Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim esim bugun evde ve ben peynir sucuk kasar mantar domates biber yumurta karisimini tost ekmeklerine surup firina verdim kac dlm yedim hatirlamiyorum
Nasıl yaa, dur kaptan naptın! Kendine mukayyet ol, fırında bi tepsi böreğim var gidip hepsini yerim görürsün o zaman :))))

Kız ben Konya'dan özel tahin getirtmiştim sürekli tahin yiyordum ama ben tahini tek veya balla yerim bi de öyle dene çok güzel oluyo lohusalıkta da acayip süt artırıyor tahin

neinnn neinn neinnn tatliyla alakasi yok tatli susatir..cok su icilir o yüzden süt artar... burda söylüyormu bilmiyorum ama özellikle isirgan cayi (posette degil kuru pazarlarda satilan) sütü artirma etkisi yapiyor.

Benim esim bugun evde ve ben peynir sucuk kasar mantar domates biber yumurta karisimini tost ekmeklerine surup firina verdim kac dlm yedim hatirlamiyorum
affiyet olsunda .bu son kacamagin olsun kaptan en az cuma aksamina kadar düzgün menülerin olacak

neinnn neinn neinnn tatliyla alakasi yok tatli susatir..cok su icilir o yüzden süt artar... burda söylüyormu bilmiyorum ama özellikle isirgan cayi (posette degil kuru pazarlarda satilan) sütü artirma etkisi yapiyor.[/QUOTE]
Tahin sütü çok artırır, kilo almamak için pekmezsiz yenir, kaşık kaşık, Canan hoca da böyle söylüyor

Supersiniz :)))

neinnn neinn neinnn tatliyla alakasi yok tatli susatir..cok su icilir o yüzden süt artar... burda söylüyormu bilmiyorum ama özellikle isirgan cayi (posette degil kuru pazarlarda satilan) sütü artirma etkisi yapiyor.

Tahin sütü çok artırır, kilo almamak için pekmezsiz yenir, kaşık kaşık, Canan hoca da böyle söylüyor [/QUOTE]

güzel,

Aynen klima malesef oturdugum yerde dogalgaz yok daha

nerde oturuyorsun , ben de antalya muratpaşa çallı da oturuyorum

@Karacamdan Kelebek geçmiş olsun canım

@eriğim afiyet olsun , bu kocalar yoldan çıkarıyor, bizim ki gece geçe tahin, meyve , çikolata yiyip duruyor

cansutr sütü yapan tatlı değil içilen su yorumun çok doğru

sterlicya6 nasılsın canım iyimisin yoksun

Son düzenleme:
bugün ki menüm

sabah:1 kk peynir 6 zeytin, yarım domates, yarım salatalık, 1 tatlı kaşığı tahin, 1 dilim ekmek

öğle:4 kaşık nohut, 2kaşık bulgur pilavı, ayran, roka salatası

akşam:yayla çorbası 1 kase,1 salatalık, 1 dilim elma

ara: sekersiz sütlü nescafe, 5 fındık, 5 üzüm

bol su, yeşil çay

selam 10. takım çıtıtrları nasıl gidiyorr. bende cuma heyecanı dorukta tartılmamak için zor tutuyorum kendimii acaba kaç gitti. sevgili rakibemm sen naptınn umarımm çekişmeli olur iyisindir bu hafta da
süper bir sonuç bekliyorum senden

KraliceElsa güzel rakibim nasılmış bakalım bugün az görünmüşsün

afiyet olsun bugünkini beğendim, gözüm doydu

Bu hafta motivasyonum cook dusuk ya neden bilemedm
Menum
Sabah
Icialnmis ekmk tost
Cay
Nescafe
Ogle
Cigkofte
1.5 lavas
1.5 avuc ceviz
Ara
1 kacamagim var
Aksam
3 4 tavuk kanat
2 3 adet patates
Su
Yaklask 1 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…