- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Ama misal gunluk sinirin ne diyetisyene gore benimMenünde bir sorun yok bence; adı sarma olunca niye kaçamak oluyo anlamadım, içinde kıyma ve pirinç/bulgur var sonuçta, günlük yiyeceğin ekmek ve protein hakkına say, belki biraz yağı fazladır onu da akşam sadece salata yiyerek dengelemişsin zaten
Çiğ köfte biraz fazla kaçmış ama akşama balık yiyeceksen dengelenir bence:)
@erigim ben günlük yiyeceğim protein, Kh, meyve miktarını geçmeden yediysem kaçamak yapmış saymıyorum; böylece börek yedim, tatlı yedim diye pişmanlık yaşayıp nasılsa bozuldu diye kısır döngüye girmiyorum. Sadece neyin içinde ne var çok iyi hesaplayıp fazla kaçırmamak gerekiyor, şiddetle tavsiye ederim
Detoks suyu süper görünüyor valla canım çekti, katı meyve sıkacağım yok olsa hemen yapacam
Tuh ya yeni yayinladi dun yapsaydin ya bunu dilara yaevdeku kerevizle tavuklu corba yaptim
Benim de ekmek 7 dilim, protein 3 porsiyon, süt/yoğurt 3 su b, sebze yemeği 6 kaşık, çiğ sebze serbest, meyve 4 porsiyon. Ama ben son zamanlarda ekmek grubunu 3 veya 4 porsiyona indirip onun yerine protein koydum, daha çok tok tutuyo beni. Yemekte et, balık varsa doyasıya yiyorum ekmek yemiyorum yada ekmek yersem proteini azaltıyorum. Biraz kendime uyarladım, motomod diyetisyene uymuyorum artık, ama kalori olarak günlük aynı kaloride kapatıyorum diye düşünüyorumAma misal gunluk sinirin ne diyetisyene gore benim
sut grubu 3kk peynir 1.5bardak sut 200g yogurt
Protein 1yumurta+4kofte kadar et
Karbonhidrat: 3dlm ekmek+2kase corba(4dlm ekmek)
Yararli yag:2ceviz yada5zeytin
Meyve:2 meyve
Pismia sebze:6yk cog sinirsiz
Gunluk toplam
Canimmmm regl oldunmu yoksaaaaa kuzeye kardesmi geliorrrrrhamile kalayim filan deme vallah dellenirim
Ayyy ne guzel 500 600 gr kaldisorma canım inatçı kilolar :) haftaiçi akşam yemeklerine hem evdekilere hemde bana uyan menüler planlıyorum, bugün balık var mesela protein olarak :) haftasonu proteine ağırlık vereyim biraz :) aslında benim son 500-600 gr bişi kaldı , bakalım ne zaman gidecekler. şuan ki halimden memnunum aslında tek derdim sayı olarak hedefe ulaşmak . bide yaz olsaydı çoktan ulaşırdım hedefime heralde çünkü evde durmuyorum yazın çok yürüyordum , şimdi sürekli lodostan dolayı migren beni mahvediyor baş ağrısı, ağrı kesici,uyku modundayım
canim o kilo degldr gaz ve sisliktir cok normal takma sen hiicccccGünaydın kızlar :)
@_inci canım ben bakıyorum öyle arada yazıyorum . Gizli takipciyim yanikim ne yemiş ne içmiş bakıyorum .
kimyager1508 diyet yAparken hamile kalmak ne kadar kötüymüş canım. seni çok iyi anladım şimdi .diyeti bırakınca 1.5 kilo aldım hemen mide bulantısı falanda yok şimdilik bu hızla gitmem inşallah.
