- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Oyle zaman kavranimi unutup gittigi yeri esir eden misafirlerden cok hoslanmiyorum bende. Kizzzz sakin riaya guvenip koyvermeyin :)) ria varken hamile kalan cok var cunku.Misafirler cok gec geldi kuzeyi uyuttum seslerine uyandi hemensimdi gittiler basimin ustunde yeri var misafirin ama abartmamak gerek kendi cocuklarida uykusuzluktan harap oldu agladi zirladi hic takmadilar bile kuzeyi simdi uyuttum karnim acayip agriyo reglim gecikti arkadasin ria kaymis dr dua et hamile kalmamissin demis birde ikiz onunkiler onu duysum duyali cok tirsiyirum
Ayyy hic sorma tatlim. Ben de 2 haftada hooopppp 2 kilo alivermistimGünaydın kızlar :)
@_inci canım ben bakıyorum öyle arada yazıyorum . Gizli takipciyim yanikim ne yemiş ne içmiş bakıyorum .
kimyager1508 diyet yAparken hamile kalmak ne kadar kötüymüş canım. seni çok iyi anladım şimdi .diyeti bırakınca 1.5 kilo aldım hemen mide bulantısı falanda yok şimdilik bu hızla gitmem inşallah.
Secilcim gece hakikaten cok kotuydu. İyikigünaydınlarr efenimmm :))
dün yine mışıl mışıl uyumuşum, gök gürlemiş , şimşekler çakmış bayağı gürültü olmuş ben hepsinden bi haber :) iyikide uyuyormuşum çünkü benim en çok korktuğum şey yıldırım olduğu için böyle olaylarda çok fena tırsıyorum :)
ama sabah müthiş bi baş ağrısıyla uyandımağrı kesici içmek istemesem de ilerleyen saatlerde almak zorunda kalcam galiba
tabi bu yağmurlu havada en güzeli sıcak çay diyip, çayımı aldım azcık keyif yapıyorum işyerinde kendimce :)
kahvaltıma gelirsek yarım simit ve çay vardı bugün. ekmeğim bittiği için sandviç yapamadım malesef..
akşamada fırında balık yapmak istiyorum sebzeli palamut tarifi vermek isteyen olursa denemek isterim yoksa google amcaya sorcam :)
öpüyorumm hepinizi
masalimsii canım ben de bu akşam çinekop ızgara yapacam, ama balıklar baya büyük iki taneyle doyarım herhalde
Sebzeli palamut hiç yapmadım ama süper fikir sen dene tarifini bizimle paylaşırsın
Bu hafta spor yapamadım lodos da ödem yaptı şişmiş gibiyim bakalım yarın tartı kaçı gösterecek
Dünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1/2 dlm ekmek
Ara: 1/2 ayva
Öğlen: 1 tane ıspanaklı Gül böreği, 1 kase yeşil mercimekli, marullu, lahanalı yoğurtlu salata
Ara: 1 küçük boy kase supangle
Akşam: 1 yumurta, 1 kase öğlenki salatadan
Ara: 1 pors meyve (nar, kivi, elma birer lokma) , 1 çb yoğurt
Su: 3 litre civarı
Spora bugün başlıyorum inşallah, regl dönemim sancılı olduğu için ara vermiştim
Not: Gül böreğinde 1/4 yufka kullandım onu bir dilim ekmek sayıyorum, salatada da her tabakta yaklaşık 2 kaşık mercimek vardı, o da bir dilim ekmek eder; öğlen iki dilim, akşam bir dilim ekmek tüketmiş oluyorum
Aradaki supangle de zaten diyetimde meyve ve süt yerine ara sıra tüketebileceğim bir alternatif
Yani kaçamak yapmamış oldum, çok mutluyum
Eskiden olsa misafir gidince o börekten iki üç tane daha hüpletirdim ama şimdi dönüp bakmıyorum bile
Evet iyi fikir, hemen maydonozları yıkayıp geliyorum; bol bol yiyeceğimCanim bol bol maydanoz ve su tuket. Ödem gider. Bugün birazda spor yaparsan bu is tamamdir :))
3mile yurudum arti 20dkTatlim o zaman haydi spora, yürüyüşe. Esinde evde kuziye baksin biraz.günün diğer kalanini da hafif atlat canimm.
