100_105 kilo arası olanlar

Sizi takip ediyorum kızlar.Asılın.O seni böyle seviyorum diyen kocalar,zayif ,fit ,düzgün vücutlu bi kadın gecerse bakmamazlık etmez ama.

85 kiloyum.Sizinle ben de gayrete geleyim diyorum.İhtiyacim var benim de.

Hos buldum tatlim.Bu sefer olacak inşallah

Evt cnm ben youtube buldum kol
Bacak kalça için ve karnın için onları yapicam şimdi

Hadi hayırlısı olsun, bir de leslie varmış galiba. İnsanlar manyak kilolar vermiş bende onu deneyeceğim.

Ben pul biberi duymamıştım hiç, yatmadan önce acı yemek mideye zarar verebileceğini düşünüyorum.
Benim bildiğim -anneminde bir dönemde çok faydasını gördüğü - yoğurt kürü;
  • 1 kase yoğurt
  • 1 çay kaşığı toz zencefil
  • 1 çay kaşığı toz zerdeçal

Kızlar greyfurt û tavsiye ederim. Şeker oranı çok düşük ve yemeklerden önce yenildiğinde bağırsaklardaki yağ emilimini azaltıyormuş

Doğru söylüyorsunuz ama ben greyfurt yiyince bir fena oluyorum. Dişlerim kamışıyor

Sizi takip ediyorum kızlar.Asılın.O seni böyle seviyorum diyen kocalar,zayif ,fit ,düzgün vücutlu bi kadın gecerse bakmamazlık etmez ama.
Merhaba memnun oldumm. Maşallah diyeyim benimki yanımda bakmadı henüz bensiz olunca bakıyordur illa ki diye düşünüyorum. Neysee bizde olabiliriiiz ki fit, ŞİŞMANLIK KADERİMİZ DEĞİL

Sabah kahvaltım;

1 dilim peynir
2 yumurta
4 çeri domates
1 salatalık
2 yeşil biber

Söğüşe yüklenince karnım baya doğdu, sanırım sağlıklı yaşam kafasına yavaş yavaş giriyorum. Bu sefer olacak kendime ve sizlere inanıyorum

Cnm senin dediğin gibide oluyor her ikisinide yapan var

Bugün saat tartıldım bende 109,3 kg çıktım.
Haftaya cuma 107,3 olmak dileğiyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…