- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
masalimsii secilim hedef kilon 53olarak yazilmis yani hedefinin %80inini tutturman gerek
Bu hesaba göre benim de 56,8 olmam gerek :) baştan bol keseden sallamışım hedef 55 diye, şimdi başa gelen çekilir napalım67-53=14kg
14*0.80=11.2
67-11.2=55.2
Olmalisin ki mezun olabilmelisin bu durumda istersen devam edebilirsin istersen izne ayrilabilirsin istersende ayrilabilirsin cvp ver ki bahara bildiriyim
Diste antubiyotik olmaz canim demek ki salgin filan var cevrede ishalle ne verdi toz mu gaita tahlili verdiniz mi
hadi hayirli olsun gule gule oturun
masalimsii secilim cok yakismis bu sefer tamam bence bu renk
judiee ye bitane benden sana izin nasil olsa gec yatacaksin bugun
judiee masalimsii diyet yaparken benimde gogusler kuculmustu. Ama simdi 2 beden büyüdü masaallah :)))
evet canımAyy hedefine ulastinmi sen :)
:Bu hesaba göre benim de 56,8 olmam gerek :) baştan bol keseden sallamışım hedef 55 diye, şimdi başa gelen çekilir napalım
Boyum 161 cm. Diyetisyen 58 kilo idealin demişti ama ben daha çok kilo verip 55 e düşmüştüm, zaten kısa sürede 58 e tekrar çıktım. Demek ki gerçekten idealim 58 miş
Sabah kalkinca büyükbardak su. Sonra bbüyük sicak su bardagina 3-4 tane kayisi ve erik attim bekledim onlari yiyip suyunu içtim. Kahvaltim;
1.5 dilim ekmek, 2 kasik menemen, 2 KK peynir, 4-5 zeytin, 2 lokma bal kaymak, 1 tatli kasigi menemen, 5-6 patates kizartmasi, 1 tane ufak sigara böreği.
Hamile biri için yinede iyi bir menü ama değil mi :))
@Karacamdan Kelebek o bal limon suyunu ictim 10 dk evel zamani dolunca kahvaltimi edecegim..bende bilemedimki neden @erigim belki su tüketimindendir fazla icemiyorum hava cok soguk :S
Bugun ki menu;
Sabah
2yumurta
1greyfurt
1cb sutle kahve
Ara
1activia
Ogle
Salata
4yk et sote
2yk bulgur pilavi
Ara ogun
Turk kahvesi
Elma
Aksam yemegi
7 tane mercimek koftesi
1 bardak ayran
sabah:
2-3kk beyaz peynir
2-3dilim ekmek
5fındık
1bardak minola
ara: 2lokma simit yarım dilim cheddar
öğle:
1.5tabak fırında karnabahar patates üstüne yoğurt
akşam:
2dilim ekmek
2-3kk beyaz peynir
1yk domates
1kaseden az yoğurt
1parmaktan az cevizli sucuk
5fındık
1yk kadar et
ara: nescafe ve leblebi
halleylerle bakışıyoruz resmen kendimi zor tutuyorumakşam atıştırdım yemek yoktu nasıl dayanıcam acaba sınavım var yarın onun stresiyle saldırmazsam iyi
Uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba kızlarsize karşı çok mahcubum çok yogundum bu aralar sınavlar, notlar, ev bulma derken giremedim çok çok özür diliyorum. ...
