Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menüm;

Kahvaltı
1 haş yumurta
2 dilim k.ekmek
domates,salatalık,
1 k.k b.peynir

ara: 1 dilim ananas

Öğle:
Salata
1 tatlı tabağında azıcık makarna (sozsuz,tuzsuz)

ara: 1 armut

ara: 2 kepekli galete + 1 bardak sütlü nescafe

akşam:
Yoğurtlu buğday
salata

su: 2 litreyi geçtim
Spor: 30 dk yürüyüş

Oyyy oyyyy çok geçmiş olsun canimm. Sen yinede dikkat et agrin sizin olursa Dr git mutlaka

Gecmis olsun canim.Allah korumus

Durmuyo sipa captanim valla buz gibi 1 odada klima var sadece mutfak felan buzzzz bulasiklari felan yikiyip odaya kosuyorum hemen
Himm klima ile isiniyorsunuz yok mu kombili sistem orda
aaa kaptan kim demiş oyalanıyorr :) sadece son kilolar inatçı napalım
Hani bu hafta mezun oluyodun
ben kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum oysaki 10 buçukta yatıyorum havalardan mıdır nedir hep uyumak istiyorum
Bende bende
Super menu
Cok sukur tartida 200 gr eksik ciktim kirdim zincirlerimi
Darisi basima

menu super nasil oldu iste gorunmez kaza allah korumus

@erigim KraliceElsa bugun sizi dinledim 2 yumurta hasladim. Cay yerine sut içtimve tTİKA basa doydugumu hissettim. Ekmeği de boylece az yedim :))

canım sade maden suyunu hiç içemiyorum bir yudumu bile çok kötü yapıyor beni, içine limon bile sıksam içemiyorum salata öğlen yemeklerinde yiyorum genelde , meyve de haftada iki defa belki. meyvede sevmiyorum. ay ben bu damak tadımın :)

afiyet olsun canım , maşallah çok dengelisin :)

Himm klima ile isiniyorsunuz yok mu kombili sistem orda

Hani bu hafta mezun oluyodun

Bende bende

Super menu

Darisi basima

menu super nasil oldu iste gorunmez kaza allah korumus

ciddi ciddi mezun olmak istemiyorum :) bu hafta hiç tartılmadım bakayım bugün durumuma bu hafta mezun olurmuyum

benim bugünkü gidişat :)

sabah: tb ekmeğine sandviç (peynir, maydanoz, marul)

öğlen : yayla çorbası, 1 ızgara tavuk, 3 kaşık bulgur pilavı, koca bi kase salata, yoğurt (menü sağlıklı olunca hunharca mutlulukla yedim :) )

akşamada inşallah dünkü pırasayı yiyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…