- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Dun acile goturdum canim ilac verdi simdi daha iyi sukurler olsunGunaydin 10. Takimin guzelmi guzel tatlimi tatli iradelinin dibi kizlariiiiiii citirlariiii @Karacamdan Kelebek ben seni cok pozitif ve iradeli buluyrm vee ornek aliyrm bu yonlerini daha once solemsmiydim bilmem@sosyoloji12 canim tatli rakibem seni tebrik edemedim guzel bi yaristi ve galibi sensin hak eden kazandi bence sen bu hafta daha dikkatliydin benden bu arada dun pek giremedm baya yogundum ara ara vaktm oldu ama giremedm disardaydim kurs misafirlk snra ev derken yazamams oldum iste
@erigim gunaydinnnnnn kaptanim naber yazdiklrni okudm ewt haklsn ya fitil konsuna gelnce sordgm bi eczaci diste fitil en etkili cozum demsti o yuzden bide ben hemn stres olablyrm panik yapyrm ya bunu yenmem lazim iste
hira1994 nasl oldu kuzun canimmm@kimyager1508 cicisleerrr cook guzel ya Rabbim gule gule kullanabilmeyi nasip etsin ins@Puffer nerelerdesin canimmm? masalimsii korumaya gectin dimi nasl gidiyoo bakalim mezuniyet yszini yazmsmitdn canim yazdysan okuyayim da gururlanayim takimimiz adinaaa
Esmahan38 gecmis olsun ilerlemeden onlemini al canim ins @erigim regl oldun muuuuuuuuu
cansutr canim spors bsslmstn nasl gdyo bakalimmmm@KraliceElsa iki dogumn ardndan tekrar udeal kilondasin helal olsunnnnn
Aynen canim cok zorhira1994 tatlim çok geçmiş olsun. Baxi çocuklar çok ateşleniyordu ve cabuk düşmüyor. Benim yegenlerimde öyle.
masalimsii tatlim azminden dolayi senitebrik ederim. 7 ayda 21 kilo super bir performans :))) inş. Bundan sonra o kilolar hic gelmez. Darisi basimiza :))
Bu arada sacini çok merak ediyorum foto atarsin bize :))
Yok yemedim ben sadece kakaolu istedim o gitmis magnum almis cpk agir geliyor bana onun disindaki cikolatalar tum hevesim gitti o saatte markete gitti benim icin bide adama cemkirdim sen bi adet olsanda rahatlasak dediBol kosturmacali bir cumartesi gunu bitiyor. Yarin sabah yine maraton var
Ya haftasonu dinlenmek icin degil miydi
kimyager1508 kizinin cicileri hayirli olsun
hira1994 disin en iyi cozumu taze sogan ve havuc. Ver eline, kemirsin dursun..
@Karacamdan Kelebek yine gayet istikrarli bir menu, tebrikler
@ruzgar_02 cok azimli gordum seni
@erigim mideye indirdin mi dondurmayi
KraliceElsa , @_inci zaten ikinizin de menuleri hep dengeli, kiskaniyorum,
gicik oluyorum size
Oo baliklaro goturmussun yineMenum
Sabah yarim dilimden az, yumurtali ekmek
(Normalde bayilirim, eskiden 4-5 dilim yerdim)midem almadi, yarim dilimi bile yiyemedim
Zeytin ,peynir,domates
Ara
Mandalna, 2 ceviz
Aksam 5 gibi
Hamsi tava 750 gr kadar, bol salata
Cayin yanina 1 kucuk kase irmik helvasi
spor:
8km koşu yürüyüş
su 4lt yakın
Super spor dayan kiz odulun olsun ucubcu mezun ol artik bak gelen geciyor seniayn kaptan ya 4gündür nasıl bitiriyo beni nerden geldi bu istek durduk yere anlamadım ki magnum beyaz kokuları alıyorum aradaokula 2kg eksik döneyim yicem ben dayancaz 3hafta artık
Canim beden bi kiloyu taniyor benimde genelde 55-56dir 52ye inerdim hop geriye cikarim 55-56ya sen kendini aynada hangi kiloda begeniyirsan odur ayrica este inemli benim esimde cok zayif sevmiyor hatlar belli olacak :)Kızlar naberr? Ben yine gecenin ortasında ayaktayım, uyanmışken bi bakayım dedim
@sosyoloji12 ben de sana gıcık oluyorum, o kadar yiyorsun ama yine de güzel kilo vermişsin, yiğidi öldür hskkını yeme demişler
