Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

masalimsii canım ben de bu akşam çinekop ızgara yapacam, ama balıklar baya büyük iki taneyle doyarım herhalde
Sebzeli palamut hiç yapmadım ama süper fikir sen dene tarifini bizimle paylaşırsın
Bu hafta spor yapamadım lodos da ödem yaptı şişmiş gibiyim bakalım yarın tartı kaçı gösterecek

Dünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1/2 dlm ekmek
Ara: 1/2 ayva
Öğlen: 1 tane ıspanaklı Gül böreği, 1 kase yeşil mercimekli, marullu, lahanalı yoğurtlu salata
Ara: 1 küçük boy kase supangle
Akşam: 1 yumurta, 1 kase öğlenki salatadan
Ara: 1 pors meyve (nar, kivi, elma birer lokma) , 1 çb yoğurt
Su: 3 litre civarı
Spora bugün başlıyorum inşallah, regl dönemim sancılı olduğu için ara vermiştim
Not: Gül böreğinde 1/4 yufka kullandım onu bir dilim ekmek sayıyorum, salatada da her tabakta yaklaşık 2 kaşık mercimek vardı, o da bir dilim ekmek eder; öğlen iki dilim, akşam bir dilim ekmek tüketmiş oluyorum
Aradaki supangle de zaten diyetimde meyve ve süt yerine ara sıra tüketebileceğim bir alternatif
Yani kaçamak yapmamış oldum, çok mutluyum
Eskiden olsa misafir gidince o börekten iki üç tane daha hüpletirdim ama şimdi dönüp bakmıyorum bile

Dünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1/2 dlm ekmek
Ara: 1/2 ayva
Öğlen: 1 tane ıspanaklı Gül böreği, 1 kase yeşil mercimekli, marullu, lahanalı yoğurtlu salata
Ara: 1 küçük boy kase supangle
Akşam: 1 yumurta, 1 kase öğlenki salatadan
Ara: 1 pors meyve (nar, kivi, elma birer lokma) , 1 çb yoğurt
Su: 3 litre civarı
Spora bugün başlıyorum inşallah, regl dönemim sancılı olduğu için ara vermiştim
Not: Gül böreğinde 1/4 yufka kullandım onu bir dilim ekmek sayıyorum, salatada da her tabakta yaklaşık 2 kaşık mercimek vardı, o da bir dilim ekmek eder; öğlen iki dilim, akşam bir dilim ekmek tüketmiş oluyorum
Aradaki supangle de zaten diyetimde meyve ve süt yerine ara sıra tüketebileceğim bir alternatif
Yani kaçamak yapmamış oldum, çok mutluyum
Eskiden olsa misafir gidince o börekten iki üç tane daha hüpletirdim ama şimdi dönüp bakmıyorum bile

Oyle zaman kavranimi unutup gittigi yeri esir eden misafirlerden cok hoslanmiyorum bende. Kizzzz sakin riaya guvenip koyvermeyin :)) ria varken hamile kalan cok var cunku.

Ayyy hic sorma tatlim. Ben de 2 haftada hooopppp 2 kilo alivermistim

Secilcim gece hakikaten cok kotuydu. İyiki
de duymamissin. hadi 1-2 haftan kaldi gidecek o kilolar mezuniyet yazini hazirlamaya basla :)) canim ben palamut hic sevmem onun icin bi tarifimde yok. Ama @erigim yardimci olabilir belki. Gida muh. Olmanin avantaji :))

Hava kötü olunca internet çekmiyo ben de inatla mesaj göndermeye çalısınca yine ikişer ikişer yollamışım kusura bakmayın arkadaşlar

Canim bol bol maydanoz ve su tuket. Ödem gider. Bugün birazda spor yaparsan bu is tamamdir :))

Günü iyi gecirmissin canim. Öğlen çok gibi dursada aksam dengelemissin. Tebrikler :))

Gunaydin hanimlarrrrr, bugün musmutlu birgün olsun herkes için :))
Yarin tarti günü. Bugün kaçamak yok ve olabildiğince ogunleri hafif atlatmaya calisalim. Özellikle aksami hafif atlatalim. Sporuda eksik etmeyelim. Hadi bakalim hhepinize kolay gelsin :)))

