Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm. H.sonu kahvaltilwrim çok fazla oluyor yaa
Kahvalti: 3-4 yemek kasigi menemen, 2dilim kasar, 5-6 tane zeytin, 2 tane sigara böreği, 2 dilim TB ekmeği, 1 TK incir reçeli

Ara: 1 muz

Aksam: 3-4 kasik et sote, 2 dilim ekmek, yarim kase yoğurt ( saat 17:00)

Ara: sütlü nescafe, 2 tane luppo (saat 18:00)

Ara: 1 ufak muz, yarim portakal, yarim armut (saat 22:30)

Bu aksam misafir vardi yas pasta getirmisler ama yemwdim. Sadece cay ictim ve 4-5 tane leblebi yedim :)

hoşgeldin takıma meltem ben de hedefe yaklaşıp birtürlü ulaşamayanlardanım seni tanımak isteriz hepimiz kendinden bahsedermisin biraz
Hoşbuldum meltem cim, ismim selma, ev hanımıyım.tüm gü nüm kızımla geçiyor. 3yaş dönemindeyiz. Fırsat buldukça kitap okuyorum. Hedefine yaklaşmışsın, ne kadar gü, el, tebrik ederim. Benim sorınum yemek konusu n da kenfimi frenliyeyorum. Ve gitgide kilo alıyorum. Bu arada telefon dan yaxmak. ÇOk zormuş

Canim ilk sayfayi okumani tavsiye ederim. Orada kurallar vs herşey yaziyor. Zaten 1-2 güne herşeyi ogrenirsin. Bizim kizlari da tanirsin.
hoşbuldum arkadaşlar, çok teşekkür ederim, 39yaşında,boy1,58 ve58kg yim. Ev ha ımıyım. 33aylık bir kızım var. Ve 10kg de vermem gereken kilom var.

bende yemekten kısamıyorum ya herşeyden yiyorum ama ölçülü yemeye çalışıyorum sporla destekleyince zaten eriyip gidiyosun

bende yemekten kısamıyorum ya herşeyden yiyorum ama ölçülü yemeye çalışıyorum sporla destekleyince zaten eriyip gidiyosun
ağzın bal yesin dicem ama
ben ana öğünlerde özellikle sabah ve öğlen normal yiyiyorum da ne oluyorsa akşam oluyor.sanırım biraz da gün boyu yorgunluğunu bu şekilde atıyorum zannımca.bu akşam uzun zamandır yapamadığım şeyi yaptım.en çok sevdiğim yemeklerden birini az yedim.hatta tamam dedim kendime takımdayım ama yarın başlarım dikkat etmeye .sonra eee ne yapıyorum ben dedim ve tabağımdan bir kaç çatal alıp bıraktım.şimdi biraz içim kıyılıyor ama huzurlu ve mutluyum.
bu'' eriyip gidiyorsun'' lafına bayıldım.İnşallah hepbirlikte

kızlar günaydınnn

dünde bayağı yoğun bigün geçirdim. misafirler vardı hep.

vücudum hem yolculuktan, hemde yemeklerden ötürü ödem toplamış durumda. bu hafta şu ödemlerden kurtulayım bi. akşam maydanoz kürü yaparım çok büyük ihtimalde.

@La_vinya canım hoşgeldin. Seçil ben,kaptan yardımcılarından biriyim. geçtiğimiz haftalarda hedefime ulaştım şimdi de korumaya çalışıyorum. Ayrıca 10. takımda olduğun için çok şanslısın. hem diyet, hem arkadaşlık herşey var bu takımda :) aile gibiyiz zaten, birbirimize her konuda destek oluyoruz. Zaten bi kaç güne dediklerimi anlarsın :) tekrar hoşgeldin.

merhaba ,takıma kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.

Merhaba
Hoşgeldin ben Eda. Takımın en kilolusu ama bir o kadar iddalısıyım.

Hafta içi dengeliyorsun hem diyette değilsin sen sağlıklı besleniyorsun sadece. Birazcık yaramazlık yapmış müstakbel annemiz

Günaydın sevgili yoldaşlarım

Bu hafta sonu sizleri bilmem ama benim için kötüydü.
Cumartesi gününe rağmen dün kilo vermiş görünmem muhteşem bir şeydi.
cuma sabah 109,1 pazar sabah 107,6 inanılmaz geldi. Hep şu tartı yüzünden böyle oldu ya neyse
Kısaca mutluyum, huzurluyum ve pozitifim. İnşallah bu hafta hepimiz için güzel olur.

Gelelim dünkü menüme:
2 yumurta
1 domates
yarım dilim ekmek

ara: 3 tane ceviz

Öğle:
2 tavuk incik
1 kase yoğurt

ara: yok maalesef.

Akşam: kuzenimdeydik ve doğum günü vardı.
2 dilim pizza ama durun vurmayın öyle pizza değil
Tepsiye ince yayılmış haşlanmış patates ve üzerinde mantar üzerine mısır , rendelenmiş peynir fırında pişmiş. sofradaki en zararsızı buydu.
2 çatal yaş pasta
1 sütlü nescafe

Biliyorum sesinizi duyuyorum olmadı ama her zaman olmuyor bu. O masadaki yiyeceklerin yanında ben sadece bunlardan yedim.

Nelere hayır dediğimi de yazmak istiyorum müsadenizle.

Şerbetli hashaş tatlısı
Bisküvili tavuk göğsü
Tuzlu kurabiyeler (çörek otlu)
Börekler (peynirli ve ıspanaklı)
Poğaça (peynirli, kıymalı)
Makarna salatası (bol mayonezli olanından )
Ve pastanım büyük bir çoğunluğu

Spor: Yok maalesef.
Su: 1,5 litreyi geçtim.

Gunaydin takim
Nasilsiniz pisileri pastalari borekleri gormedim tmm tmmm hafta sonu bitti kacamak yok artik
@La_vinya canim hosgeldin canim takimla kaynasmissin bile en kotusu zaten aksam cok yemek iste onuda duzenleyecegiz insallah

Dun misafir vardi bakamadim bugunde ben evden kactim kuzey cok sikildi gidip gidip kapinin onunde mizir mizir cikinca cok sevindi oglumun ilk yasina daha ince girmek icin kacamaklar bitti

takım olarak bu haftasonu herkes cozutmuş :) ama hepberabe haftaiçerisinde telafileri yapacağım :) takımca cozutup, takımca telafi etmek bizim işimiz :)

akşam bana da bişeler oluyo hatta akşam yemeği yersem acıkıyorum öyle saçma bişe o yüzden iki öğün yiyorum hiç açlık hissetmiyorum

günaydıııınn
tartımı ya da kendimi parçalicam bu gidişle her sabah bir stres

sabah:
2kkdan fazla peynir
2dilim ekmek
5fındık
2dilim portakal

akşam ailecek toplanıcaz tatlılar börekler anlicağınız erken saatte de değil hani 8-9 gibi ikramlar felan sütlü tatlı felan yemeyi düşünüyorum sadece ama dersten çıkıp oraya gitcem direk kendimi kaybetmem umarım beni uzun süredir görmüyolardı ne kadar zayıflamışsın diyecekler sonra yediklerime göz dikecekler şundan da ye daha ne kadar zayıflican vs hiç sevmem zaten kilomla ilgili konuşulmasını çıldırıcam bu arada ne yiyebilirim o dediğim saatte yiyebilirmiyim hatta ona göre masadan seçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…