Bence menun cok guzell en guzelide kendne kusmemen kaldgn yerden devam etmenn pozitif olmannDünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1/2 dlm ekmek
Ara: 1/2 ayva
Öğlen: 1 tane ıspanaklı Gül böreği, 1 kase yeşil mercimekli, marullu, lahanalı yoğurtlu salata
Ara: 1 küçük boy kase supangle
Akşam: 1 yumurta, 1 kase öğlenki salatadan
Ara: 1 pors meyve (nar, kivi, elma birer lokma) , 1 çb yoğurt
Su: 3 litre civarı
Spora bugün başlıyorum inşallah, regl dönemim sancılı olduğu için ara vermiştim
Not: Gül böreğinde 1/4 yufka kullandım onu bir dilim ekmek sayıyorum, salatada da her tabakta yaklaşık 2 kaşık mercimek vardı, o da bir dilim ekmek eder; öğlen iki dilim, akşam bir dilim ekmek tüketmiş oluyorum
Aradaki supangle de zaten diyetimde meyve ve süt yerine ara sıra tüketebileceğim bir alternatif
Yani kaçamak yapmamış oldum, çok mutluyum
Eskiden olsa misafir gidince o börekten iki üç tane daha hüpletirdim ama şimdi dönüp bakmıyorum bile
hayirli olsuuuuun canim benimmmdün birde aksam 4 köfte yaninda 2-3 ceviz ve 2 zeytin tüketmistim (ögleden artan)
sonra spor salonuna gittim arkadasla deneme günümüzdü...karisik bir salon ama kadinlara has özel bir antraman yeride var..ama duslara bayildim yani...duskabinleri var ki genelde duslar acik oluyor ve millet birbirini görüyordus kabinleri cok begendigim ve kampanyali fiyatinda makul, eve yakin olmasi sebebiyle arkadasimin gazina gelerekten yazildim
Ayy nasil icten bi mesaj ya cok mutlu ettin beni cansummm sagolasin yaaaabasinda ne oluyoruz takimimi birakiyor neler oluyor oldum bir anburda saat 10:42 okuldayim ama hala kendime gelemedin korkutmayin beni bak okurken cevba vermek istedigin yorumlari alintila sonra toptan hepsine yazabiliyorsun erigim yaptigi gibi bende arasira yapiyorum yoksa sonra yazarim dersen sayfalar alip basini gidiyor..birsey anlamiyorsun.
Supersnz ya sagolasin canim benim,
Biz her daim yanındayız. Motivasyonunu bozan şeyi bulmaya calış onu ortadan kaldırmak daha kolay olur.
Haklisicanim daha cok dikkat etmeliyim destegin icin coook cook tesekkurler tatli anneCanim zaman zaman hepimiz motivasyon düşüklüğü yasadik. Ama sana tavsiyem kesinlikle takımdan kopma. Çünkü takımdan uzaklasinca hepimiz alt üst oluyoruz. Bunların örneklerini hep beraber gördük zaten. Birazda menulerini duzeltirsen , yani karbonhidratları azaltirsan sonucun daha gizli olur. En adindan yanina meyve, kuruyemiş, sut alip ara ogün yapabilirsin. İnan burada ne kadar fazla vakit gecirirsen motivasyonunu artar. :)))
masalimsii tsklee cnm hayirli olacak insallah ögle yemegim sosundan biraz aldim gerisini yemigcem...vee brüksel lahanasi haslama nasilda severim Eki Görüntüle 1744736
bende tavuk sanmıştım inankisanirim belli olmuyor ama bunlar balik parcalariüstündekini yarim porsiyon oldugunda siyirmaya baslamistim
Ben de öğlen yedim Brüksel lahanasını, nefistimasalimsii tsklee cnm hayirli olacak insallah ögle yemegim sosundan biraz aldim gerisini yemigcem...vee brüksel lahanasi haslama nasilda severim Eki Görüntüle 1744736
Canım çok gecmis olsun, şimdi daha iyisindir umarım. Bi de akşam biraz az olmamış mı? Doyuyorsan harika tabi
bugünkü menümün gidişatı;
sabah: yarım simit, çay
öğlen:yarım kase düğün çorbası , yarım tabak ıspanak, yoğurt, salata, 5 adet çiğ köfte
çiğ köfteyi çok sevdiğim için dayanamadım acılı ezmeyle çiğ köfte karışımı bişeydi aslında yumuşaktı. midemi de bozdu sonradan.
arada küçük muz olacak.
