- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
10dk miYazmayi unuttum 1 kk kadar yaz helvasi aksamda kosmayi dusnuyorum 10 dk
Cok az geldi dimi ama kosamadim hic esin uyumuyo cunki :) bisikLet diger odada ve odaa buzzz10dk mi
değil mi ama değil mibu cansuya bakma seno once aldigi kilolari verip listeye girsin cansutr
Canim 4.ayin butti 5.aya girdin 8aldiysan
Bak ben 12kg aldim cok ideal ve emzirurken kilo aldim eltim 26kg aldi emzirirken gitti bile cogu
Ablam 8kg ile bitirdi hamileligi
Onemli olan birazda baslangic kilosu cok yiyen kilolu insanlar hamilelikte daha az alabiliyor misal ablam
Ben normaldim normal devam etti
Eltimde cok sislik odem vardi cok aldi gibi gibi stres yok
Ben hamileyken 5 yumurta yiyince ancak doyuyordum, sen yine iyisindeğil mi ama değil micansutr
canım benim bünye kilo almaya çok müsait onun için çok dikkat etmeye çalışıyorum ama işte ekmeği çok tğketiyorum onu kısamıyorum bi türlü yoksa karnım doymuyorzaten tatlı, pilav, hamur işi, abur cubur neredeyse hiiiççç yemiyorum. meyve çerez falan yiyorum. tek sıkıntım ekmek tüketmek onu da çavdar, buğday falan yiyorum. ama acayip ödemim var. yürüyüş yapmaya çalışıyorum rahatlıyorum biraz. ben ilk 2 haftada 2 kilo aldım. sonrasında sadece 2-3 kilo aldım. dediğim gibi oda diyeti bıraktım diye sanırım. şimdilik dengeli gidiyorum ama inş. hep böyle devam eder. mesela hala aynı kıyafetlerimi, pantalonlarımı giyebiliyorum. sadece biraz göbeğim çıktı diye yavaştan pantalon almam lazım. h.sonu baktım hala 38 beden pantalonlar oluyordu. 40 beden büyük geldi
Hedefin 65canim mezun olmans az kalmisBu arada @erigim bizim hedef kilolarmz neredr yaziyodu ben kaci hedefledgmi unitmusummm 65miydi 60mi acep
Antalyada oda nasil buz kiz biz ne yapalim:) babasina birak leslie yapCok az geldi dimi ama kosamadim hic esin uyumuyo cunki :) bisikLet diger odada ve odaa buzzz
Zaten hamile pantolonlari esnek oluyor belde ayarli oluyordeğil mi ama değil micansutr
canım benim bünye kilo almaya çok müsait onun için çok dikkat etmeye çalışıyorum ama işte ekmeği çok tğketiyorum onu kısamıyorum bi türlü yoksa karnım doymuyorzaten tatlı, pilav, hamur işi, abur cubur neredeyse hiiiççç yemiyorum. meyve çerez falan yiyorum. tek sıkıntım ekmek tüketmek onu da çavdar, buğday falan yiyorum. ama acayip ödemim var. yürüyüş yapmaya çalışıyorum rahatlıyorum biraz. ben ilk 2 haftada 2 kilo aldım. sonrasında sadece 2-3 kilo aldım. dediğim gibi oda diyeti bıraktım diye sanırım. şimdilik dengeli gidiyorum ama inş. hep böyle devam eder. mesela hala aynı kıyafetlerimi, pantalonlarımı giyebiliyorum. sadece biraz göbeğim çıktı diye yavaştan pantalon almam lazım. h.sonu baktım hala 38 beden pantalonlar oluyordu. 40 beden büyük geldi
bende her sabah iki yumurta 1cb ceviz domates salatalik roka avuc ici kadar peynir 8-10zeytin yiyordum bi bardakta sut ekmek istemiyor vucutBen hamileyken 5 yumurta yiyince ancak doyuyordum, sen yine iyisin
Bir litrelik günlük sütü bir dikişte bitiriyordumHedefin 65canim mezun olmans az kalmismasalimsii judiee oyalanirken sen mezun mu olcan yoksa
Antalyada oda nasil buz kiz biz ne yapalim:) babasina birak leslie yap
Zaten hamile pantolonlari esnek oluyor belde ayarli oluyor
bende her sabah iki yumurta 1cb ceviz domates salatalik roka avuc ici kadar peynir 8-10zeytin yiyordum bi bardakta sut ekmek istemiyor vucut
Hedefin 65canim mezun olmans az kalmismasalimsii judiee oyalanirken sen mezun mu olcan yoksa
Antalyada oda nasil buz kiz biz ne yapalim:) babasina birak leslie yap
Zaten hamile pantolonlari esnek oluyor belde ayarli oluyor
bende her sabah iki yumurta 1cb ceviz domates salatalik roka avuc ici kadar peynir 8-10zeytin yiyordum bi bardakta sut ekmek istemiyor vucut
Iyi geceler kızlar.. yarın sabah menümü yazarım çok yorgundum iki gündür. ...
