- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Valla bana okulda Ahmet Hamdi Tanpınarın 5 şehir adlı denemesini zorla okumuştum dönem ödevimdi. Hayattan soğudum nefret ettim. Uzun süre kitap okumadım. Sonra fantastik polisiye kitaplar okumaya başladım sonra alışkanlık haline döndü. Şimdi tarihi, fantastik polisiye macera, klasikler vs canım ne isterse okuyorum. Önce zorlamadan çocuklara okuma alışkanlığını edindirmek gerekiyor. Çocuğun hiç ilgisini çekmeyen bir kitabı dayatmak daha küçük yaştan okuma alışkanlığına kötü etki ediyor bence. Zaten çocuk özgür olursa kitap okumayı sevdikten sonra ödev için bile olsa en azından kitaptan nefret etmez.
Meyve suyu iç en iyisi Bende dün öyleydim gözlerim yanıyo bacaklarım sızlıyodu en son kulaklarım da ağrımaya başlayınca dedm ben gidiyom minolaya vurdum kendimi şuan baya iyiyim amaara öğünde bi armut yedim kızlar.
ben hasta oldum galiba, çok halsizim , sinüslerim vücudumun heryerine dağılmış ağrıtıyor sanki. gözlerim de yanıyor
Aynen öyle küçüklüğümden beri sevmiyorum kitapları zorla yaptırılınca zaten bayılsam bile o şeyden nefret etmeye başlıyorumValla bana okulda Ahmet Hamdi Tanpınarın 5 şehir adlı denemesini zorla okumuştum dönem ödevimdi. Hayattan soğudum nefret ettim. Uzun süre kitap okumadım. Sonra fantastik polisiye kitaplar okumaya başladım sonra alışkanlık haline döndü. Şimdi tarihi, fantastik polisiye macera, klasikler vs canım ne isterse okuyorum. Önce zorlamadan çocuklara okuma alışkanlığını edindirmek gerekiyor. Çocuğun hiç ilgisini çekmeyen bir kitabı dayatmak daha küçük yaştan okuma alışkanlığına kötü etki ediyor bence. Zaten çocuk özgür olursa kitap okumayı sevdikten sonra ödev için bile olsa en azından kitaptan nefret etmez.
Tamam o zaman canım, katılmaya calisirim.Puffer üzgünüm izin hakkin henüz oluşmamış 14.02.15de oluyor listeye girdikten sonra iki ay geçmeli ne yapmayı dusunuyorsun durum bildir lütfen katiliminin ne olacak
Dikkat et canım, hafta olma aman dinlenmeye çalışselam kızlar biraz geçte olsa ben gedim, bugün saat 9.30-10 gibi uyanmama rağmen yataktn 12:30 gibi kalktım, o da zorla kalktım vallahi hiiiçççç halim, keyfim yok
ara öğünde bi armut yedim kızlar.
ben hasta oldum galiba, çok halsizim , sinüslerim vücudumun heryerine dağılmış ağrıtıyor sanki. gözlerim de yanıyor
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol, meyve miktarını da artırmaya çalış :)selam kızlar biraz geçte olsa ben gedim, bugün saat 9.30-10 gibi uyanmama rağmen yataktn 12:30 gibi kalktım, o da zorla kalktım vallahi hiiiçççç halim, keyfim yok
Hala en sevdiğim kitaplar bol Resimli az yazılı bişe demesinler diye yabancılaını okuyorummasalimsii canim karacamdankelebegin birlikte secme tavsiyesi de guzel.kucuk prens kac sayfa hatirlamiyorum.1.sinif ogrencisine 16 veya bol resimli ,az yazili en fazla 32 sayfalik kitaplar alabilirsin,10 tane set halinde.ben la fonten serilerini cok begeniyorum,.gecen gun kizima 16 sayfalik kitaplar aldim nt den 10 kitap 17,5 tl
Çok iyiymiş canım linkini atarmısınmasalimsii canim karacamdankelebegin birlikte secme tavsiyesi de guzel.kucuk prens kac sayfa hatirlamiyorum.1.sinif ogrencisine 16 veya bol resimli ,az yazili en fazla 32 sayfalik kitaplar alabilirsin,10 tane set halinde.ben la fonten serilerini cok begeniyorum,.gecen gun kizima 16 sayfalik kitaplar aldim nt den 10 kitap 17,5 tl
Bendede uç tane beyaz varne kadar güzel hala beyazlarının çıkmaması tatlım , maşallah :) bende çıktı ama bi tek ben farkediyorum
afiyet olsun canım. ama sanki pilavlar fazla gibi geldi bana . yada ben aylardır pilav yemediğim içinde öyle olabilir :)
Senin gözlerin yeter revize edelim hedefini 70olsun önce sonra aşağı çekeriz aşağı çekmesi kolayKaptancım regl oldum söylemesi ayıp çok canım çekti günlerdir dolapta kaç paket çikolata var görüp duruyorum her açışımda gözüme çarpıyor git gide azalıyordu. Bari bitmeden canımda çekmişken 1 tanecik kare yedim. Ve gerçekten bir tane ile bıraktım. Hafta sonum çok kötü geçtiği için verdiğim kiloyuda almak istemiyorum. Yani evet hafta sonu tozuttum ama toparladım.
