- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
asla tuketme canim asls@erigim , @RengarenkNesli ve diger arkadaslar, ben her sabah tiroid icin ilac iciyorum ac karnina. Greyfurt yememem mi gerekiyor ?? Ya da kac saat sonra yemeligim ??
Ayy ne guzel beninm oglumda ayni anni baba diyip diyip geziniyo amA yurumuyoGunaydin annem kahvaltiya geliyor kuxiyi ona birakip babama sigara birakmasi icin ilac alacagim
Oglum dunden beei allah allah diye geziyo evde cok tatli ya anni memme dedemamma baba abi aba dan sonra allah allah diyecegi aklima gelmezdi taklitci papaganlar
Harikaaaa darisi basimaaaa:))Menümü paylaşayım
Sabah; 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 ceviz, 1 çk pekmez, 1/2 dlm ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen: 4 tane mücver( yağsız tavada pişirdim), 1 kase yoğurt, 1 dlm ekmek, söğüç
Ara: 10 tane yer fıstığı, 1 portakal
Akşam: 5 kaşık kurufasülye, 4 kaşık yoğurt, bol salata
Ara: 1 porsiyon ayva ve kivi karışımı, 2 kaşık zerdeçallı yoğurt
oo Rakibemmm guzrl menuu tebriklerrrrr ama yinede beni gecemiceksinnnnnnnn hiic hayaller kurma sakinnnnnnOhhh afiyet olsun pisiler
Benim menum
Sabah
Sehriye corba
Ogle
Sebze corbasi
2-3 kasik nohut
Aksam
4 tane tavuk kanat
1 tabak pirasa
2 kase cacik
Cayin yanina 2 incir
Bugun su nihayet 1,5 lt oldu
Spor yok, neredeyse 8 saate yakin masa basinda oturdum
Olsunnn sen leslie lerls telafi etmeyi bilirsin cNimmmmKizlar Nasilsiniz butum gun disardaydim disarda hamburger yedimkahvalti okarak 1 adet sutlu dondurma ve simdi de balik yedim salatayla menum bu kadar :)
Sabah az gibi olmuş ama olsun güzel afiyet olsun
Bence hiç yememelisin sakıncalıymış.
Menün çok güzel resmen kusursuz. Sağlıklı beslemeyi kendine alışkanlık edinmiş. Bir ömür boyu darısı başıma inşallah
Tam karatay menüsü olmuş.Afiyet olsun. Ayrıca sınavlarında başarılar canım.
Menün güzel akşam planlı, kasıtlı olarak diyetini yaralamak suretiyle cinayete teşebbüs etmişssinBitter çikolatanın miktarını da alalım
Gunaydin annem kahvaltiya geliyor kuxiyi ona birakip babama sigara birakmasi icin ilac alacagim
Oglum dunden beei allah allah diye geziyo evde cok tatli ya anni memme dedemamma baba abi aba dan sonra allah allah diyecegi aklima gelmezdi taklitci papaganlar
Gunaydinnnnnnn guzel takimiiiiimmmmm dun psylasamadgm dengesz menum
Sabah
1 greyfurt
1nescafe
3 4 tanr kuruyemis
Ogle
Corba
3 adet kofte
Yarim dilim ayva tatlisi
Aksm
2lahmacun
Icli kofte 1 adet
1 ayran
Su
Ancak yarim lt belki olmstr
Spor yok bol kostrmaca var
Bence greyfurt tüketmemende fayda var, yada doktoruna danış en azından. Emzirmeyi bıraktın mı, yada emzirirken doğum kontrol hapı kullanılabiliyor mu? İlk defa duydum da bilgi verirsen sevinirimBende dogum kontrol hapi kullnyrm ama greyfurt da tuketyrm onadami etki eder??????
