Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin annem kahvaltiya geliyor kuxiyi ona birakip babama sigara birakmasi icin ilac alacagim
Oglum dunden beei allah allah diye geziyo evde cok tatli ya anni memme dedemamma baba abi aba dan sonra allah allah diyecegi aklima gelmezdi taklitci papaganlar

Gunaydinnnnnnn guzel takimiiiiimmmmm dun psylasamadgm dengesz menum
Sabah
1 greyfurt
1nescafe
3 4 tanr kuruyemis
Ogle
Corba
3 adet kofte
Yarim dilim ayva tatlisi
Aksm
2lahmacun
Icli kofte 1 adet
1 ayran
Su
Ancak yarim lt belki olmstr
Spor yok bol kostrmaca var

Ayy ne guzel beninm oglumda ayni anni baba diyip diyip geziniyo amA yurumuyo
Allah Allah mi diyo ...harika ya tatli minikkkk

Harikaaaa darisi basimaaaa:))

O
oo Rakibemmm guzrl menuu tebriklerrrrr ama yinede beni gecemiceksinnnnnnnn hiic hayaller kurma sakinnnnnn

Kizlar Nasilsiniz butum gun disardaydim disarda hamburger yedim kahvalti okarak 1 adet sutlu dondurma ve simdi de balik yedim salatayla menum bu kadar :)
Olsunnn sen leslie lerls telafi etmeyi bilirsin cNimmmm

Bende dogum kontrol hapi kullnyrm ama greyfurt da tuketyrm onadami etki eder??????

bitter karamlar var ya canım, o paketin yarısı :) biraz kasıtlı olarak dengelemeye çalıştım :)

ay yerler onu , maşallahhh :)

lahmacun akşam olmasaymış keşke canım.

Bende dogum kontrol hapi kullnyrm ama greyfurt da tuketyrm onadami etki eder??????
Bence greyfurt tüketmemende fayda var, yada doktoruna danış en azından. Emzirmeyi bıraktın mı, yada emzirirken doğum kontrol hapı kullanılabiliyor mu? İlk defa duydum da bilgi verirsen sevinirim

Günay dın günaydın günaydınn herkese , dün hiç kaçamak yapmadımm

Çok güzel menü, nescafeye normal süt koyuyorsun değil mi, süttozu çok kalorili
evet normal süt koyuyorum.kahveyi de çok az atıyorum canım.Dün ki menün de harika eleştirecek bir şey bulamıyorum.tartıya bakıyorum arada ama bir sürpriz görmüyorum, aynı gidiyorum bakalım.topikte en cok senin beslenmeni beğeniyorum rakibim, sağlıklı ve dengeli
güzell
Kizlar Nasilsiniz butum gun disardaydim disarda hamburger yedim kahvalti okarak 1 adet sutlu dondurma ve simdi de balik yedim salatayla menum bu kadar :)
balık ve salata olmasa çok çemkirecektim, bugün boşa gitmiş

Selam kızlar. Sabahdan beri anca girebildim temizlik misafir vs derkeb firsatm olmadi.
Menum
sabah
2 yumurtayla omlet
peynir 2 kk
zeytin
kaymak
1 cay kasigi pekmez
Yesilcay
ogle y
yok

aksam
1 dilim tava boregi
2 bardak cay
1 yk yogurtlu makarna
oruca niyetlisin sen galiba di mi? öyleyse doydun mu , zorlanma sonra, bol salata ,meyve, 1 kase yoğurt bari olsaydı iyiydi
Menülerin çok az geliyor bana; hiç sebze yemeği, salata, meyve göremiyorum. Emzirme döneminde bunlar çok önemli sen de biliyorsundur zaten
çok güzel yorum

güzel menü, rakibini geçeceksin bence

Canım greyfurt karaciğerde ilaçları temizleyen enzimleri etkisiz hale getiriyor, bu yüzden ilaç kullanırken greyfurt tüketmezsen iyi olur yoksa ilaçların etkisi kat kat artar ve zarar görebilirsin.

