Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gel kaptan gelllll. Denizleri aşta gel kurbanın olam

masalimsii seçil ve @cansutr cansu ve @judiee meltem ve @Karacamdan Kelebek Eda da çocuksuz canım bekar grup

Ben evli - bekar arasında bir yerlerdeyim.

günaydın hatunlar :)

kaç defa alıntı yapıp son sayfaya geldiğimde işim çıkıp sayfayı kapatmak zorunda kaldığımı unuttum :) pes ettim , yok alıntı

KraliceElsa tatlım benimde hayalim diyetisyenlikte lisans tamamlamak. uzaktan eğitimle şuanda manisada bi üni de diyetisyenlik var ama lisans tamamlama yok. inş lisans tamamlama da olursa tutmayın beni :)

@erigim tatlım kuzişinn bugün doğumgünü dimi. o güleryüzü hiç olmasın, nice güzel yaşları olsun inş. öp yanaklarından benim için :)

kızlar günaydınnn

dünkü menüm;

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: ezogelin çorba, tavuk sote, yoğurt, salata

ara: portakal

akşam: 2 haşlanmış yumurta, kıvırcık, maydanoz, kaşar peyniri, 2 dilim tb ekmeği

ara:bol limonlu adaçayı

kızlar dün hasta olduğum sandviç hazırlayamadım. Sabah simit almak zorunda kaldım. öğlen hafif şeyler yerim akşamda ıspanak yapcam zaten.

Aksam yenegimm
Yarim tabak bulgur pilavi kizinla yedim :))
Yarim tabak kavurma
Marull salata
:)

akşam menün güzel ama canım dondurma olmamış :) bide tatlım akşam en son bütün öğünlerini bir arada yazar mısın? kaçırabiliyoruz çünkü.

@kimyager01 Nazar değmesin bugün erken geldim. Suan spor salonundayım. 45 dk spor yapıyorum. İş bu mesaj bisiklette pedal çevirirken yazılmıştır. Sevgili rakibem KraliceElsa duyrulur.

nasılda kıskandım yaptığın sporu :) maşallahhh

aşermişlik seziyorum :) afiyet olsun canım.

Doğmamış cocuklarıma isim bile seçtim ben :) korkuyorum ama istiyorumda garip bir duygu.

aynı benim duygular :)

ohh oh hem spor hem yürüyüş

Neredesiniz takım arkadaşlarım, kendimi çok yalnız hissediyorum futbol takımı kadardık, şimdi 3-5 kişiyiz. Lütfen geri dönün bize.

evett geri dönsünlerr, neredelerrr.

Karin kalca egzersizi yaptim kizlarrr 20 dakika :)))

@erigim misafirlerim var,haftaya bomba gibi donecegim,karbonhidrat diyeti ile bu nu da anlatacagim.soz.insallah 54 olacagim

Yalniz kizlar herkes o kadar cok yiyor ki ben bu gurupla az yedigimi ne kadar dikkat ettigimi fark ettim kilo almadim

herşey ne kadarda dengeli

geçmiş olsun canım
sanırım aranızda tek çocuksuz ben kaldım

hem çocuksuz, hemde bekarım

Günaydın afiyet olsun canım benim.

kızlar dün hasta olduğum sandviç hazırlayamadım. Sabah simit almak zorunda kaldım. öğlen hafif şeyler yerim akşamda ıspanak yapcam zaten.

Geçmiş olsun. Ara sıra sıkıntı değil biliyorsun. Meyvelerini aksatma. :)

Gunaydin kizlarrrrr musmutlu bir gün olsun hepiniz için :)))
Günaydın hepimiz için olsun inşallah

şu regliyi olsamda rahatlasam yüzümde çıkan küçük sivilceler, üzerine şişkinlik hayattan soğutuyor beni

Tamam canimmm hepsini bir yazarim artik
:)

içim rahatladı o zaman :) farkettim de çok yediğimi düşündüğüm zaman psikolojik olarak kendimi şişkin hissediyorum.

Bence kendine şu telkinde bulun. Ben sağlığıma kavuştum artık sağlıklı besleniyorum. Sağlıklı beslenmeye devam edeceğim. Ekmek 3 dilim olsa evet çok olmuş derim ama 2 fazla değil.
Zaten su aralar iyi gidiyorsun. Sana tek uyarım meyvelerini ye demek olur.

diyete başlarken sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getireceğim diye kara verdiğim için hala öyle hatırlatma yapıyorum kendime :)

meyvelerdede iyi gidiyorum kendimi aştım hatta :)

diyete başlarken sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getireceğim diye kara verdiğim için hala öyle hatırlatma yapıyorum kendime :)

meyvelerdede iyi gidiyorum kendimi aştım hatta :)

Darısı başıma inşallahh. Tatlı şeylere düşkünlüğüm sıkıntı ya. Kilo verme sürecinden sonra korumayı becerebilseydim şuan çıtır bir kızçe olacaktım, yinede pişmanlık duymamaya çalışıyorum. Evet hata ettim ama artık yok. Bende hamile bile olsam artık buradan ayrılmayacağım. Hem harika arkadaşlıklarımız var. Saçma sapan facebooka girmekten daha faydalı olduğu kesin

pişmanlık duyma canım. ben ne zaman hata yapsam kendi isteğimdi hatayı yaptım şimdide bedelini ödeyeceğim ağlama seçil senin tercihin derim :) en azından bundan sonra aynı hataya düşmeyeceksin. benim tatlı krizim diyette olmadı çok şükür , nefsimi fena körelttim . gelen tekliflere hep hayır derdim, sabrıma hayran kalırdı herkes :) şimdi aralarda kaçamak yapıyorum ama aslında yapmasam ne güzel olur. kaçamak olarak değilde kendi belirlediğim zamanlarda yesem kendimi daha çok iradeli hissedeceğim :)

aynen mezun olsakta , hamile olsakta ayrılmak yok demirbaşlarız :) gerçekten buranın arkadaşlığını çok seviyorum bende :)

Ben de yulaf yiyemiyorum; ekmek yemezsem makarna pilav iyi gidiyo.
İyiki izne ayrılmamışım benim aklım sürekli burda zaten; ayrılamıyorum burdan, diyet bahane muhabbet şahane

KraliceElsa o değilde hangi markete girsem aklıma sen geliyorsun.
Heryerde çocuklar için karlar kraliçesi ve kız kardeşiyle renkli boy boy reklamlar var. Sürekli aklımdasın
Bi de bizim evi görsen duvarlar, kıyafetler her yer Elsa dolu, bilinç altımızı ele geçirdiler resmen
Hastalıktan eriyip bittin mi, çok iyi bak kendine, bol bol meyve ye

sanırım aranızda tek çocuksuz ben kaldım
Hayırlısıyla olur o da merak etme:)

Dün yaptınız herhalde, doğum günü kutlu olsun oğlunun, nice yıllara....

Ben de istiyorum da tekrar ün sınavına hazırlanmayı yemiyo, aslında benim bölümümden geçiş belki vardır araştırayım bi

Aynen fena oldu o yememeliydim ( bugun onu eritecegimmmm
Sana ceza 10 mile Leslie + 1 saat bisiklet :))))))

Ben de ben de ayrılmam artık burdan, akraba olduk resmen:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…