Peynir zeytin ymurta fln cnm :)klasik kahvaltin ??suyu her gün 2 yapmaya calis yoksa cok iyi
ozmn ilacini sabah icoyosab greyfurtu aksam ye arada bayaga bi zmn olsun yani.Yada bi dr a sorsan daha iyi olurNaber kizcelerrr eczanede cslisan bi arkadasmla konstmda greyfurtun etksini anlatti ama gun icnde cok fazla tuktmezsen ve bi altii saat gecerse aradan ilacni iceblrsn dior emziren anneler bile bazen antbyotk kullnmk zornda kaliyr 4saat snrasnda feln onlar bile bebklerni emzreblyolr diyo bilemedimmm
hamile pant al canim doguma kadar giyersin hem rahat beli lastikli oldugu icin.değil mi ama değil micansutr
masallah :)) ben tahinpekmez manyagi olnustum sabah aksam tahin prkmez yiyodum . Allahm bak canim cektiBen hamileyken 5 yumurta yiyince ancak doyuyordum, sen yine iyisin
sabah:
1.5kk beyaz peynir
2dilim ekmek
6fındık
öğle:
çeyrek tost/ekmeğin içi alınmış
1kutu ayran
1cocopopsbayılırım görünce dayanamadım
ara:
1-2çatal patatesli köfte
2kk beyaz peynir
1ev poğaçası
akşam
1tabak barbunya
1kase yoğurt
ara:
1ısırık cevizli sucuk
1burçak bisküvi
nescafe şekersiz
Menümü yazayım
Sabah: 1/2 yumurta, 2 kk peynir, 3 zeytin, 1 ceviz, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen: 5 kaşık kurufasülye, 1 kase yoğurt
Ara: 10 fındık, 2 kuru incir
Akşam: 1 tabak kıymalı karnabahar, 2 kaşık bulgur pilavı
Ara: 4 tane kestane( küçük boy) , 5-6 tane dut kurusu
Yatmadan iki kaşık pulbiberli yoğurt yiyeceğim
Su: 3 litre
Spor: iznim henüz bitmedi
günaydın kızlar
dünkü menüm;
sabah: sandviç
öğlen: çorba, kurufasulye, yoğurt, peynirli salata
akşam :çorba, yarım dürüm (filme 5 dakika kala avm ye yetişince ızgara tavuğu bekleyemedik malesef)
ben kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorumoysaki 10 buçukta yatıyorum havalardan mıdır nedir hep uyumak istiyorum
Günaydın masalımsı, günaydın bayanlar
Dünkü menüm
sabah= 1 dilim ekmek, 1kk peynir, domates salatalık, 1 tatlı kaşığı bal, 2 ceviz
öğle= 2 küçük dolma yoğurt
ara= sütlü şekersiz nescafe, bitterin küçük bir karesi
akşam=az balık vardı, avakado, brokoli
ara = 5 üzüm, 5 fındık, 1 incir, şekersiz turk kahvesi
Gunaydin kizlaaaaarrrrrrrrrr
Süper sen yinede cumaya kadar daha tartıya cıkma canımCok sukur tartida 200 gr eksik ciktim kirdim zincirlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?