Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yine güzel bi menülü arkadaş :) afiyet olsun canım güzel başlangıç yaptın :)

@sosyoloji12 canım evet branşım sınıf öğrt. müdür yardımcısıyım ondan yoğun bu hafta, karne ,rapor yaz , iş yükü fazlacaydı.. menülerin iyi gidiyor göüzümden kaçmıyorsun

@erigim 1 yaş doğum günü hazırlığı bir harikaa , ben her şey kendim yapmıştım sadece süsü konsepti ( Mickey Mause) 1 hafta sürmüştü, yemek içme hazırlığı aralıksız 1 gün., menülerin de güzel gidiyor, regl şişkinliğini atmana sevindim

sterlicya6 canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

menümün gidişatı;

sabah: simit

öğlen: mercimek çorba, tavuk, 4 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, salata

akşamda ton balıklı salata var. ara öğün olarakta mandalina yemeyi düşünüyorum.
sen de balıkcısın benim gibi, ben de ton balığı yiyim bugün , pazara çıkamıycam fırtına yağmur var burda

Bende tekrar başladım kaydetmeye hocanın bana verdiği diyet 1500 kcal civarı tutuyor.
Henüz tam anlamıyla spora başlamadığımdan akşamki öğünleri eksik yaptım ortalama 1200-1300 civarı gidiyorum.
Amaaa bugün başlıyorum telefonum bozulmuştu kardeşim bugün alıyor. hocanın programını telefondan ancak görebiliyorum pertim çıkacak biliyorum

Kizlar alintilarim hep uctu bugun wc ye cikmadan tarti 75.9du demek ki reglden mis almamisim buyuk bir ohhh cektim

Ben demiştim

Haklisim canimmm bende farkindayim kendimin onceden boyke degildi bi saldinmi gidiyo zaten ama bugunden itibaren kendime soz verdim :)

Evet tam olarak beklediğimiz bu. Hep beraber vereceğiz

woww istikrarlı bir üyemiz daha oldu. Güzel menü.

Kahvaltim
1 barday cay
1 yumurta
1 dilim ekmek

menümün gidişatı;

sabah: simit

öğlen: mercimek çorba, tavuk, 4 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, salata

akşamda ton balıklı salata var. ara öğün olarakta mandalina yemeyi düşünüyorum.

_inci canim bulantilar basladi su bile icemez haldeyim millet rahat rahat hamilelik gecirir ben 9 ay bulanti cekerim ilkinde 9 ay olunca ilaç kullanmıştm mecbur. Bunda başlamamak için dreniyorım ama artarak devm ediyor. kimyager1508 canim sen ne kullanmistin bulanti icin ?

Kizlar bu arada sizler nasilsiniz :) gidiyormu kilolar

sen de balıkcısın benim gibi, ben de ton balığı yiyim bugün , pazara çıkamıycam fırtına yağmur var burda

Aynen canım balığı çok severim :)

ben ilk diyete başladığımda 1100 ü geçmiyordu hatta bazen 900 lerde bile kaldığı oluyordu, sıcakların ve çok su içmenin etkisinden olacak galiba :)

dinlenmeye çalış canım, zor bi süreç ama sonu güzel :)

ben şuan çalışıyorum, uykum var tabi her zamanki gibi :)

diyetarkadasim sitesinden hesapladım. Telefonumu alınca o uygulamayı indireceğim ve kaydedeceğim inşallah tembellik etmezsem

Ay bende temelli menemene geleceğim bu yaza

Aynen canım balığı çok severim :)

ben ilk diyete başladığımda 1100 ü geçmiyordu hatta bazen 900 lerde bile kaldığı oluyordu, sıcakların ve çok su içmenin etkisinden olacak galiba :)

Kışın kilo vermek daha kolay diye biliyorum. Yazından insanın birşey yiyesi gelmiyor. Salatalarla ömür geçer

selam kızlar nasılsınız? ancak girebiliyorum.sabahtan hastaneye gittik annemin kontrolü vardı. bugün güne kötü başladım ama akşama dengelerim söz :)
sabah kalkınca 2 bardak su ve evden çıkmadan 1 bardak su (kahvaltı edemedim erkenden çıktım midem boş kalmasın diye)
kahvaltı olarak hastanede mecburen 1 porsiyon börek ve çay
öğlen; 1 dilim ekmek 2 tane tavuk şiş ve yoğurt

canım hiç bişey kullanmadım mide bulantım için doktorum vermedi, tavsiye etmiyorum dedi. zaten benim 8. haftada başladı ve 14. hafta bitti çok şükür. şimdi çok nadir oluyor. inşaallahh seninde çabuk geçer. mideni boş bırakma, sık sık ve az ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…