Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

waaooowwww sporlara bak yeşil sahalara geri döndün menü de çok güzel

güzel canımmm

kimyager1508 . Gecmis olsun ne oldu size boyle ya

çok güzel canım , Allah kolaylık versin, 2 hafta dinlenirsin. bugün daha iyiyim canım en azından öksürüğüm kesildi

bugünkü menüm;
kahvaltı ; 2 tane zeytinyağında yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, yarım salatalık, 1 tane yeşilbiber, 6-7 zeytin, yarım kk peynir, 1 tk kaymak, 2 tk pekmez

öğlen; 2 kepçe çorba, 1 dilim ekmek doğrayıp bol limon sıktım, 1 bardak kefir, yarım salata, 1 yeşil biber, 2 kaşık bulgur pilavı

ara; 1 kupa süt

akşam; 1 kepçe çorba, 1 kase cacık, 4-5 kaşık bulgur pilavı, 4-5 kaşık barbunya yemeği

şimdide çay demliyorum limonlu limonlu içerim, yanında biraz kurumeyve ve kuruyemiş yerim. yatmaya yakında süt içerim.

canım bozuk tartıya rağmen eksilerdesin , iyi yanında bak :)

Ayy ben ona inanmıyorum az önce tartıya kardeşim çıktı 160 kilo gösterdi ben çıktım 240,6 yani 0,600 gramı bile hesaplıyor.

Ohhh harikasın afiyet olsun

Selammmm bugun herkessss nerelerdeeee???

Ben çok yoğunduğum sene kapatıyoruz diye arşiv işlerim vardı az pek pc basında değildim.

O zaman dikkat ediyoruz. Ama ağırlaşırsan git yani Allah şifa versin canım.

Hedefine ulaşsanda bırakma bizi

Merhaba Hoşgeldin aramıza. Ben Eda takımın en şişkosuyum ama bir o kadar azimliyim birlikte hedefine ulaştığını göreceğiz

Sen merak etme ben yarın akşam tartı alıyorum. Az önce tekrar tartıyı denedim 240,6 kg çıktım.

Kaptancım oğlun oğlak burcu mu
Bence regliden dolayıdır sen boşuna üzülme. Bugün fazla yürümüşssün ellerinde ayaklarında şişme varsa kesin ödemdir.

Çok mantıklı

O değilde bende pazar günü böyle bir doğum günü partisine gideceğim. Çok korkuyorum

Wowww spor harikaaaa
Menünde güzel

Maşallahh diyelim iyi gidiyorsun.
Azıcık meyve yee bak herkes hasta eksik etme

Olsun sen beslenmene dikkat et. Zaten harika gidiyorsun öğretmenim. Menün yine güzel olmuş

Harika anne Doğuma kadar buralarda takılırsan doğumdan sonra çok rahat edeceksin gibi görünüyor

Bugünkü menüm:
3 yumurta (1 sarılı ,2 beyazı)
2 küçük domates
1 kk süzme peynir
1 dilim k.ekmek
1 fincan az sütle yapılmış nescafe

ara: hem acıkmadım hem yoğunluktan aklımdan çıkıverdi

Öğle:
1 Adet tavuk pirzola
3 mercimek köftesi
yarım kase yoğurt

ara: 1 muz+ 3 tane ceviz

Akşam:
Bol salata
1 adet yine tavuk pirzola

Ara: az sütlü nescafe

Su: 1,5 litre bitti 2 litreyi tamamlamak üzereyim.
Spor:Bugün maalesef yok işte sürekli ayakta klasör indir kaldır yaptım çok yoruldum beni affedin lütfen.

Menum
sabah
klasik kahvaltim

ara
turk kahvesi

ogle
yok

ara
2 dili kabak tatlisi

aksam
yok

Sinir stres ve ruzgarin hastaligi sebebyle hic bise yiyemedm bugun. Ruzgari uyutnca bi kase corba iccm insallah

aynen valla tatil yaradı okul varsa sınav var sınav varsa stres var stres varsa evde yemek yook neden hepsini ben yiyorum çünkü

güzel menü tatlımm

inşaallahhh canım yaaa şu hamileliği 12-14 kilo ile bi atlatsam sağlıcakla. bütün amacım hem dengelihem sağlıklı beslenmek.

Menum
sabah
klasik kahvaltim

ara
turk kahvesi

ogle
yok

ara
2 dili kabak tatlisi

aksam
yok

Sinir stres ve ruzgarin hastaligi sebebyle hic bise yiyemedm bugun. Ruzgari uyutnca bi kase corba iccm insallah

tatlım bütün gün aç gezmişsin, biraz yemene dikkat et. salgın var zaten hasta olursun bak.