evet normal süt koyuyorum.kahveyi de çok az atıyorum canım.Dün ki menün de harika eleştirecek bir şey bulamıyorum.tartıya bakıyorum arada ama bir sürpriz görmüyorum, aynı gidiyorum bakalım.topikte en cok senin beslenmeni beğeniyorum rakibim, sağlıklı ve dengeliÇok güzel menü, nescafeye normal süt koyuyorsun değil mi, süttozu çok kalorili
güzellsabah:
1kk beyaz peynir
2dilim ekmek
1bardak minola
ara:
1paket form
2mısırlı çubuk
öğle:
1kepçe susuz nohut yahni
1kepçe yoğurt
ara:
yaklaşık 10 kabuklu haşlanmış fıstık
1çatal kek
akşam:
2yk fırında et yemeği
6-7küçük patatesli köfte
1.5bardak ayran
1kase tarhana çorbası
balık ve salata olmasa çok çemkirecektim, bugün boşa gitmişKizlar Nasilsiniz butum gun disardaydim disarda hamburger yedimkahvalti okarak 1 adet sutlu dondurma ve simdi de balik yedim salatayla menum bu kadar :)
oruca niyetlisin sen galiba di mi? öyleyse doydun mu , zorlanma sonra, bol salata ,meyve, 1 kase yoğurt bari olsaydı iyiydiSelam kızlar. Sabahdan beri anca girebildim temizlik misafir vs derkeb firsatm olmadi.
Menum
sabah
2 yumurtayla omlet
peynir 2 kk
zeytin
kaymak
1 cay kasigi pekmez
Yesilcay
ogle y
yok
aksam
1 dilim tava boregi
2 bardak cay
1 yk yogurtlu makarna
çok güzel yorumMenülerin çok az geliyor bana; hiç sebze yemeği, salata, meyve göremiyorum. Emzirme döneminde bunlar çok önemli sen de biliyorsundur zaten
güzel menü, rakibini geçeceksin benceOhhh afiyet olsun pisiler
Benim menum
Sabah
Sehriye corba
Ogle
Sebze corbasi
2-3 kasik nohut
Aksam
4 tane tavuk kanat
1 tabak pirasa
2 kase cacik
Cayin yanina 2 incir
Bugun su nihayet 1,5 lt oldu
Spor yok, neredeyse 8 saate yakin masa basinda oturdum
Canım greyfurt karaciğerde ilaçları temizleyen enzimleri etkisiz hale getiriyor, bu yüzden ilaç kullanırken greyfurt tüketmezsen iyi olur yoksa ilaçların etkisi kat kat artar ve zarar görebilirsin.
Günaydın kızlarrr
dünkü menüm;
sabah: tb ekmeğine sandviç,
öğlen: tavuklu-barbunyalı-yoğurtlu salata
ara: armut
akşam: tarhana çorbası
@erigim canım annemle alışverişe gitcektik acelemiz vardı o yüzden çorba içtim çıktım. bide canım çikolata çektiği için akşam yemeğini hafif tuttum , öncesindede armut yemiştim pekte acıkmamıştım. evdede yoğurt falan kalmamıştı dün alışveriş yaptık :)
hmm diyet gibi olmamış,Gunaydinnnnnnn guzel takimiiiiimmmmm dun psylasamadgm dengesz menum
Sabah
1 greyfurt
1nescafe
3 4 tanr kuruyemis
Ogle
Corba
3 adet kofte
Yarim dilim ayva tatlisi
Aksm
2lahmacun
Icli kofte 1 adet
1 ayran
Su
Günay dın günaydın günaydınn herkese , dün hiç kaçamak yapmadımm
evet normal süt koyuyorum.kahveyi de çok az atıyorum canım.Dün ki menün de harika eleştirecek bir şey bulamıyorum.tartıya bakıyorum arada ama bir sürpriz görmüyorum, aynı gidiyorum bakalım.topikte en cok senin beslenmeni beğeniyorum rakibim, sağlıklı ve dengeli
güzell
balık ve salata olmasa çok çemkirecektim, bugün boşa gitmiş
oruca niyetlisin sen galiba di mi? öyleyse doydun mu , zorlanma sonra, bol salata ,meyve, 1 kase yoğurt bari olsaydı iyiydi
çok güzel yorum
güzel menü, rakibini geçeceksin bence
ben de 75mg tiroit hapı kullanıyorum garyfurt hiç mi yememeliyim, eriğimin kırmızı grayfurtu hergün gözümde uçuşuyo, bu şaka çok önemli değil de. ben sabah hapı yutup yarım saat sonra limonlu su içiyorum yanlış mı yapıyorum.bu tarz yasaklı gıda biliyormusun elsa, sen de dinle @sosyoloji12
ya ben bu menüyle hiç mutlu olamam ki gözüm aç kalır ya
hmm diyet gibi olmamış,sosyoloji seni geçer :)
Gunaydinnnnnnn guzel takimiiiiimmmmm dun psylasamadgm dengesz menum
Sabah
1 greyfurt
1nescafe
3 4 tanr kuruyemis
Ogle
Corba
3 adet kofte
Yarim dilim ayva tatlisi
Aksm
2lahmacun
Icli kofte 1 adet
1 ayran
Su
ramlar var ya canım, o paketin yar
selam kızlarr, napıyorsunuz bakayım. ben işteyim herzamanki gibi.
