Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

değil mi ama değil mi cansutr
canım benim bünye kilo almaya çok müsait onun için çok dikkat etmeye çalışıyorum ama işte ekmeği çok tğketiyorum onu kısamıyorum bi türlü yoksa karnım doymuyor zaten tatlı, pilav, hamur işi, abur cubur neredeyse hiiiççç yemiyorum. meyve çerez falan yiyorum. tek sıkıntım ekmek tüketmek onu da çavdar, buğday falan yiyorum. ama acayip ödemim var. yürüyüş yapmaya çalışıyorum rahatlıyorum biraz. ben ilk 2 haftada 2 kilo aldım. sonrasında sadece 2-3 kilo aldım. dediğim gibi oda diyeti bıraktım diye sanırım. şimdilik dengeli gidiyorum ama inş. hep böyle devam eder. mesela hala aynı kıyafetlerimi, pantalonlarımı giyebiliyorum. sadece biraz göbeğim çıktı diye yavaştan pantalon almam lazım. h.sonu baktım hala 38 beden pantalonlar oluyordu. 40 beden büyük geldi

Ben hamileyken 5 yumurta yiyince ancak doyuyordum, sen yine iyisin

Bu arada @erigim bizim hedef kilolarmz neredr yaziyodu ben kaci hedefledgmi unitmusummm 65miydi 60mi acep
Hedefin 65canim mezun olmans az kalmis masalimsii judiee oyalanirken sen mezun mu olcan yoksa
Cok az geldi dimi ama kosamadim hic esin uyumuyo cunki :) bisikLet diger odada ve odaa buzzz
Antalyada oda nasil buz kiz biz ne yapalim:) babasina birak leslie yap
Zaten hamile pantolonlari esnek oluyor belde ayarli oluyor
bende her sabah iki yumurta 1cb ceviz domates salatalik roka avuc ici kadar peynir 8-10zeytin yiyordum bi bardakta sut ekmek istemiyor vucut

Menümü yazayım
Sabah: 1/2 yumurta, 2 kk peynir, 3 zeytin, 1 ceviz, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen: 5 kaşık kurufasülye, 1 kase yoğurt
Ara: 10 fındık, 2 kuru incir
Akşam: 1 tabak kıymalı karnabahar, 2 kaşık bulgur pilavı
Ara: 4 tane kestane( küçük boy) , 5-6 tane dut kurusu
Yatmadan iki kaşık pulbiberli yoğurt yiyeceğim
Su: 3 litre
Spor: iznim henüz bitmedi

Bir litrelik günlük sütü bir dikişte bitiriyordum

Durmuyo sipa captanim valla buz gibi 1 odada klima var sadece mutfak felan buzzzz bulasiklari felan yikiyip odaya kosuyorum hemen

Iyi geceler kızlar.. yarın sabah menümü yazarım çok yorgundum iki gündür. ...

aaa kaptan kim demiş oyalanıyorr :) sadece son kilolar inatçı napalım

günaydın kızlar

dünkü menüm;

sabah: sandviç

öğlen: çorba, kurufasulye, yoğurt, peynirli salata

akşam :çorba, yarım dürüm (filme 5 dakika kala avm ye yetişince ızgara tavuğu bekleyemedik malesef )

Günaydın masalımsı, günaydın bayanlar
Dünkü menüm
sabah= 1 dilim ekmek, 1kk peynir, domates salatalık, 1 tatlı kaşığı bal, 2 ceviz
öğle= 2 küçük dolma yoğurt
ara= sütlü şekersiz nescafe, bitterin küçük bir karesi
akşam=az balık vardı, avakado, brokoli
ara = 5 üzüm, 5 fındık, 1 incir, şekersiz turk kahvesi

ozmn ilacini sabah icoyosab greyfurtu aksam ye arada bayaga bi zmn olsun yani.Yada bi dr a sorsan daha iyi olur
hamile pant al canim doguma kadar giyersin hem rahat beli lastikli oldugu icin.

masallah :)) ben tahinpekmez manyagi olnustum sabah aksam tahin prkmez yiyodum . Allahm bak canim cekti

Afiyet olsun. İnşallah bir dahaki dayanamadığında paketin yarısını yersin yavaş yavaş kendini frenleyebilirsin

Menüne salatada eklersen süper olur.

Süüpperrrr Kestane tam kararında olmuş

Olsun canım yarısıyla bırakmışsın. Yarısını yemişsin çok etkilemez diye düşünüyorum. Afiyet olsun.

ben kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum oysaki 10 buçukta yatıyorum havalardan mıdır nedir hep uyumak istiyorum

Canım hiç meyve yemiyorsun değerlerin düşüyor olabilir. Diyetin etkilerinden. Kan değerlerini bence kontrol ettir.
Zorda olsa meyve ve salata yesen biraz. Birde haftada 2 kere sade maden suyu

Dolmalar küçüktür diye düşünüyorum. Harikasın

Gunaydin kizlaaaaarrrrrrrrrr

Günaydınnnnn.

Cok sukur tartida 200 gr eksik ciktim kirdim zincirlerimi
Süper sen yinede cumaya kadar daha tartıya cıkma canım

Kızlar bu sabah işe giderken ayağım kaydı üst geçitteki merdivenlerden yuvarlandım. Şükür ufak çizikler diz kapağımda zedelenme dışında iyiyim. Güne hiç iyi başlamadım. Yiyeceklerimde yere saçıldı.
Kaptancım bir kaç gün spordan azleder misin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…