Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kizlar..
İs yerinde feci bir gun gecirmistim, evde de katmerlendi gunum..
Sabah 5:30 da kalkmistim ve simdi nihayet yataga uzandim. Kafam kazan gibi..
RengarenkNesli haftaya uddiali baslamistim ama 3 gunde pestilim cikti. İnatla tartilmiyorum. Bakalim cuma sabahi gorecegiz durumumu. Senin azmin tam gaz devam ediyor ne guzel
elfkkk diger sevgili rakibem, galiba bu hafta ikimizde tirt ciktik
_inci masallah sen de cok istikrarlisin. Sizden biraz feyz almam lazim..
@ruzgar_02 nihayet seytanin bacagini kirmissin
@Karacamdan Kelebek cok gecmis olsun..
@erigim kaptanim, cosmussun masallah.. Oyle bir anlatmissin ki, canim cekti. Kahvaltiya size gelseydim keske..

Oyy dokuluyor her yerim, deliksiz bir uykuya ihtiyacim var..

Menum
Sabah
Dimates,salatalik,zeytin,yumurta
Ogle
3 salcali kofte
2 yk bulgur pilavi
Yogurt
Aksam
1 tabak turlu
8-9 yemek kasigi bulgur pilavi
2 kase cacik

Cayin yanina
2 kucuk cay kurabiyesi
1 incir,1 ceviz

Bu hafta motivasyonum cook dusuk ya neden bilemedm
Menum
Sabah
Icialnmis ekmk tost
Cay
Nescafe
Ogle
Cigkofte
1.5 lavas
1.5 avuc ceviz
Ara
1 kacamagim var
Aksam
3 4 tavuk kanat
2 3 adet patates
Su
Yaklask 1 lt
bogün baya karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin canımm. olmamış sanki. yarını kesinlikle hafif atlatmalısın.

Menum
Sabah
Ogle
3 salcali kofte
2 yk bulgur pilavi
Yogurt
Aksam
1 tabak turlu
2 kase cacik

Cayin yanina
2 kucuk cay kurabiyesi
1 incir,1 ceviz

canım akşam yemeği ve ara birz fazla olmuş sanki.

Za
bogün baya karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin canımm. olmamış sanki. yarını kesinlikle hafif atlatmalısın.

canım akşam yemeği ve ara birz fazla olmuş sanki.
Zaten en buyuk sorunum ve kilo almamin sebebi de bu. Gun boyu hicbirsey yemesem de olur, sorun degil. Ama aksam resmen gozum donuyor

kimyager1508 taze anne, kizina isim dusunmeye basladin mi
canım eşim 3 haftadır h.içi, h.sonu hep geç geliyor yıl sonunu kapatmak için. öyle etraflıca oturup konuşamadık hiç. erkek olsaydı UTKU olabilirdi. kız da Duru, Berra ilk aklımıza gelenler ama dediğim gibi hiç etraflıca konuşmadık.

Zaten en buyuk sorunum ve kilo almamin sebebi de bu. Gun boyu hicbirsey yemesem de olur, sorun degil. Ama aksam resmen gozum donuyor
canım gündüz ara öğüne daha çok önem versen akşama o kadar acıkmazsın. zaten en çok kilo aldıran öğün bence akşam öğünü. akşam öğününü olabildiğince hafif atlatmakta fayda var. en önemli öğünde kahvaltı. ben ne zaman sağlam kahvaltı yapsam gün içinde daha az yiyorum.

elfkkk bunu sana o kadar cok dedim ki artik bunu son kez soyluyorum
Katilimin yok denecek kadar az kimsenin menusune yorum yapmiyorsun kimseyle muhabbetin yok ama bak herkes menune yorum yapiyor onlara bile cevap vermiyorsun
Gunde gelip bir msj yazmakla takima bi katkin olmaz canim son ikaz

_inci menun muazzam canim birde iki haftada gitmis dogum kilolarin supermis
Puffer nerelerdesin kaza demissin gecmis olsunlara bile cvp vermedin katilimin cok dustu
@ruzgar_02 katilimi oldukca azalanlar arasindasin
E Etabiti senin bu calisma hayati ve diyete bi uyum bulmak lazim aslinda calisirken diyet daha kolay evdeki gibi surekli tehlike yokisyerinin cekmecesine abur cubur koyma saglikli seyleride sol tarafina koy sagsa olunca daha cok tuketiliyor

Misafirler cok gec geldi kuzeyi uyuttum seslerine uyandi hemen simdi gittiler basimin ustunde yeri var misafirin ama abartmamak gerek kendi cocuklarida uykusuzluktan harap oldu agladi zirladi hic takmadilar bile kuzeyi simdi uyuttum karnim acayip agriyo reglim gecikti arkadasin ria kaymis dr dua et hamile kalmamissin demis birde ikiz onunkiler onu duysum duyali cok tirsiyirum

Menum
Sabah
Ogle
3 salcali kofte
2 yk bulgur pilavi
Yogurt
Aksam
1 tabak turlu
2 kase cacik