Sonunda aradığım evi buldum, şubat başı gibi tasinacagiz. Belki o aralar izin isteyebilirim. Bir senede 2.kez ev tasiyacagim. Çok zor bu işler. Yalnız bu sefer farkli bir heyecanım var çünkü kendi evimiz olacak, çok hevesliyim
Pazar sessizligi cokmis takima menum
Sabah
2yumurta
1greyfurt
1cb sutle kahve
Ara
1activia
Ogle
2yk bulgur
Salata
4yk et sote
Ara
1elma ustune kakao serpilmis
1kare bitter(elma kesmediyse demek)
Aksam
1dlm ekmek
3catal muhlama
Bruksel lahanasi
Ara
20g yaban mersini
2ceviz
3cizi
Su:2.5lt
Spor:1mile leslie express+26dk zumba+10dk plates toplu kalca egzersizleri(5600adim toplamda)
Bugunku menum;
Sabah kalkinca büyükbardak su. Sonra bbüyük sicak su bardagina 3-4 tane kayisi ve erik attim bekledim onlari yiyip suyunu içtim. Kahvaltim;
1.5 dilim ekmek, 2 kasik menemen, 2 KK peynir, 4-5 zeytin, 2 lokma bal kaymak, 1 tatli kasigi menemen, 5-6 patates kizartmasi, 1 tane ufak sigara böreği.
Ara türk kahvesi
Aksam 1 porsiyon et döner, 1 tane kornişon tursu, domates, 1 tane ince lavaş (2 dilim
ekmek yapar ancak), 8-10 tane patates
kizartmasi, 1 bardak ayran
Ara 2 bardak şekersiz cay ve 1 aavuç çekirdek
Şimdide ihlamur demlicem 1-2 cay bardagi
içerim.
Bogazim agriyor oksuruyorum insaallahh hasta olmam.
aynen geç yatıcam da okula sağlam bir dönüş yapmak istiyorum istemem bizim evdeki balinalar yesin hıh
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta, peynir, az lor peyniri, maydanoz, az tereyağı,az reçel, 2 tb ekmeği
akşam (4 gibi) kuaförden çıkıp arkadaşımın cafesine gittim, aile cafesi olduğu için yemekleri annesi yapıyor. annesi hasta olduğu içinde kahvaltı hazır şeyler vardı hep, tavuk yaptıramadım
1 adet küçük sigara böreği, yarım porsiyon menemen, 5 adet patates kızartması, 2 dilim tb ekmeği, yarım bardak sıcak çikolata ( tatlı geldi bitiremedim )
menüyü dengelediğimi düşünüyorum :)
İdeal kilonsa ve görüntünden memnundan artık diyet yapma korumaya geç güzel spor yap vücudun şekillensin
Hamileyken nasıl beslenilmesi gerekiyor bilmiyorum ama bana normal geldi.
Eğer suyunu az içiyorsan ondandır.Bizim ailenin kronik sorunudur bu. Anneme zorla su içmeye alıştırdım o bile hayatından çok memnun suan. Evde hangi odaya giderse 1 litrelik şişesini yanında götürüyor. En az 1,5 litre içiyor.
Ballı limonlu su işe yaradı mı canım?
Ayfercim harikasın ama aç kalmandan korkuyorum
Maşallah nazar değmesin. Saçların güzel olmuş. Ayrıca çok sağlam kilo vermişssin harika görünüyorsun.
Güzel menü. Biraz salatayla yeşillendirsen sofranı çok güzel olacak.
Menün güzel olmuş ne zamandır iyi gidiyorsun. Bence o halleyleri yiyip emeklerini boşuna harcama.
HoşgeldinHayırlı olsun evin. Allah kolaylık versin canım.
Ayfercim harika gidiyorsun biliyorsun değil mi?
İnşallah canım dikkat et kendine. Biraz meyve portakal vs.
Evet kararlı ol
Ben artık senin menülerine diyet olarak bakmıyorum. Koruma dengeleme üzerinden hareket ediyorum.
Bence güzel halletmişsin.
