen iyimissin valla ya bende ywrimde saydim bu hafta spor cok az yaptim bugun baya bi yuryus yaptik bebegimm esimle magaza magaza disarisi yagmurlu yuruncek bi hava yok bide kizim oldugu icin evde leslie yapiyirum zaman bukdukca :)

Yok canim neslihan degil adim, alev.
Yeni isiniz de simdiden hayirli olsun.
Ooo 15 kilo cok iyiymis. Darisi basima
Aksam manavda greyfurt bulursam alicam

selam rakibemm. ilaç kullanmıyorsan al kullan greyfurtu ama ilaçla sakın kullanma oldumuu
ve benım bugunkı menumu sanada yazayımm. sen neler yedin
p.tesi menum
sabah 1 bardak kefir+ceviz+2dlm peynir ( yumurtam yoktu)
öğle 1 yumurta 1 greyfurt+ıspanak
annem pişi yapmıştı 3 lokma tattımm
akşam: ciğer kavurma+brokoli haşlama
spor: sabah yoga 20dk
akşamda yoga yaaparım yatmadn bide mekikk çekerim

Selam kızlar. Sabahdan beri anca girebildim temizlik misafir vs derkeb firsatm olmadi.
Menum
sabah
2 yumurtayla omlet
peynir 2 kk
zeytin
kaymak
1 cay kasigi pekmez
Yesilcay
ogle y
yok

aksam
1 dilim tava boregi
2 bardak cay
1 yk yogurtlu makarna
Menülerin çok az geliyor bana; hiç sebze yemeği, salata, meyve göremiyorum. Emzirme döneminde bunlar çok önemli sen de biliyorsundur zaten

Menum
sabah
2 yumurtayla omlet
peynir 2 kk
zeytin
kaymak
1 cay kasigi pekmez
Yesilcay
ogle y
yok

aksam
1 dilim tava boregi
2 bardak cay
1 yk yogurtlu makarna
Ohh yarasin, borek, makarna.. Kiz makarnayi az yemissin, bol bol yeseydin ya

Ohhh rakibeme bak sen. Hayirli olsun bebis. Sen de bebisin serefine bol bol cikolata pasta yeseydin

Ohhh afiyet olsun pisiler
Benim menum
Sabah
Sehriye corba
Ogle
Sebze corbasi
2-3 kasik nohut
Aksam
4 tane tavuk kanat
1 tabak pirasa
2 kase cacik
Cayin yanina 2 incir

Bugun su nihayet 1,5 lt oldu
Spor yok, neredeyse 8 saate yakin masa basinda oturdum

Sen iyimissin valla ya bende ywrimde saydim bu hafta spor cok az yaptim bugun baya bi yuryus yaptik bebegimm esimle magaza magaza disarisi yagmurlu yuruncek bi hava yok bide kizim oldugu icin evde leslie yapiyirum zaman bukdukca :)

bende leslie yapıyorum hareketler baya kolay ama çok iyi kilo verdiriyo devam devam

@erigim , RengarenkNesli ve diger arkadaslar, ben her sabah tiroid icin ilac iciyorum ac karnina. Greyfurt yememem mi gerekiyor ?? Ya da kac saat sonra yemeligim ??
Canım greyfurt karaciğerde ilaçları temizleyen enzimleri etkisiz hale getiriyor, bu yüzden ilaç kullanırken greyfurt tüketmezsen iyi olur yoksa ilaçların etkisi kat kat artar ve zarar görebilirsin.

Menümü paylaşayım
Sabah; 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 ceviz, 1 çk pekmez, 1/2 dlm ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen: 4 tane mücver( yağsız tavada pişirdim), 1 kase yoğurt, 1 dlm ekmek, söğüç
Ara: 10 tane yer fıstığı, 1 portakal
Akşam: 5 kaşık kurufasülye, 4 kaşık yoğurt, bol salata
Ara: 1 porsiyon ayva ve kivi karışımı, 2 kaşık zerdeçallı yoğurt

menümle dükkani kapatmaya geldim

sabah 08 2 yumurta, ceviz, 1/2 kirmizi biber

16:00: 2 kuru kayisi 10-15 kavrulmamis badem
aksam: 1 kase acili tarhana yaninda 7-8 kirma zeytin ( tr den gelenle kapisamaz ama zeytinimiz bitti )

spor yapamadim yarin itibari insallah sinav dönemine girmis sayilirim ya ben sinavlari alcam yada sinavlar beni

Iyi geceler arkadaslar

Günaydın kızlarrr

dünkü menüm;

sabah: tb ekmeğine sandviç,

öğlen: tavuklu-barbunyalı-yoğurtlu salata

ara: armut

akşam: tarhana çorbası

ara:bitter çikolata, nescafe (regliye yenik düştüm)

@erigim canım annemle alışverişe gitcektik acelemiz vardı o yüzden çorba içtim çıktım. bide canım çikolata çektiği için akşam yemeğini hafif tuttum , öncesindede armut yemiştim pekte acıkmamıştım. evdede yoğurt falan kalmamıştı dün alışveriş yaptık :)

Sabah az gibi olmuş ama olsun güzel afiyet olsun

@erigim , RengarenkNesli ve diger arkadaslar, ben her sabah tiroid icin ilac iciyorum ac karnina. Greyfurt yememem mi gerekiyor ?? Ya da kac saat sonra yemeligim ??

Bence hiç yememelisin sakıncalıymış.

Menün çok güzel resmen kusursuz. Sağlıklı beslemeyi kendine alışkanlık edinmiş. Bir ömür boyu darısı başıma inşallah

Tam karatay menüsü olmuş. Afiyet olsun. Ayrıca sınavlarında başarılar canım.

Menün güzel akşam planlı, kasıtlı olarak diyetini yaralamak suretiyle cinayete teşebbüs etmişssin Bitter çikolatanın miktarını da alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…