Gel kaptan gelllll. Denizleri aşta gel kurbanın olamGünaydın güzeller bugünkü bi atlatauim soracagim o gece dondurma yiyenlere hesabınıortadan kaybbolanlara cezasını
Dün 1de yattıktan mutfağı toplayıp şimdi yine başladım yapmaya masa fotosu atardimda kacamsklsrs sebep plamam
masalimsii seçil ve @cansutr cansu ve @judiee meltem ve @Karacamdan Kelebek Eda da çocuksuz canım bekar grup
Aksam yenegimm
Yarim tabak bulgur pilavi kizinla yedim :))
Yarim tabak kavurma
Marull salata
:)
@kimyager01 Nazar değmesin bugün erken geldim. Suan spor salonundayım. 45 dk spor yapıyorum. İş bu mesaj bisiklette pedal çevirirken yazılmıştır. Sevgili rakibemKraliceElsa duyrulur.
bugünkü menüm;
sabah : 2 tane yağda yumurta, 1 kk peynir, 6-7 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 dilimde ballı kaymaklı ekmek
ara; (farklı zamanlarda) bi parça portakal, 1 mandalina, yarım ayva, 1 dilim peynirli ekmek, yarım ceviz
akşam; 1 tabak bol yoğurtlu mantı, şekersiz çay, 2 tane tulumba tatlısı
ara; maden suyu
su; 1.5 lt kadar
Doğmamış cocuklarıma isim bile seçtim ben :) korkuyorum ama istiyorumda garip bir duygu.
Bugünkü menüm.
Sabah
2 tane domates
1 kk light peynir
3 yumurta 1 sarılı 2 beyaz
Ara 1 büyük fincan az sütle nescafe
Öğle
Mantarlı dana yahni bir porsiyon susuz kısmından
Salata
Yarım kase şehriyeli tavuk suyu çorba
Ara
1 yeşil elma
Ara 1 muz
Akşam
Salata
İki tavuk baget
Spordan sonra az 100 gr köfte
Spor.
Akşam 35 dk cros+25 dk eliptik bisiklet+20 dk sokakta yürüyüş.
Öğle: 20 dk yürüyüş zincirlikuyu- m.köy arası gidiş dönüş.
Su: 2,5 litre 3'e yakın.
Neredesiniz takım arkadaşlarım, kendimi çok yalnız hissediyorum futbol takımı kadardık, şimdi 3-5 kişiyiz. Lütfen geri dönün bize.
Karin kalca egzersizi yaptim kizlarrr 20 dakika :)))
@erigim misafirlerim var,haftaya bomba gibi donecegim,karbonhidrat diyeti ile bu nu da anlatacagim.soz.insallah 54 olacagim
Yalniz kizlar herkes o kadar cok yiyor ki ben bu gurupla az yedigimi ne kadar dikkat ettigimi fark ettim kilo almadim
Dünkü menümü yazayım
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 çb yoğurt
Öğlen: 1 tabak ıspanak, 2 kaşık pilav
Ara: 2 çatal sütlü tatlı (dışarda yedim)
Akşam: 5 kaşık köz patlıcan salatası , 2 kaşık makarna, 1 kase yoğurt
Ara: 1 elma, 7-8 tuzsuz fıstık
Su: 3 litre
Spor: çarşı gezme
ya ben hala iyileşemedim dün aranıza katılamadım ağzımın içi yara olduğu için sadece haşlama ve çorba tercihim oluyor @erigim bu gidişle hedefime bu hafta ulaşacağım bu sabah mercimek çorbası içtim
sanırım aranızda tek çocuksuz ben kaldım
kızlar günaydınnn
dünkü menüm;
sabah: tb ekmeğine sandviç
öğlen: ezogelin çorba, tavuk sote, yoğurt, salata
ara: portakal
akşam: 2 haşlanmış yumurta, kıvırcık, maydanoz, kaşar peyniri, 2 dilim tb ekmeği
ara:bol limonlu adaçayı
kızlar dün hasta olduğum sandviç hazırlayamadım. Sabah simit almak zorunda kaldım. öğlen hafif şeyler yerim akşamda ıspanak yapcam zaten.
