Çok geçmiş olsun canım.Canım oğlum nefes almakta hala zorlanıyor.bide dün 2 kez fışkırır gibi kustu.üşüttü sanırım.onunla ilgileniyorum sürekli..o yüzden giremedim canım
bu sabah daha iyi
Hadi yaa tahmin ettim canım çok geçmiş olsun. Doktora gittiniz mi veya güneş çarpmış da olabilir mi canim. Havalar malum çok.sicak.Canım oğlum nefes almakta hala zorlanıyor.bide dün 2 kez fışkırır gibi kustu.üşüttü sanırım.onunla ilgileniyorum sürekli..o yüzden giremedim canım
bu sabah daha iyi
Muhtemelen düşer benim genelde öyle.oluyor ıftara yakın uyurum inşallah ne yiyecegimi de planlamadim fikirlere açığımİnşallah tansiyonun şekerin falan düşmezbu arada dünkü kilondan hedefi hesapladım olmuyor maalesef. 59 kilo olunca mezun olursun.
Oyle yapmaya calustim ama benim bacaklarim gucsuz galjba hemdn dizlerim agriyorsandalyeye oturmadın değil mi. popo değecekti sadece
Canım sen neden 3 öğün yapıyorsunGünaydın, bol eksili günler kızlar. Sabah 8.30da kalktım ama anca mutfağı topladım. Ekmeksiz güzel bir kahvaltı yaptım. Öğlen bamya ve yoğurt, akşam da taze fasulye ve yoğurt planlıyorum. @Sily hanımefendiciğim....!!!Kiziyom heee!
Zamanla güçlenir canım zaten daha fazla kalori harcamak için buyk kasları çalıştırmak lazım. Büyük kaslarda bacaklarda varOyle yapmaya calustim ama benim bacaklarim gucsuz galjba hemdn dizlerim agriyor
Canım oğlum nefes almakta hala zorlanıyor.bide dün 2 kez fışkırır gibi kustu.üşüttü sanırım.onunla ilgileniyorum sürekli..o yüzden giremedim canım
bu sabah daha iyi
60 yapabiliyor muyuz diye hesağladım. geçen haftada olmuyormuş zaten.Muhtemelen düşer benim genelde öyle.oluyor ıftara yakın uyurum inşallah ne yiyecegimi de planlamadim fikirlere açığım
Gecem haftadan hesaplamamismiydin o zaman da mi 59 oluyor. Artık nasıl olursa hayırlısı
alışır zamanla canım güçlenirsin.Oyle yapmaya calustim ama benim bacaklarim gucsuz galjba hemdn dizlerim agriyor
valla canım gerekirse zorla yaptıracağım artık. kaç haftadır kötü durumdayız. derece yapmamız lazım notayı sildirmek için. ne seviyorsanız onu yapın ya da 45 dk zorlayın kendinizi. bir de yani tamam burda eğleniyoruz takımlarla yarışıyoruz vs ama öncelikle kendimiz için zayıflıyoruz. dün sanki çok kilo verilmiş mukemmel sonuç çıkmış gibi herkes kaçamak yapmış nerdeyse.Ben evde yapılan leslie tarzı sıkıcı sporları hiç s3vmiyirum bana hareketli ve kalabalıkla yapılan sporlar olmalı. Step gibi zumba gibi ama kurslarda :))
Spor zorla yapılmıyor maalesef.. o yüzden şimdi kendime sevdiğim hareketelrin listesini yapacam ve çizelge olusturacam her güne tik atacam. bakalım 1 hafta deneme süresi
Sağol canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım.
Canım pek güneşe çıkmadık ama arabanın kliması çarptı sanırım.götürdük doktora.antibiyotik vermeyeyim ateş fln olursa yine gelin dedi.şimdilik daha iyi.Hadi yaa tahmin ettim canım çok geçmiş olsun. Doktora gittiniz mi veya güneş çarpmış da olabilir mi canim. Havalar malum çok.sicak.
Sabah erken yedim. Öğlen yemzsem gün geçmez, cıslara saldırım. 8.30-18:30 arası 10 saat. Geç yedigimde 2 öğün yiyorum.Canım sen neden 3 öğün yapıyorsun
Haklısın anka kaptan.bende spor yapınca hemen gidiyor kilolar.dün yapamadım sporumu inşallah bugün telafi edeceğim canımvalla canım gerekirse zorla yaptıracağım artık. kaç haftadır kötü durumdayız. derece yapmamız lazım notayı sildirmek için. ne seviyorsanız onu yapın ya da 45 dk zorlayın kendinizi. bir de yani tamam burda eğleniyoruz takımlarla yarışıyoruz vs ama öncelikle kendimiz için zayıflıyoruz. dün sanki çok kilo verilmiş mukemmel sonuç çıkmış gibi herkes kaçamak yapmış nerdeyse.
Cnm favorilere ekle menünü..Dünkü menüm
Sabah 7.00 karatay kahv.1.5 haş yum
Öğle 12.30
Kokoreç ve yarım sandviç ekmeği
1 bardak ayran
Akşam 18.00
1 kase ayran aşı
1 tabak mantar sote
1 avuç çekirdek
Çay
Türk kahvesi
Su 2.5lt
Spor oğlumdan dolayı yapamadım
Kokoreci çok seviyorum ama maalesef ekmekle yedim.çok küçüktü
Ayy hippo nasıl yapcam bilmiyorumCnm favorilere ekle menünü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?