- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Kızlar bu sabah işe giderken ayağım kaydı üst geçitteki merdivenlerden yuvarlandım.Şükür ufak çizikler diz kapağımda zedelenme dışında iyiyim. Güne hiç iyi başlamadım. Yiyeceklerimde yere saçıldı.
Kaptancım bir kaç gün spordan azleder misin beni
Oyyy oyyyy çok geçmiş olsun canimm. Sen yinede dikkat et agrin sizin olursa Dr git mutlaka
Gecmis olsun canim.Allah korumusKızlar bu sabah işe giderken ayağım kaydı üst geçitteki merdivenlerden yuvarlandım.Şükür ufak çizikler diz kapağımda zedelenme dışında iyiyim. Güne hiç iyi başlamadım. Yiyeceklerimde yere saçıldı.
Teşekkür ederim.Gecmis olsun canim.Allah korumus
Himm klima ile isiniyorsunuz yok mu kombili sistem ordaDurmuyo sipa captanim valla buz gibi 1 odada klima var sadece mutfak felan buzzzzbulasiklari felan yikiyip odaya kosuyorum hemen
Hani bu hafta mezun oluyodunaaa kaptan kim demiş oyalanıyorr :) sadece son kilolar inatçı napalım
Bende bendeben kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorumoysaki 10 buçukta yatıyorum havalardan mıdır nedir hep uyumak istiyorum
Super menuGünaydın masalımsı, günaydın bayanlar
Dünkü menüm
sabah= 1 dilim ekmek, 1kk peynir, domates salatalık, 1 tatlı kaşığı bal, 2 ceviz
öğle= 2 küçük dolma yoğurt
ara= sütlü şekersiz nescafe, bitterin küçük bir karesi
akşam=az balık vardı, avakado, brokoli
ara = 5 üzüm, 5 fındık, 1 incir, şekersiz turk kahvesi
Darisi basimaCok sukur tartida 200 gr eksik ciktim kirdim zincirlerimi
Kızlar bu sabah işe giderken ayağım kaydı üst geçitteki merdivenlerden yuvarlandım.Şükür ufak çizikler diz kapağımda zedelenme dışında iyiyim. Güne hiç iyi başlamadım. Yiyeceklerimde yere saçıldı.
menu super nasil oldu iste gorunmez kaza allah korumusDünkü menüm;
Kahvaltı
1 haş yumurta
2 dilim k.ekmek
domates,salatalık,
1 k.k b.peynir
ara: 1 dilim ananas
Öğle:
Salata
1 tatlı tabağında azıcık makarna (sozsuz,tuzsuz)
ara: 1 armut
ara: 2 kepekli galete + 1 bardak sütlü nescafe
akşam:
Yoğurtlu buğday
salata
su: 2 litreyi geçtim
Spor: 30 dk yürüyüş
Hatta menuye cog kuruyemis ekle ve ekmegi hic yemeyeceksin@erigimKraliceElsa bugun sizi dinledim 2 yumurta hasladim. Cay yerine sut içtimve tTİKA basa doydugumu hissettim. Ekmeği de boylece az yedim :))
Benim esim bugun evde ve ben peynir sucuk kasar mantar domates biber yumurta karisimini tost ekmeklerine surup firina verdim kac dlm yedim hatirlamiyorum
Afiyet olsun. İnşallah bir dahaki dayanamadığında paketin yarısını yersin yavaş yavaş kendini frenleyebilirsin
Menüne salatada eklersen süper olur.
SüüpperrrrKestane tam kararında olmuş
Olsun canım yarısıyla bırakmışsın. Yarısını yemişsin çok etkilemez diye düşünüyorum. Afiyet olsun.
Canım hiç meyve yemiyorsun değerlerin düşüyor olabilir. Diyetin etkilerinden. Kan değerlerini bence kontrol ettir.
Zorda olsa meyve ve salata yesen biraz. Birde haftada 2 kere sade maden suyu
Dolmalar küçüktür diye düşünüyorum. Harikasın
Günaydınnnnn.
Süper sen yinede cumaya kadar daha tartıya cıkma canım
Dünkü menüm;
Kahvaltı
1 haş yumurta
2 dilim k.ekmek
domates,salatalık,
1 k.k b.peynir
ara: 1 dilim ananas
Öğle:
Salata
1 tatlı tabağında azıcık makarna (sozsuz,tuzsuz)
ara: 1 armut
ara: 2 kepekli galete + 1 bardak sütlü nescafe
akşam:
Yoğurtlu buğday
salata
su: 2 litreyi geçtim
Spor: 30 dk yürüyüş
Himm klima ile isiniyorsunuz yok mu kombili sistem orda
Hani bu hafta mezun oluyodun
Bende bende
Super menu
Darisi basima
menu super nasil oldu iste gorunmez kaza allah korumus
Benim esim bugun evde ve ben peynir sucuk kasar mantar domates biber yumurta karisimini tost ekmeklerine surup firina verdim kac dlm yedim hatirlamiyorum
Kahvalti cok gece kalinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?