- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
waaaooowwwww hedefe ulaştın sonundaaaaistersen olmayabilirim canımmezun olmam sadece listede adımın olmayacağı anlamına geliyor canım yoksa menü , kilo paylaşımım ve yorumlarım aynı devam edecek :)
Cok guzel canim haftaya deneme bitiyor listedesin katiliminda guzelyukarıya ekledim
geçen hafta 62,8
bugün : 62,1
eksilen :700 gr
sonuç:%1,114
Guzel gitmis ev ararken spor oldu galiba77.8 güncel kilom
Canim bi saat birsey yiyip icme zorlamayacaksa tekrar tartil ok dun yada onceki gun tartildin mi kactinKuzlarr ben bi salaklik yaptim tartilmayi unutup 1 bardak goji berry cayi ictim hep de adrt olcam karnim agriyo tatrti 59.7 gosterdiama caydan sanirim ya
teşekkürler kaptan. sizinle olmak çok güzelCok guzel canim haftaya deneme bitiyor listedesin katiliminda guzel
Tok karnina 60 kusur 61 felan cikiyodum tartildigimda bugun ac karnina tekrar tartilirim yazarim sanaCanim bi saat birsey yiyip icme zorlamayacaksa tekrar tartil ok dun yada onceki gun tartildin mi kactin
doğru diyorsun tatlımm. bugün itibari ile bende tekrar başlıyorum menü bildirmeye :)
waaaooowwwww hedefe ulaştın sonundaaaahadi mezuniyet yazını düşünmeye başla ikinci mezunumuzu da veriyoruz
masalimsii tebrik ederim, azmini tebrik ederim, sevindim ama üzüldüm de iyiydik,.. neyse ki yazmaya devam edecekmişsin hala azimlisin . tekrar tebrikler
Kahvaltı süper, kilon nasıl canım listeye girecek misin bu hafta?
İlerleyen mesajları okudum da Allah'tan sorun tartıdaymış yoksa bu kadar güzel listelerle vermemen imkansızKaracamdan Kelebek( 108,8 /108,4/0,4 /% 0,37 )
Geçen hafta 108,8
Bu hafta 108,4
Fark 0,4
%0,37
Kızlar neden böyle oldu bilmiyorum. Basenlerimde erime hissettim ama tartıda sonuc kötü. Cok net söylüyorum dar gelen gömleğim eskisi kadar dar değil. Karnım patlayarak girdiğim pantoluna kemer taktım sonuç neden böyle oldu inanın anlamadım cokta iddalıydım herkesten özür dilerim.
Senin adına çok sevindim, çok ideal bi kiloya geldin tebriklerrrkızlar kızlarr ben geldimm :)
biraz yoğun olduğum için sabah yazamadım kilomusabah tartıldım 57,4 çıktım sonra hazırlandıktan sonra tuvalete çıktım bi tekrar tartılayım dedim kiloom olmuş 57 :) hedef kiloma ulaştım sanırsam:)
Hadi hayırlı olsun, çok güzelHerkese gunaydiiiun, nihayet seytanin bacagi kirildi, 67 den kurtuldum.
Gecen hafta kilom. :67
Bu hafta. : 66.5
Rakibim dişli çıktı, iyi kilo vermişsin napalım kaybettimyukarıya ekledim
geçen hafta 62,8
bugün : 62,1
eksilen :700 gr
sonuç:%1,114
Ben de 57 lerde korumaya geçecem, baya zayıfladım, hafif bir göbeğim kaldı o da mekikle gidecek zaten.KraliceElsa çok iyi vermişsin 500 gr. hedefine çok yakın tebrik ederim, yakında mezunum dersin sen de.
Tamam canim oyle yapacagimcanım eğer dayanabilirsen 1 saat yemek yeme wc ye gidip tekrar tartıl istersen.
Ben spor yapinca buzlari cozuluyor tsrtinin size demedim ama dun 76.7cikiyirdum sabah sok sok sokKahvaltı süper, kilon nasıl canım listeye girecek misin bu hafta?
İlerleyen mesajları okudum da Allah'tan sorun tartıdaymış yoksa bu kadar güzel listelerle vermemen imkansız
Tekrar tartıldın mı?
Senin adına çok sevindim, çok ideal bi kiloya geldin tebriklerrr
Hadi hayırlı olsun, çok güzel
Rakibim dişli çıktı, iyi kilo vermişsin napalım kaybettim
Ben de 57 lerde korumaya geçecem, baya zayıfladım, hafif bir göbeğim kaldı o da mekikle gidecek zaten.
@erigim sen de iyi vermişsin bak o kadar stres yaptığına değmedi
Allah rahmet eylesin, çok güzelmişEki Görüntüle 1745431 Rahmetli Babaannemin fincaniydi
ayrılmayı derkennnKızlar 104.4 kilom cocukları sinemaya getirdik ordan yazıyorum ben en iyisi ayrılmayı düşüneyim yetişemiyorum
Kahvaltı süper, kilon nasıl canım listeye girecek misin bu hafta?
İlerleyen mesajları okudum da Allah'tan sorun tartıdaymış yoksa bu kadar güzel listelerle vermemen imkansız
Tekrar tartıldın mı?
Senin adına çok sevindim, çok ideal bi kiloya geldin tebriklerrr
Hadi hayırlı olsun, çok güzel
Rakibim dişli çıktı, iyi kilo vermişsin napalım kaybettim
Ben de 57 lerde korumaya geçecem, baya zayıfladım, hafif bir göbeğim kaldı o da mekikle gidecek zaten.
@erigim sen de iyi vermişsin bak o kadar stres yaptığına değmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?