Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynen canım protein ve sebze olarak devam etmeyi düşünüyorum, karbonhidratlar da arkadaşlarla buluşmalarda nadiren ödül olabilir

malesef katı meyve sıkacağım yok canım ama yavaş yavaş meyveye alıştırmaya çalışıyorum kendimi. şuan için armut ve mandalinaya alıştım :)

Zaten ev ziyaretleri, dışarı gezmeleri vs illaki yiyorsun, yemelisin. Daha kıymetli oluyor

Armut ve mandalina güzel

Toz ilac verdi ama 4 yas istu yaziyo recete de vermedim bende
Reflor mu eger reflorsa yogurduna yada mamasina katip verebilirsin bi saseyi yarim sabah yarim aksam olarak
Probiyotik bi ilac hem kusmayi hemde ishali dengeliyor zaten pat diye kesmiyor ama su kaybini onlemek gerek cok kucukler

@erigim evet canım 57 de bu kadar zayıf olacağımı düşünmemiştim. Ama daha fazla zayıflamak istemiyorum canım hatlarım gitmeye başladı çünkü, göğüslerimde küçüldü :)
Tamam canim neyse mezuniyet yazini buraya yaz biz bekliyoruz iste hedefler bu sebeple onemli bol keseden atmamak gerek
Ne yapalim izinlimi ayrildimi
Siyah turp değil mi? Siyah turp yo canim. Ama soğana nasil yapicam ki?
Soganida soyup icine dokuyorsun bali ikiye kes onun suyu suzuluyor onh ic
kimyager1508 benim zaten çok büyük değildi şimdi bayağı küçüldü canım :) sütyenlerim hep büyük geliyor, içi boşaldı
Destekli tak
@erigim kaptanim seabahar etap raporu bölümünde soru sormuş. Secilin hedef kilosu 53 olarak gozukuyormus. Arada yine atlayip ceza almayalim. Hatirlatayim dedim :))
Sagol canim secil cvp versin bildirecegim
Bu hesaba göre benim de 56,8 olmam gerek :) baştan bol keseden sallamışım hedef 55 diye, şimdi başa gelen çekilir napalım
Yaa iste gerci az kaldi senin
Ac kalmiyorum tatlim surekli yiyorum sanki bana mi oyle geliyor yoksa
Bende biliyorum kocam icten ice inanmiyo ama gorur gunjnu
superrrr

Aynen canım o güç senin içinde başaracaksın inanıyorum :)

Zaten ev ziyaretleri, dışarı gezmeleri vs illaki yiyorsun, yemelisin. Daha kıymetli oluyor

Armut ve mandalina güzel

aynen bide çok dikkatlerini çekmek istemiyorum, bu sefer çok sıkıcısın diyorlar :)

canım ayrıldı yap, listeyi olumsuz etkilemek istemem çünkü :) valla ben 57 de bu kadar zayıf olacağımı düşünmemiştim canım :) 78 ken insan önünü göremiyor

görürler canım günleriniii hıhhh

İste bildigin sindirim sistemi yokmus kimyasal sindirim agizda baslamiyormus gibi su msuyu madensuyu shakelerle besleniyor hizlica kilo veriyor aaa bi bakmis cignemeye baslayinca bizimki kilo almis

İnsan nasıl yaşar öyle ya

Yasayamaz zaten tatlim ne kadar dayanir ki sinirleri bozulur valla

Çok sıkıcı, sağlıksız ve zararlı. tehlikeli, kötü, vb vb ben bi gün bile dayanamam :) türk milleti olarak biz bol menülere alışığız bu nedirr yaa

hahah :) güldürdün canım benim. tamam bakarım tatlım teşekkürler :)

Kızlarr selammm, neden kimse yok ki bugün soğuk hava uyuşukluk yaptı da uyuyormusun hala daha :)

ben dün akşam sandviç yapmaya üşendim önce aman yarın simit yerim dedim, sonra dedim ki haftaya nasıl başlarsan öyle gider ekmeğin var, yeşillikler var kalk sandviçini hazırla :) iyi ki de hazırlamışım, yoksa motivasyonum düşcekti. bide diyette en önemli şey aman yarın yaparım diyip ertelememek

Gunaydin kizlarr
masalimsii masallah sana tam 21 kilo bravo valla seni okumak motive ediyor.bu ara almayacak yemene dikkat edeceksin eminim lutfen 2 ay sonra da et.insan verdigi kiloyu hoop diye bir anda alinca farkina variyor.resimlerine bayildim sacin da cok yakismis,allah nazardan korusun seni.avatar resmin uzgun,dusunceli birini hissettiriyor bana kendin gibi bicirik bir resim gormek isterim acikcasi,mutlu guzel yillarin olsun canim

@Karacamdan Kelebek daha once zayiflamis bu konuda bilgili biri gurubumuzda oldugu icin sansliyiz,insallah yeniden basaracaksin ve bizi de motive edeceksin,spora baslaman iyi olmus,grubumuzun siralamasni yukseltecegine eminim

Ben ise yogun bir hafta sonu gecirdim yine,ne yedigimi bilmiyorum,oyuzden bu gun hiiic bir sey yiyesim yok cok yemisim gibi geliyor

Is arkadasim 1. Haftada 75 den 72,5 a dustu, ekmek yemeyerek,bu hafta ben de ekmek yemicem bakalim

1 ci resim dun antalyanin hali firtina vardi ve ben,2. Resim de gunluk rutin is odam.
Ben de hedefe 53 diyerek fazla demisim,mezuniyetim uzun surecek

Eklentiler

• 20160117_134006.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 20151224_090900.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 53
Gunaydin Kizlar. Ben bugün biraz geç kalktim. esimde evde izin aldi SGK islerini falan halledicez.İstanbul da hava kotu her taraf bembeyaz. Hemen kahvaltimi yazayim.
2 bardak şekersiz cay, 1.5 dilim TB ekmeği, 1 haslanmis yumurta, 6-7 zeytin, 1 KK peynir, 2-3 ufak parca helva, 2 dal roka, 3 çatal haslanmis patates.

Buraya yazacagimi bildiğim için inanin yemekten çekinir hale geldim :)) keşke ilk bastan yazmayi birakmasaydim. Gerçi artik eskisi gibi istahimda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…