100_105 kilo arası olanlar

Günaydın kızlar.sabah tartıldım ve 102.500. Dünden beri -600 gitmiş. Ama şöyle bir sorun var akşama yemekli düğüne gidecez.ve ne yapacam bilemiyorum.az yemeye çalışsamda sonuçta geç saatte yenilecek.-600 e fazla sevinmemeliyim galiba

Cankızzz yeşil çay işe yarayabilir.çok sorun yaşarsan pirinç lapasını yapabilirsin.ben ayda 1 kere yaparım.ve mutlaka tartıda 1 kilo gitmiş görürüm.geri de almam o kiloyu.

Cooook sevindim cnm
Senin dışın ağrıyor olabilir mesela bugün:)
Yada ayıp olur diyorsan et tavuk gibi protein varsa onlardan yiyebilirsin

Cankızz, pirinç lapası yağsız hazırlanıyor ve tüm gün sadece pirinç lapası yiyorsun.bir çeşit detoks.tüm ödemi atıyor.kilo almıyorsun.gerçekten çok işe yarıyor.

6 ayda da verilir aslında. 3_4 kilo veririz

Ayy düşünsene yazın 70 oluyormuşuz :)
Yanlız kızlar sayfaya çok az giriyorsunuz daha fazla girin birbirimizi motive edelim
Inanın ben sayfayı her bıraktığımda bozuyordum
Buraya yazicam diye dikkat ediyorum yediklerime hatta eskiden bi arkadaş vardı onunla birbirimize şişko niye bunu yedin yada sen yazmadın bugün ye ye patlıcan gibi şeyler derdik insanı çok güzel gaza getiriyor bana öyle şeyler söyleyebilirsiniz ben alınmam:)

Kızlar bu haftam berbat geçti ins yarın tartilip bnde tekrar araniza dönucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…