Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hiç huyum değildir bugün bozuk tartıya çıktım geçen haftadan bu yana sadece 500 gr vermişim görünüyor

güzel menü canımm. yavaş yavaş spora başlamışsın ağrıların kalmadı değil mi?

Ağrı azaldı yok gibi sadece bacağım mosmor dokununca acıyor.Ufaktan zorlamadan başladım
Hava o kadar soğukki spordan sonra eve gidene kadar hasta olurum diye daha spor salonuna gidemedim

kızlar selam :)

sabahları şapşik oluyorum ben resmen :) sabah uyandım bugünü cuma sanıyorum, tartılmam lazım listede olmasamda kilo bildirimi yapmam lazım dedim kendime ve tartıldım :) hazırlandım ve sonra aklıma geldi ki bugün daha çarşamba kendime güleyim mi ağlayayım mı bilemedim neyse kızlar 57 yim hala daha :)

kızlar selam;

bugünkü menümün gidişatı;

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: yayla çorbası, 1 karnıyarık, yoğurt, az salata, 1 çatal patates salatası

büyük ihtimalde arada armut yerim, akşamada pırasa yoğurt.

Selammmm bugun herkessss nerelerdeeee???

Guzel gidisattt

Dra gitsene okr kotuysen Allah koruun kuzucuklra gecerse gribin.

Güzelll

kurabiyelerden daha iyi. Önemli olan o bir kareyi yiyip bırakman.

Geçmiş olsun Ayy hiç bekleme git doktora yavrucuklarını da dikkat et.

Harikaaaaaaa

Gunaydin Kizlar. KraliceElsa tatlim bi doktora gitsem daha iyi olur. Sana da çok geçmiş olsun. Kendine de kizlqrada dikkat et.
Kızlar çok sağolun, bugün biraz iyileşmeye başladım bulantım azaldı bişeyler yiyebildim. Gripte doktorun yapacağı pek bişey yok, belirtileri azaltmaya yönelik tedavi yapacak ondan gitmedim, ilerlerse giderim
Çocuklara bulaşmaz inşallah, sürekli dibimdeler
İki gündür açlıktan baya bi süzüldüm, hedefime ulaşmış olabilir miyim acaba? Bi de bu hafta mezun olur muşum

Bildiğim kadarıyla yeni üyeye ihtiyaç vardı, kaptanımız @erigim görünce sana net bilgi verir. Bu arada sen de kendinden bahsetsene

izmirdeyim, tıbbı sekreterim. evliyim, 1,5 yaşında kızım var. hamilelik kilolarımın hepsini verdim şuan doğumdan önceki kilodayım ama sarkık bir karnım var çok can sıkıcı. ocak ayı başında başladım diyete. telefonuma program indirdim günlük kalori hesabı ve aksamları alt karın- mekik çalışarak ilerliyorum . gidişat şuan iyi ödem attığım için başlangıç güzel. 76 dan 72 ye indim. mutluyum

hoşgeldin kaptanımız gelince ilgilenir alımlarla sıkılaşmak istiyosan pilates deneyebilirsin çok işe yarıyo olduğundan zayıf görünüyorsun aynı zamanda

hoşgeldin kaptanımız gelince ilgilenir alımlarla sıkılaşmak istiyosan pilates deneyebilirsin çok işe yarıyo olduğundan zayıf görünüyorsun aynı zamanda

akşamları kızımla ilgilendiğim için pilates yapamayabilirim. biraz daha büyürse belki başlarım iyi olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…