Süper paylaşımilk fırsatta telefonuma yükleyeceğim. Bende adımsayar var ama bu da çok kapsamlı, kişiye özel spor programı çok güzel
Ben ona gittiğimde o da diyet menü yapıyo bana, kendisi zayıf yedirmeyi sever ama sağolsun çok anlayışlı
Kaç aydır kimseyle gidip gelmiyorum sırf diyetim bozulmasın diye
kiz sen ne yaptin dün karatayin konuk oldugu programa bir kadin baglandi hocam 8 ayimdayim sadece 8 kilo aldim sizin dediklerinizi yapiyorum..iste seker yükleme testide yaptirmamis. cok fazla almamaya calis birde vermesi varoyyy hiç sorma aldım tabikiii neredeyse 5 kilo aldım
canım en guzeli bir doktora danış bildiğim şey bazı ilaçlarla asla kullanılmaması ama hangisi bilemiyorum bitanem@erigim ,RengarenkNesli ve diger arkadaslar, ben her sabah tiroid icin ilac iciyorum ac karnina. Greyfurt yememem mi gerekiyor ?? Ya da kac saat sonra yemeligim ??
bosver yapma annem hazirda yapmis gel bizeHerkese merhaba arkadaslar :) ara ogun cilek yedim ve turk kahvesi ictim farkli zamanlarda sindi de pirasa yemegi yapacagim :)
offf biliyorumm. yaptığım en büyük hata maalesef ekmek tüketmem. yoksa öyle çok fazla yemiyorum aslında. zaten 2 kilosunu diyeti bıraktıktan hemen sonra aldım. birden bıraktığım için aslında hamilelikle alakası yokkiz sen ne yaptin dün karatayin konuk oldugu programa bir kadin baglandi hocam 8 ayimdayim sadece 8 kilo aldim sizin dediklerinizi yapiyorum..iste seker yükleme testide yaptirmamis. cok fazla almamaya calis birde vermesi var
bosver yapma annem hazirda yapmis gel bizebu kadar tesadüf olabilir ancak.
Ne cezasi tatlim dengeli yemissinMaşallah diyelimm
Valla ben etmedim. Kaptancım sana bir şey söylicem ama kızma bana
Öğle yemeğimi yine evde unuttum ve işyerinde düzgün yemek yoktu. tatlı tabağında az sozsuz yağsız tuzsuz makarna yedim. (sosu ayrıydı koydurmadım ) Yanına salata ve hemen telafi ettim. 30 dk yürüdümEkstra ceza var ise kabulümdür.
Biliyorum bildigim halde yapiyorumEn büyük hatayı yapıyorsun. Haftada bir kere tartıya cıkmalısın. Kendini strese sokup kilo vermeni yavaşlatıyorsun yapma gözünü seveyim.
İnsallah canimStress yok kaptan düzelecrk toparliCaksin biz sana inaniyoruz
İyiyiz canim senselam kızlar nasılsınız? dün hiç uğrayamadım. pazar akşamı annemlere gittim orada kaldım dün akşam geç saatte eve döndüm. cadı yeğenimle uğraşmaktan girmeye hiç vakit bulamadım
neler yapıyorsunuz bakimmm
Hadi bakalimben de ben de veremedim, daha 3 gün var birden gidecek kilolar
Benim ki icin cay bardaklari disss :)Bizimkiler çay tiryakisi oldu valla, vermesem benim bardağı dikiyo kafasına
Canim haber vermek icin ozelden telimi veriyim ama onun disdinda whataspp grubu kk yi cokertiyorKızlar 2 gündür uğrayamadım ama hep dışardayız telefondan bakamıyorum uygulaması olsa daha kolay olacak bizim whatsup grubunu kuralım artık telefondan daha kolay haberdar ederiz birbirmizi.
Bir avucas kac sigarsa artik:)Ben de kızı kreşe bırakıp küçüğüyle pazara gittim, ama hava çok sıcak olduğu için balık almaya güvenemedim, artık yarına balıkçıdan alırız.
Ispanak, kereviz, Brüksel lahanası aldım, eşim mutluluktan bayılacak
Bi de kestane aldım, bu sene daha ağzıma sürmedim akşam ara öğününde beş altı tane yesem çok olur mu?
