Yasasin balik ve salata ozaman :)Günay dın günaydın günaydınn herkese , dün hiç kaçamak yapmadımm
evet normal süt koyuyorum.kahveyi de çok az atıyorum canım.Dün ki menün de harika eleştirecek bir şey bulamıyorum.tartıya bakıyorum arada ama bir sürpriz görmüyorum, aynı gidiyorum bakalım.topikte en cok senin beslenmeni beğeniyorum rakibim, sağlıklı ve dengeli
güzell
balık ve salata olmasa çok çemkirecektim, bugün boşa gitmiş
oruca niyetlisin sen galiba di mi? öyleyse doydun mu , zorlanma sonra, bol salata ,meyve, 1 kase yoğurt bari olsaydı iyiydi
çok güzel yorum
güzel menü, rakibini geçeceksin bence
ben de 75mg tiroit hapı kullanıyorum garyfurt hiç mi yememeliyim, eriğimin kırmızı grayfurtu hergün gözümde uçuşuyo, bu şaka çok önemli değil de. ben sabah hapı yutup yarım saat sonra limonlu su içiyorum yanlış mı yapıyorum.bu tarz yasaklı gıda biliyormusun elsa, sen de dinle @sosyoloji12
ya ben bu menüyle hiç mutlu olamam ki gözüm aç kalır ya
hmm diyet gibi olmamış, @sosyoloji seni geçer :)
Tamam canım sağol merakımı giderdiğin için, ben emiyo sanıyodum ondan şaşırdım, diğer Elifle karıştırmışımDubden beri allah diyor ama degisik soyluyorlar ya nasil yazilir bilmiyirum yumusak bi sekilde alleh gibi galiba
zaten hormon bence tuketme
emzirmeyi birakti canim sanirim cok emmemisti kixi uc dort aydi galiba emzirirken kullanilmiyor hormom ilaclsri
limonu duymadim hic bosverin greyfurtu
İnsanın canı nasıl yemek istemez yaa bi ben mi oburum anlamadımSon 2 3 haftadir duzgun yemek yemiyoru. Bende farkindayim. Canim hicbise istemiyo oyle yararli seylerdrb hep zararli seyleri istiyorum bu ara :))
Sus kiz 1 dilim borek yedim gozun kaldi
yok cnm oruclu deglm
Ben de akşamdan kalan kuru fasülyeyi yiyeceğim bu öğlen:) akşama balık almak istiyorum pazara çıkabilirsem ama fırtına olursa pazara gşdemeyebilirim o zaman pırasa veya karnabahar yapacağım :)))
su demiyo dur kiz suyu ogretiyimTamam canım sağol merakımı giderdiğin için, ben emiyo sanıyodum ondan şaşırdım, diğer Elifle karıştırmışım
Kuzeye de msşallah ya ne güzel Allah diyormuş, nasıl konuştuğunu tahmin ediyorum :) Benimki de mama, su, çay gibi şeyler söylüyor, anası gibi boğazına düşkün:)))
selam kızlar,öğle yemeğini yedim geldim .
sabah: tb ekmeğine sandviç
öğlen : tarhana çorba, 1,5 kepçe kuru fasulye, yoğurt, peynirli salata
akşamda ıspanak ve yoğurt olacak
Kizlar kim ah etti cabuk itiraf edindiyet yapamiyorum bi yerde bozuyorum
Hala ayniyim gr veremedim
Kizlar kim ah etti cabuk itiraf edindiyet yapamiyorum bi yerde bozuyorum
Hala ayniyim gr veremedim
Maşallah diyelimm
Valla ben etmedim. Kaptancım sana bir şey söylicem ama kızma bana
Öğle yemeğimi yine evde unuttum ve işyerinde düzgün yemek yoktu. tatlı tabağında az sozsuz yağsız tuzsuz makarna yedim. (sosu ayrıydı koydurmadım ) Yanına salata ve hemen telafi ettim. 30 dk yürüdümEkstra ceza var ise kabulümdür.
Maşallah dedik ama galiba bugünkü akşam yemeğinde değişiklik olacak :) işyerinden arkadaşımla sinemaya gideceğiz daha hafif şeyler yemeye çalışcamm ama ızgara tavuk olabilir
İyi seyirler canım. Hangi filme gidiyorsunuz?
Şimdiden kendini ızgara köfte ızgara tavuk yemeye şartla canım. Başka şeyleri hiç düşünme
ben de ben de veremedim, daha 3 gün var birden gidecek kilolarHala ayniyim gr veremedim
Bizimkiler çay tiryakisi oldu valla, vermesem benim bardağı dikiyo kafasınasu demiyo dur kiz suyu ogretiyimcay mi
Dört beş kaşığı grçmediysen makarna sorun değil bence, ekmek yerine sayarsın, akşama da protein veya sebze koydun mu çok da güzel bi menü olurMaşallah diyelimm
Valla ben etmedim. Kaptancım sana bir şey söylicem ama kızma bana
Öğle yemeğimi yine evde unuttum ve işyerinde düzgün yemek yoktu. tatlı tabağında az sozsuz yağsız tuzsuz makarna yedim. (sosu ayrıydı koydurmadım ) Yanına salata ve hemen telafi ettim. 30 dk yürüdümEkstra ceza var ise kabulümdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?