@erigim benim evlenmeden önce kilom hep 58 59 arası idi, vücudum bu kilolara alışık ve kolay muhafaza edebiliyorum. İlk doğumundan sonra da 55 e kadar düştüm ama bırakınca 57-58 lere çıktım hemen ve sonra hamile kalana kadar hiç kilo almadım. Şimdi napsam bilmiyorum, 55 e düşüp kendimi zorlayıp bikaç ay koruma yapsam vücudum alışır mu o kiloya yoksa 57 gibi bıraksam mı fazla zorlamadan? Kızlar bu sorum hepinize, bu konuda tecrübesi veya fikri olan varsa yardım etsin. Eşim de çok zayıf istemiyor, artık yeter demeye başladı :)
1cb cok olmus asil ise yarayan izutu canim bir cay kasigi yetiyor oksurugegünaydın kızlar ben bu sabah şekersiz kahve bir haşlamış yumurta bi dilim peynir bir dilim domates ve salatalık yedim be bir dilim tam buğday ekmeği şimdi bi çay bardağı keçiboynuzu pekmezi içtim biraz öksürdüğüm için sizce kalorisi ne kadar pekmezin iyi mi yaptım kötü mü bilemedim
Hemen bakima al kendjni bol sivi tuketGunaydin kizlarrr. Ben hala yataktayim biraz bogazim aciyor oksuruyorum ara ara. Birde bugün gorumcelere kahvaltiya davetliyiz. Kahvaltiya gitmeniz 10.30-11 i bulur.
Canim yag oranjni bi olcturseneya bişe sorucam benim göğüsler bariz küçüldü sporcu sütyeni almayı düşünüyorum göğüsleri sıkıştırdığı için daha fazla küçülmez dimi koşu felan yaparken bu kadar küçülmeye sarkmasın bir de
:)Boyum 161 cm. Diyetisyen 58 kilo idealin demişti ama ben daha çok kilo verip 55 e düşmüştüm, zaten kısa sürede 58 e tekrar çıktım. Demek ki gerçekten idealim 58 miş
Darisi bizeKızlar herzaman saçımı boyattığım kuaförüm bugün geç geldiği için başkasına boyattım. Neyse gelince selamlaştık, bana sen zayıfladın mı dedi evet dedimm ama bayağı zayıflamışsın dedi :) çok mutlu oldum
İste panik yapmamak gerek benimde cevrem cok panik ben takip etmeyi tercih ediyorim ki zaten anneler anliyor her zamankinden farkliysa kendini belli ediyor hastalikGunaydin 10. Takimin guzelmi guzel tatlimi tatli iradelinin dibi kizlariiiiiii citirlariiii @Karacamdan Kelebek ben seni cok pozitif ve iradeli buluyrm vee ornek aliyrm bu yonlerini daha once solemsmiydim bilmem@sosyoloji12 canim tatli rakibem seni tebrik edemedim guzel bi yaristi ve galibi sensin hak eden kazandi bence sen bu hafta daha dikkatliydin benden bu arada dun pek giremedm baya yogundum ara ara vaktm oldu ama giremedm disardaydim kurs misafirlk snra ev derken yazamams oldum iste
@erigim gunaydinnnnnn kaptanim naber yazdiklrni okudm ewt haklsn ya fitil konsuna gelnce sordgm bi eczaci diste fitil en etkili cozum demsti o yuzden bide ben hemn stres olablyrm panik yapyrm ya bunu yenmem lazim iste
hira1994 nasl oldu kuzun canimmm@kimyager1508 cicisleerrr cook guzel ya Rabbim gule gule kullanabilmeyi nasip etsin ins@Puffer nerelerdesin canimmm? masalimsii korumaya gectin dimi nasl gidiyoo bakalim mezuniyet yszini yazmsmitdn canim yazdysan okuyayim da gururlanayim takimimiz adinaaa
Esmahan38 gecmis olsun ilerlemeden onlemini al canim ins @erigim regl oldun muuuuuuuuu
cansutr canim spors bsslmstn nasl gdyo bakalimmmm@KraliceElsa iki dogumn ardndan tekrar udeal kilondasin helal olsunnnnn
Himmm ara ogun yap ki acikmaselam Canlar bu gün öğle yemeğim 8adet gün kurusu kayısı iki adet salatalık ve bi kupa yeşil çay bişey yemedim başka yemekhanedeki yemekler berbattı
Cok ateslendi ama havale gecirmesinden korktumDis jelleeibbir ise yaramiyor pirasa havuc bunlar super cozum hem pirasa sogan rahatlatiyorda yok canim fitil filan eczacilarda hangi kafayla boyle davraniyor bak kuzeyin 9.dis geliyor hemde kopek disi daha zor ama yapma bunu bebegine bosuna ilac
ooo guzel menu
