Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim kaptanim seabahar etap raporu bölümünde soru sormuş. Secilin hedef kilosu 53 olarak gozukuyormus. Arada yine atlayip ceza almayalim. Hatirlatayim dedim :))

67-53=14kg
14*0.80=11.2
67-11.2=55.2
Olmalisin ki mezun olabilmelisin bu durumda istersen devam edebilirsin istersen izne ayrilabilirsin istersende ayrilabilirsin cvp ver ki bahara bildiriyim
Bu hesaba göre benim de 56,8 olmam gerek :) baştan bol keseden sallamışım hedef 55 diye, şimdi başa gelen çekilir napalım

aynen geç yatıcam da okula sağlam bir dönüş yapmak istiyorum istemem bizim evdeki balinalar yesin hıh

günaydın kızlar

dünkü menüm

sabah: 1 haşlanmış yumurta, peynir, az lor peyniri, maydanoz, az tereyağı,az reçel, 2 tb ekmeği

akşam (4 gibi) kuaförden çıkıp arkadaşımın cafesine gittim, aile cafesi olduğu için yemekleri annesi yapıyor. annesi hasta olduğu içinde kahvaltı hazır şeyler vardı hep, tavuk yaptıramadım

1 adet küçük sigara böreği, yarım porsiyon menemen, 5 adet patates kızartması, 2 dilim tb ekmeği, yarım bardak sıcak çikolata ( tatlı geldi bitiremedim )

menüyü dengelediğimi düşünüyorum :)

Boyum 161 cm. Diyetisyen 58 kilo idealin demişti ama ben daha çok kilo verip 55 e düşmüştüm, zaten kısa sürede 58 e tekrar çıktım. Demek ki gerçekten idealim 58 miş

İdeal kilonsa ve görüntünden memnundan artık diyet yapma korumaya geç güzel spor yap vücudun şekillensin

Hamileyken nasıl beslenilmesi gerekiyor bilmiyorum ama bana normal geldi.

@Karacamdan Kelebek o bal limon suyunu ictim 10 dk evel zamani dolunca kahvaltimi edecegim..bende bilemedimki neden @erigim belki su tüketimindendir fazla icemiyorum hava cok soguk :S

Eğer suyunu az içiyorsan ondandır.Bizim ailenin kronik sorunudur bu. Anneme zorla su içmeye alıştırdım o bile hayatından çok memnun suan. Evde hangi odaya giderse 1 litrelik şişesini yanında götürüyor. En az 1,5 litre içiyor.
Ballı limonlu su işe yaradı mı canım?

Bugun ki menu;

Sabah
2yumurta
1greyfurt
1cb sutle kahve

Ara
1activia

Ogle
Salata
4yk et sote
2yk bulgur pilavi

Ayfercim harikasın ama aç kalmandan korkuyorum

Maşallah nazar değmesin. Saçların güzel olmuş. Ayrıca çok sağlam kilo vermişssin harika görünüyorsun.

Ara ogun

Turk kahvesi
Elma

Aksam yemegi
7 tane mercimek koftesi
1 bardak ayran

Güzel menü. Biraz salatayla yeşillendirsen sofranı çok güzel olacak.

Menün güzel olmuş ne zamandır iyi gidiyorsun. Bence o halleyleri yiyip emeklerini boşuna harcama.

HoşgeldinHayırlı olsun evin. Allah kolaylık versin canım.

Ayfercim harika gidiyorsun biliyorsun değil mi?

İnşallah canım dikkat et kendine. Biraz meyve portakal vs.

aynen geç yatıcam da okula sağlam bir dönüş yapmak istiyorum istemem bizim evdeki balinalar yesin hıh

Evet kararlı ol

Ben artık senin menülerine diyet olarak bakmıyorum. Koruma dengeleme üzerinden hareket ediyorum.
Bence güzel halletmişsin.

Çookk teşekkür ederim canım, herkes diyete başlarken bu kadar kilo vereceğini tahmin etmezdim diye itiraflarda bulunuyorlar :) hele ki annem sen çok zayıflıcam derken ben içimden zor zayıflarsın demiştim diyo pislikk dedim

@Karacamdan Kelebek ben seni cok pozitif ve iradeli buluyrm vee ornek aliyrm bu yonlerini daha once solemsmiydim bilmem

Canım benim ben diyet konusunda biraz tecrübeliyim ondan olsa gerek.
Ayrıca olaya diyet değil sağlıklı yaşamak çerçevesinden bakınca gerçekten iradeli oluyorsun.
Başak burcunun bana tek getirisi kafama koyduğumu yapmak.