ben de 75mg tiroit hapı kullanıyorum garyfurt hiç mi yememeliyim, eriğimin kırmızı grayfurtu hergün gözümde uçuşuyo, bu şaka çok önemli değil de. ben sabah hapı yutup yarım saat sonra limonlu su içiyorum yanlış mı yapıyorum.bu tarz yasaklı gıda biliyormusun elsa, sen de dinle @sosyoloji12

ya ben bu menüyle hiç mutlu olamam ki gözüm aç kalır ya
hmm diyet gibi olmamış, sosyoloji seni geçer :)

ben yoğurtlu tavuklu salata yiyince çok mutlu olduğum için galiba tokluk hissediyorum :) bide meyve hiç yiyemem bir armut o kadar çok şişirdi ki beni üzerine bide bitter gelince dünyayı yemiş gibi hissettim tabi mide de küçüldü eskiden yemekte makarnalar pilavlarr üstüne tatlılar yerdim yinede açlık hissi duyardım bence tamamen psikolojik bişi :)

selam kızlarr, napıyorsunuz bakayım. ben işteyim herzamanki gibi.

kahvaltımı da yaptım. sonunda dün alışverişe gittik annemle tüm eksikleri aldık, ben arada farklı bişiler yemek istediğim öğünler için ton balığı da aldım uzun zamandır ton balıklı salatayı yemediğimi farkettim diyetin ilk zamanlarında çok yerdim :)

sabah kahvaltımda tb ekmeğine süzme peynir, maydanoz ve marulla yaptığım sandviçimi yedim. şimdide türk kahvesi ve su keyfi yapıyorum. bugün akşam yemekte pırasa ve yoğurt var :)

Tüm gün aç kalıp akşam çoşmussun. Ara öğün şart canım.

ramlar var ya canım, o paketin yar

O Zaman kabul edilebilir. Yarısını bırakabildiğin için tebrik ederim ayrıca

Ohh harika

Menülerin çok az geliyor bana; hiç sebze yemeği, salata, meyve göremiyorum. Emzirme döneminde bunlar çok önemli sen de biliyorsundur zaten
Son 2 3 haftadir duzgun yemek yemiyoru. Bende farkindayim. Canim hicbise istemiyo oyle yararli seylerdrb hep zararli seyleri istiyorum bu ara :))
Ohh yarasin, borek, makarna.. Kiz makarnayi az yemissin, bol bol yeseydin ya
Sus kiz 1 dilim borek yedim gozun kaldi
yok cnm oruclu deglm

Ayy ne guzel beninm oglumda ayni anni baba diyip diyip geziniyo amA yurumuyo
Allah Allah mi diyo ...harika ya tatli minikkkk
Dubden beri allah diyor ama degisik soyluyorlar ya nasil yazilir bilmiyirum yumusak bi sekilde alleh gibi galiba
zaten hormon bence tuketme
Bence greyfurt tüketmemende fayda var, yada doktoruna danış en azından. Emzirmeyi bıraktın mı, yada emzirirken doğum kontrol hapı kullanılabiliyor mu? İlk defa duydum da bilgi verirsen sevinirim
emzirmeyi birakti canim sanirim cok emmemisti kixi uc dort aydi galiba emzirirken kullanilmiyor hormom ilaclsri

limonu duymadim hic bosverin greyfurtu

Sabahtan beri kuzeyin kunyrsini ariyorum takmiyorum normalde ama bavaannesi almisti hatira sonucta acaba nereye koydum

diğer yarısını anneme verdim bu sizin olsun diye öğle yemeğinde de kuru fasulye varmış, nasıl mutlu oldumm anlatamam :))
Ben de akşamdan kalan kuru fasülyeyi yiyeceğim bu öğlen:) akşama balık almak istiyorum pazara çıkabilirsem ama fırtına olursa pazara gşdemeyebilirim o zaman pırasa veya karnabahar yapacağım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…