- 9 Mayıs 2017
- 266
- 166
- 18
- Konu Sahibi esrarenkizz
-
Yarın tartilicam canım sonra hergün ne yaptıysam yazarımValla bende hergün tartılıyorum
Tam kaç kilosun simdi
Yok canım bırakmadım ama dikkat etmedim
Yarın tartilicam canım sonra hergün ne yaptıysam yazarım
Bugun dengelemeye çalış canımDün gittiğim yemekli düğünde malesef kaçırdım.hatta abarttım.işin içine çipköfteler-baklavalar - çikolatalar da girdi.o yüzden bu sabah tartışmaya korkuyorum.bugün daha az yiyip yarın tartılcam.suçluyum cezama razıyım hakim bey
Kızlar yarın herkez güncel kilosunu ve hedeflediği kiloyu yazsın ve hedef tarihini listeyi oluşturayim
Bugun 105çıktım kızlar 99 a kadr hergün tartilicam -100 gram bile bna motivasyon verir suan yürüyüş yapıyorum hedef 10.000
Dün gittiğim yemekli düğünde malesef kaçırdım.hatta abarttım.işin içine çipköfteler-baklavalar - çikolatalar da girdi.o yüzden bu sabah tartışmaya korkuyorum.bugün daha az yiyip yarın tartılcam.suçluyum cezama razıyım hakim bey
Afiyet olsun canim gayet güzelMerhaba kızlar dünkü abartı yemekten sonra bugün az yedim.
Sabah: 1 greyfurt 2 yumurta
Öğlen: 1 avuç çiğ fındık
Akşam: ton balıklı salata
Ben goreceginden eminim canimTeşekkürler esrarengiz.yarın tartıda umarım iyi bir rakam görürüm.sporuda her zamankinden fazla yaptım.
Kızlar sizde yazın ve hedef kilonuzuda yazın ve söyle birsey yapalım derim Hee kilo bildiriminde yazının sonuna hedefe kaç Kilo kaldığını belirtelim
Mesela bnm hedefim 65
Bugun tartida 105 kilo çıktım (-40)
Nasıl olur
Merhaba kızlar dünkü abartı yemekten sonra bugün az yedim.
Sabah: 1 greyfurt 2 yumurta
Öğlen: 1 avuç çiğ fındık
Akşam: ton balıklı salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?