bol bol eğlenceler canım,hiç gittin mi bilmiyorum fethiyeye , gitmediysem deneyimlerimi söyleyim.öncelikle baharda veya yazın daha güzel olurdu, tabi her mevsim havası başka. kareoke barları var arkadaş grubu ile eğlenceli olur. ben en çok yat turundan ve koylarından zevk almıştım bu mevsim olmaz. hayalet köy diye bir yer var mübadelede rumların terk ettiği büyük bir köy , onların evlerini terk etme hikayesi biraz yürek burkucu. Saklıkent var yine gezilesi ve çardakta balık güzel oluyor... bilmiyorum bu mevsim oluyor mu ama insan ömründe 1 kez paraşütle atlamalı çook zevkli. şimdiden nasip olur ve iyi eğlenceler. tatili en çok sen hakettin
ohhh ohhh iyi gezmeler tatlımm :) yaz için mi rezervasyon yaptırdın?
Kızlar perşembe akşamları bana bi korku geliyo, çok saçma aslında. Normalde her sabah düzenli olarak tuvalete çıkarım, ama perşembe akşamı garip bir düşünce kaplıyor beynimi " ya tuvalete çıkamazsam, ya ödem olur da artı çıkarsam" gibi saçma sapan şeyler. Bütün hafta boyunca cuma sabahı için hazırlanıyoruz ya, sınava girecek öğrenci gibi stresli oluyorum
Bugünkü menüm
Sabah: 2 kk peynir, 2 zeytin, 1 dlm ekmek
Ara: 2 kuru incir, bolca maydonoz
Öğlen: 1 tabak Brüksel lahanası, 1 kase yoğurt, 2 kaşık bulgur pilavı
Ara: 1 portakal
Akşam:2 kepçe tarhana çorbası, 2 çinekop ızgara, roka salatası
Ara: 5-6 yer fıstığı, 2 dlm ayva, 2 dlm portakal
Spor: 2 mile Leslie
Su: 3-4 arası
masalimsii senin adına çok sevindim, oralar çok güzel bol bol gezersin, bekarlık sultanlık valla ohh
Biz erken rezervasyon yaptıramıyoruz hiç belli olmuyo son anda hastalık falan çıkıyor, çocuklar büyüyene kadar kv min Antalya'daki eve razı oluyoz artık
Dünkü menüm.
Sabah
1 dilimb.peynir
Domates salatalık
1 haş.Yumurta
1 dilim k.ekmek
Ara
1 dilim ananas
Öğle
1 dilim rosto
Bol salata
1 yk yoğurt
Ara
1 sütle yapılmış latte
Ara 2 k.galete
Akşam
Yoğurt haşlanmış buğday
Salata
Su 2 litre
Spor
Yarım saat yürüyüş.
Karacamdan Kelebek( 108,8 /108,4/0,4 /% 0,37 )
Geçen hafta 108,8
Bu hafta 108,4
Fark 0,4
%0,37
Kızlar neden böyle oldu bilmiyorum. Basenlerimde erime hissettim ama tartıda sonuc kötü. Cok net söylüyorum dar gelen gömleğim eskisi kadar dar değil. Karnım patlayarak girdiğim pantoluna kemer taktım sonuç neden böyle oldu inanın anlamadım cokta iddalıydım herkesten özür dilerim.
Karacamdan Kelebek( 108,8 /108,4/0,4 /% 0,37 )
Geçen hafta 108,8
Bu hafta 108,4
Fark 0,4
%0,37
Kızlar neden böyle oldu bilmiyorum. Basenlerimde erime hissettim ama tartıda sonuc kötü. Cok net söylüyorum dar gelen gömleğim eskisi kadar dar değil. Karnım patlayarak girdiğim pantoluna kemer taktım sonuç neden böyle oldu inanın anlamadım cokta iddalıydım herkesten özür dilerim.
Valla zaten bi haftadir ugradigin yok kilonun sabit olmasida cok dogalKilom yine sabit
Kaptan bugun ugrayamam daha evde olmcam cnku
tatlim spor yapiyorsun kasa donmustur yaglarKaracamdan Kelebek( 108,8 /108,4/0,4 /% 0,37 )
Geçen hafta 108,8
Bu hafta 108,4
Fark 0,4
%0,37
Ha simdi tam karatay
Estafirullah kas kütlen artmis olabilirCanINI SIkma bence
Valla zaten bi haftadir ugradigin yok kilonun sabit olmasida cok dogal
tatlim spor yapiyorsun kasa donmustur yaglar
Annemi aradım evdeki herkesi tartıya cıkartmıs tartı bozulmuş hepsi imkansız diyor bir gecede nasıl bozuldu anlamadım 1-5 kilo oynadığını söylüyorlar kontrol ettirdim tartının alt köşesindeki plastiklerden biri düşmüş ondan olmuş. Nasıl rahatladım anlatamam. En acilinden tartı alacağım hafta sonuhaftaya rekor kilo vermiş olacağım
Cansuuuuu, o neguzel kahvalti oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?