Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menüm.

Sabah
1 dilimb.peynir
Domates salatalık
1 haş.Yumurta
1 dilim k.ekmek

Ara

1 dilim ananas

Öğle

1 dilim rosto
Bol salata
1 yk yoğurt

Ara
1 sütle yapılmış latte

Ara 2 k.galete

Akşam
Yoğurt haşlanmış buğday
Salata

Su 2 litre
Spor
Yarım saat yürüyüş.

Karacamdan Kelebek( 108,8 /108,4/0,4 /% 0,37 )

Geçen hafta 108,8
Bu hafta 108,4
Fark 0,4
%0,37

Kızlar neden böyle oldu bilmiyorum. Basenlerimde erime hissettim ama tartıda sonuc kötü. Cok net söylüyorum dar gelen gömleğim eskisi kadar dar değil. Karnım patlayarak girdiğim pantoluna kemer taktım sonuç neden böyle oldu inanın anlamadım cokta iddalıydım herkesten özür dilerim.

canım ağustos 15 te gidicem, biraz erken rezervasyon oldu bizim ama dediklerini not alcam, bol bol gezmek istiyorum :) ama tek yapamayacağım paraşütle atlamak olur, bende fena yükseklik korkusu var

ohhh ohhh iyi gezmeler tatlımm :) yaz için mi rezervasyon yaptırdın?

sakin ol canım :)

afiyetler olsun :)

aynen bekarlık sultanlık canım ama annelikte bi başka huzurdur :)

afiyet olsun canım

afiyet olsun :)

Estafirullah kas kütlen artmis olabilir CanINI SIkma bence

Kilom yine sabit
Kaptan bugun ugrayamam daha evde olmcam cnku
Valla zaten bi haftadir ugradigin yok kilonun sabit olmasida cok dogal
tatlim spor yapiyorsun kasa donmustur yaglar

Kanguru_ canim cevrenin sana etki etmesine izin verme kv ye sinirlenip dolapta bulma kendini aksine kararli istikrarli ol yarin bi hunde yedin yedin sistin der daha cok morelini bozar katilimini artir

Esmahan38 cok gecmis olsun

Estafirullah kas kütlen artmis olabilir CanINI SIkma bence

Valla zaten bi haftadir ugradigin yok kilonun sabit olmasida cok dogal
tatlim spor yapiyorsun kasa donmustur yaglar

Annemi aradım evdeki herkesi tartıya cıkartmıs tartı bozulmuş hepsi imkansız diyor bir gecede nasıl bozuldu anlamadım 1-5 kilo oynadığını söylüyorlar kontrol ettirdim tartının alt köşesindeki plastiklerden biri düşmüş ondan olmuş. Nasıl rahatladım anlatamam. En acilinden tartı alacağım hafta sonu haftaya rekor kilo vermiş olacağım

Canim 5 lt lik bir su sisesi al. Ben evde tartinin yerini degistirince once suyu koyum tartiyorum, dogru tartarsa ben tartiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…