Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yasasin balik ve salata ozaman :)

Tamam canım sağol merakımı giderdiğin için, ben emiyo sanıyodum ondan şaşırdım, diğer Elifle karıştırmışım
Kuzeye de msşallah ya ne güzel Allah diyormuş, nasıl konuştuğunu tahmin ediyorum :) Benimki de mama, su, çay gibi şeyler söylüyor, anası gibi boğazına düşkün:)))

Son 2 3 haftadir duzgun yemek yemiyoru. Bende farkindayim. Canim hicbise istemiyo oyle yararli seylerdrb hep zararli seyleri istiyorum bu ara :))

Sus kiz 1 dilim borek yedim gozun kaldi
yok cnm oruclu deglm
İnsanın canı nasıl yemek istemez yaa bi ben mi oburum anlamadım aslında sebzeleri tüketsen mide hacmini kapladığı için zararlı şeyler aklına bile gelmiyo, ben çok faydasını gördüm. Ne zaman sebze meyveyi bıraksam kendimi pasta börek yerken buluyorum

selam kızlar,öğle yemeğini yedim geldim .

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen : tarhana çorba, 1,5 kepçe kuru fasulye, yoğurt, peynirli salata

akşamda ıspanak ve yoğurt olacak

Kizlar kim ah etti cabuk itiraf edin diyet yapamiyorum bi yerde bozuyorum

su demiyo dur kiz suyu ogretiyim cay mi

selam kızlar,öğle yemeğini yedim geldim .

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen : tarhana çorba, 1,5 kepçe kuru fasulye, yoğurt, peynirli salata

akşamda ıspanak ve yoğurt olacak

Maşallah diyelimm

Kizlar kim ah etti cabuk itiraf edin diyet yapamiyorum bi yerde bozuyorum

Valla ben etmedim. Kaptancım sana bir şey söylicem ama kızma bana
Öğle yemeğimi yine evde unuttum ve işyerinde düzgün yemek yoktu. tatlı tabağında az sozsuz yağsız tuzsuz makarna yedim. (sosu ayrıydı koydurmadım ) Yanına salata ve hemen telafi ettim. 30 dk yürüdüm Ekstra ceza var ise kabulümdür.

selam kızlar nasılsınız? dün hiç uğrayamadım. pazar akşamı annemlere gittim orada kaldım dün akşam geç saatte eve döndüm. cadı yeğenimle uğraşmaktan girmeye hiç vakit bulamadım
neler yapıyorsunuz bakimmm

Maşallah dedik ama galiba bugünkü akşam yemeğinde değişiklik olacak :) işyerinden arkadaşımla sinemaya gideceğiz daha hafif şeyler yemeye çalışcamm ama ızgara tavuk olabilir

Maşallah dedik ama galiba bugünkü akşam yemeğinde değişiklik olacak :) işyerinden arkadaşımla sinemaya gideceğiz daha hafif şeyler yemeye çalışcamm ama ızgara tavuk olabilir

İyi seyirler canım. Hangi filme gidiyorsunuz?
Şimdiden kendini ızgara köfte ızgara tavuk yemeye şartla canım. Başka şeyleri hiç düşünme

Dört beş kaşığı grçmediysen makarna sorun değil bence, ekmek yerine sayarsın, akşama da protein veya sebze koydun mu çok da güzel bi menü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…