Günaydın hepimiz için olsun inşallahGunaydin kizlarrrrr musmutlu bir gün olsun hepiniz için :)))
Günaydın afiyet olsun canım benim.
Geçmiş olsun. Ara sıra sıkıntı değil biliyorsun. Meyvelerini aksatma. :)
Günaydın hepimiz için olsun inşallah
şu regliyi olsamda rahatlasamyüzümde çıkan küçük sivilceler, üzerine şişkinlik hayattan soğutuyor beni
aaa menünü atlamışım
Bence fazla değil. Kahvaltı yapmışsın. 2 dilim ekmek normal.
Aynen fena oldu o yememeliydimSporun güzel olmuş diyecektim tam
Birdendondurmayı gördüm, gecenin bu saatinde yediysen geçmiş olsun , erken yersen sütlü tatlı arada yiyebilirsin, nefsini köreltir
Tamam canimmm hepsini bir yazarim artikakşam menün güzel ama canım dondurma olmamış :) bide tatlım akşam en son bütün öğünlerini bir arada yazar mısın? kaçırabiliyoruz çünkü.
nasılda kıskandım yaptığın sporu :) maşallahhh
aşermişlik seziyorum :) afiyet olsun canım.
aynı benim duygular :)
ohh oh hem spor hem yürüyüş
evett geri dönsünlerr, neredelerrr.
herşey ne kadarda dengeli
geçmiş olsun canım
hem çocuksuz, hemde bekarım
Tamam canimmm hepsini bir yazarim artik
:)
içim rahatladı o zaman :) farkettim de çok yediğimi düşündüğüm zaman psikolojik olarak kendimi şişkin hissediyorum.
Bence kendine şu telkinde bulun. Ben sağlığıma kavuştum artık sağlıklı besleniyorum. Sağlıklı beslenmeye devam edeceğim. Ekmek 3 dilim olsa evet çok olmuş derim ama 2 fazla değil.
Zaten su aralar iyi gidiyorsun. Sana tek uyarım meyvelerini ye demek olur.
diyete başlarken sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getireceğim diye kara verdiğim için hala öyle hatırlatma yapıyorum kendime :)
meyvelerdede iyi gidiyorum kendimi aştım hatta :)
Darısı başıma inşallahh. Tatlı şeylere düşkünlüğüm sıkıntı ya. Kilo verme sürecinden sonra korumayı becerebilseydim şuan çıtır bir kızçe olacaktım, yinede pişmanlık duymamaya çalışıyorum. Evet hata ettim ama artık yok. Bende hamile bile olsam artık buradan ayrılmayacağım. Hem harika arkadaşlıklarımız var. Saçma sapan facebooka girmekten daha faydalı olduğu kesin
Ben de yulaf yiyemiyorum; ekmek yemezsem makarna pilav iyi gidiyo.Süpersin :)
Bu saatte yediysen geçmiş olsun bugünde mutlaka spor yap. Ne az yemişssindir inşallah.
Senin adına cok sevindim. Aklım bizde olsun az yersin ama nefsinde körelir,kiloda almazsın. Tebrik ederim kendine hakim olduğun için.
Aslında sadece dün böyle oldu. Sabah ekmek yiyesim gelmedi. Ben zaten sabah haricinde pek ekmek yemem. Hocam her öğünle 100 gr yulaf ezmesi yememi istiyor ama ben onu yiyemem. Kepek ekmek yiyeyim en iyisi.
İşyerinde 1,5 litreyi bitiriyorum. Hem sabah hem akşam ilaç içerken 1 er büyük bardak su içiyorum. Spora giderkende 750 ml alıp öyle gidiyorum. Ayarladım sonunda.