Çok iyi bi başlangıç yapmışsın, böyle devam edersen istediğin kiloya ulaşırsın. Doğum sonrası göbek kilo verdikçe gidiyo ama spor da şart tabi, fırsat buldukça yaparsın.
Canimm cok gecms olsun sndi nasl oldun?

Ooo heyecanlii ne guzel bi duygu ilk yas...artik onnda bi yasnn olmasiii dimi...
Konsept ne canim cok kalablk olckmsnz oo pasta dert degil tabi baba yapar diledgnz gbiii sanslisinizzzz

Supersin e herzamanki gibiiii

Menum
sabah
klasik kahvaltim

ara
turk kahvesi

ogle
yok

ara
2 dili kabak tatlisi

aksam
yok

Gecmis olsun canim stres yapma kendne ins canim nasl oldu simdiii kuzuu?

aynen valla tatil yaradı okul varsa sınav var sınav varsa stres var stres varsa evde yemek yook neden hepsini ben yiyorum çünkü
Bu hafta aldin gotrysn helal kiz sanaaaa

Gitmeeeeeeee

Taze zencefil kökünü mü yapcam? Ben de onun çayını demliyorum bugün de sütle yapayım. Denemediğim ot kalmadı

Benim yakın zamanda mezun olacağım yok, kendimle dalga geçiyom

Menum
sabah
klasik kahvaltim

ara
turk kahvesi

ogle
yok

ara
2 dili kabak tatlisi

aksam
yok

Canım oğlun daha iyileşmedi mi? Hava mı kullanıyorsunuz? Sen kendine iyi bak bari bi de sen hasta olursan zor olur.

Biraz daha iyiyim, bugün iştahım açıldı nohutlu pilavları götürdüm

Kızlar ne bileyim sorumlu hissediyorum kendimi size karşı, sık sık girmeye , yorum yapmaya fırsat bulamıyorum. Eee @erigim de sık katılım istiyor zorlanıyorum. Siz aranızda bir muhabbeti baya koyulastirmisken ben sonuna yetisiyorum ya da yetisemiyorum daha doğrusu. ...

hosbuldum ayfer. aktif bi grup arıyorum şuan gördüğüm kadarıyla burası aktif ve herkes birbirini destekliyor. hedefim 60. sevdim burayı
Sanirim gayet cenesi dusuguz iki hafta deneme suresi var ilk sayfayida okumussundur hayirli olsun hadi bakalim
Tabi ki araba neydi su kirmizi arabanin adi
Bak biri daha depresmis gitmek istiyor
Sen vazgecersen biz senin icin birsey yapamayiz ama sen kendin icin kotuluk yapmis okursun yinede karar senin tatlim
Waowwwwweee
Afiyet olsun suprr
Bu iki hafta butun ogretenlerimiz yavrucuklarina vakit ayiracak
Super ama salatalik yeme bu mevsimde
Yok canim 7subat dg ama biraz erken yapacagim sanirim ablamlarin tatili bitmeden kova burcu benim gibi
Menum
sabah
klasik kahvaltim

ara
turk kahvesi

ogle
yok

ara
2 dili kabak tatlisi

aksam
yok

la boyle olmaz elif sen dinc olacaksin ki ruzgara bakabilesin dikkat et lutfen en kotu yumirta hasla ye 5dk
Ablamlar annemler eltiler teyzeler halalar
Taze zencefil kökünü mü yapcam? Ben de onun çayını demliyorum bugün de sütle yapayım. Denemediğim ot kalmadı
Bence zencefil mucize esimi iki gunde ayaga kaldirdi ama sutle bilemedim dene bakalim onerirmisin
Ara ogun

Form limonlu 3 adet ve turk kahvesi

Aksam yemegi

2 dilim borek
Turplu ve havuclu
Spor olarak da 1 mile leslie birazdan da bacak hareketi yapacagim
Kiz o borek ne kizacagim ams artik
bak ben de gec kalsamda bi gikrik varsa beyan ediyorum yoksa begeniyorum yorum yapiyorum menulrre sende dene

Off allahim, nasil bir gundu bu
Surekli yorgunum ve hicbirseye yetisemiyorum.. Ev,is,cocuk.. Hersey yarim sanki..
Birsuru alinti yaptim, hepsi gitti.
Menum bugun felaket, yine de yazayim.
Sabah
Yarim 1 simit
Ogle
Kapuska
Kiymali gul borek
Yogurt
1 tane kalburabasti tatli
Aksam
Mercimek corba
2 kasik nohut
10_15 patates kizartmasi
Cacik

Biliyorum berbat bir menu. Haftalardir bu kadar kotu olmamisti..soz, yarindan itibaren yine toparliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…