akşam da fırında palamut ve salata var :)
İste simdi merak ettim ip ucu versen
Cansu tebrikler kendine gelmeye basladin bi ara cidden birakmistin kendini suan ben
Aaa evet dogru diyorsun canim
Canim bi kisinin negatifligi etki eder bi kac kisiye sende hatalarinin farkindasin haftanin basindada konustuk hadi toparls
gayet iyi kontrol etmissin menuyu sikinti yok canim
Sabah
2yumurta
1kahve (1/2cb sutle)
Ara
1greyfurt
Ogle
1dlm ekmek
Tavuklu sehriye corbasi(kereviz havuc sarimsak sogan tavuk)
Ogluma yaomistim iyiki cok yapmisim bir kasede ben ictim bol biberli
Ama misal gunluk sinirin ne diyetisyene gore benim
sut grubu 3kk peynir 1.5bardak sut 200g yogurt
Protein 1yumurta+4kofte kadar et
Karbonhidrat: 3dlm ekmek+2kase corba(4dlm ekmek)
Yararli yag:2ceviz yada5zeytin
Meyve:2 meyve
Pismia sebze:6yk cog sinirsiz
Gunluk toplam
Menünde bir sorun yok bence; adı sarma olunca niye kaçamak oluyo anlamadım, içinde kıyma ve pirinç/bulgur var sonuçta, günlük yiyeceğin ekmek ve protein hakkına say, belki biraz yağı fazladır onu da akşam sadece salata yiyerek dengelemişsin zaten
Çiğ köfte biraz fazla kaçmış ama akşama balık yiyeceksen dengelenir bence:)
@erigim ben günlük yiyeceğim protein, Kh, meyve miktarını geçmeden yediysem kaçamak yapmış saymıyorum; böylece börek yedim, tatlı yedim diye pişmanlık yaşayıp nasılsa bozuldu diye kısır döngüye girmiyorum. Sadece neyin içinde ne var çok iyi hesaplayıp fazla kaçırmamak gerekiyor, şiddetle tavsiye ederim
Afiyet olsun canım. Artık hiçbi kaçamak görmek istemiyorum böyle devam :)masalimsii tsklee cnm hayirli olacak insallah ögle yemegim sosundan biraz aldim gerisini yemigcem...vee brüksel lahanasi haslama nasilda severim Eki Görüntüle 1744736
Akşam dengelemek adına kocaman bir kase salata yedim zaten saat 22.30 gibi uyuyorum açlık hissi gelmiyor.
çiğ köfte fazla olmuş ama telafi edersin.
Her gün diyeti bozmak için sebebi olan biri desem. Sürekli menülerde kaçamakları görmek rahatsız ediyordu hatta canımı çektiriyordu.
Güzelllll
Spor hocası günlük 1 saatlik program yazdı bana buna karşılık ekteki diyeti verdi.
Hazir sucuk canim yok karatay yapmiyorum :)karatay mi yapiyorsun ? kasap sucuk hazir sucuk mu ?
Olmadim canim bekliyorum olmayiCanimmmm regl oldunmu yoksaaaaa kuzeye kardesmi geliorrrrr
Ayyy ne guzel 500 600 gr kaldi
Miiiiii superrrr superrrr tebrikler simdiden darisi basimizaa
canim o kilo degldr gaz ve sisliktir cok normal takma sen hiiccccc
Bence menun cok guzell en guzelide kendne kusmemen kaldgn yerden devam etmenn pozitif olmann
hayirli olsuuuuun canim benimmm
Ayy nasil icten bi mesaj ya cok mutlu ettin beni cansummm sagolasin yaaaa
Supersnz ya sagolasin canim benim
Haklisicanim daha cok dikkat etmeliyim destegin icin coook cook tesekkurler tatli anne
Diger ogunler neredeSelam kizlar.
Evde yoktum kimsumdaydimgelinler toplandik hep guzel gecti kafami dagittm :)
Menumu yazim sizde bni dagitin :)
1 dilim kek
1 avuc kadar patates salatası
2 bardak cay
protein agirlikli bi menu ve avakado super bir meyveAkşam dengelemek adına kocaman bir kase salata yedim zaten saat 22.30 gibi uyuyorum açlık hissi gelmiyor.
çiğ köfte fazla olmuş ama telafi edersin.
Her gün diyeti bozmak için sebebi olan biri desem. Sürekli menülerde kaçamakları görmek rahatsız ediyordu hatta canımı çektiriyordu.
Güzelllll
Spor hocası günlük 1 saatlik program yazdı bana buna karşılık ekteki diyeti verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?