Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tane canim tane

Menun hele hele o sporrrrr supeerr

Iyi aksamlar kizlar.
b7 aralar bende motivasyon 0.
Napcam bilmiyorum. Morelim bozuk. Surekli kendimi dolabin onunde biliyorm. Zor tutiyorum kenimi ki evde abur cubur olsa kesin yerim. Allah bu kaynanayi benim elime dusurmesin insallah. Illallah ettim piskolojik olarak mahvediyo beni mahvediyo. haziran cabuk gelsede defolup gitse dibimden.

Kızlar perşembe akşamları bana bi korku geliyo, çok saçma aslında. Normalde her sabah düzenli olarak tuvalete çıkarım, ama perşembe akşamı garip bir düşünce kaplıyor beynimi " ya tuvalete çıkamazsam, ya ödem olur da artı çıkarsam" gibi saçma sapan şeyler. Bütün hafta boyunca cuma sabahı için hazırlanıyoruz ya, sınava girecek öğrenci gibi stresli oluyorum

Bugünkü menüm
Sabah: 2 kk peynir, 2 zeytin, 1 dlm ekmek
Ara: 2 kuru incir, bolca maydonoz
Öğlen: 1 tabak Brüksel lahanası, 1 kase yoğurt, 2 kaşık bulgur pilavı
Ara: 1 portakal
Akşam:2 kepçe tarhana çorbası, 2 çinekop ızgara, roka salatası
Ara: 5-6 yer fıstığı, 2 dlm ayva, 2 dlm portakal
Spor: 2 mile Leslie
Su: 3-4 arası

Dolu dolu bir menü, çok güzel, spor da güzel daha ne olsun, gitsin kilolar

Çikolata sabah olsa hiç göze batmazdı ama yine de güzel menü, ama yine de beni geçemeyeceksin

Çok zor biliyorum da bazı şeyleri kafana takmamaya çalışsan olmaz mı onlar yapacağını yapsın görmezden gel, kendini yıpratma. Az kalmış inşallah giderse rahatlarsın. Kendini de çok aç bırakma bence, dolabın önüne koşman biraz da açlıktan gibi geliyo. Çocukla yemek pişirmek bazen imkansız oluyor ama en azından iki yumurta kırıp yesen enerjini almış olursun ve abur cubur aramazsın

Arkadaslar cok üzgünüm ama bu haftada listeye giremiycem ama söz haftaya kesinlikle listeye girecegim böyle menüler devam ederse umarim okulumuda bir sekil bir düzene sokabilirim 4 sinavim ve 4 dosya hazirlamam gerekecek kalan dönemlerde vermedigim icin birikti Allah hepimizin isinde kolaylik nasip eylesin.

Afiyet olsunnn canım...

Merhaba arkadaslar
Ara ogun yarim muz turk kahvesi
Aksam da 3 kepce kuru fasulye
4 kasik bukgir pilavi yogurt ve biber tursusu ev yapimi :) birazdan da 2 kk kadar tavukgogusu yiyecegim :)

3 kepçe derken
Canım akşam biraz fazla olmuş. Tartı öncesi turşu cok riskli

Öğlenki pilavın bie kaç kaşık oldugunu farz ediyor ve tebrik ediyorum

Olmadim canim bekliyorum olmayi

Diger ogunler nerede
protein agirlikli bi menu ve avakado super bir meyve
Evet ama günde yarım kilo etin maliyeti korkutmuyor değil

Iyi aksamlaaarrr
Menum
Sabah
3/4 simit
Nescafe
Ogle
Bi kase corba
2adet haslnms yumurta
Ara
6ceviz
2fincan yesilcay
Aksam
Ceyrek kase corba
3kofte
3 4 patates
Su
1 lt
Spor
Yarim saati askin yuruyus
Wow toparlanıyorsun

Simit her zaman tercih edilmemesi gerekiyor maalesef susam cok yağlı ayrıca hamur işi.
Azcık salata eklersen menüne cok guzel olur.

Tartı öncesi kek iyi olmamış ama günün kalanın da toplamışssın.

Ah o çikolatayı gündüz yeseydin daha iyiydi. Abartılı bir miktar değil günün dengeli geçmiş tartıyı cok etkilemez diye düşünüyorum.

banyoda kaydım ve düştüm çok ucuz atlattım bi süredir ayağa kalkamıyordum telefonumu bile elime almak içimden gelmedi masalimsii cansutr @erigim iyi Dilek'leriniz için teşekkürler

Cok geçmiş olsun canım.

Söyleyecek söz bulamıyorum. Muhteşem? Fevkaladenin fevkinde neyse nazar değdirmeyelim maşallah. İstikrarlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…