- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Senin adına çok sevindim. En önemlisi bu sureçte bilinçlenmek zaten. Sen yinede et yemekten vazgeçme bırak karbonhidratlı sen protein + sebze devam et
Tek eksiğin meyve onuda biliyorsun. Aslında şeyi merak ediyorum.
Katı meyve sıkacağın varsa meyveleri meyve suyu olarak içsen karıştırsan falan kahvaltı da bile yapsan iyi gerçekten çok faydalı ayrıca şeker isteğini bastırıyor
aynen canım protein ve sebze olarak devam etmeyi düşünüyorum, karbonhidratlar da arkadaşlarla buluşmalarda nadiren ödül olabilir
malesef katı meyve sıkacağım yok canım ama yavaş yavaş meyveye alıştırmaya çalışıyorum kendimi. şuan için armut ve mandalinaya alıştım :)
Reflor mu eger reflorsa yogurduna yada mamasina katip verebilirsin bi saseyi yarim sabah yarim aksam olarakToz ilac verdi ama 4 yas istu yaziyo recete devermedim bende
Tamam canim neyse mezuniyet yazini buraya yaz biz bekliyoruz iste hedefler bu sebeple onemli bol keseden atmamak gerek@erigim evet canım 57 de bu kadar zayıf olacağımı düşünmemiştim. Ama daha fazla zayıflamak istemiyorum canım hatlarım gitmeye başladı çünkü, göğüslerimde küçüldü :)
Soganida soyup icine dokuyorsun bali ikiye kes onun suyu suzuluyor onh icSiyah turp değil mi? Siyah turp yo canim. Ama soğana nasil yapicam ki?
Destekli takkimyager1508 benim zaten çok büyük değildi şimdi bayağı küçüldü canım :) sütyenlerim hep büyük geliyor, içi boşaldı
Sagol canim secil cvp versin bildirecegim@erigim kaptanim seabahar etap raporu bölümünde soru sormuş. Secilin hedef kilosu 53 olarak gozukuyormus. Arada yine atlayip ceza almayalim. Hatirlatayim dedim :))
Yaa iste gerci az kaldi seninBu hesaba göre benim de 56,8 olmam gerek :) baştan bol keseden sallamışım hedef 55 diye, şimdi başa gelen çekilir napalım
Ac kalmiyorum tatlim surekli yiyorum sanki bana mi oyle geliyor yoksaİdeal kilonsa ve görüntünden memnundan artık diyet yapma korumaya geç güzel spor yap vücudun şekillensin
Hamileyken nasıl beslenilmesi gerekiyor bilmiyorum ama bana normal geldi.
Eğer suyunu az içiyorsan ondandır.Bizim ailenin kronik sorunudur bu. Anneme zorla su içmeye alıştırdım o bile hayatından çok memnun suan. Evde hangi odaya giderse 1 litrelik şişesini yanında götürüyor. En az 1,5 litre içiyor.
Ballı limonlu su işe yaradı mı canım?
Ayfercim harikasın ama aç kalmandan korkuyorum
Maşallah nazar değmesin. Saçların güzel olmuş. Ayrıca çok sağlam kilo vermişssin harika görünüyorsun.
Güzel menü. Biraz salatayla yeşillendirsen sofranı çok güzel olacak.
Menün güzel olmuş ne zamandır iyi gidiyorsun. Bence o halleyleri yiyip emeklerini boşuna harcama.
HoşgeldinHayırlı olsun evin. Allah kolaylık versin canım.
Ayfercim harika gidiyorsun biliyorsun değil mi?
İnşallah canım dikkat et kendine. Biraz meyve portakal vs.
Evet kararlı ol
Ben artık senin menülerine diyet olarak bakmıyorum. Koruma dengeleme üzerinden hareket ediyorum.
Bence güzel halletmişsin.