Tatlim o zaman haydi spora, yürüyüşe. Esinde evde kuziye baksin biraz.günün diğer kalanini da hafif atlat canimm.
3mile yurudum arti 20dk
Bilmem ombreden sikilmadin mi bence kizil yap :)
Canim cuma bildirim yap izne ayiralim yoksa nasil tartilcaksin tartinida mi gotureceksin
Bugün canım bi tatlı çekiyor anlatamam , adaçayı içiyorum şuan biraz kesti sanki isteğimi . olmadı eve gidince salep yaparım bol tarçınlı
Salep kac caloriki gizli kalori :)
Bu hafta motivasyonum cook dusuk ya neden bilemedm
Menum
Sabah
Icialnmis ekmk tost
Cay
Nescafe
Ogle
Cigkofte
1.5 lavas
1.5 avuc ceviz
Ara
1 kacamagim var
Aksam
3 4 tavuk kanat
2 3 adet patates
Su
Yaklask 1 lt
Kuruyemisi sayi ile ye o kacamak nedir acaba zaten karbon agirlikli besleniyirsun
hamile kalayim filan deme vallah dellenirim
Suan en son planim o
O dustude sende ev kazasi gecirdim demistin ? İnsallah ev bulursun
Bugünkü menüm
Sabah: çay, kahve
Öğle : gözleme, ayran
Ara: 2 küçük tuzlu kurabiye
Akşam : 3 kaşık pirinç pilavı, 5 kaşık et sote, 1 küçük lahmacun, ayran
Olmamis canim hem gozleme hem kurabiye hem pilav hem lahmacun hepsi ust uste
İlk aylarda sislik cok oluyor canim atres yok gaz o gaz
10tane te iki neki az gelir sana
Bak iste bendeki hata bu boregi yedim ya supanglwde geldi pesine bwnde bi pismanlik bi pismanlik sabah hemen tartida buluyorum kendimi ve almis olunca hepten siguyorum diyetten ama sen ne diyorsun kacamak yaomadim sayilir diyorsun pozitif bakiyorsun
canim valla ben firinda yapiyorum sogani halka halka dogruyorum limonuda sonra istege bagli maydonoz ve havuc ilk etapta ustunu folyo ile ortuyorum boylece kurumuyor sona dogru folyoyu acip pisiriyorum birazda lakin folyonun aslinda sicakla temas etmesi zararli ama en iyi o sariyor tepsiyide

Gunaydin ne gecmis yaptim be
Kuziyi uyuttum kahve iciyorum kahvalti yapmama bile izin vermedi iki yumurtayi ayak ustu ibdirdim mideye yumurta hayatimdaki kurtaricim resmen
Aksama firinda tavuk yapacagim
Yanina bol salata ohh mis kocayada pilav extradan

@erigim inşallah gazdır
kimyager1508 dogum sonrası kilo vermeye döndüğümüzde bunların hepsi kilo vermiş mezun olmuş olacak senle baş başa kalıcaz. Arada bunların iştahlarını açıcak bişilermi yapsakki

insallah zira bwn hamile kaldigimda ucuncu takimda olan uywler hala ucuncu takimdalar verilecek kilolarda az oglum bir yasina girecek hala ayni duruyolar bir ileri bir geri

Benim esim bugun evde ve ben peynir sucuk kasar mantar domates biber yumurta karisimini tost ekmeklerine surup firina verdim kac dlm yedim hatirlamiyorum
Oh masallah. Ama spor yapmissin telafi olmasada biraz yakmistr yedigini
Kız ben Konya'dan özel tahin getirtmiştim sürekli tahin yiyordum ama ben tahini tek veya balla yerim bi de öyle dene çok güzel oluyo lohusalıkta da acayip süt artırıyor tahin
yok canim ben almim hamileler yesin bol bol :))
farkindayim ama ruzgar iyice hareketledndgi icin surekli pesindeyim surekli biyerlere tirmanma pesinde wc e bile o uyurken gidiyprum. Hic bise yapamiyrm tlfnu elimde goruncede almaya calisiyo hmn . Bunlar bahane degil biliyprm daha aktif olmaya calisicam.

