Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah kalkinca büyükbardak su. Sonra bbüyük sicak su bardagina 3-4 tane kayisi ve erik attim bekledim onlari yiyip suyunu içtim. Kahvaltim;
1.5 dilim ekmek, 2 kasik menemen, 2 KK peynir, 4-5 zeytin, 2 lokma bal kaymak, 1 tatli kasigi menemen, 5-6 patates kizartmasi, 1 tane ufak sigara böreği.
Hamile biri için yinede iyi bir menü ama değil mi :))

masalimsii tatlim azminden dolayi senitebrik ederim. 7 ayda 21 kilo super bir performans :))) inş. Bundan sonra o kilolar hic gelmez. Darisi basimiza :))
Bu arada sacini çok merak ediyorum foto atarsin bize :))

Dun acile goturdum canim ilac verdi simdi daha iyi sukurler olsun

masalimsii tatlim azminden dolayi senitebrik ederim. 7 ayda 21 kilo super bir performans :))) inş. Bundan sonra o kilolar hic gelmez. Darisi basimiza :))
Bu arada sacini çok merak ediyorum foto atarsin bize :))

Teşekkür ederim canım. Hiç aç kalmadan, mutlu bi şekilde hemde. Diyet psikolojisine hiç girmedim. Canım sen bi kere başardın tekrar başaracağından şüphem yok

Ay bende meraktan çatlayacağım, şuanda bakımda saçım . Keratin bakımı yaptırıyorum , çok yıpranmıştı. 4 saattir kuafördeyim, sıkıldım artık:)

Yok yemedim ben sadece kakaolu istedim o gitmis magnum almis cpk agir geliyor bana onun disindaki cikolatalar tum hevesim gitti o saatte markete gitti benim icin bide adama cemkirdim sen bi adet olsanda rahatlasak dedi
Oo baliklaro goturmussun yine
spor:
8km koşu yürüyüş

su 4lt yakın

ayn kaptan ya 4gündür nasıl bitiriyo beni nerden geldi bu istek durduk yere anlamadım ki magnum beyaz kokuları alıyorum arada okula 2kg eksik döneyim yicem ben dayancaz 3hafta artık
Super spor dayan kiz odulun olsun ucubcu mezun ol artik bak gelen geciyor seni
Canim beden bi kiloyu taniyor benimde genelde 55-56dir 52ye inerdim hop geriye cikarim 55-56ya sen kendini aynada hangi kiloda begeniyirsan odur ayrica este inemli benim esimde cok zayif sevmiyor hatlar belli olacak :)
1cb cok olmus asil ise yarayan izutu canim bir cay kasigi yetiyor oksuruge
Gunaydin kizlarrr. Ben hala yataktayim biraz bogazim aciyor oksuruyorum ara ara. Birde bugün gorumcelere kahvaltiya davetliyiz. Kahvaltiya gitmeniz 10.30-11 i bulur.
Hemen bakima al kendjni bol sivi tuket
Canim yag oranjni bi olctursene
Boyum 161 cm. Diyetisyen 58 kilo idealin demişti ama ben daha çok kilo verip 55 e düşmüştüm, zaten kısa sürede 58 e tekrar çıktım. Demek ki gerçekten idealim 58 miş
:)
Darisi bize
İste panik yapmamak gerek benimde cevrem cok panik ben takip etmeyi tercih ediyorim ki zaten anneler anliyor her zamankinden farkliysa kendini belli ediyor hastalik
selam Canlar bu gün öğle yemeğim 8adet gün kurusu kayısı iki adet salatalık ve bi kupa yeşil çay bişey yemedim başka yemekhanedeki yemekler berbattı
Himmm ara ogun yap ki acikma
Cok ateslendi ama havale gecirmesinden korktum [/QUOTE]

Dun acile goturdum canim ilac verdi simdi daha iyi sukurler olsun
canim sadece disten degil benve bak ilacta yazmislar dis atesi cok yukselmez gecmis olsun kuzucuga

canim sadece disten degil benve bak ilacta yazmislar dis atesi cok yukselmez gecmis olsun kuzucuga[/QUOTE]

geçsin acelesi yok hayat boyu benim diyet ne kadar geç ulaşırsam o kadar alışırım düzene yağ oranımı ölçtürücem de işte hedefi bekliyorum ondan sonra birkaç kilo almayı planlıyorum ama kas olarak

Çok sağol tatlım darısı başına, bi de şu göbeği biraz kasa çevirsem iyi olacak onun dışında ben de çok memnunum. Spora ağırlık vermem gerek

Çok sağol tatlım darısı başına, bi de şu göbeği biraz kasa çevirsem iyi olacak onun dışında ben de çok memnunum. Spora ağırlık vermem gerek

canim sadece disten degil benve bak ilacta yazmislar dis atesi cok yukselmez gecmis olsun kuzucuga[/QUOTE]
Usutme felan demedi doktor isali icin de ilac yazdi bidr antibiyotik yazdi bugun iyi sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…