Bilmem ombreden sikilmadin mi bence kizil yap :)Kızlar selam, napıyorsunuz bakayımm :)
benim yine kafamda deli sorular varpazar günü saçlarımı boyatcam ama nasıl yapacağıma karar veremedim herkes şuanki saç rengimin çok doğal olduğunu ve bana yakıştığını söylüyor ama bende bi değişiklik mi yapsam bilemiyorum. yine ombre yapcam tabi ama daha açık mı yapsam bilmiyorum , ay ne gereksiz şeylerde çok kararsız oluyorum ben böyle, terazi burcu olmanın zorlukları bana akıl , fikir verin
Canim cuma bildirim yap izne ayiralim yoksa nasil tartilcaksin tartinida mi gotureceksinKızlar ben çok giremiyorum buraya önümüzdeki 10 gün de giremeyecem çünkü okulda dereceye girenleri erciyese kayak kampına götüreceğiz oraya girmeye çalışırım ama nasıl olur bilmiyorum.Bildirim için mutlaka telden girerim ama girip okuyamıyorum alıntı yapamıyorum
@erigim kaptanı nasıl yapayım bana bir yol göster.
Salep kac caloriki gizli kalori :)Bugün canım bi tatlı çekiyor anlatamam , adaçayı içiyorum şuan biraz kesti sanki isteğimi . olmadı eve gidince salep yaparım bol tarçınlı
Kuruyemisi sayi ile ye o kacamak nedir acaba zaten karbon agirlikli besleniyirsunBu hafta motivasyonum cook dusuk ya neden bilemedm
Menum
Sabah
Icialnmis ekmk tost
Cay
Nescafe
Ogle
Cigkofte
1.5 lavas
1.5 avuc ceviz
Ara
1 kacamagim var
Aksam
3 4 tavuk kanat
2 3 adet patates
Su
Yaklask 1 lt
Suan en son planim ohamile kalayim filan deme vallah dellenirim
O dustude sende ev kazasi gecirdim demistin ? İnsallah ev bulursuniyi geceler kızlar. Kaptanım haklısın bu aralar pek giremiyorum karneler alınacak haftaya malum sınav okumalar not girişleri falan , bir de ev arıyorum bir taraftan 2 haftaya falan çıkmamız lazım epey yoğunum yani. Bu arada kaza geçirmedim ben,geçmişe baktım da şimdi sanırım @Karacamdan Kelebek ile karistirmis olabilirsin canım.
Olmamis canim hem gozleme hem kurabiye hem pilav hem lahmacun hepsi ust usteBugünkü menüm
Sabah: çay, kahve
Öğle : gözleme, ayran
Ara: 2 küçük tuzlu kurabiye
Akşam : 3 kaşık pirinç pilavı, 5 kaşık et sote, 1 küçük lahmacun, ayran
İlk aylarda sislik cok oluyor canim atres yok gaz o gazGünaydın kızlar :)
@_inci canım ben bakıyorum öyle arada yazıyorum . Gizli takipciyim yanikim ne yemiş ne içmiş bakıyorum .
kimyager1508 diyet yAparken hamile kalmak ne kadar kötüymüş canım. seni çok iyi anladım şimdi .diyeti bırakınca 1.5 kilo aldım hemen mide bulantısı falanda yok şimdilik bu hızla gitmem inşallah.
10tane te iki neki az gelir sanamasalimsii canım ben de bu akşam çinekop ızgara yapacam, ama balıklar baya büyük iki taneyle doyarım herhalde
Sebzeli palamut hiç yapmadım ama süper fikir sen dene tarifini bizimle paylaşırsın
Bu hafta spor yapamadım lodos da ödem yaptı şişmiş gibiyim bakalım yarın tartı kaçı gösterecek
Bak iste bendeki hata bu boregi yedim ya supanglwde geldi pesine bwnde bi pismanlik bi pismanlik sabah hemen tartida buluyorum kendimi ve almis olunca hepten siguyorum diyetten ama sen ne diyorsun kacamak yaomadim sayilir diyorsun pozitif bakiyorsunDünkü menüm
Öğlen: 1 tane ıspanaklı Gül böreği, 1 kase yeşil mercimekli, marullu, lahanalı yoğurtlu salata
Not: Gül böreğinde 1/4 yufka kullandım onu bir dilim ekmek sayıyorum, salatada da her tabakta yaklaşık 2 kaşık mercimek vardı, o da bir dilim ekmek eder; öğlen iki dilim, akşam bir dilim ekmek tüketmiş oluyorum
Aradaki supangle de zaten diyetimde meyve ve süt yerine ara sıra tüketebileceğim bir alternatif
Eskiden olsa misafir gidince o börekten iki üç tane daha hüpletirdim ama şimdi dönüp bakmıyorum bile
canim valla ben firinda yapiyorum sogani halka halka dogruyorum limonuda sonra istege bagli maydonoz ve havuc ilk etapta ustunu folyo ile ortuyorum boylece kurumuyor sona dogru folyoyu acip pisiriyorum birazda lakin folyonun aslinda sicakla temas etmesi zararli ama en iyi o sariyor tepsiyideOyle zaman kavranimi unutup gittigi yeri esir eden misafirlerden cok hoslanmiyorum bende. Kizzzz sakin riaya guvenip koyvermeyin :)) ria varken hamile kalan cok var cunku.