Günaydın canım benim
aa ben dün fark etmemişim öğlen hem kısır hem dolma varmış . Ama akşam balıklı salata dengelemiş kuzucum.
Hava o kadar soğukki eve gelince direkt yatağa giriyorum. Sırf eve gidince spor yapmam diye dün yarım saat servisten inip yürüdüm üşüüdüm gittim eve ve direkt yattım çok fena bu havalar. Benim 1,5 ay içinde acil kilo vermem lazım
İstemeye gelicekler ailecek tanışma olacak ve hemen aile arası nişan. Güzel olmak istiyorum
Evet o kadar soğukki tuvalete gitmek zor geliyor
Ohh afiyet olsun süper.
Kaptancım ben eski grupta hedefim bayağı düşüktü yanlış hatırlamıyorsam ilk hedef 70 ti ama ben onu sanki aşağı çekmiştim. Nereden bulurum ki bilemedim.
Yeniden hedef belirleyecekceksem 65 olsun
Güzel toparlanmaya başladın
Afiyet olsun canım
Bende bir kahve alayım
Senin hedefi de revize edelim canım listeye girebilcen mi bu hafta51 sekerim
Canım bol vitamin al bazı donemlerde çok uyku yapıyor hamilelik :)selam kızlar biraz geçte olsa ben gedim, bugün saat 9.30-10 gibi uyanmama rağmen yataktn 12:30 gibi kalktım, o da zorla kalktım vallahi hiiiçççç halim, keyfim yok
benimde gözlerim yanıyor ama avmdeki aşırı ışıktan sen Dr gittin miara öğünde bi armut yedim kızlar.
Ooo tarihi aşk mı dedin. Judith mgnaugth, julia quinn, julie garwoodaynen öyle . ben eskiden aşk romanları hastası iken son zamanlarda savaş dönemleri yaşanan hikayeler daha çok ilgimi çekmeye başladı. o dönemleri de öğrenmiş oluyorum bu sayede. bi süredir okumayı ihmal ediyordum,tekrar başladım ama bu sefer düzenli bi şekilde devam edeceğim inşallah.
Kızlar size bir soru:)
Benim reglim hep düzensiz olduğu için normal olma süresini ne zaman olacağımı falan hiç tutamam. En son 8 ocakta regli olmıştum acaba gerginliğimin ve şişkin hissetmemin sebebi reglimin yaklaşması olabilir mi?
şişkinlik yediginlede değişir ama gerginlik kesinlikle regl içine canavar kaçmış gibiysen yaniKızlar size bir soru:)
Benim reglim hep düzensiz olduğu için normal olma süresini ne zaman olacağımı falan hiç tutamam. En son 8 ocakta regli olmıştum acaba gerginliğimin ve şişkin hissetmemin sebebi reglimin yaklaşması olabilir mi?
Gayet iyi hadi sabah ki keki görmedik ://Menum
Sabah
Klsk kahvlti
1 dilim kek
Ogle
1 kase sutlu cornflakes
1 greyfurt
Ara
1 elma
Aksam
2 ince krep(yagsiz tavada)
Peynir
Zeytin
Cay
Su.yaklsk 2 lt
Spor
Toplm yarim saate yakin yuruyus
cornflakes zorda kalınca yesen keşke göründüğü kadar sağlıklı bi seçenek değilMenum
Sabah
Klsk kahvlti
1 dilim kek
Ogle
1 kase sutlu cornflakes
1 greyfurt
Ara
1 elma
Aksam
2 ince krep(yagsiz tavada)
Peynir
Zeytin
Cay
Su.yaklsk 2 lt
Spor
Toplm yarim saate yakin yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?