- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
ne iş yapacak ki eşinin yanında? eşinle uygun bi dille tekrar konuş istersenUff moralim cok bozuk eltim esimin yaninda ise basliyor ve hic hoslanmadim bu durumdaniki gun sonra birakacak ve esim zor durumda kalacak biliyorum ve bunu anlamiyor esim
Puffer sana degildi kizlar demis zaten
Gunde 1 lt tekabul edecek sut urunleri yemelisin,yaklasmissin,muz yemissin,cocuga en cok muz ve bulgur pilavi kilo aldirir ve muzdaki potasyum onemli.et yemissin guzel,caya limon da hem c vitamini hem de kahvaltidaki kalsiyumun yok olmasini engelliyor,menun cok guzel,biraz daha meyve ekleyebilirsin.afiyet olsunbugünkü menüm;
kahvaltı; zeytinyağında 2 tane yumurta, 1 kk peynir, 5-6 tane zeytin, 1 tatlı kaşığı acuka, 2 dilim ekmek, 1 dilimde pekmezli ekmek, bol limonlu çay
ara; farklı zamanlarda 2 tane ufak muz, 1 kepçe çorba, 1 bardak süt
akşam; 1 kase çorba, 4-5 yemek kaşığı et kavurma, 2 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, ufak bir parça cevizli helva
şimdide limonlu çay içiyorum . arada 1 portakal yerim yatmaya yakında süt içerim. başka bişeyde yersem yarın söylerim
sağol canımcımmm, çayın yanında 3-4 tane taze badem ile 1 tane ceviz yedimGunde 1 lt tekabul edecek sut urunleri yemelisin,yaklasmissin,muz yemissin,cocuga en cok muz ve bulgur pilavi kilo aldirir ve muzdaki potasyum onemli.et yemissin guzel,caya limon da hem c vitamini hem de kahvaltidaki kalsiyumun yok olmasini engelliyor,menun cok guzel,biraz daha meyve ekleyebilirsin.afiyet olsun
Bende hic ekmek yemiyorum :))bende et kavurma yaptım, yanına da pilav yapsam mı diye düşündüm. bi tencereyi çıkarttım vazgeçtim geri koydum, pirinci çıkardım geri koydum, tekrar tencereye yeltendim dolabın kapağını geri kapattım bi türlü karar veremedim
sonra sırf yerim diye yapmadım ekmek yemek daha masum geldi
ne yasandi kiz ??? bana özelden yazsana vallah catliycamCanım konunun tabiki seninle alakası yok bugün farklı bişey yaşandı ondan dolayı. Yanlış anlama sakın.
Yazamadım birTünaydıııınnnnn
Sabah
2lokma ekmek
1 üçgen dilim patatesli yumurta
Canim biri geldi baska takimada yaziyor hatta kendisi alinti yapinca ele verdi ben onceden yazdi olmadi bize geldi sanmistim ama hala oranin alintilarini yapinca bizim takimda anladik ki iki takimida deniyor iste bize uygun degil dedik trip atti gitti ama surekli online bizi izliyor ee pro uye oldugum icinde gorebiliyorum onu konustuk:,ne yasandi kiz ??? bana özelden yazsana vallah catliycam
Ben dedim diyecegimi son sozyde dedim herkes birbirine girdiginde ben uzaktan izliyor olurum dedimne iş yapacak ki eşinin yanında? eşinle uygun bi dille tekrar konuş istersen
canim esim pasta ustasi simdi yanina bi kisi alacakti kosgeb yetistirmek icin eleman istiyor ama eltim 37yasinda yetistirilmek icin gec bir yas ve ayrica iki gun sonra birakacak cunku ilk isi ve cocuga kres bulamadi kucuk eltim ben bakarim demis hayret ki daha cocugu iki aylik ve bunlar gece 4e kadar oturup gunduz uyuyorlar bu nasil bakacak orasida ayri konu iki gun sonrs kucuk yetisemiyorum diyecek kaynim calisma diyecek ve bu calismak isteyen eltimin dogumu cok zoe gecmisti kanamasi durmadi rahmi alindi yani oyle yorulmaya gelemez zatenEsin ne is yapiyor @erigim eltin ne yapicak.bence esin 2 gun sonra cikacaginin ve ayni is yerinde calismanin zorlugunun farkinda ama kiramiyor,boyle durumda daha buyuk tartismalar veya sorunlar cikiyor,umarim hakinuzda hayirlisi olur