kahvaltımı da yaptım. sonunda dün alışverişe gittik annemle tüm eksikleri aldık, ben arada farklı bişiler yemek istediğim öğünler için ton balığı da aldım uzun zamandır ton balıklı salatayı yemediğimi farkettim diyetin ilk zamanlarında çok yerdim :)
sabah kahvaltımda tb ekmeğine süzme peynir, maydanoz ve marulla yaptığım sandviçimi yedim. şimdide türk kahvesi ve su keyfi yapıyorum. bugün akşam yemekte pırasa ve yoğurt var :)
Son 2 3 haftadir duzgun yemek yemiyoru. Bende farkindayim. Canim hicbise istemiyo oyle yararli seylerdrb hep zararli seyleri istiyorum bu ara :))Menülerin çok az geliyor bana; hiç sebze yemeği, salata, meyve göremiyorum. Emzirme döneminde bunlar çok önemli sen de biliyorsundur zaten
Sus kiz 1 dilim borek yedim gozun kaldiOhh yarasin, borek, makarna.. Kiz makarnayi az yemissin, bol bol yeseydin ya
yok cnm oruclu deglmGünay dın günaydın günaydınn herkese , dün hiç kaçamak yapmadımm
evet normal süt koyuyorum.kahveyi de çok az atıyorum canım.Dün ki menün de harika eleştirecek bir şey bulamıyorum.tartıya bakıyorum arada ama bir sürpriz görmüyorum, aynı gidiyorum bakalım.topikte en cok senin beslenmeni beğeniyorum rakibim, sağlıklı ve dengeli
güzell
oruca niyetlisin sen galiba di mi? öyleyse doydun mu , zorlanma sonra, bol salata ,meyve, 1 kase yoğurt bari olsaydı iyiydi
çok güzel yorum
ben de 75mg tiroit hapı kullanıyorum garyfurt hiç mi yememeliyim, eriğimin kırmızı grayfurtu hergün gözümde uçuşuyo, bu şaka çok önemli değil de. ben sabah hapı yutup yarım saat sonra limonlu su içiyorum yanlış mı yapıyorum.bu tarz yasaklı gıda biliyormusun elsa, sen de dinle @sosyoloji12
Tüm gün aç kalıp akşam çoşmussun. Ara öğün şart canım.
O Zaman kabul edilebilir. Yarısını bırakabildiğin için tebrik ederim ayrıca
Ohh harika
Dubden beri allah diyor ama degisik soyluyorlar ya nasil yazilir bilmiyirum yumusak bi sekilde alleh gibi galibaAyy ne guzel beninm oglumda ayni anni baba diyip diyip geziniyo amA yurumuyo
Allah Allah mi diyo ...harika ya tatli minikkkk
zaten hormon bence tuketmeBende dogum kontrol hapi kullnyrm ama greyfurt da tuketyrm onadami etki eder??????
emzirmeyi birakti canim sanirim cok emmemisti kixi uc dort aydi galiba emzirirken kullanilmiyor hormom ilaclsriBence greyfurt tüketmemende fayda var, yada doktoruna danış en azından. Emzirmeyi bıraktın mı, yada emzirirken doğum kontrol hapı kullanılabiliyor mu? İlk defa duydum da bilgi verirsen sevinirim
limonu duymadim hic bosverin greyfurtuGünay dın günaydın günaydınn herkese , dün hiç kaçamak yapmadımm
güzell
çok güzel yorum
Ben de akşamdan kalan kuru fasülyeyi yiyeceğim bu öğlen:) akşama balık almak istiyorum pazara çıkabilirsem ama fırtına olursa pazara gşdemeyebilirim o zaman pırasa veya karnabahar yapacağım :)))diğer yarısını anneme verdim bu sizin olsun diyeöğle yemeğinde de kuru fasulye varmış, nasıl mutlu oldumm anlatamam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?