Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

2 gundur adetten dolayi migrenim tuttu hic cekilmiyor bu illet valla doktora gidicem bi care bulurlar insAllah

sabah:
2-3kk beyaz peynir
2-3dilim ekmek
5fındık
1bardak minola

ara: 2lokma simit yarım dilim cheddar

öğle:
1.5tabak fırında karnabahar patates üstüne yoğurt

akşam:
2dilim ekmek
2-3kk beyaz peynir
1yk domates
1kaseden az yoğurt
1parmaktan az cevizli sucuk
5fındık
1yk kadar et

ara: nescafe ve leblebi

halleylerle bakışıyoruz resmen kendimi zor tutuyorum akşam atıştırdım yemek yoktu nasıl dayanıcam acaba sınavım var yarın onun stresiyle saldırmazsam iyi

Uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba kızlar size karşı çok mahcubum çok yogundum bu aralar sınavlar, notlar, ev bulma derken giremedim çok çok özür diliyorum. ...
Sonunda aradığım evi buldum, şubat başı gibi tasinacagiz. Belki o aralar izin isteyebilirim. Bir senede 2.kez ev tasiyacagim. Çok zor bu işler. Yalnız bu sefer farkli bir heyecanım var çünkü kendi evimiz olacak, çok hevesliyim

canim sadece disten degil benve ba
Usutme felan demedi doktor isali icin de ilac yazdi bidr antibiyotik yazdi bugun iyi sukur :)
Diste antubiyotik olmaz canim demek ki salgin filan var cevrede ishalle ne verdi toz mu gaita tahlili verdiniz mi
hadi hayirli olsun gule gule oturun

masalimsii secilim cok yakismis bu sefer tamam bence bu renk

judiee ye bitane benden sana izin nasil olsa gec yatacaksin bugun

Pazar sessizligi cokmis takima menum

Sabah
2yumurta
1greyfurt
1cb sutle kahve

Ara
1activia

Ogle
2yk bulgur
Salata
4yk et sote

Ara
1elma ustune kakao serpilmis
1kare bitter(elma kesmediyse demek )

Aksam
1dlm ekmek
3catal muhlama
Bruksel lahanasi

Ara
20g yaban mersini
2ceviz
3cizi

Su:2.5lt
Spor:1mile leslie express+26dk zumba+10dk plates toplu kalca egzersizleri(5600adim toplamda)

Bugunku menum;
Sabah kalkinca büyükbardak su. Sonra bbüyük sicak su bardagina 3-4 tane kayisi ve erik attim bekledim onlari yiyip suyunu içtim. Kahvaltim;
1.5 dilim ekmek, 2 kasik menemen, 2 KK peynir, 4-5 zeytin, 2 lokma bal kaymak, 1 tatli kasigi menemen, 5-6 patates kizartmasi, 1 tane ufak sigara böreği.
Ara türk kahvesi
Aksam 1 porsiyon et döner, 1 tane kornişon tursu, domates, 1 tane ince lavaş (2 dilim
ekmek yapar ancak), 8-10 tane patates
kizartmasi, 1 bardak ayran
Ara 2 bardak şekersiz cay ve 1 aavuç çekirdek
Şimdide ihlamur demlicem 1-2 cay bardagi
içerim.
Bogazim agriyor oksuruyorum insaallahh hasta olmam.

masalimsii secilim hedef kilon 53olarak yazilmis yani hedefinin %80inini tutturman gerek
67-53=14kg
14*0.80=11.2
67-11.2=55.2
Olmalisin ki mezun olabilmelisin bu durumda istersen devam edebilirsin istersen izne ayrilabilirsin istersende ayrilabilirsin cvp ver ki bahara bildiriyim

Soganin icine yada varsa turp bal dok sabah suzulen suyu ic canim

Toz ilac verdi ama 4 yas istu yaziyo recete de vermedim bende

GuGüzel mwnu canimm
Gule gule oturun tatlimm :))

Suprsin kaptan :))

Cok sevimdim senin adina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…