- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Kızlar selam, napıyorsunuz bakayımm :)
benim yine kafamda deli sorular varpazar günü saçlarımı boyatcam ama nasıl yapacağıma karar veremedim herkes şuanki saç rengimin çok doğal olduğunu ve bana yakıştığını söylüyor ama bende bi değişiklik mi yapsam bilemiyorum. yine ombre yapcam tabi ama daha açık mı yapsam bilmiyorum , ay ne gereksiz şeylerde çok kararsız oluyorum ben böyle, terazi burcu olmanın zorlukları bana akıl , fikir verin
Aynen klimaHimm klima ile isiniyorsunuz yok mu kombili sistem orda
Hani bu hafta mezun oluyodun
Bende bende
Super menu
Darisi basima
menu super nasil oldu iste gorunmez kaza allah korumus
Tatlim sen daha yeni ombre yaptirmadin mi? Çok sık boyatma canim. Ayyy öyle deme benim kizimda terazi olacak :))
Merhaba arkadaslar kahvaltim
1 dilim peynirli lavas boregi
Zeytin peynir cay
Ara ogun
Mandalina
Turk kahve
Spor
1 mile leslie kizlarr ya brn suyu fazla icemiyorum napmaliyimm hic aklima gelmiyo
Dünki menüm:
sabah: menemen, zeytin, ceviz, peynir
Aksam:6 köfte yaninda az ceviz.
Sabah 09:00:1 muz,1 bardak süt
15.30(suan):Eki Görüntüle 1743494
tatlım benim saçım 1,5 yıldır hep ombre zaten :) canım ben 3 ayda bir boyatıyorum saçımı, uçlarıda 6 ayda bir :) dipler bayağı çıktı ombre olduğu için belli olmuyor ama malesef ara ara beyazlarım var bide kendi saçım çıkınca saçım çok ağırlaşıyor hergün yağlanıyor :) hem aktığı içinde yıpranmış duruyor bi bakıma ihtiyacım var :)
teraziler iyidir valla kendi burcumdakilerle çok iyi anlaşırım ben henüz kötüsüyle rastlaşmadım :)
bunu duydum ya motivasyon oldu kizsonunda sahalara döndün :) afiyet olsun
kiz seninki tam 21.6 haziranda dogarsa ikizler olcak 22 hazirandan sonra yengec olacakTatlim sen daha yeni ombre yaptirmadin mi? Çok sık boyatma canim. Ayyy öyle deme benim kizimda terazi olacak :))
Oo baya olmuş o zaman ne cabuk geçiyor :)) ben boyatamiyorum ya benim yerinede git boyar. Bendeki beyazlar aldi bahsini gidiyor :)) benim etrafimda hic terazi yok. Onun için bi fikrim yok. Ama tüm teraxiler senin gibiyse sorun yok :))
bunu duydum ya motivasyon oldu kizaksamada is yok spor salonuna gidecegim arkadasla simdide derse gömülcem sen ne yaptin nasilsin ?
kiz seninki tam 21.6 haziranda dogarsa ikizler olcak 22 hazirandan sonra yengec olacakyani benim burctan
valla canım hıphızlı geçiyor zaman :) benim beyazlar çok belli değil ama benim gözüme inanılmaz batıyor, bide öyle şeyleri çok takıntı yapıyorum bencanım seninki nasıl terazi oluyorki :) 10. aya kadar doğurmayacak mısın kuzuyu
bende işten çıkıcam şimdi sonra taksit yatırmaya gidip eve geçcem. tansiyonum düşük galiba çok halsizim uykum da var
Kız ben Konya'dan özel tahin getirtmiştim sürekli tahin yiyordum ama ben tahini tek veya balla yerim bi de öyle dene çok güzel oluyoozmn ilacini sabah icoyosab greyfurtu aksam ye arada bayaga bi zmn olsun yani.Yada bi dr a sorsan daha iyi olur
hamile pant al canim doguma kadar giyersin hem rahat beli lastikli oldugu icin.
masallah :)) ben tahinpekmez manyagi olnustum sabah aksam tahin prkmez yiyodum . Allahm bak canim cekti
Çok geçmiş olsun, neyse ki önemli bişey olmamış, dikkat et kendineKızlar bu sabah işe giderken ayağım kaydı üst geçitteki merdivenlerden yuvarlandım.Şükür ufak çizikler diz kapağımda zedelenme dışında iyiyim. Güne hiç iyi başlamadım. Yiyeceklerimde yere saçıldı.
Kaptancım bir kaç gün spordan azleder misin beni
Süper:)@erigimKraliceElsa bugun sizi dinledim 2 yumurta hasladim. Cay yerine sut içtimve tTİKA basa doydugumu hissettim. Ekmeği de boylece az yedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?