Ayyy hic sorma tatlim. Ben de 2 haftada hooopppp 2 kilo alivermistim
Secilcim gece hakikaten cok kotuydu. İyiki
de duymamissin. hadi 1-2 haftan kaldi gidecek o kilolar mezuniyet yazini hazirlamaya basla :)) canim ben palamut hic sevmem onun icin bi tarifimde yok. Ama @erigim yardimci olabilir belki. Gida muh. Olmanin avantaji :))
@erigim inşallah gazdır
kimyager1508 dogum sonrası kilo vermeye döndüğümüzde bunların hepsi kilo vermiş mezun olmuş olacak senle baş başa kalıcaz. Arada bunların iştahlarını açıcak bişilermi yapsakki
Oh masallah. Ama spor yapmissin telafi olmasada biraz yakmistr yediginiBenim esim bugun evde ve ben peynir sucuk kasar mantar domates biber yumurta karisimini tost ekmeklerine surup firina verdim kac dlm yedim hatirlamiyorum
yok canim ben almim hamileler yesin bol bol :))Kız ben Konya'dan özel tahin getirtmiştim sürekli tahin yiyordum ama ben tahini tek veya balla yerim bi de öyle dene çok güzel oluyolohusalıkta da acayip süt artırıyor tahin
farkindayim ama ruzgar iyice hareketledndgi icin surekli pesindeyim surekli biyerlere tirmanma pesinde wc e bile o uyurken gidiyprum. Hic bise yapamiyrm tlfnu elimde goruncede almaya calisiyo hmn . Bunlar bahane degil biliyprm daha aktif olmaya calisicam.@_inci menun muazzam canim birde iki haftada gitmis dogum kilolarin supermis
Puffer nerelerdesin kaza demissin gecmis olsunlara bile cvp vermedin katilimin cok dustu
Kanguru_ katilimi oldukca azalanlar arasindasin
@sosyoloji12 senin bu calisma hayati ve diyete bi uyum bulmak lazim aslinda calisirken diyet daha kolay evdeki gibi surekli tehlike yokisyerinin cekmecesine abur cubur koyma saglikli seyleride sol tarafina koy sagsa olunca daha cok tuketiliyor
Canım kimdi hatırlamıyorum ama ben değildim .dustude sende ev kazasi gecirdim demistin ? İnsallah ev bulursun
@erigim inşallah gazdır
kimyager1508 dogum sonrası kilo vermeye döndüğümüzde bunların hepsi kilo vermiş mezun olmuş olacak senle baş başa kalıcaz. Arada bunların iştahlarını açıcak bişilermi yapsakki
insallah zira bwn hamile kaldigimda ucuncu takimda olan uywler hala ucuncu takimdalar verilecek kilolarda az oglum bir yasina girecek hala ayni duruyolar bir ileri bir geri
insallah zira bwn hamile kaldigimda ucuncu takimda olan uywler hala ucuncu takimdalar verilecek kilolarda az oglum bir yasina girecek hala ayni duruyolar bir ileri bir geri
Agustos sonu benBiz dgurup gelene kadar hele bi mezun olmasinlar bak ben onlari ne yapicam :))) duydunuz mu Kizlar temmuza kadar vaktiniz var :))
Nasıl yaa, dur kaptan naptın! Kendine mukayyet ol, fırında bi tepsi böreğim var gidip hepsini yerim görürsün o zaman :))))
Kizlar hepiniz cok haklisiniz bugun sadece uc yk kisir tedim sabahtan sonra 3milede leslie yaptim 20dk da yurume kosma
H a r i k abugün ki menüm
sabah:1 kk peynir 6 zeytin, yarım domates, yarım salatalık, 1 tatlı kaşığı tahin, 1 dilim ekmek
öğle:4 kaşık nohut, 2kaşık bulgur pilavı, ayran, roka salatası
akşam:yayla çorbası 1 kase,1 salatalık, 1 dilim elma
ara: sekersiz sütlü nescafe, 5 fındık, 5 üzüm
