Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben ona gittiğimde o da diyet menü yapıyo bana, kendisi zayıf yedirmeyi sever ama sağolsun çok anlayışlı
Kaç aydır kimseyle gidip gelmiyorum sırf diyetim bozulmasın diye

Cumartesi günü bebek görmeye gideceğiz. Hep abartılı sofra yapıyorlar bizimkiler. Allaha şükür salatayı asla eksik etmiyorlar.Kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum şimdiden.

Herkese merhaba arkadaslar :) ara ogun cilek yedim ve turk kahvesi ictim farkli zamanlarda sindi de pirasa yemegi yapacagim :)

oyyy hiç sorma aldım tabikiii neredeyse 5 kilo aldım
kiz sen ne yaptin dün karatayin konuk oldugu programa bir kadin baglandi hocam 8 ayimdayim sadece 8 kilo aldim sizin dediklerinizi yapiyorum..iste seker yükleme testide yaptirmamis. cok fazla almamaya calis birde vermesi var

kiz sen ne yaptin dün karatayin konuk oldugu programa bir kadin baglandi hocam 8 ayimdayim sadece 8 kilo aldim sizin dediklerinizi yapiyorum..iste seker yükleme testide yaptirmamis. cok fazla almamaya calis birde vermesi var
offf biliyorumm. yaptığım en büyük hata maalesef ekmek tüketmem. yoksa öyle çok fazla yemiyorum aslında. zaten 2 kilosunu diyeti bıraktıktan hemen sonra aldım. birden bıraktığım için aslında hamilelikle alakası yok

Ne cezasi tatlim dengeli yemissin
En büyük hatayı yapıyorsun. Haftada bir kere tartıya cıkmalısın. Kendini strese sokup kilo vermeni yavaşlatıyorsun yapma gözünü seveyim.
Biliyorum bildigim halde yapiyorum
Stress yok kaptan düzelecrk toparliCaksin biz sana inaniyoruz
İnsallah canim
İyiyiz canim sen
ben de ben de veremedim, daha 3 gün var birden gidecek kilolar
Hadi bakalim
Bizimkiler çay tiryakisi oldu valla, vermesem benim bardağı dikiyo kafasına
Benim ki icin cay bardaklari disss :)
Kızlar 2 gündür uğrayamadım ama hep dışardayız telefondan bakamıyorum uygulaması olsa daha kolay olacak bizim whatsup grubunu kuralım artık telefondan daha kolay haberdar ederiz birbirmizi.
Canim haber vermek icin ozelden telimi veriyim ama onun disdinda whataspp grubu kk yi cokertiyor
Bir avucas kac sigarsa artik:)
3.takimda yaptik halada devam ediyortuz ama inanin katilim cok dusduyor whatsaapdan gorusdunce gruba ugramiyo kimse o yuzden

Ay benimde benimde misafirler bu hafta vurdu valla
Cumartesi günü bebek görmeye gideceğiz. Hep abartılı sofra yapıyorlar bizimkiler. Allaha şükür salatayı asla eksik etmiyorlar.Kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum şimdiden.
sana inaniyoruz bozmazsin
Herkese merhaba arkadaslar :) ara ogun cilek yedim ve turk kahvesi ictim farkli zamanlarda sindi de pirasa yemegi yapacagim :)
Bu mevsimde ne cilegi kiz yedi berende bitti

bu cansuya bakma sen o once aldigi kilolari verip listeye girsin cansutr

Canim 4.ayin butti 5.aya girdin 8aldiysan
Bak ben 12kg aldim cok ideal ve emzirurken kilo aldim eltim 26kg aldi emzirirken gitti bile cogu
Ablam 8kg ile bitirdi hamileligi

Onemli olan birazda baslangic kilosu cok yiyen kilolu insanlar hamilelikte daha az alabiliyor misal ablam
Ben normaldim normal devam etti
Eltimde cok sislik odem vardi cok aldi gibi gibi stres yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla esim almis gelmis canim :) bende yedim ama burda yaz kis satiliyo caddelerde

sabah:
1.5kk beyaz peynir
2dilim ekmek
6fındık

öğle:
çeyrek tost/ekmeğin içi alınmış
1kutu ayran
1cocopops bayılırım görünce dayanamadım

ara:
1-2çatal patatesli köfte
2kk beyaz peynir
1ev poğaçası

akşam
1tabak barbunya
1kase yoğurt

ara:
1ısırık cevizli sucuk
1burçak bisküvi
nescafe şekersiz

Naber kizcelerrr eczanede cslisan bi arkadasmla konstmda greyfurtun etksini anlatti ama gun icnde cok fazla tuktmezsen ve bi altii saat gecerse aradan ilacni iceblrsn dior emziren anneler bile bazen antbyotk kullnmk zornda kaliyr 4saat snrasnda feln onlar bile bebklerni emzreblyolr diyo bilemedimmm

Bu arada @erigim bizim hedef kilolarmz neredr yaziyodu ben kaci hedefledgmi unitmusummm 65miydi 60mi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…