Kac aylik canimKraliceElsa canim nasilsinizzzz kizlarinn nasill? @erigim canim Rabbim ogluna saglikli huzurlu musmutlu bi omur nasip etsin cok guzel bi duygu... kimyager1508 ve @La_vinya kizlar o yemek nasl oluyo bak merak ettimmm _inci canim benim oglumda anneye anni diyor gel gel yerine deel dell diyor simdide bagirma yi ogrenms onu demeye calsyr:)))ama yurumuyo ((
14 bitck ins canimKac aylik canim
KraliceElsa canim nasilsinizzzz kizlarinn nasill? @erigim canim Rabbim ogluna saglikli huzurlu musmutlu bi omur nasip etsin cok guzel bi duygu... kimyager1508 ve @La_vinya kizlar o yemek nasl oluyo bak merak ettimmm _inci canim benim oglumda anneye anni diyor gel gel yerine deel dell diyor simdide bagirma yi ogrenms onu demeye calsyr:)))ama yurumuyo ((
@erigim, kızlar luteniska sabah kahvaltılık sos, acuka gibi bişey. bizim oralarda ünlüdür.neredeyse kışın onsuz kahvaltı yapılmaz :)Gocmen kizlar Lutenitsa ne recel gibi bi sey mi ismi cok guzel tadini da merak ettim.
@erigim masallah senin oglus daha cok kucuk baya sey biliyor
@Karacamdan Kelebek menun cok iyi
bende merak ettim tadiniGocmen kizlar Lutenitsa ne recel gibi bi sey mi ismi cok guzel tadini da merak ettim.
@erigim masallah senin oglus daha cok kucuk baya sey biliyor
@Karacamdan Kelebek menun cok iyi
adreslerinizi yollayın size birer kavanoz yollayayımbende merak ettim tadini
Benim oglum biraz fazla aktif canim ya valla enerjim yetmiyor
Hedefe ulasalim sonra valla ekmekle yenir o sanirimadreslerinizi yollayın size birer kavanoz yollayayımannemde çok güzel yapar söylemesi ayıp
kesinlikleHedefe ulasalim sonra valla ekmekle yenir o sanirim
adreslerinizi yollayın size birer kavanoz yollayayımannemde çok güzel yapar söylemesi ayıp
ask olsun canım ne arsızlığı seve seve gönderirimVallahi boyle bir teklif yapma bence, cunki arsizlik edip isteyebilirim
Ben de bir arkadastan duymustum bu sosu. Benim esimde gocmen. Yazin 3-4 kavanoz yaptim. Pek guzel olmadi ama, ezgi resmen delirdi yerken. Bir ara hic yemek yemiyordu, birtek sos verirsek istahla yiyirdu kuzusum. Ben de su aralar bu sosu ev yapimi olarak satan biryerler ariyorum . cunki ezgi resmen kahvalti yapmayi birakti
benim karnabahar yemeği biraz kalorili oluyor,başemel sos vs.ondan az yiyeceğim dedim ama onu yapmadım.karnabahardan bişe olmaz ki ben bayılıyorum fırında karnabahara yoğurtla tabi başka türlü yiyemem
canım çok teşekkür ederim tavsiyelerini muhakkak uygulayacağım.yumurta pek sevmiyorum ama kesinlikle bundan sonra haftada bir kaç gün yerim.beslenme düzenim genelde bu şekilde ,en kısa zamanda sağlıklı ve dengeli beslenmeye geçiyorum.Valla tek tek inceledim ben benim en çok onlar hoşuma gitti
Ben olsam ne giyerim diye düşündüm onları seçtim
Kaptan ben buradayımmmm gerçekten bak. Sadece çok yazamıyorum. iş olarak en yoğun zamandayız ve telefonumu ancak servisten aldım. Yani 7/24 buralarda olabilirim.
Canımm akşam çok yiyorum dedin ya hani. Hemen sebeplerini sayıyorum sana.
Yumurta sever misin bilmem gün aşırı yada hergün bir yumurta gerçekten çok faydalı ve tok tutar.
Ana öğünler dolu dolu olmalı.Mesela öğle yemeğinde çorbanın yanında 1,2 dilim k.ekmek yiyebilirsin. 2 yemek kaşığı yoğurt süper olurdu. Salata yiyebilirsin bunlar küçük ama süper destekleyiciler.
Aralara yoğurt, süt, meyve , 10-15 adet fındık 2-3 ceviz yiyebilirsin.
Akşamda yine karnabahar çorba yanında salata yada yoğurt yemeni tavsiye ederim. İnan çok daha kolay olacak. Aç kalmak iyi değil. Dengeli beslenmek önemli. Yani bugünkü menünde bakınca protein az görünüyor. Hepsinin özeti biraz protein desteğine ihtiyacın var
o böreği yemeseydin iyiydi
benim de aynı canım.bazen yaşlandım ben galiba diyorumbende merak ettim tadini
Benim oglum biraz fazla aktif canim ya valla enerjim yetmiyor
oooo hemde nasıl, kızarmış ekmek+tam yağlı ezine nefisHedefe ulasalim sonra valla ekmekle yenir o sanirim
kesinlikleözellikle kızarmış sıcak ekmeğe sürülüp sürülüp yenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?