Bugünkü menüm
Sabah : 4 tane küçük pişi, 5-6 zeytin, çay
Öğle : yok
Akşam : yarım tabak pırasa, 3 kasik ıspanak, 3 kaşık pirinç pilavı
Bulgurlu kofteler salata tarzlari sutlu tatli yiyebilirsin yarinda telafi et sporla ve zaten gec yatarsin yedigin eror yatana kadargünaydıııınn
tartımı ya da kendimi parçalicam bu gidişle her sabah bir stres
sabah:
2kkdan fazla peynir
2dilim ekmek
5fındık
2dilim portakal
akşam ailecek toplanıcaz tatlılar börekler anlicağınız erken saatte de değil hani 8-9 gibi ikramlar felan sütlü tatlı felan yemeyi düşünüyorum sadece ama dersten çıkıp oraya gitcem direk kendimi kaybetmem umarımbeni uzun süredir görmüyolardı ne kadar zayıflamışsın diyecekler sonra yediklerime göz dikecekler şundan da ye daha ne kadar zayıflican vs hiç sevmem zaten kilomla ilgili konuşulmasını çıldırıcam bu arada ne yiyebilirim o dediğim saatte yiyebilirmiyim hatta ona göre masadan seçerim
Sen bayadir ihmal ettin burayiSelam kizlarr 2 gundut gremedm evde degldm
Bu haftada affet beni kaptan misafirim gelcek yatiyaKanguru_ biliyorum ruzgar rahatsizdi ama ondan oncede katiliminda cok dusus vardi bu hafta toparlayacagini dusunuyorum neredeyse bir aydirda kilo veremiyorsun hadi canlan artik
Keske daha once soyleseydin cuma izne ayirirdikBu haftada affet beni kaptan misafirim gelcek yatiyaaslinda izne cikmayi dusunuyorm
LHaberim yoktu ki misafir gelecegnden dun belli olduKeske daha once soyleseydin cuma izne ayirirdik
Bu cuma izne ayiralim seni biraz kafani dagit istersen bildirim yapmayabilirsin bugunden itibaren izinlisin ama cuma ugrar bildirim yaparim dersen sen bilirsinLHaberim yoktu ki misafir gelecegnden dun belli oldu
bu hafta yazarim menunu elimden geldgnce katilirm da haftaya izine ayrilirm ozmn.
selam canımm. evet teyzesi 2-3 haftadır baya belirginleşti göbişim :) 2 haftadır hareketlerinide hissediyorumSelaaammm guzel takimimin iddiali bayanlariiiiii naslsnzzzzzz nasl gdyo_inci verdgn bilgiler icin tesekkurlerrr canim judiee olsun sen telafi edersinnn simdiden stres yapma belkide hic kacamagn olmyck salatalarla gecstrecksin @erigim dogum gunune son kac kaldi? kimyager1508 kizin kendni gostermeye bssladimi ciktimi gobis?ayy ruyamda bende hamileydimm
Kizlar benim sipam anne demiyor hala buna uzuluyorum,20 aylik oldu ya
ayyyy gülsem mi ağlasam mı bilemedimHavuc a hav ic
Balik a bal ik
Baba ya ba ba ba
Parka par
Elmaya elm
Diyor ben kimim kizim diyorum a diyor sadece,her gun 5,6 kitap okuyorum,resimlerle anlatiyorum,bana seskenirken adeee diyor
Slm topigimin guzel kizlari
Hafrasonu herkes bl bol kacamak yapmis buna malesef ben de dahilim,yemeklerin yanina ekmegi,bir halleyi ve kahvaltida bal ve kaymagi kacirdim.oh itiraf ettim uzerimden yuk kalkti
Bugun gune iyi basladim.
@La_vinya hosgeldin,guzel gunler seni bekliyor,yasin boyun kilon fazla yok 10 kg emin misin mezun olmak baya zor
M masalimsi mecbur yemen gerekmis onlari sana hic kizmadim
Kizlar benim sipam anne demiyor hala buna uzuluyorum,20 aylik oldu ya
Havuc a hav ic
Balik a bal ik
Baba ya ba ba ba
Parka par
Elmaya elm
Diyor ben kimim kizim diyorum a diyor sadece,her gun 5,6 kitap okuyorum,resimlerle anlatiyorum,bana seskenirken adeee diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?