Canım yeni gördüm mesajını kusura bakma. Yiğenin kitap okuma seviyesine göre değişir ama küçük prens, şeker portakali, sol ayağım düşünebilirsin, ağır olabilir dersen de küçük kara balık, serçekuş olabilirPuffer canim sen turkce ogretmeniydin de mi. Abimin 10 yasinda bir oglu var. Somestr tatilinde bize gelecek. Hediye kitap almak istiyorum. Hangi kitaplari tavsiye edersin
Çok iyi bi başlangıç yapmışsın, böyle devam edersen istediğin kiloya ulaşırsın. Doğum sonrası göbek kilo verdikçe gidiyo ama spor da şart tabi, fırsat buldukça yaparsın.izmirdeyim, tıbbı sekreterim. evliyim, 1,5 yaşında kızım var. hamilelik kilolarımın hepsini verdim şuan doğumdan önceki kilodayım ama sarkık bir karnım var çok can sıkıcı. ocak ayı başında başladım diyete. telefonuma program indirdim günlük kalori hesabı ve aksamları alt karın- mekik çalışarak ilerliyorum . gidişat şuan iyi ödem attığım için başlangıç güzel. 76 dan 72 ye indim. mutluyum
SupeerrrrrBugünkü menüm;
Sabah
3 yumurta(1 sarılı 2 sadece beyazı)
Domates,Salatalık
1 kk süzme peynir
ara: 2 ceviz
Öğle:
Salçalı biftek
Bol salata
5,6 yk mercimek çorbası
Ara: 1 muz + 3 ceviz
Akşam:
2 tane tavuk baget (derisiz)
Kocaman bir tabak salata
ara: birazdan yarım avakado yiyeceğim
Su: 2 litre
Spor:20 dk yürüyüş
Oo tebriklerSelam kizlar menum
Sabah
Tost
Sekersiz nescafe
Cay
Ogle
1 kase cornflakes sutlu
Ara
5 6 ceviz
Ara
1 greyfurt
6 7 ceviz
Turk kahvesi 1 minik cikolta (bayram cikolatasi)
Aksam
Corba
Balik
Salata
Brazdan bi meyve yiyeblrm
Su
2.5 lt
Spor malasef
Tovbe de kiz ne domuzuKızlar ben domuz gribi oldum sanırsam
İlaç kullanmayayım dedim ama ateşim düşmüyor bi türlü, eşim akşam zorla parol içirdişu anda da ateşten ve kırgınlıktan uyuyamadım mutfağa geldim bi portakal yedim, uzun zamandır böyle olmamıştım
kimyager1508 adaçayı ve zencefil hamilelikte pek önerilmiyor çok mecbur kaldıysan adaçayıyla gargara yapıp tükür o da boğazındaki virüsleri temizler, hiç yoktan iyidir. Hünnap marka keçiboynuzu özü var, eczanelerde satılıyor, öksürüğe çok iyi geliyor onu deneyebilirsin
Supergünaydın kızlar.
dünkü menüm;
sabah: tb ekmeğine sandviç (maydanoz, süzme peynir, marul)
öğlen: yarım kase kabak çorbası, köfteli bezelye yemeği, 2 kaşık yoğurtlu kırmızı biber, 2 kaşık z.yağlı fasulye, yoğurt, az salata
ara: 2 adet form bisküvi
akşam: fırında sebzeli palamut, bol salata
Canim nasil yapacagiz tarti isini yeni tartimi alacaksinHiç huyum değildir bugün bozuk tartıya çıktım geçen haftadan bu yana sadece 500 gr vermişim görünüyor
Kızlar çok sağolun, bugün biraz iyileşmeye başladım bulantım azaldı bişeyler yiyebildim. Gripte doktorun yapacağı pek bişey yok, belirtileri azaltmaya yönelik tedavi yapacak ondan gitmedim, ilerlerse giderim
Çocuklara bulaşmaz inşallah, sürekli dibimdeler
İki gündür açlıktan baya bi süzüldüm, hedefime ulaşmış olabilir miyim acaba? Bi de bu hafta mezun olur muşum
hosgeldin canim ben takim kaptani Ayferkızlar bende aranıza katılmak istiyorum?
hosgeldin canim ben takim kaptani Ayfer
Dogum kilolarini vermissim ne guzel suan 72kgsun peki hedefledigin kilo 60 dogrumudur
Burda cigumuz dogum kilolarini vermeye calisan 0-4yas arasi bizdiklari olan anneleriz bi iki tanede bekarimiz var
Kızlar çok sağolun, bugün biraz iyileşmeye başladım bulantım azaldı bişeyler yiyebildim. Gripte doktorun yapacağı pek bişey yok, belirtileri azaltmaya yönelik tedavi yapacak ondan gitmedim, ilerlerse giderim
Çocuklara bulaşmaz inşallah, sürekli dibimdeler
İki gündür açlıktan baya bi süzüldüm, hedefime ulaşmış olabilir miyim acaba? Bi de bu hafta mezun olur muşum
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum?
izmirdeyim, tıbbı sekreterim. evliyim, 1,5 yaşında kızım var. hamilelik kilolarımın hepsini verdim şuan doğumdan önceki kilodayım ama sarkık bir karnım var çok can sıkıcı. ocak ayı başında başladım diyete. telefonuma program indirdim günlük kalori hesabı ve aksamları alt karın- mekik çalışarak ilerliyorum . gidişat şuan iyi ödem attığım için başlangıç güzel. 76 dan 72 ye indim. mutluyum [/o]
hosbuldum ayfer. aktif bi grup arıyorum şuan gördüğüm kadarıyla burası aktif ve herkes birbirini destekliyor. hedefim 60. sevdim burayı
Boyun kaç peki?hosbuldum ayfer. aktif bi grup arıyorum şuan gördüğüm kadarıyla burası aktif ve herkes birbirini destekliyor. hedefim 60. sevdim burayı
Boyun kaç peki?
Ben de büyüğün doğum gününde konsept yaptım, konseptimiz Frozen Elsa idi tabi kiBu kaptan nerelerde valla bugun kuzeyimi anneme birakip gittim kuzeye dogum gunu icin kiyafet ve konsept urunleri aldim iste balonlar fotograf cektirme cercevesi iyi ki dogdun yazilari filan baya bi yurudum adim sayar 10570lerde yatana kadar kac olacak bakalim ama regl oldugum icin galiba belim cok agridi kemik yapim ince zatem vucudum isyan ediyor 72paket margarin var atmam gereken 28paket atmisim
Birde kizlar ben bugun tartildim reglin ikinci gunu ve 77.7ciktim sanirim odem dimi dimi
Oo iyiymiş maşallah, ben 161 im
Yaa hayır@erigim çok üzülerek gruptan ayrılmayı istiyorum, çok güzel bir enerjiniz ve desteğiniz var ancak ben buna karşılık yeterli katılımı gösteremiyorum bu da beni üzüyor. Yoğun mesaimden dolayı hızınıza yetisemiyorum. Çok teşekkür ederim her şey için, çok şey öğrendim sizlerden. Hakkınızı helal edin.
@erigim çok üzülerek gruptan ayrılmayı istiyorum, çok güzel bir enerjiniz ve desteğiniz var ancak ben buna karşılık yeterli katılımı gösteremiyorum bu da beni üzüyor. Yoğun mesaimden dolayı hızınıza yetisemiyorum. Çok teşekkür ederim her şey için, çok şey öğrendim sizlerden. Hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?