Bu arada hepimiz pozitif olmalıyız çünkü bu sureçte en önemli şey psikoloji. Pozitif olmak, eleştiriyi bile pozitif yapmak bizi cesaretlendirir. Ben buna inanıyorum

Annenin bilmediği şey; bu diyet gruplarının ne kadar yararlı olduğunu bilmemesi bence

Önceki halinle şuanki halin bambaşka

Annenin bilmediği şey; bu diyet gruplarının ne kadar yararlı olduğunu bilmemesi bence

Önceki halinle şuanki halin bambaşka

aynen canım , ben ilk 11 kilomu grupsuz verdim sonra baktım sıkıldım tek başıma geldim gruba iyice motive oldum, hemde bu sayede çok güzel insanlar tanıdım :)

evet bambaşka oldu ben eski resimlerime baktıkça farkediyorum değişimimi :) iyi ki karar vermişim zayıflamaya ve hiç pes etmeden devam etmişim.

afiyet olsun canım, mis gibi bi menü olmuş

Asıl önemli olan bundan sonrası kiloyu sabitlemek zor ama sonrasında rahat edeceksin. Bundan sonra sağlıklı yaşayacağım diyeceksin ve öğünlerini buna göre seçersen hayatın boyunca istediğin görüntüye sahip olacaksın. Benim tek hayalim bu geçen sene çok güzel kilo vermiştim . Yine vereceğim. Tek korkum düğünde kilolu olmak

aynen canım kesinlikle pozitif olmak çok önemli, zaten negatif olunca bi süre sonra açım ben psikolojisine girip diyet falan kalmıyor.

aynen canım kesinlikle pozitif olmak çok önemli, zaten negatif olunca bi süre sonra açım ben psikolojisine girip diyet falan kalmıyor.

Diyet diye düşündüğümde o yediğim zararlı herşeyden mahrum kalıcakmışım gibi hissediyordum.
Sağlıklı besleneceğim aç kalmayacağım güzel olacağım istediğim kıyafeti giyebileceğim dediğinde beni daha çok motive ediyor ve istikrarlı oluyorum. Nefisle mücadele ediyorum.

canım ben diyete başlarken öyle karar verdim zaten, acelem yok hızlı kilo verip almıcam yeme düzenimi , alışkanlıklarımı değiştircem dedim ben hiç sebze yemeyen, hamurişi, makarna, pilavla beslenen , çok tuzlu yemek yiyen biriydim. bi anda tüm düzenimi değiştirdim ve şimdi sebze yemeği aşığıyım :) sadece kendi ağız tadıma göre pişirince aslında yemeklerin nasılda güzel olduğunu öğrendim. tuzu hiç kahvemi sade içiyorum artık. ve geçen sene 10 günde 1 hasta olan ben bu sene Allaha şükür kronik sinüzit ve migren dışında bi hastalk geçirmedim. vitaminleri sebzelerden almak kadar güzel bişey yokmuş.

bence verirsin canım , azimlisin ve pozitifsin :)

kesinlikle canım. geçen yıl herşey dahil bi otele tatile gittik diyete başlayalı 1.5 ay olmuştu ve 8 kilomu vererek gitmiştim. herkes tatlılar börekleri götürürken ben sadece arkadaşımın tatlısından bi çatal alıp bırakıyordum. insan nefsiyle mücadele edebildiğini görünce kendini çok daha güçlü hissediyor :)

benim diyete başlarken tek hayalim dar paça kot giyebilmekti basenlerimden dolayı hiç yakışmıyordu şimdide bol bol giyiyorummm :) darısı başına canım, ben bu azminle ideal kilona ulaşabileceğini ve bu sefer koruyabileceğine inanıyorum.

Senin adına çok sevindim. En önemlisi bu sureçte bilinçlenmek zaten. Sen yinede et yemekten vazgeçme bırak karbonhidratlı sen protein + sebze devam et

Tek eksiğin meyve onuda biliyorsun. Aslında şeyi merak ediyorum.
Katı meyve sıkacağın varsa meyveleri meyve suyu olarak içsen karıştırsan falan kahvaltı da bile yapsan iyi gerçekten çok faydalı ayrıca şeker isteğini bastırıyor

Tek istediğim pantolonlarımın ağ kısımlarının erimemesi
1 senede 35 kiloyu geri aldım çok acı bir şey. Ondan koruma çok önemli.Geçen seneki resimlerime bakıyorum artık 40 bedendim ve 38 beden kıyafetler alabiliyordum en önemlisi beğendiğim kıyafetin bedenini bulabilmekti.
Bir de yakıştığını görmek çok hoşuma gidiyor.
Herkes zayıflayınca aslında ne kadar güzel olduğumu söyler durur hale geldi ahhh ahhh diyorum
AMA BAŞARACAĞIM. KİLOLARI VERECEĞİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…