@Karacamdan Kelebek ben seni cok pozitif ve iradeli buluyrm vee ornek aliyrm bu yonlerini daha once solemsmiydim bilmem
Çookk teşekkür ederim canım, herkes diyete başlarken bu kadar kilo vereceğini tahmin etmezdim diye itiraflarda bulunuyorlar :) hele ki annem sen çok zayıflıcam derken ben içimden zor zayıflarsın demiştim diyo pislikk dedim
Annenin bilmediği şey; bu diyet gruplarının ne kadar yararlı olduğunu bilmemesi bence
Önceki halinle şuanki halin bambaşka
Dünkü menüm;
Sabah:
3 yaprak marul, 2 domates, 1 kk b.peynir, 4 zeytin, 2 yumurtadan az limonlu salata
ara: 1 muz+2 ceviz içi
öğle& akşam:
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
ara: 1 sütlü nescafe
spor: yok maalesef
Su: 1 litreyi ancak geçtim
aynen canım , ben ilk 11 kilomu grupsuz verdim sonra baktım sıkıldım tek başıma geldim gruba iyice motive oldum, hemde bu sayede çok güzel insanlar tanıdım :)
evet bambaşka oldu ben eski resimlerime baktıkça farkediyorum değişimimi :) iyi ki karar vermişim zayıflamaya ve hiç pes etmeden devam etmişim.
Canım benim ben diyet konusunda biraz tecrübeliyim ondan olsa gerek.
Ayrıca olaya diyet değil sağlıklı yaşamak çerçevesinden bakınca gerçekten iradeli oluyorsun.
Başak burcunun bana tek getirisi kafama koyduğumu yapmak.
Bu arada hepimiz pozitif olmalıyız çünkü bu sureçte en önemli şey psikoloji. Pozitif olmak, eleştiriyi bile pozitif yapmak bizi cesaretlendirir. Ben buna inanıyorum
aynen canım kesinlikle pozitif olmak çok önemli, zaten negatif olunca bi süre sonra açım ben psikolojisine girip diyet falan kalmıyor.
Asıl önemli olan bundan sonrası kiloyu sabitlemek zor ama sonrasında rahat edeceksin. Bundan sonra sağlıklı yaşayacağım diyeceksin ve öğünlerini buna göre seçersen hayatın boyunca istediğin görüntüye sahip olacaksın. Benim tek hayalim bu geçen sene çok güzel kilo vermiştim . Yine vereceğim. Tek korkum düğünde kilolu olmak
Diyet diye düşündüğümde o yediğim zararlı herşeyden mahrum kalıcakmışım gibi hissediyordum.
Sağlıklı besleneceğim aç kalmayacağım güzel olacağım istediğim kıyafeti giyebileceğim dediğinde beni daha çok motive ediyor ve istikrarlı oluyorum. Nefisle mücadele ediyorum.
canım ben diyete başlarken öyle karar verdim zaten, acelem yok hızlı kilo verip almıcam yeme düzenimi , alışkanlıklarımı değiştircem dedim ben hiç sebze yemeyen, hamurişi, makarna, pilavla beslenen , çok tuzlu yemek yiyen biriydim. bi anda tüm düzenimi değiştirdim ve şimdi sebze yemeği aşığıyım :) sadece kendi ağız tadıma göre pişirince aslında yemeklerin nasılda güzel olduğunu öğrendim. tuzu hiç kahvemi sade içiyorum artık. ve geçen sene 10 günde 1 hasta olan ben bu sene Allaha şükür kronik sinüzit ve migren dışında bi hastalk geçirmedim. vitaminleri sebzelerden almak kadar güzel bişey yokmuş.
bence verirsin canım , azimlisin ve pozitifsin :)
kesinlikle canım. geçen yıl herşey dahil bi otele tatile gittik diyete başlayalı 1.5 ay olmuştu ve 8 kilomu vererek gitmiştim. herkes tatlılar börekleri götürürken ben sadece arkadaşımın tatlısından bi çatal alıp bırakıyordum. insan nefsiyle mücadele edebildiğini görünce kendini çok daha güçlü hissediyor :)
benim diyete başlarken tek hayalim dar paça kot giyebilmekti basenlerimden dolayı hiç yakışmıyordu şimdide bol bol giyiyorummm :) darısı başına canım, ben bu azminle ideal kilona ulaşabileceğini ve bu sefer koruyabileceğine inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?