Ben neler yedim asil kim kimi dovsun acabaKiyamam yavrum ya kimbilir neresi agriyorda yapisiyor sana ki cocuklar bizden daha direncli
Evet bu konuda sansliyim birsey olunca hemen yetisiyor sagolsun annem
@erigim Kaptan ben çok kötü şeyler yedim dün
Belki 1,70 gibi hisediyordr
Çok geçmiş olsun tez vakitte iyileşirler inşallah. Allah yardımcın olsun
Hersey soyle baslsdi cok basarili giden bir gunun ardindan yegenim geldi boludan
Teyze keyf yapalim mi dedi tmm dedim nasil olcak sen kurabiye yapavaksin bizde enistemle gidip cips alacagiz
Evde izin yok bizde keyf yapacak ilk gun diye kirmayim dedim yaptim kurabiye onlarda geldilersanirim
6-7tane cips 3-4tanede kurabiye yedim
Dun ki menu
1yumurta
2kk peynir
Avuc ivi kadar lavas
Ara
Kahve
Ogle
Yok
Ara
Yok
Aksam
2yk pilav
5yk kurufasulye
1kase corba
1dlm ekmek bol salata
Ben aslında abur cubur yemedim pek ama fındık fıstık, meyve ne bulduysam tıkındım, sınırı fazlasıyla aşmışımdır, saymadım itiraf edeyim. Sabah da tereyağlı ballı ekmekler yedimHersey soyle baslsdi cok basarili giden bir gunun ardindan yegenim geldi boludan
Teyze keyf yapalim mi dedi tmm dedim nasil olcak sen kurabiye yapavaksin bizde enistemle gidip cips alacagiz
Evde izin yok bizde keyf yapacak ilk gun diye kirmayim dedim yaptim kurabiye onlarda geldilersanirim
6-7tane cips 3-4tanede kurabiye yedim
Dun ki menu
1yumurta
2kk peynir
Avuc ivi kadar lavas
Ara
Kahve
Ogle
Yok
Ara
Yok
Aksam
2yk pilav
5yk kurufasulye
1kase corba
1dlm ekmek bol salata
Ben senin yasinda azicik kilo alsam acar roman havasi oynardim hergun 20dk sonuc hemen o hafya giderdi aldugimşuan 17 dakikadayım koşuda attığım tere eşdeğer resmen sanırım havluyla yapmam gerekecek bu sporu da leslie dün 6miles yaptım toplam ve duş almadım resmen sıfır ter leslie ye eleveda bir süre
Zumba tabiki ama bu kuzi zumbanin sesini duyunca durmuyo yerinde hemen kucaga geliyo birlikte oynayacakmisiz cocukta oynak olduyeğenin hatrına hadi ama kurabiye fazla olmuş 2kurabiyelik spor isterim ben kaptan sen bilirsin ne yapacağını
Sabah 3yumuetali omlrt peynir zeytin 2kurabiyeBen aslında abur cubur yemedim pek ama fındık fıstık, meyve ne bulduysam tıkındım, sınırı fazlasıyla aşmışımdır, saymadım itiraf edeyim. Sabah da tereyağlı ballı ekmekler yedimkaç dlm olduğunu söyleyemiyorum bile ayrıca 3 yumurtadan omlet ve portakal suyu da cabası
dur diyelim kendimize benim rakip sillayacak beni keske bu hafta seni secseymisimKendim hastayken bile o kadar dikkat ettim ama çocuklar hasta olunca patladım resmen. Masaya oturup adam gibi tadını çıkararak yiyememek de etkili oldu, kucağımda çocuk ağlarken tıkındım resmen doyduğumu da hissetmiyorum, midem şişti ama hala aç gibiyim. Off off
Buraya hesap verme korkum olmasa daha neler yerdim merak ediyorum
Yaa ben bu kıza sormuştum boyun kaç diye, 1,70 demişti o da. Diğer takımdaki mesajlarına baktım 1,67 demiş. Arkadaş haftada 3 santim uzamış, keşke ben de uzasam
Ben de bugün boyumu ölçeyim dedim bi baktım 1,80 olmuşum, kilom da 58 mankenlik ajansına kaydolcam
Dün d vitamini ampulü içmiştim herhalde onun etkisi bi günde 20 cm uzadım
Kızlar çok tatlısınız, koptum resmen :)aynen ben de aslında 170im 150 gösteriyorum hiç anlamıyolar hiçç
Teyzeleri kızıma "Duru" ismini koymayı düşünüyoruz. nasıl? alternatiflere açığım
Bu arada paylasmadan gecemeyecegim Kuzey yuruduama hala korkusu var 4-5adim sonra pat biraki veriyor yere kendini israr edersem gulup yere tamamen yatiyor keyfim bilir anne modunda
Zumba tabiki ama bu kuzi zumbanin sesini duyunca durmuyo yerinde hemen kucaga geliyo birlikte oynayacakmisiz cocukta oynak oldu
Sabah 3yumuetali omlrt peynir zeytin 2kurabiye
dur diyelim kendimize benim rakip sillayacak beni keske bu hafta seni secseymisim
merhaba ,takıma kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
Hoşgeldin canimm. Ben Derya. Kendinden biraz bahseder misin? Hafta sonu diye burasi biraz sakin.
hoşbuldum arkadaşlar, çok teşekkür ederim, 39yaşında,boy1,58 ve58kg yim. Ev ha ımıyım. 33aylık bir kızım var. Ve 10kg de vermem gereken kilom var.
merhaba ,takıma kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?