canim sadece disten degil benve bak ilacta yazmislar dis atesi cok yukselmez gecmis olsun kuzucugaDun acile goturdum canim ilac verdi simdi daha iyi sukurler olsun
Yok yemedim ben sadece kakaolu istedim o gitmis magnum almis cpk agir geliyor bana onun disindaki cikolatalar tum hevesim gitti o saatte markete gitti benim icin bide adama cemkirdim sen bi adet olsanda rahatlasak dedi
Oo baliklaro goturmussun yine
Super spor dayan kiz odulun olsun ucubcu mezun ol artik bak gelen geciyor seni
Canim beden bi kiloyu taniyor benimde genelde 55-56dir 52ye inerdim hop geriye cikarim 55-56ya sen kendini aynada hangi kiloda begeniyirsan odur ayrica este inemli benim esimde cok zayif sevmiyor hatlar belli olacak :)
1cb cok olmus asil ise yarayan izutu canim bir cay kasigi yetiyor oksuruge
Hemen bakima al kendjni bol sivi tuket
Canim yag oranjni bi olctursene
:)
Darisi bize
İste panik yapmamak gerek benimde cevrem cok panik ben takip etmeyi tercih ediyorim ki zaten anneler anliyor her zamankinden farkliysa kendini belli ediyor hastalik
Himmm ara ogun yap ki acikma
Cok ateslendi ama havale gecirmesinden korktum
Çok sağol tatlım darısı başına, bi de şu göbeği biraz kasa çevirsem iyi olacak onun dışında ben de çok memnunum. Spora ağırlık vermem gerekGunaydin 10. Takimin guzelmi guzel tatlimi tatli iradelinin dibi kizlariiiiiii citirlariiii @Karacamdan Kelebek ben seni cok pozitif ve iradeli buluyrm vee ornek aliyrm bu yonlerini daha once solemsmiydim bilmem@sosyoloji12 canim tatli rakibem seni tebrik edemedim guzel bi yaristi ve galibi sensin hak eden kazandi bence sen bu hafta daha dikkatliydin benden bu arada dun pek giremedm baya yogundum ara ara vaktm oldu ama giremedm disardaydim kurs misafirlk snra ev derken yazamams oldum iste
Çok sağol tatlım darısı başına, bi de şu göbeği biraz kasa çevirsem iyi olacak onun dışında ben de çok memnunum. Spora ağırlık vermem gerekGunaydin 10. Takimin guzelmi guzel tatlimi tatli iradelinin dibi kizlariiiiiii citirlariiii @Karacamdan Kelebek ben seni cok pozitif ve iradeli buluyrm vee ornek aliyrm bu yonlerini daha once solemsmiydim bilmem@sosyoloji12 canim tatli rakibem seni tebrik edemedim guzel bi yaristi ve galibi sensin hak eden kazandi bence sen bu hafta daha dikkatliydin benden bu arada dun pek giremedm baya yogundum ara ara vaktm oldu ama giremedm disardaydim kurs misafirlk snra ev derken yazamams oldum iste
Kız bu sen misin, gözlerin ne güzel maviş maviş
Kız bu sen misin, gözlerin ne güzel maviş maviş
Saçların da çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanEvet benim tatlım, çok teşekkürler :)
Yok yemedim ben sadece kakaolu istedim o gitmis magnum almis cpk agir geliyor bana onun disindaki cikolatalar tum hevesim gitti o saatte markete gitti benim icin bide adama cemkirdim sen bi adet olsanda rahatlasak dedi
Oo baliklaro goturmussun yine
Super spor dayan kiz odulun olsun ucubcu mezun ol artik bak gelen geciyor seni
Canim beden bi kiloyu taniyor benimde genelde 55-56dir 52ye inerdim hop geriye cikarim 55-56ya sen kendini aynada hangi kiloda begeniyirsan odur ayrica este inemli benim esimde cok zayif sevmiyor hatlar belli olacak :)
1cb cok olmus asil ise yarayan izutu canim bir cay kasigi yetiyor oksuruge
Hemen bakima al kendjni bol sivi tuket
Canim yag oranjni bi olctursene
:)
Darisi bize
İste panik yapmamak gerek benimde cevrem cok panik ben takip etmeyi tercih ediyorim ki zaten anneler anliyor her zamankinden farkliysa kendini belli ediyor hastalik
Himmm ara ogun yap ki acikma
Cok ateslendi ama havale gecirmesinden korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?