- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Nasıl yaa, dur kaptan naptın! Kendine mukayyet ol, fırında bi tepsi böreğim var gidip hepsini yerim görürsün o zaman :))))Benim esim bugun evde ve ben peynir sucuk kasar mantar domates biber yumurta karisimini tost ekmeklerine surup firina verdim kac dlm yedim hatirlamiyorum
Kız ben Konya'dan özel tahin getirtmiştim sürekli tahin yiyordum ama ben tahini tek veya balla yerim bi de öyle dene çok güzel oluyolohusalıkta da acayip süt artırıyor tahin
affiyet olsundaBenim esim bugun evde ve ben peynir sucuk kasar mantar domates biber yumurta karisimini tost ekmeklerine surup firina verdim kac dlm yedim hatirlamiyorum
Tahin sütü çok artırır, kilo almamak için pekmezsiz yenir, kaşık kaşık, Canan hoca da böyle söylüyor
neinnn neinn neinnntatliyla alakasi yok tatli susatir..cok su icilir o yüzden süt artar... burda söylüyormu bilmiyorum ama özellikle isirgan cayi (posette degil kuru pazarlarda satilan) sütü artirma etkisi yapiyor.
Tahin sütü çok artırır, kilo almamak için pekmezsiz yenir, kaşık kaşık, Canan hoca da böyle söylüyorneinnn neinn neinnntatliyla alakasi yok tatli susatir..cok su icilir o yüzden süt artar... burda söylüyormu bilmiyorum ama özellikle isirgan cayi (posette degil kuru pazarlarda satilan) sütü artirma etkisi yapiyor.
Ben spora kacacam birazdanhu huuuu nerelerdesinizzzz?? bakın tartıya 2 gün kaldı çabuk bırakın elinizden o cızları, herkes sporaaaaa :)
koş bakalım cansucumm koşşBen spora kacacam birazdan
benim bugünkü gidişat :)
sabah: tb ekmeğine sandviç (peynir, maydanoz, marul)
öğlen : yayla çorbası, 1 ızgara tavuk, 3 kaşık bulgur pilavı, koca bi kase salata, yoğurt (menü sağlıklı olunca hunharca mutlulukla yedim :) )
akşamada inşallah dünkü pırasayı yiyeceğim :)
Aynen klimamalesef oturdugum yerde dogalgaz yok daha
süper bir sonuç bekliyorum sendenselam 10. takım çıtıtrları nasıl gidiyorr. bende cuma heyecanı dorukta tartılmamak için zor tutuyorum kendimiiacaba kaç gitti. sevgili rakibemm sen naptınn umarımm çekişmeli olur iyisindir bu hafta da
iyi canım sen nasılsınKizlarrrr napiyoznuzzz ne var ne yokkk bakalimmm nasil gdyoo
afiyet olsun bugünkini beğendim, gözüm doyduKızlar bugünkü menüm;
Sabah: tb ekmeğine sandviç (peynir, marul, maydanoz)
Öğlen: yayla çorbası, ızgara tavuk, bulgur pilavı 3 kaşık, yoğurt, salata
Akşam: pırasa, yoğurt, 5 tane zeytin
1 mandalina yedim akşam yemeğinden sonra
iyi canım sen nasılsın
kimyager1508 hamileyken tam 18 kg aldım sürekli yedim sürekli. 60 dan 78 e çıktım. doğumdan 2 hafta sonra 14 ü gitti. 4 ü üstümde hala :)
@sosyoloji12 nerdesin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?