3.takimda yaptik halada devam ediyortuz ama inanin katilim cok dusduyor whatsaapdan gorusdunce gruba ugramiyo kimse o yuzdenHakkaten ya niye uygulaması yok kk nın anlamadım, ben de her seferinde en son kaldığım sayfayı ana ekrana kopyalayıp öyle bırakıyorum yoksa tarayıcıdan girmek işkence gibi oluyo. Watts up olayı nasıl olur bilmiyorum ki; o zaman sohbet burdan kopar oraya taşınır yada biraz orda biraz burda karmakarışık bişey olur, daha önce deneyen grup oldu mu acaba?
Bende oyleyim iyiki rvde abur cubur yok yoksa kesin yerim biliyorum. Bezelye yemegi yapcam bide tarhana immm misss :)) smdide yogurt yiyorm
ya brnde oyleyim haftaya cok iddiali basliyorm snra makarna borek gidiyo gel tanima kafalaromizi carpip kivilcim cikarcam belki akillaniriz :)))
Ay benimde benimdeKızlar yarın arkadaş haber verdi, yakın arkadaşım olduğu için diyet menü yapacağım ayıp olmaz
Bol ıspanaklı bir börek, yoğurtlu Brüksel lahanası salatası ve tatlı olarak da supangle yapacam. Akşamdan böreği hazırlayıp dolaba atmam lazım yoksa sabah elim ayağıma dolaşır
Cumartesi günü bebek görmeye gideceğiz. Hep abartılı sofra yapıyorlar bizimkiler. Allaha şükür salatayı asla eksik etmiyorlar.Kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum şimdiden.
Bu mevsimde ne cilegi kiz yedi berende bittiHerkese merhaba arkadaslar :) ara ogun cilek yedim ve turk kahvesi ictim farkli zamanlarda sindi de pirasa yemegi yapacagim :)
kiz sen ne yaptin dün karatayin konuk oldugu programa bir kadin baglandi hocam 8 ayimdayim sadece 8 kilo aldim sizin dediklerinizi yapiyorum..iste seker yükleme testide yaptirmamis. cok fazla almamaya calis birde vermesi var
bu cansuya bakma senofff biliyorumm. yaptığım en büyük hata maalesef ekmek tüketmem. yoksa öyle çok fazla yemiyorum aslında. zaten 2 kilosunu diyeti bıraktıktan hemen sonra aldım. birden bıraktığım için aslında hamilelikle alakası yok
Aynen valla gelsem ne iyi olur sonrada birlikte leslie yapariz :)))bosver yapma annem hazirda yapmis gel bizebu kadar tesadüf olabilir ancak.
Valla esim almis gelmis canim :) bende yedimNe cezasi tatlim dengeli yemissin
Biliyorum bildigim halde yapiyorum
İnsallah canim
İyiyiz canim sen
Hadi bakalim
Benim ki icin cay bardaklari disss :)
Canim haber vermek icin ozelden telimi veriyim ama onun disdinda whataspp grubu kk yi cokertiyor
Bir avucas kac sigarsa artik:)
3.takimda yaptik halada devam ediyortuz ama inanin katilim cok dusduyor whatsaapdan gorusdunce gruba ugramiyo kimse o yuzden
Ay benimde benimdemisafirler bu hafta vurdu valla
sana inaniyoruz bozmazsin
Bu mevsimde ne cilegi kiz yedi berende bitti
bu cansuya bakma seno once aldigi kilolari verip listeye girsin cansutr
Canim 4.ayin butti 5.aya girdin 8aldiysan
Bak ben 12kg aldim cok ideal ve emzirurken kilo aldim eltim 26kg aldi emzirirken gitti bile cogu
Ablam 8kg ile bitirdi hamileligi
Onemli olan birazda baslangic kilosu cok yiyen kilolu insanlar hamilelikte daha az alabiliyor misal ablam
Ben normaldim normal devam etti
Eltimde cok sislik odem vardi cok aldi gibi gibi stres yok
Antalyadamiydin senValla esim almis gelmis canim :) bende yedimama burda yaz kis satiliyo caddelerde
Evet canim :)Antalyadamiydin sen
klasik kahvaltin ??Menum
sabah
klasik kahvaltim
1 fincan yesilcay
ogle
1 kase yogurt
aksam
1 kase tavuk suyu corbasi
1 tane kucuk krep (avuc ici kadar)
1 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?