Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar 2 gündür uğrayamadım ama hep dışardayız telefondan bakamıyorum uygulaması olsa daha kolay olacak bizim whatsup grubunu kuralım artık telefondan daha kolay haberdar ederiz birbirmizi.

Ben de kızı kreşe bırakıp küçüğüyle pazara gittim, ama hava çok sıcak olduğu için balık almaya güvenemedim, artık yarına balıkçıdan alırız.
Ispanak, kereviz, Brüksel lahanası aldım, eşim mutluluktan bayılacak
Bi de kestane aldım, bu sene daha ağzıma sürmedim akşam ara öğününde beş altı tane yesem çok olur mu?

Kızlar 2 gündür uğrayamadım ama hep dışardayız telefondan bakamıyorum uygulaması olsa daha kolay olacak bizim whatsup grubunu kuralım artık telefondan daha kolay haberdar ederiz birbirmizi.
bu sefer burayi ihmal ederiz bazilarin esleri sorun cikartir vesaire vesaire.haa ben karsimiyim katiyen isime gelir ama kilolar verildikten sonra belki olur.

3 yapalim sunu anlasalim cünkü kavrulmus olacaklar hem yagsak hemde karbon degeri yüksek 3ü gecmemeyi calis

Hakkaten ya niye uygulaması yok kk nın anlamadım, ben de her seferinde en son kaldığım sayfayı ana ekrana kopyalayıp öyle bırakıyorum yoksa tarayıcıdan girmek işkence gibi oluyo. Watts up olayı nasıl olur bilmiyorum ki; o zaman sohbet burdan kopar oraya taşınır yada biraz orda biraz burda karmakarışık bişey olur, daha önce deneyen grup oldu mu acaba?

Yarışmadan koparız bence.

Afiyet olsun şimdiden

Salatanın içine evde varsa biraz çiğ brokoli doğrasan nefis olur kıtır kıtır, canım çekti bak

Benim sebzelerle aram çok kötü maalesef salatada yiyemem ben

3 tane benim gözümü doyurmaz da neyse minik minik ısırarak, yavaşça çiğneyerek yiyeyim bari

böyle üyeleri cok seiyorum firsatim olursa cuma menü spor listesini yayinliycam kim yazmis kim yazmamis ona göre paylasmayi unutmiyelim

whatsup grubu kurulması ile ilgili daha öncede konuşulmuştu ama bu sefer buraya kimse yazmaz diye vazgeçmiştik. burada olunca işin ciddiyeti de kaybolur dendi. @erigim daha önce başka takımdayken kurmuşlar ve onun için tekrar kurulmasının tarftarı değil.

Bende oyleyim iyiki rvde abur cubur yok yoksa kesin yerim biliyorum. Bezelye yemegi yapcam bide tarhana immm misss :)) smdide yogurt yiyorm
Kizlar kim ah etti cabuk itiraf edin diyet yapamiyorum bi yerde bozuyorum
ya brnde oyleyim haftaya cok iddiali basliyorm snra makarna borek gidiyo gel tanima kafalaromizi carpip kivilcim cikarcam belki akillaniriz :)))

Kızlar çok işinize yarayacak 2 uygulamadan bahsedeceğim.

İlk uygulama: mywellness

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.technogym.mywellness

http://www.technogym.com/tr/products/apps-devices-content/mywellness-cloud/mywellness-mo/19991

Bu uygulama ile hazır egzersiz programlarını uygulayabilirsiniz veya kendi istediğiniz doğrultuda egzersiz programı yapabilirsiniz.
Artısı; spor salonuna gitmeden ev de yapabileceğiniz hareketleri videosunu izleyip tekrar setlerini, dinlenme sürelerini, hareketin hangi kası çalıştırdığını görebiliyorsunuz.

Ve yaptığınız tüm hareketi kaydediyor . Yaşayış şeklinize , sporunuza göre hareketlerinizi toplayıp size ortalama günlük hedef çıkartıyor.

İkinci uygulama ise: Technogym

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.technogym.tgapp

http://www.technogym.com/tr/wellness/technogym-app/24861

Bu uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra mywellness uygulamasıyla senkronize edince telefonunuz üzerinizdeyken hareketinizi kaydediyor ve mywellness'e aktarıyor.

Mesela bugün dışarı çıktınız geziyorsunuz, akıllı telefonunuzda bu uygulama var ise başka bir şey yapmanıza gerek kalmıyor sizin aktivitenizi sayıyor.

Hoşunuza gideceğini düşünüyorum.
En azından günlük ortalama aktivitenizin altında kalıp kalmadığınızı çok rahat takip edebilirsiniz.

Uygulamaya ait bazı resimleri ekte paylaşıyorum.

Not: Apple Store Google Play'den indirebilirsiniz.

Not: Karısık gelirse yardım ederim.

İyi sporlar

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-12-15-17-20.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2016-01-12-15-19-39.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2016-01-12-15-21-28.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2016-01-12-15-21-34.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2016-01-12-15-21-40.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2016-01-12-15-22-35.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2016-01-12-15-25-56.webp
    8 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2016-01-12-15-27-32.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_2016-01-12-15-27-38.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2016-01-12-15-27-43.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2016-01-12-15-28-19.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2016-01-12-15-28-30.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2016-01-12-15-32-20.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar yarın arkadaş haber verdi, yakın arkadaşım olduğu için diyet menü yapacağım ayıp olmaz
Bol ıspanaklı bir börek, yoğurtlu Brüksel lahanası salatası ve tatlı olarak da supangle yapacam. Akşamdan böreği hazırlayıp dolaba atmam lazım yoksa sabah elim ayağıma dolaşır

Böyle arkadaşı olması çok güzel insanın ya:) Şimdiden iyi sohbetler afiyet olsun.

Süper paylaşım ilk fırsatta telefonuma yükleyeceğim. Bende adımsayar var ama bu da çok kapsamlı, kişiye özel spor programı çok güzel

Böyle arkadaşı olması çok güzel insanın ya:) Şimdiden iyi sohbetler afiyet olsun.
Ben ona gittiğimde o da diyet menü yapıyo bana, kendisi zayıf yedirmeyi sever ama sağolsun çok anlayışlı
Kaç aydır kimseyle gidip gelmiyorum sırf diyetim bozulmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…