kizlar gunaydin
karar verdim bende artik defter tutcam

Biz dgurup gelene kadar hele bi mezun olmasinlar bak ben onlari ne yapicam :))) duydunuz mu Kizlar temmuza kadar vaktiniz var :))
insallah zira bwn hamile kaldigimda ucuncu takimda olan uywler hala ucuncu takimdalar verilecek kilolarda az oglum bir yasina girecek hala ayni duruyolar bir ileri bir geri

Biz dgurup gelene kadar hele bi mezun olmasinlar bak ben onlari ne yapicam :))) duydunuz mu Kizlar temmuza kadar vaktiniz var :))
Agustos sonu ben . Cuma bakıyım kim
kaç kilo vermiş

Nasıl yaa, dur kaptan naptın! Kendine mukayyet ol, fırında bi tepsi böreğim var gidip hepsini yerim görürsün o zaman :))))

Yeme
Baktım yememişsn

Kizlar hepiniz cok haklisiniz bugun sadece uc yk kisir tedim sabahtan sonra 3milede leslie yaptim 20dk da yurume kosma

kaptan yapma etme gözünü seveyim. Toparlıyorsun maşaallah

H a r i k a

Çoook güzel meyve yediğin gözümden kaçmadı süperrr

Bu hafta motivasyonum cook dusuk ya neden bilemedm
Menum
Sabah
Icialnmis ekmk tost
Cay
Nescafe
Ogle
Cigkofte
1.5 lavas
1.5 avuc ceviz
Ara
1 kacamagim var
Aksam
3 4 tavuk kanat
2 3 adet patates
Su
Yaklask 1 lt
Canım, yediklerin zayıflama sürecinde sana fayda sağlamaz. Belki normalde sıkıntı olmaz ama diyet için uygun değil. Biraz yeme alışkanlığını değiştirmelisin. Diyet olarak bakma olaya. Sağlıklı beslenmek olarak bakarsan daha kolay adapte ve mutlu olursun

Menum
Sabah
Dimates,salatalik,zeytin,yumurta
Ogle
3 salcali kofte
2 yk bulgur pilavi
Yogurt
Aksam
1 tabak turlu
8-9 yemek kasigi bulgur pilavi
2 kase cacik
Cayin yanina
2 kucuk cay kurabiyesi
1 incir,1 ceviz

O kurabiyeleri normalde yememelisin. Hadi kaçamak yaptın diyelim. O zaman lütfen gündüz yemeye çalış.
Akşam 8-9 yk biraz fazla bunlar dışında güzellll

Birazdan yazıyorum dün çok yoğundum.

Bugünkü menüm
Sabah: çay, kahve
Öğle : gözleme, ayran
Ara: 2 küçük tuzlu kurabiye
Akşam : 3 kaşık pirinç pilavı, 5 kaşık et sote, 1 küçük lahmacun, ayran

Hiç olmamış bu menü
Sabah öğün atlamışsın. Hadi öğlen gözlemeye tamam desek.
Kurabiye cısssss
Akşam pilav+lahmacun

Daha iyisini yapabilirsin.

Eee tüm dengelemeleri yapmışsın dünde senin günün olmuş. Kıskandım hani

Afiyet olsun kaptancım . süper menü toparlıyorsun işte ne güzel

3. takıma baktım arkama bakmadan kaçtım

Edit: Orda bir üye var ki daha oradayken benim motivasyonumu çok zedeliyordu. Hala daha değişmemiş

Dünki menüm:
sabah: menemen, zeytin, ceviz, peynir

Aksam:6 köfte yaninda az ceviz.

Sabah 09:00:1 muz,1 bardak süt
15.30(suan):Eki Görüntüle 1743494

dün birde aksam 4 köfte yaninda 2-3 ceviz ve 2 zeytin tüketmistim (ögleden artan)
sonra spor salonuna gittim arkadasla deneme günümüzdü...karisik bir salon ama kadinlara has özel bir antraman yeride var..ama duslara bayildim yani...duskabinleri var ki genelde duslar acik oluyor ve millet birbirini görüyor dus kabinleri cok begendigim ve kampanyali fiyatinda makul, eve yakin olmasi sebebiyle arkadasimin gazina gelerekten yazildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…