Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tunaydimmn kahvaltim
Biber li patatesli domates soslu kizartmadan 2 kasik aldim
4 tane zeytin
Cook az peynir bi catal kadar
Cay 2 dilim ekmek kahvaltidan once de goji berry ictim :)) herkez gibi bugun kahvaltida bende fazla kacirdimmm bugun herkezin kahvaltisi leziizzz :))

Bi olecegim gunu bilmiyorum aksamdan ogleye vazgecmis elticik neymis kizi kucukmus gitti bide esim onun icin konustu patronuyla ohh olsun ohh olsun
Uu ekmek cok olmus ama birsey olmaz arada olur oyle
Hakikaten zor bi durum, en fazla bir hafa çalışır; küçük eltin de bol keseden sallamış bakarım diye
Kucujte en fazla bir hafta bakar zaten nasil bakacak surekli iste kobusmak bedava
Yaa ben bu kıza sormuştum boyun kaç diye, 1,70 demişti o da. Diğer takımdaki mesajlarına baktım 1,67 demiş. Arkadaş haftada 3 santim uzamış, keşke ben de uzasam
Gordum cnm o msjlari insanlar bi sekilde kendini kandirip mutlu oluyir gakiba
Herkese gunaydiiin, @erigim , bu haftaki sisko rakibemmmmm, nasilsin
Kahvaltini bolca, yagli balli yapsaydin
Sabah
3 yumurtali omlet
15 zeytin
Domates,salatalik

Benim m:dem esnek herhalde, ne versen aliyor
vuuu siskomu ben mi
Sabah
1yumurta
2kk peynir
2ceviz
1avuc ici kadar lavas
Ara
Kahve
3ceviz
30g yaban mersini

sabah:
1dilim patatesli omlet
1çatal peynir
1lokma ekmek
1kaşık salça--domates gibi bişe
(kahvaltıda ne yediğimi unuttum resmen sabah rapor vermiştim sanki)

ara:
1galeta

ara:
5fındık

öğle:
yarım tabak kuru fasulye susuz
yarım dilim ekmek
1dilim börek
1kase mercimek çorbası

ara:
2 ısırık halley

akşam yoğurt yicem belli olmaz miktarı sonra da nescafe içicem ders beni bekliyor :) şuan spor yapıyorum bitince yazarım çok karbonhidratlı bir gün oldu zaten sinirliyim kendime ama evde bişe yoktu yiyecek

Kahvaltım, 3-4 yemek kaşığı kuymak, 1 haşlanmış yumurta, 8-10 tane zeytin, 3 dilim ekmek, 1 ufak dilim kaşar, şekersiz bol limonlu çay
Ara; 1 tane muz
Akşam; 2 kepçe tavuklu çorba, 4 kaşık et yemeği ve 4-5 kaşık bulgur pilavı, yarım kase yoğurt
Ara; bol limonlu ıhlamur, 2 kuru erik, 2 kuru kayısı, 1-2 ceviz ve 2-3 taze badem.

O
Ooo bilgili anne:)canim senn boy ve kiko hedefn neydi yaa bide mudur yardmcisisn dimi benmde brans sinif kacnci yilin ve tam olrk farklari nedir sence hangsi daha uyvun geldi saba bakk metak ediyodumm karsima ciktiiinnn

Olsunnn yarasin bebise arada olur ole takma sen bilincli bi annesinnn bu arada Duru ismine bayikirim bi kizada cok yakstrrm saflik dogallik sadelik naiflik hepsini bi arada getriveriyo sanki insann aklna cok hos bence..

Afiyet bal seker olsunnnn kilo olmasin

Herkese gunaydiiin, @erigim , bu haftaki sisko rakibemmmmm, nasilsin
Kahvaltini bolca, yagli balli yapsaydin
Sabah
3 yumurtali omlet
15 zeytin
Domates,salatalik

Benim m:dem esnek herhalde, ne versen aliyor
.bende aybi seyi dusunmuyo degilim kebdi midem icin

aynen ben de aslında 170im 150 gösteriyorum hiç anlamıyolar hiçç

@erigim kuzeyn dogm gunu tam olrk ne zamndi bizede foto atsana silersin snraa cok merak ederizzzz

3kabuklu yer fıstığı ve sodayı yazmayı unutmuşum listeme

spor:
3miles x2
12dk kol hareketleri

180 olmusum derken :))boyun uzayabiliyo mu :)))
Sen konunun başını kaçırmışsın, boyunu başka takımda 1,67 diyen biri bizim takımda 1,70 demişti de ben de ona ithafen boyum 1,80 oldu dedim. Aslında 1,61 im. 30 yaşından sonra uzamaz herhalde, keşke beş santim uzasa bana yeter :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…