- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Hoşgeldin@erigim ok
170 boyundayım 68 kiloyum, 33 aylık bi oğlum var, doğumdan sonra çok düzensiz regl oldum o yğzden yumurtalıklarımda kistler var bu da kilo almama sebep oldu sanırım
Tekrar eski kiloma dönmek istiyorum, hedefim 57 civarı ve yağ oranımı düşürmek
Bugğn gerçi çok diyete uygun şeyler yemedim ama yarından itibaren yazarım, 2011 de 5.takımdı sanırım iki ayda 8 kilo vermiştim inşallah yine aynı performası gösterirşm
Merhabalar @erigim tşk ederim davetin için
@erigim ok
170 boyundayım 68 kiloyum, 33 aylık bi oğlum var, doğumdan sonra çok düzensiz regl oldum o yğzden yumurtalıklarımda kistler var bu da kilo almama sebep oldu sanırım
Tekrar eski kiloma dönmek istiyorum, hedefim 57 civarı ve yağ oranımı düşürmek
Bugğn gerçi çok diyete uygun şeyler yemedim ama yarından itibaren yazarım, 2011 de 5.takımdı sanırım iki ayda 8 kilo vermiştim inşallah yine aynı performası gösterirşm
Ohh iyi yapmışsın, gece oturmak güzel olurKızlar selam :)
Dün gece biraz keyif yaptım. Gece 4 e kadar kitap okudum, zülfü livanelinin serenad isimli kitabını tavsiye ederim. Dün bitirene kadar uyumadım.
Sabahta 1 buçuk gibi uyandım. Kahvaltımda : 1 haşlanmış yumurta, süzme peynir, 2 dilim kaşar peyniri, 8 tane zeytin, kıvırcık, 2 dilim tb ekmeği, 2 bardak yeşilçay
Sonrasında yemek yaptım. Tavuk sote, tarhana çorba, salata. Sonra kalktım biraz spor yaptım.
Akşam menüm; tarhana çorbası, tavuk sote, salata, yoğurt
Sonrasındada ada çayı demlicem
İyi eğlenceler, ne düğünü kış günüKızlar misafirler geldi evde yer yokşimdi de düğünden bildiriyorumD
Kızlar misafirler geldi evde yer yokşimdi de düğünden bildiriyorumD
Ohh iyi yapmışsın, gece oturmak güzel olurmenün hala çok iyi gidiyo
Ne korkması canım, seni üzmek istemem, bu hafta çok hırslıyım
Kızlar selam :)
Dün gece biraz keyif yaptım. Gece 4 e kadar kitap okudum, zülfü livanelinin serenad isimli kitabını tavsiye ederim. Dün bitirene kadar uyumadım.
Sabahta 1 buçuk gibi uyandım. Kahvaltımda : 1 haşlanmış yumurta, süzme peynir, 2 dilim kaşar peyniri, 8 tane zeytin, kıvırcık, 2 dilim tb ekmeği, 2 bardak yeşilçay
Sonrasında yemek yaptım. Tavuk sote, tarhana çorba, salata. Sonra kalktım biraz spor yaptım.
Akşam menüm; tarhana çorbası, tavuk sote, salata, yoğurt
Sonrasındada ada çayı demlicem
Kızlar misafirler geldi evde yer yokşimdi de düğünden bildiriyorumD
@Karacamdan Kelebek edacim bebis iyimis herşey yolunda çok şükür :)
Bende 29. Ocakta evlenmişti her yerde kar vardı az daha eşini bogacaktim KV kp cankayada trafikte mahsur kalmıştıİyi eğlenceler, ne düğünü kış günü
Eve döndüm kuzi babasıyla oynarken uyuyup kaldıİyi eğlenceler tatlimm
Çok sukur kaç gr olmuş@Karacamdan Kelebek edacim bebis iyimis herşey yolunda çok şükür :)
pastayı çiftle beraber kesecekti de kuzi izin vermediAaaa olmaz ben daha hırslıyım. Hem bak az önce spor salonundan geldim 1 saat spor da yaptım. Cok iddalıyım. :)
Selam canım. Güzel bir kitap ele geçince bitirmeden bırakamıyor insan. Bence güzel bir gece geçirmişsin. Menünde harika cok iyisin.
Bu soğukta mı inanamıyorum.
Eğlenmene bak kaptan. Doğum günün kutlu olsun. Doğum gününü kutlamak için seni düğüne mi götürdüler merak ediyorum.
Çok sevindimmm. İyi olsun o.
Kızlar bu hafta 1.lık bekliyorum ona gore su notamizi sildirelim lütfen valla bundan sonra acımak yok kendinde dahil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?