Bende bende bende mutluyum senin gibi tatlı bir arkadaşım oldugu için
Güzel
İyi ki izine ayrılmadın bak bizi ihmal etmediğin gibi sağlıklı yaşam ilkenide geçici olarak dahi olsa rafa kaldırmadın
Bi de bizim evi görsen duvarlar, kıyafetler her yer Elsa dolu, bilinç altımızı ele geçirdiler resmenKraliceElsa o değilde hangi markete girsem aklıma sen geliyorsun.
Heryerde çocuklar için karlar kraliçesi ve kız kardeşiyle renkli boy boy reklamlar var. Sürekli aklımdasın
Hastalıktan eriyip bittin mi, çok iyi bak kendine, bol bol meyve yeya ben hala iyileşemedim dün aranıza katılamadım ağzımın içi yara olduğu için sadece haşlama ve çorba tercihim oluyor @erigim bu gidişle hedefime bu hafta ulaşacağım bu sabah mercimek çorbası içtim
Hayırlısıyla olur o da merak etme:)sanırım aranızda tek çocuksuz ben kaldım
Dün yaptınız herhalde, doğum günü kutlu olsun oğlunun, nice yıllara....Günaydın güzeller bugünkü bi atlatauim soracagim o gece dondurma yiyenlere hesabınıortadan kaybbolanlara cezasını
Dün 1de yattıktan mutfağı toplayıp şimdi yine başladım yapmaya masa fotosu atardimda kacamsklsrs sebep plamam
Ben de istiyorum da tekrar ün sınavına hazırlanmayı yemiyo, aslında benim bölümümden geçiş belki vardır araştırayım bigünaydın hatunlar :)
kaç defa alıntı yapıp son sayfaya geldiğimde işim çıkıp sayfayı kapatmak zorunda kaldığımı unuttum :) pes ettim , yok alıntı
KraliceElsa tatlım benimde hayalim diyetisyenlikte lisans tamamlamak. uzaktan eğitimle şuanda manisada bi üni de diyetisyenlik var ama lisans tamamlama yok. inş lisans tamamlama da olursa tutmayın beni :)
@erigim tatlım kuzişinn bugün doğumgünü dimi. o güleryüzü hiç olmasın, nice güzel yaşları olsun inş. öp yanaklarından benim için :)
Sana ceza 10 mile Leslie + 1 saat bisiklet :))))))Aynen fena oldu o yememeliydim( bugun onu eritecegimmmm
Darısı başıma inşallahh. Tatlı şeylere düşkünlüğüm sıkıntı ya. Kilo verme sürecinden sonra korumayı becerebilseydim şuan çıtır bir kızçe olacaktım, yinede pişmanlık duymamaya çalışıyorum. Evet hata ettim ama artık yok. Bende hamile bile olsam artık buradan ayrılmayacağım. Hem harika arkadaşlıklarımız var. Saçma sapan facebooka girmekten daha faydalı olduğu kesin
Ben de ben de ayrılmam artık burdan, akraba olduk resmen:))))pişmanlık duyma canım. ben ne zaman hata yapsam kendi isteğimdi hatayı yaptım şimdide bedelini ödeyeceğim ağlama seçil senin tercihin derim :) en azından bundan sonra aynı hataya düşmeyeceksin. benim tatlı krizim diyette olmadı çok şükür , nefsimi fena körelttim . gelen tekliflere hep hayır derdim, sabrıma hayran kalırdı herkes :) şimdi aralarda kaçamak yapıyorum ama aslında yapmasam ne güzel olur. kaçamak olarak değilde kendi belirlediğim zamanlarda yesem kendimi daha çok iradeli hissedeceğim :)
aynen mezun olsakta , hamile olsakta ayrılmak yok demirbaşlarız :) gerçekten buranın arkadaşlığını çok seviyorum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?