bol su, yeşil çay
Kızlar bugünkü menüm;
Sabah: tb ekmeğine sandviç (peynir, marul, maydanoz)
Öğlen: yayla çorbası, ızgara tavuk, bulgur pilavı 3 kaşık, yoğurt, salata
Akşam: pırasa, yoğurt, 5 tane zeytin
1 mandalina yedim akşam yemeğinden sonra
Canım, yediklerin zayıflama sürecinde sana fayda sağlamaz. Belki normalde sıkıntı olmaz ama diyet için uygun değil. Biraz yeme alışkanlığını değiştirmelisin. Diyet olarak bakma olaya. Sağlıklı beslenmek olarak bakarsan daha kolay adapte ve mutlu olursunBu hafta motivasyonum cook dusuk ya neden bilemedm
Menum
Sabah
Icialnmis ekmk tost
Cay
Nescafe
Ogle
Cigkofte
1.5 lavas
1.5 avuc ceviz
Ara
1 kacamagim var
Aksam
3 4 tavuk kanat
2 3 adet patates
Su
Yaklask 1 lt
Menum
Sabah
Dimates,salatalik,zeytin,yumurta
Ogle
3 salcali kofte
2 yk bulgur pilavi
Yogurt
Aksam
1 tabak turlu
8-9 yemek kasigi bulgur pilavi
2 kase cacik
Cayin yanina
2 kucuk cay kurabiyesi
1 incir,1 ceviz
Slm kızlar benim bugün misafirim vardı onu gönderdikten sonra mutfağı toparladım biraz yorulmuşum koltukta sızmışım yeni kalktım eşimle nöbet değiştik o yattı ben de kucağımda küçüğü uyutuyorum
Menü defterim mutfakta; menümü yarın sabah yazayım artık, zaten sıfır kaçamak yaptım desem yeridir
Hepinizin yazdıklarını okudum hatta alıntı bile yapmıştım ama elim dokundu birden gittiler
Hatırladığım kadarıyla yorum yapayım
masalimsii menün güzel görünüyor; ama son kilolar biraz inatçıdır belki biraz daha protein ekleyip Kh ı azaltıp vücudunu şaşırtabilirsin, sanki protein az gibi geliyor
@sosyoloji12 gün içinde çok az yiyince ister istemez akşam iştah patlaması yaşamışsın sanırım, belki aralarda süt gibi bişeyler tüketsen akşam yemeğinde ve sonrasında daha az acıkmış olursun
@_inci rakibim seninle çok benziyoruz ya; ben de 18 kilo aldım, 58 le başladım 76 ile doğuma gittim , kırkım çıktığında 69 kiloydum ama sen iyi vermişsin o dönemde
@erigim sen de yarından itibaren bonba gibi devam edeceksin eminim
@Karacamdan Kelebek menünü göremedim, yada görmüş ama unutmuş olabilirim, sanırım sen de benim gibi yarın yazacaksın, yorumlarımı yarına bırakıyorum
Hatırlayamadığım varsa kusura bakmayın uykulu uykulu ancak yazıyorum
Herkese iyi geceler
Bugünkü menüm
Sabah: çay, kahve
Öğle : gözleme, ayran
Ara: 2 küçük tuzlu kurabiye
Akşam : 3 kaşık pirinç pilavı, 5 kaşık et sote, 1 küçük lahmacun, ayran
Dünkü menüm
Gunaydin ne gecmis yaptim be
Kuziyi uyuttum kahve iciyorum kahvalti yapmama bile izin vermedi iki yumurtayi ayak ustu ibdirdim mideye yumurta hayatimdaki kurtaricim resmen
Aksama firinda tavuk yapacagim
Yanina bol salata ohh mis kocayada pilav extradan
3. takıma baktım arkama bakmadan kaçtıminsallah zira bwn hamile kaldigimda ucuncu takimda olan uywler hala ucuncu takimdalar verilecek kilolarda az oglum bir yasina girecek hala ayni duruyolar bir ileri bir geri
Dünki menüm:
sabah: menemen, zeytin, ceviz, peynir
Aksam:6 köfte yaninda az ceviz.
Sabah 09:00:1 muz,1 bardak süt
15.30(suan):Eki Görüntüle 1743494
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?