Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptanim @erigim bu haftaki tatli rakibem @sosyoloji12 ve tum canlar tatli arkadaslarim genel olrkda ozelliklede bu hafta icin sizlere cok mahcubum surekli okuyorum inann ama snra yazarm yorumumu deyip erteliyorum snrada ya uyuyakaliyrm ya oglumla ilgleniyrm yada baskabisey.sucum ertelemek..herkesten hele hele menulerime yorum yapan beni motive eden herkese cok tesekkur ediyorum.beni tatlisert uyarip kendine getiren kaptanimadA ayri tesekkur ediyorum.ki ben bu takim sayesnde yaklasik 10 kilo verdim cok sukur.bu hafta icin zaten motivasyonum hirsim azaldi nedenini bende bilmiyorum ve bu duruma uzuluyorum gercekten ustunede boyle mesajlar okuyunca dank etti galiba ama iyide oldu.simdiden itibaten herkese ana herkese yorum yapmaya sizlere tutunup bu psikolojiden ayrilmaya calscam.ins.

Dünkü menüm:

Peşin söyleyeyim kızlar dün merdivenlerden düştüğümde kahvaltı ,öğle yemeğimi ve ara öğünlerimi döktüm düzensiz oldu.

Sabah:
2 dilim k.ekmek arasında sandviç az sütlü şekersiz nescafe

ara: yok

öğle:
7 tane etli yaprak sarma
2 yk yoğurt
Salata

ara: 3 tane daha etli yaprak sarma

akşam:
sadece salata

Su: 2 litreyi geçtim
spor: Yok heryerim ağrıyor ağrı kesiciyle uyuyabildim o derece

Üzgünüm tartıya bir gün kala hiç hoş olmadı.

basinda ne oluyoruz takimimi birakiyor neler oluyor oldum bir an burda saat 10:42 okuldayim ama hala kendime gelemedin korkutmayin beni bak okurken cevba vermek istedigin yorumlari alintila sonra toptan hepsine yazabiliyorsun erigim yaptigi gibi bende arasira yapiyorum yoksa sonra yazarim dersen sayfalar alip basini gidiyor..birsey anlamiyorsun.

,

Biz her daim yanındayız. Motivasyonunu bozan şeyi bulmaya calış onu ortadan kaldırmak daha kolay olur.

arada o sarmayi tüketmeseydin..idare ederdik tatlim..ama arada gene sarma olmamis sanki gecmis olsun cnm Allah daha beterinden saklasin..bir yerinde incinme filan yok umarim ?

arada o sarmayi tüketmeseydin..idare ederdik tatlim..ama arada gene sarma olmamis sanki gecmis olsun cnm Allah daha beterinden saklasin..bir yerinde incinme filan yok umarim ?

Bir şeyim yok ama kol ve bacaklarımdaki tüm kemikler ağrıyor, sızlıyor. Ucuz yırttım.
Tüm meyve vs herşey mahvoldu arada çok acıktım dayanamadım. Dengelemek içinde akşam sadece salata yedim. yanlış olduğunu biliyorum oldu işte.

kiz yok dengelemissin de toplam o gün 10 sarma yemissin ondan biraz fazla..o 3 sarma olmasaydi aksama salatayla birlikte yagsiz pismis tavuk gögüsü yiyebilirdin daha doyurucu olurdu sadece..ama üzülmek yok

Canım çok gecmis olsun, şimdi daha iyisindir umarım. Bi de akşam biraz az olmamış mı? Doyuyorsan harika tabi

Canim zaman zaman hepimiz motivasyon düşüklüğü yasadik. Ama sana tavsiyem kesinlikle takımdan kopma. Çünkü takımdan uzaklasinca hepimiz alt üst oluyoruz. Bunların örneklerini hep beraber gördük zaten. Birazda menulerini duzeltirsen , yani karbonhidratları azaltirsan sonucun daha gizli olur. En adindan yanina meyve, kuruyemiş, sut alip ara ogün yapabilirsin. İnan burada ne kadar fazla vakit gecirirsen motivasyonunu artar. :)))

Canim yaaa çok geçmiş olsun tekrardan. İlik duş al bol bol kaslarin gevser rahatlqrsin biraz daha. Dun ara ogunlerin zayi olmasina ragman memnun yine de çok iyi. Zaten çok bilinclisin onun için menulerine yorum bile yapmaya gerek görmüyorum :))

buldum canım tarifi akşam yapayım güzel olursa paylaşırım sizinle de :)

valla güzel dengelemişsin canım :) zaten önemli olan tadında bırakmak :)

aynen canım çok az kaldı, yavaş yavaş yazmaya başlasam iyi olacak :)

canım kızılı da bakırı da kullandım ama bakımı çok zor ben sürekli boya yapmayı sevmiyorum bide daha olgun gösteriyor, nedense ombreyi çok sevdim :) her kıyafete her modele uyum sağlıyor

hadi hayırlı olsun canım benim

geçmiş olsun canım benim

bugünkü menümün gidişatı;

sabah: yarım simit, çay

öğlen:yarım kase düğün çorbası , yarım tabak ıspanak, yoğurt, salata, 5 adet çiğ köfte

çiğ köfteyi çok sevdiğim için dayanamadım acılı ezmeyle çiğ köfte karışımı bişeydi aslında yumuşaktı. midemi de bozdu sonradan.

arada küçük muz olacak.
akşam da fırında palamut ve salata var :)

İste simdi merak ettim ip ucu versen
Cansu tebrikler kendine gelmeye basladin bi ara cidden birakmistin kendini suan ben
@erigim ev kazasi geçiren Esmahan38 di sanirim.
Aaa evet dogru diyorsun canim
Canim bi kisinin negatifligi etki eder bi kac kisiye sende hatalarinin farkindasin haftanin basindada konustuk hadi toparls
gayet iyi kontrol etmissin menuyu sikinti yok canim

Sabah
2yumurta
1kahve (1/2cb sutle)

Ara
1greyfurt

Ogle
1dlm ekmek
Tavuklu sehriye corbasi(kereviz havuc sarimsak sogan tavuk)
Ogluma yaomistim iyiki cok yapmisim bir kasede ben ictim bol biberli

Menünde bir sorun yok bence; adı sarma olunca niye kaçamak oluyo anlamadım, içinde kıyma ve pirinç/bulgur var sonuçta, günlük yiyeceğin ekmek ve protein hakkına say, belki biraz yağı fazladır onu da akşam sadece salata yiyerek dengelemişsin zaten

Çiğ köfte biraz fazla kaçmış ama akşama balık yiyeceksen dengelenir bence:)
@erigim ben günlük yiyeceğim protein, Kh, meyve miktarını geçmeden yediysem kaçamak yapmış saymıyorum; böylece börek yedim, tatlı yedim diye pişmanlık yaşayıp nasılsa bozuldu diye kısır döngüye girmiyorum. Sadece neyin içinde ne var çok iyi hesaplayıp fazla kaçırmamak gerekiyor, şiddetle tavsiye ederim

Sabah
2yumurta
1kahve (1/2cb sutle)

Ara
1greyfurt

Ogle
1dlm ekmek
Tavuklu sehriye corbasi(kereviz havuc sarimsak sogan tavuk)
Ogluma yaomistim iyiki cok yapmisim bir kasede ben ictim bol biberli
ohh çok severim, tavukla kerevizin uyumu mükemmel, ben de yarın yapayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…