Bi olecegim gunu bilmiyorumtatlım sen diyeceğini demişsin, gerekli şeyleri söylemişsin. ama bazen haklı olduğumuzun farkına iş işten geçince varıyorlar maalesef. sen üstüne düşeni yapıp uyarmışsın gerisi eşinde artık. sonuçlarına da kendisi katlanır. yapacak bişey yok
patatesli yumurta bana da çok ağır gelir canımm
Uu ekmek cok olmus ama birsey olmaz arada olur oylekızlarrr günaydınnn. ben bu sabah kahvaltıyı acayip abarttım of yaaaa nefes alamıyorum
eşim evde diye kuymak istedi, bende kendime hakim olamadım baya yedim (3-4 yemek kaşığı yemişimdir), 1 haşlanmış yumurta, 8-10 tane zeytin, 3 dilim ekmek, 1 ufak dilim kaşar, şekersiz bol limonlu çay içtim.
Kucujte en fazla bir hafta bakar zaten nasil bakacak surekli iste kobusmak bedavaHakikaten zor bi durum, en fazla bir hafa çalışır; küçük eltin de bol keseden sallamış bakarım diye
Gordum cnm o msjlari insanlar bi sekilde kendini kandirip mutlu oluyir gakibaYaa ben bu kıza sormuştum boyun kaç diye, 1,70 demişti o da. Diğer takımdaki mesajlarına baktım 1,67 demiş. Arkadaş haftada 3 santim uzamış, keşke ben de uzasam
vuuu siskomu ben miHerkese gunaydiiin, @erigim , bu haftaki sisko rakibemmmmm, nasilsin
Kahvaltini bolca, yagli balli yapsaydin
Sabah
3 yumurtali omlet
15 zeytin
Domates,salatalik
Benim m:dem esnek herhalde, ne versen aliyor
Ben bildigin bizdigim ya 158boy mu olurBen de bugün boyumu ölçeyim dedim bi baktım 1,80 olmuşum, kilom da 58 mankenlik ajansına kaydolcam
Sabah o kadar yemisim ki hala acikmadim
Dün d vitamini ampulü içmiştim herhalde onun etkisi bi günde 20 cm uzadımBen bildigin bizdigim ya 158boy mu olursirrini ver bende uzayim
180 olmusum derken :))boyun uzayabiliyo mu :)))Ben de bugün boyumu ölçeyim dedim bi baktım 1,80 olmuşum, kilom da 58 mankenlik ajansına kaydolcam
Ben de bugün boyumu ölçeyim dedim bi baktım 1,80 olmuşum, kilom da 58 mankenlik ajansına kaydolcam
Ooo bilgili anne:)canim senn boy ve kiko hedefn neydi yaa bide mudur yardmcisisn dimi benmde brans sinif kacnci yilin ve tam olrk farklari nedir sence hangsi daha uyvun geldi saba bakk metak ediyodumm karsima ciktiiinnnGunde 1 lt tekabul edecek sut urunleri yemelisin,yaklasmissin,muz yemissin,cocuga en cok muz ve bulgur pilavi kilo aldirir ve muzdaki potasyum onemli.et yemissin guzel,caya limon da hem c vitamini hem de kahvaltidaki kalsiyumun yok olmasini engelliyor,menun cok guzel,biraz daha meyve ekleyebilirsin.afiyet olsun
Olsunnn yarasin bebise arada olur ole takma sen bilincli bi annesinnn bu arada Duru ismine bayikirim bi kizada cok yakstrrm saflik dogallik sadelik naiflik hepsini bi arada getriveriyo sanki insann aklna cok hos bence..kızlarrr günaydınnn. ben bu sabah kahvaltıyı acayip abarttım of yaaaa nefes alamıyorum
eşim evde diye kuymak istedi, bende kendime hakim olamadım baya yedim (3-4 yemek kaşığı yemişimdir), 1 haşlanmış yumurta, 8-10 tane zeytin, 3 dilim ekmek, 1 ufak dilim kaşar, şekersiz bol limonlu çay içtim.
Afiyet bal seker olsunnnn kilo olmasinTunaydimmn kahvaltim
Biber li patatesli domates soslu kizartmadan 2 kasik aldim
4 tane zeytin
Cook az peynir bi catal kadar
Cay 2 dilim ekmek kahvaltidan once de goji berry ictim :)) herkez gibi bugun kahvaltida bende fazla kacirdimmm bugun herkezin kahvaltisi leziizzz :))
.bende aybi seyi dusunmuyo degilim kebdi midem icinHerkese gunaydiiin, @erigim , bu haftaki sisko rakibemmmmm, nasilsin
Kahvaltini bolca, yagli balli yapsaydin
Sabah
3 yumurtali omlet
15 zeytin
Domates,salatalik
Benim m:dem esnek herhalde, ne versen aliyor
aynen ben de aslında 170im 150 gösteriyorum hiç anlamıyolar hiçç
D vitamini hamilelikte öneriliyor zaten, ben şimdi de içiyorum ayda bir ampul. Doktoruna sorup kullan istersen@erigim eşine bu durumda söylenecek en güzel söz eeeee ben demistim demek. Hakli cikmak gibisi yokkk
KraliceElsa tatlim bende alsammi o d vitamininden belki bebis cabuk buyur
Sen konunun başını kaçırmışsın, boyunu başka takımda 1,67 diyen biri bizim takımda 1,70 demişti de ben de ona ithafen boyum 1,80 oldu dedim. Aslında 1,61 im. 30 yaşından sonra uzamaz herhalde, keşke beş santim uzasa bana yeter :)))180 olmusum derken :))boyun uzayabiliyo mu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?