Aynen öyle yumurta hiç sevmem güzel olunca yararıma dedm yedim ama sonra peynirlerimi yiyemedm çok ağır geldi kahvaltıNeyse kizlar basinizi agrittim benimki cok agriyor zaten
masalimsii hayirli olsun canim
judiee patatesli yumurta yagli oluyor o yuzden sgir gelmistir
@Karacamdan Kelebek canim kurabiye mi yedin sen
tatlım sen diyeceğini demişsin, gerekli şeyleri söylemişsin. ama bazen haklı olduğumuzun farkına iş işten geçince varıyorlar maalesef. sen üstüne düşeni yapıp uyarmışsın gerisi eşinde artık. sonuçlarına da kendisi katlanır. yapacak bişey yokBen dedim diyecegimi son sozyde dedim herkes birbirine girdiginde ben uzaktan izliyor olurum dedim
canim esim pasta ustasi simdi yanina bi kisi alacakti kosgeb yetistirmek icin eleman istiyor ama eltim 37yasinda yetistirilmek icin gec bir yas ve ayrica iki gun sonra birakacak cunku ilk isi ve cocuga kres bulamadi kucuk eltim ben bakarim demis hayret ki daha cocugu iki aylik ve bunlar gece 4e kadar oturup gunduz uyuyorlar bu nasil bakacak orasida ayri konu iki gun sonrs kucuk yetisemiyorum diyecek kaynim calisma diyecek ve bu calismak isteyen eltimin dogumu cok zoe gecmisti kanamasi durmadi rahmi alindi yani oyle yorulmaya gelemez zaten
Esim bosuna vakit kaybedecek ve simdi gelenleeide gobderdiler en yogun zamaninda eleman bulamayacak
Bende oturup izleyecegim
patatesli yumurta bana da çok ağır gelir canımmAynen öyle yumurta hiç sevmem güzel olunca yararıma dedm yedim ama sonra peynirlerimi yiyemedm çok ağır geldi kahvaltı
Hakikaten zor bi durum, en fazla bir hafa çalışır; küçük eltin de bol keseden sallamış bakarım diyeBen dedim diyecegimi son sozyde dedim herkes birbirine girdiginde ben uzaktan izliyor olurum dedim
canim esim pasta ustasi simdi yanina bi kisi alacakti kosgeb yetistirmek icin eleman istiyor ama eltim 37yasinda yetistirilmek icin gec bir yas ve ayrica iki gun sonra birakacak cunku ilk isi ve cocuga kres bulamadi kucuk eltim ben bakarim demis hayret ki daha cocugu iki aylik ve bunlar gece 4e kadar oturup gunduz uyuyorlar bu nasil bakacak orasida ayri konu iki gun sonrs kucuk yetisemiyorum diyecek kaynim calisma diyecek ve bu calismak isteyen eltimin dogumu cok zoe gecmisti kanamasi durmadi rahmi alindi yani oyle yorulmaya gelemez zaten
Esim bosuna vakit kaybedecek ve simdi gelenleeide gobderdiler en yogun zamaninda eleman bulamayacak
Bende oturup izleyecegim
Yaa ben bu kıza sormuştum boyun kaç diye, 1,70 demişti o da. Diğer takımdaki mesajlarına baktım 1,67 demiş. Arkadaş haftada 3 santim uzamış, keşke ben de uzasamCanim biri geldi baska takimada yaziyor hatta kendisi alinti yapinca ele verdi ben onceden yazdi olmadi bize geldi sanmistim ama hala oranin alintilarini yapinca bizim takimda anladik ki iki takimida deniyor iste bize uygun degil dedik trip atti gitti ama surekli online bizi izliyor ee pro uye oldugum icinde gorebiliyorum onu konustuk:,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?