Cayin yanina
2 kucuk cay kurabiyesi
1 incir,1 ceviz

türlüde pattaes varmiydi ? ama 8-9 kasik bulgur pilavi cok fazla...bak öglende yemissin ondan fazla karbon olmus doymam diye korkarsan söyle yapabilirdin: türlü,2 kasik bulgur pilavi yaninda 1 büyük salata (yesillik) yada mangalda hazirlanmis..mantar biber domates kisin mangal olurmu demeyin...evde kullanabilceginiz cok güzel mangallar var su doldurup calistirabildiginiz....gercekten cok pratik tavsiye ederim böylece haftasonu ne yiyecegimde belli oldu

hamile kalayim filan deme vallah dellenirim

Slm kızlar benim bugün misafirim vardı onu gönderdikten sonra mutfağı toparladım biraz yorulmuşum koltukta sızmışım yeni kalktım eşimle nöbet değiştik o yattı ben de kucağımda küçüğü uyutuyorum
Menü defterim mutfakta; menümü yarın sabah yazayım artık, zaten sıfır kaçamak yaptım desem yeridir
Hepinizin yazdıklarını okudum hatta alıntı bile yapmıştım ama elim dokundu birden gittiler
Hatırladığım kadarıyla yorum yapayım
masalimsii menün güzel görünüyor; ama son kilolar biraz inatçıdır belki biraz daha protein ekleyip Kh ı azaltıp vücudunu şaşırtabilirsin, sanki protein az gibi geliyor
E Etabiti gün içinde çok az yiyince ister istemez akşam iştah patlaması yaşamışsın sanırım, belki aralarda süt gibi bişeyler tüketsen akşam yemeğinde ve sonrasında daha az acıkmış olursun
_inci rakibim seninle çok benziyoruz ya; ben de 18 kilo aldım, 58 le başladım 76 ile doğuma gittim , kırkım çıktığında 69 kiloydum ama sen iyi vermişsin o dönemde
@erigim sen de yarından itibaren bonba gibi devam edeceksin eminim
@Karacamdan Kelebek menünü göremedim, yada görmüş ama unutmuş olabilirim, sanırım sen de benim gibi yarın yazacaksın, yorumlarımı yarına bırakıyorum
Hatırlayamadığım varsa kusura bakmayın uykulu uykulu ancak yazıyorum
Herkese iyi geceler

iyi geceler kızlar. Kaptanım haklısın bu aralar pek giremiyorum karneler alınacak haftaya malum sınav okumalar not girişleri falan , bir de ev arıyorum bir taraftan 2 haftaya falan çıkmamız lazım epey yoğunum yani. Bu arada kaza geçirmedim ben,geçmişe baktım da şimdi sanırım @Karacamdan Kelebek ile karistirmis olabilirsin canım.

Bugünkü menüm
Sabah: çay, kahve
Öğle : gözleme, ayran
Ara: 2 küçük tuzlu kurabiye
Akşam : 3 kaşık pirinç pilavı, 5 kaşık et sote, 1 küçük lahmacun, ayran

sorma canım inatçı kilolar :) haftaiçi akşam yemeklerine hem evdekilere hemde bana uyan menüler planlıyorum, bugün balık var mesela protein olarak :) haftasonu proteine ağırlık vereyim biraz :) aslında benim son 500-600 gr bişi kaldı , bakalım ne zaman gidecekler. şuan ki halimden memnunum aslında tek derdim sayı olarak hedefe ulaşmak . bide yaz olsaydı çoktan ulaşırdım hedefime heralde çünkü evde durmuyorum yazın çok yürüyordum , şimdi sürekli lodostan dolayı migren beni mahvediyor baş ağrısı, ağrı kesici,uyku modundayım

Günaydın kızlar :)
_inci canım ben bakıyorum öyle arada yazıyorum . Gizli takipciyim yani kim ne yemiş ne içmiş bakıyorum .
kimyager1508 diyet yAparken hamile kalmak ne kadar kötüymüş canım. seni çok iyi anladım şimdi .diyeti bırakınca 1.5 kilo aldım hemen mide bulantısı falanda yok şimdilik bu hızla gitmem inşallah.

günaydınlarr efenimmm :))

dün yine mışıl mışıl uyumuşum, gök gürlemiş , şimşekler çakmış bayağı gürültü olmuş ben hepsinden bi haber :) iyikide uyuyormuşum çünkü benim en çok korktuğum şey yıldırım olduğu için böyle olaylarda çok fena tırsıyorum :)

ama sabah müthiş bi baş ağrısıyla uyandım ağrı kesici içmek istemesem de ilerleyen saatlerde almak zorunda kalcam galiba

tabi bu yağmurlu havada en güzeli sıcak çay diyip, çayımı aldım azcık keyif yapıyorum işyerinde kendimce :)

kahvaltıma gelirsek yarım simit ve çay vardı bugün. ekmeğim bittiği için sandviç yapamadım malesef..

akşamada fırında balık yapmak istiyorum sebzeli palamut tarifi vermek isteyen olursa denemek isterim yoksa google amcaya sorcam :)

öpüyorumm hepinizi

masalimsii canım ben de bu akşam çinekop ızgara yapacam, ama balıklar baya büyük iki taneyle doyarım herhalde
Sebzeli palamut hiç yapmadım ama süper fikir sen dene tarifini bizimle paylaşırsın
Bu hafta spor yapamadım lodos da ödem yaptı şişmiş gibiyim bakalım yarın tartı kaçı gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…