kimse yok bugün neden böyle oldu
Hoşbuldum meltem cim, ismim selma, ev hanımıyım.tüm gü nüm kızımla geçiyor. 3yaş dönemindeyiz. Fırsat buldukça kitap okuyorum. Hedefine yaklaşmışsın, ne kadar gü, el, tebrik ederim. Benim sorınum yemek konusu n da kenfimi frenliyeyorum. Ve gitgide kilo alıyorum. Bu arada telefon dan yaxmak. ÇOk zormuşhoşgeldin takıma meltem ben de hedefe yaklaşıp birtürlü ulaşamayanlardanımseni tanımak isteriz hepimiz kendinden bahsedermisin biraz
hoşbuldum arkadaşlar, çok teşekkür ederim, 39yaşında,boy1,58 ve58kg yim. Ev ha ımıyım. 33aylık bir kızım var. Ve 10kg de vermem gereken kilom var.
Okıdum canım. Okula yeni başlayan öğrenciler gibi heyecanlıyımCanim ilk sayfayi okumani tavsiye ederim. Orada kurallar vs herşey yaziyor. Zaten 1-2 güne herşeyi ogrenirsin. Bizim kizlari da tanirsin.
Hoşbuldum meltem cim, ismim selma, ev hanımıyım.tüm gü nüm kızımla geçiyor. 3yaş dönemindeyiz. Fırsat buldukça kitap okuyorum. Hedefine yaklaşmışsın, ne kadar gü, el, tebrik ederim. Benim sorınum yemek konusu n da kenfimi frenliyeyorum. Ve gitgide kilo alıyorum. Bu arada telefon dan yaxmak. ÇOk zormuş
ağzın bal yesin dicem amabende yemekten kısamıyorum ya herşeyden yiyorum ama ölçülü yemeye çalışıyorum sporla destekleyince zaten eriyip gidiyosun
merhaba ,takıma kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
Bugünkü menüm. H.sonu kahvaltilwrim çok fazla oluyor yaa
Kahvalti: 3-4 yemek kasigi menemen, 2dilim kasar, 5-6 tane zeytin, 2 tane sigara böreği, 2 dilim TB ekmeği, 1 TK incir reçeli
Ara: 1 muz
Aksam: 3-4 kasik et sote, 2 dilim ekmek, yarim kase yoğurt ( saat 17:00)
Ara: sütlü nescafe, 2 tane luppo (saat 18:00)
Ara: 1 ufak muz, yarim portakal, yarim armut (saat 22:30)
Bu aksam misafir vardi yas pasta getirmisler ama yemwdim. Sadece cay ictim ve 4-5 tane leblebi yedim :)
Günaydın sevgili yoldaşlarım
Bu hafta sonu sizleri bilmem ama benim için kötüydü.
Cumartesi gününe rağmen dün kilo vermiş görünmem muhteşem bir şeydi.
cuma sabah 109,1 pazar sabah 107,6 inanılmaz geldi. Hep şu tartı yüzünden böyle oldu ya neyse
Kısaca mutluyum, huzurluyum ve pozitifim.İnşallah bu hafta hepimiz için güzel olur.
Gelelim dünkü menüme:
2 yumurta
1 domates
yarım dilim ekmek
ara: 3 tane ceviz
Öğle:
2 tavuk incik
1 kase yoğurt
ara: yok maalesef.
Akşam: kuzenimdeydik ve doğum günü vardı.
2 dilim pizza ama durun vurmayın öyle pizza değil
Tepsiye ince yayılmış haşlanmış patates ve üzerinde mantar üzerine mısır , rendelenmiş peynir fırında pişmiş. sofradaki en zararsızı buydu.
2 çatal yaş pasta
1 sütlü nescafe
Biliyorum sesinizi duyuyorum olmadı ama her zaman olmuyor bu. O masadaki yiyeceklerin yanında ben sadece bunlardan yedim.
Nelere hayır dediğimi de yazmak istiyorum müsadenizle.
Şerbetli hashaş tatlısı
Bisküvili tavuk göğsü
Tuzlu kurabiyeler (çörek otlu)
Börekler (peynirli ve ıspanaklı)
Poğaça (peynirli, kıymalı)
Makarna salatası (bol mayonezli olanından )
Ve pastanım büyük bir çoğunluğu
Spor: Yok maalesef.
Su: 1,5 litreyi geçtim.
ağzın bal yesin dicem ama
ben ana öğünlerde özellikle sabah ve öğlen normal yiyiyorum da ne oluyorsa akşam oluyor.sanırım biraz da gün boyu yorgunluğunu bu şekilde atıyorum zannımca.bu akşam uzun zamandır yapamadığım şeyi yaptım.en çok sevdiğim yemeklerden birini az yedim.hatta tamam dedim kendime takımdayım ama yarın başlarım dikkat etmeye .sonra eee ne yapıyorum ben dedim ve tabağımdan bir kaç çatal alıp bıraktım.şimdi biraz içim kıyılıyor ama huzurlu ve mutluyum.
bu'' eriyip gidiyorsun'' lafına bayıldım.İnşallah hepbirlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?