Bende biliyorum kocam icten ice inanmiyo ama gorur gunjnuÇookk teşekkür ederim canım, herkes diyete başlarken bu kadar kilo vereceğini tahmin etmezdim diye itiraflarda bulunuyorlar :) hele ki annem sen çok zayıflıcam derken ben içimden zor zayıflarsın demiştim diyo pislikk dedim
superrrrDünkü menüm;
Sabah:
3 yaprak marul, 2 domates, 1 kk b.peynir, 4 zeytin, 2 yumurtadan az limonlu salata
ara: 1 muz+2 ceviz içi
öğle& akşam:
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
ara: 1 sütlü nescafe
spor: yok maalesef
Su: 1 litreyi ancak geçtim
Tek istediğim pantolonlarımın ağ kısımlarının erimemesi
1 senede 35 kiloyu geri aldım çok acı bir şey. Ondan koruma çok önemli.Geçen seneki resimlerime bakıyorum artık 40 bedendim ve 38 beden kıyafetler alabiliyordum en önemlisi beğendiğim kıyafetin bedenini bulabilmekti.
Bir de yakıştığını görmek çok hoşuma gidiyor.
Herkes zayıflayınca aslında ne kadar güzel olduğumu söyler durur hale geldi ahhh ahhh diyorum
AMA BAŞARACAĞIM. KİLOLARI VERECEĞİM
Zaten ev ziyaretleri, dışarı gezmeleri vs illaki yiyorsun, yemelisin. Daha kıymetli oluyor
Armut ve mandalina güzel
Tamam canim neyse mezuniyet yazini buraya yaz biz bekliyoruz iste hedefler bu sebeple onemli bol keseden atmamak gerek
Ne yapalim izinlimi ayrildimi
Soganida soyup icine dokuyorsun bali ikiye kes onun suyu suzuluyor onh ic
Destekli tak
Sagol canim secil cvp versin bildirecegim
Yaa iste gerci az kaldi senin
Ac kalmiyorum tatlim surekli yiyorum sanki bana mi oyle geliyor yoksa
Bende biliyorum kocam icten ice inanmiyo ama gorur gunjnu
superrrr
Kizlar yeni uye istiyorum iki tane gorurseniz cagirabilirsiniz ama yok sivi besleniyorum sadece vermem gereken uc kg gibi olanlar degil
İste bildigin sindirim sistemi yokmus kimyasal sindirim agizda baslamiyormus gibi su msuyu madensuyu shakelerle besleniyor hizlica kilo veriyor aaa bi bakmis cignemeye baslayinca bizimki kilo almissıvı beslenmek nedir yatamam tatlım anlaşıldı
Kizlar yeni uye istiyorum iki tane gorurseniz cagirabilirsiniz ama yok sivi besleniyorum sadece vermem gereken uc kg gibi olanlar degil
İste bildigin sindirim sistemi yokmus kimyasal sindirim agizda baslamiyormus gibi su msuyu madensuyu shakelerle besleniyor hizlica kilo veriyor aaa bi bakmis cignemeye baslayinca bizimki kilo almis
Yasayamaz zaten tatlim ne kadar dayanir ki sinirleri bozulur vallaİnsan nasıl yaşar öyle ya
Yasayamaz zaten tatlim ne kadar dayanir ki sinirleri bozulur valla
İste bildigin sindirim sistemi yokmus kimyasal sindirim agizda baslamiyormus gibi su msuyu madensuyu shakelerle besleniyor hizlica kilo veriyor aaa bi bakmis cignemeye baslayinca bizimki kilo almis
İnsan nasıl yaşar öyle ya
Yasayamaz zaten tatlim ne kadar dayanir ki sinirleri bozulur valla
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yoruz-cuma-zayiflama-yarismasi.627587/page-98
masalimsii canim burda hedefe ulasanlar var baharda orda bilgi almak istersen orayada bakarsin kilonu nasil koruyacagin konusunda
BuseaBahAR bildigin siskoydu kiz sanmayin ki hep boyle citirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?