Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynen öyle . ben eskiden aşk romanları hastası iken son zamanlarda savaş dönemleri yaşanan hikayeler daha çok ilgimi çekmeye başladı. o dönemleri de öğrenmiş oluyorum bu sayede. bi süredir okumayı ihmal ediyordum,tekrar başladım ama bu sefer düzenli bi şekilde devam edeceğim inşallah.

ara öğünde bi armut yedim kızlar.

ben hasta oldum galiba, çok halsizim , sinüslerim vücudumun heryerine dağılmış ağrıtıyor sanki. gözlerim de yanıyor
Meyve suyu iç en iyisi Bende dün öyleydim gözlerim yanıyo bacaklarım sızlıyodu en son kulaklarım da ağrımaya başlayınca dedm ben gidiyom minolaya vurdum kendimi şuan baya iyiyim ama

Aynen öyle küçüklüğümden beri sevmiyorum kitapları zorla yaptırılınca zaten bayılsam bile o şeyden nefret etmeye başlıyorum

masalimsii canim karacamdankelebegin birlikte secme tavsiyesi de guzel.kucuk prens kac sayfa hatirlamiyorum.1.sinif ogrencisine 16 veya bol resimli ,az yazili en fazla 32 sayfalik kitaplar alabilirsin,10 tane set halinde.ben la fonten serilerini cok begeniyorum,.gecen gun kizima 16 sayfalik kitaplar aldim nt den 10 kitap 17,5 tl

selam kızlar biraz geçte olsa ben gedim, bugün saat 9.30-10 gibi uyanmama rağmen yataktn 12:30 gibi kalktım, o da zorla kalktım vallahi hiiiçççç halim, keyfim yok
Dikkat et canım, hafta olma aman dinlenmeye çalış

ben hasta oldum galiba, çok halsizim , sinüslerim vücudumun heryerine dağılmış ağrıtıyor sanki. gözlerim de yanıyor
selam kızlar biraz geçte olsa ben gedim, bugün saat 9.30-10 gibi uyanmama rağmen yataktn 12:30 gibi kalktım, o da zorla kalktım vallahi hiiiçççç halim, keyfim yok
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol, meyve miktarını da artırmaya çalış :)

Hala en sevdiğim kitaplar bol Resimli az yazılı bişe demesinler diye yabancılaını okuyorum

Çok iyiymiş canım linkini atarmısın

Bendede uç tane beyaz var
Senin gözlerin yeter revize edelim hedefini 70olsun önce sonra aşağı çekeriz aşağı çekmesi kolay
Senin hedefi de revize edelim canım listeye girebilcen mi bu hafta
Canım bol vitamin al bazı donemlerde çok uyku yapıyor hamilelik :)

benimde gözlerim yanıyor ama avmdeki aşırı ışıktan sen Dr gittin mi

@erigim gitmedim canım. İşyeri hekimine giderim yarın, bide artık kendi hastalığımı çok iyi bildiğim için (geçen sene 15 günde bir grip oluyordum, ve ayın 20 günü hastaydım) gerekli ilacı kullandım şimdi :) umarım düzelirim.

Kızlar size bir soru:)

Benim reglim hep düzensiz olduğu için normal olma süresini ne zaman olacağımı falan hiç tutamam. En son 8 ocakta regli olmıştum acaba gerginliğimin ve şişkin hissetmemin sebebi reglimin yaklaşması olabilir mi?

Ooo tarihi aşk mı dedin. Judith mgnaugth, julia quinn, julie garwood

Kabız değilsen olabilir. Geçen arkadaşım bir uygulama gösterdi cok hosuma gitti. Pepapp en azından sonraki aylarda tahminin olur

şişkinlik yediginlede değişir ama gerginlik kesinlikle regl içine canavar kaçmış gibiysen yani
Edanin dediği gibi bir çok uygulama var ortalamada olsa tarih gösteriyor

Menum
Sabah
Klsk kahvlti
1 dilim kek
Ogle
1 kase sutlu cornflakes
1 greyfurt
Ara
1 elma
Aksam
2 ince krep(yagsiz tavada)
Peynir
Zeytin
Cay
Su.yaklsk 2 lt
Spor
Toplm yarim saate yakin yuruyus

Menum
Sabah
Klsk kahvlti
1 dilim kek
Ogle
1 kase sutlu cornflakes
1 greyfurt
Ara
1 elma
Aksam
Peynir
Zeytin
Cay
Su.yaklsk 2 lt
Spor
Gayet iyi hadi sabah ki keki görmedik ://

Sabah/yolculuk yüzünden parça parça yedim ama birsürü oldular
1e yakın simit
1dilim Pide ekmek
1küçük milföy
1peynirli dürüm gibi bişe /1parmak kadar
2kk peynir
Çay /şekersiz
Çatalın ucuyla yoğurtlu havuç
1 bardak minola

Öğle
4yk pilav
3yk tepsi kebabı
1kase nohutlu naneli çorba

Akşam/az önce
Yarım kase yoğurt
1kutu sade süt
8çiğ fıstık

Kahvaltım berbat biliyorum

Menum
Sabah
Klsk kahvlti
1 dilim kek
Ogle
1 kase sutlu cornflakes
1 greyfurt
Ara
1 elma
Aksam
Peynir
Zeytin
Cay
Su.yaklsk 2 lt
Spor
cornflakes zorda kalınca yesen keşke göründüğü kadar sağlıklı bi seçenek değil

masalimsii bence yazdgn sebepler gecikme sebebi olblr ki psikolojk durumlar cok etkikior tarihi diye bikiyrm @Karacamdan Kelebek menulerinin harika gttgni solemismiydim kimyager1508 canimm klasik bi cumle kurayim hemen saba gerci cokca duyuyosndr ya sen iki canlisincok cook dikkat et meyveye dadannn judiee annen demiyrmu hastalannca zayifladin bunuen yenik dustu diyeee benim annem telden saydryo artik zayiflamaaa diorrr yeterrrr diyooo bunyen coker dior(Allah korusun) annne iste...ole bi anneki hamileligimde o tombulyanak hallermde bile sen cok zayfsin bebek besleneblyomu acaba diordu(dionot:hamilelikte 18 kilo almstm yaklasik) kitap tavsiyesi kim istemsti hatrlayamdm tam olrak ama @Karacamdan Kelebek in solediklerine bastan sona katiliyrm bi de _inci nin de dedgi seri guzel olblr ama genis capli bi sey dusunursen ileryede donuk olsun dersen 7-12 yas 100 temel eser var paket halinde 49 tl gbi bi rakam degis tokus ederk okuyblrler vee cok faydali bnce hepsi okunamasada hakknda az cok bilgi sahibi olsalar ii olur kutuphanelerbde bulunsa ilkokulu karsilar bence tabi sen bilirsin canimmm

@erigim kayinvalide yarinmi geliorrduu canim? Bu arada cuma gunu kilomu bildirip izne ayrilmayi istycem. bi haftalk uygun gorursen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…