Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar selam, napıyorsunuz bakayımm :)

benim yine kafamda deli sorular var pazar günü saçlarımı boyatcam ama nasıl yapacağıma karar veremedim herkes şuanki saç rengimin çok doğal olduğunu ve bana yakıştığını söylüyor ama bende bi değişiklik mi yapsam bilemiyorum. yine ombre yapcam tabi ama daha açık mı yapsam bilmiyorum , ay ne gereksiz şeylerde çok kararsız oluyorum ben böyle, terazi burcu olmanın zorlukları bana akıl , fikir verin

Tatlim sen daha yeni ombre yaptirmadin mi? Çok sık boyatma canim. Ayyy öyle deme benim kizimda terazi olacak :))

Kızlar ben çok giremiyorum buraya önümüzdeki 10 gün de giremeyecem çünkü okulda dereceye girenleri erciyese kayak kampına götüreceğiz oraya girmeye çalışırım ama nasıl olur bilmiyorum.Bildirim için mutlaka telden girerim ama girip okuyamıyorum alıntı yapamıyorum
@erigim kaptanı nasıl yapayım bana bir yol göster.

Tatlim sen daha yeni ombre yaptirmadin mi? Çok sık boyatma canim. Ayyy öyle deme benim kizimda terazi olacak :))

tatlım benim saçım 1,5 yıldır hep ombre zaten :) canım ben 3 ayda bir boyatıyorum saçımı, uçlarıda 6 ayda bir :) dipler bayağı çıktı ombre olduğu için belli olmuyor ama malesef ara ara beyazlarım var bide kendi saçım çıkınca saçım çok ağırlaşıyor hergün yağlanıyor :) hem aktığı içinde yıpranmış duruyor bi bakıma ihtiyacım var :)

teraziler iyidir valla kendi burcumdakilerle çok iyi anlaşırım ben henüz kötüsüyle rastlaşmadım :)

Merhaba arkadaslar kahvaltim
1 dilim peynirli lavas boregi
Zeytin peynir cay
Ara ogun
Mandalina
Turk kahve
Spor
1 mile leslie kizlarr ya brn suyu fazla icemiyorum napmaliyimm hic aklima gelmiyo

Canım bununla ilgili uygulamalar var hatırlatıcı , indir istersen bu aralar çok kaçamaklar var listende tatlım.

Dünki menüm:
sabah: menemen, zeytin, ceviz, peynir

Aksam:6 köfte yaninda az ceviz.

Sabah 09:00:1 muz,1 bardak süt
15.30(suan):Eki Görüntüle 1743494

sonunda sahalara döndün :) afiyet olsun

Kizlarrrr napiyoznuzzz ne var ne yokkk bakalimmm nasil gdyoo

Oo baya olmuş o zaman ne cabuk geçiyor :)) ben boyatamiyorum ya benim yerinede git boyar. Bendeki beyazlar aldi bahsini gidiyor :)) benim etrafimda hic terazi yok. Onun için bi fikrim yok. Ama tüm teraxiler senin gibiyse sorun yok :))

Oo baya olmuş o zaman ne cabuk geçiyor :)) ben boyatamiyorum ya benim yerinede git boyar. Bendeki beyazlar aldi bahsini gidiyor :)) benim etrafimda hic terazi yok. Onun için bi fikrim yok. Ama tüm teraxiler senin gibiyse sorun yok :))

valla canım hıphızlı geçiyor zaman :) benim beyazlar çok belli değil ama benim gözüme inanılmaz batıyor, bide öyle şeyleri çok takıntı yapıyorum ben canım seninki nasıl terazi oluyorki :) 10. aya kadar doğurmayacak mısın kuzuyu

bunu duydum ya motivasyon oldu kiz aksamada is yok spor salonuna gidecegim arkadasla simdide derse gömülcem sen ne yaptin nasilsin ?

bende işten çıkıcam şimdi sonra taksit yatırmaya gidip eve geçcem. tansiyonum düşük galiba çok halsizim uykum da var

Ne 10. Ayi kiz çocuk 1 sene mi kalacak içimde :))) suuan 21 haziran gözüküyor. Ama önce mi sonra mi doğar bbirkaç gün bakicaz. Şuan tam sinir da terazi ile yyengeç aarasında
kiz seninki tam 21.6 haziranda dogarsa ikizler olcak 22 hazirandan sonra yengec olacak yani benim burctan

Kız ben Konya'dan özel tahin getirtmiştim sürekli tahin yiyordum ama ben tahini tek veya balla yerim bi de öyle dene çok güzel oluyo lohusalıkta da acayip süt artırıyor tahin

Çok geçmiş olsun, neyse ki önemli bişey olmamış, dikkat et kendine

@erigim KraliceElsa bugun sizi dinledim 2 yumurta hasladim. Cay yerine sut içtimve tTİKA basa doydugumu hissettim. Ekmeği de boylece az yedim :))
Süper:)
Yumurtanın gelisemik indeksi çok düşük olduğu için kan şekerini dengeler, hamilelikte güvenle tüketebilirsin, bebişi besler, kan yapar :)

kimyager1508
Koç Burcu : 21 Mart - 20 Nisan
Boğa Burcu : 21 Nisan - 21 Mayıs
İkizler Burcu : 22 Mayıs - 22 Haziran
Yengeç Burcu : 23 Haziran - 22 Temmuz
Aslan Burcu : 23 Temmuz - 22 Ağustos
Başak Burcu : 23 Ağustos - 22 Eylül
Terazi Burcu : 23 Eylül - 22 Ekim
Akrep Burcu : 23 Ekim - 21 Kasım
Yay Burcu : 22 Kasım - 21 Aralık
Oğlak Burcu : 22 Aralık - 21 Ocak
Kova Burcu : 22 Ocak - 19 Şubat
Balık Burcu : 20 Şubat - 20 Mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…