Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım oğlum nefes almakta hala zorlanıyor.bide dün 2 kez fışkırır gibi kustu.üşüttü sanırım.onunla ilgileniyorum sürekli..o yüzden giremedim canım
bu sabah daha iyi
Hadi yaa tahmin ettim canım çok geçmiş olsun. Doktora gittiniz mi veya güneş çarpmış da olabilir mi canim. Havalar malum çok.sicak.

İnşallah tansiyonun şekerin falan düşmez bu arada dünkü kilondan hedefi hesapladım olmuyor maalesef. 59 kilo olunca mezun olursun.
Muhtemelen düşer benim genelde öyle.oluyor ıftara yakın uyurum inşallah ne yiyecegimi de planlamadim fikirlere açığım

Gecem haftadan hesaplamamismiydin o zaman da mi 59 oluyor. Artık nasıl olursa hayırlısı

Canım sen neden 3 öğün yapıyorsun

Ben evde yapılan leslie tarzı sıkıcı sporları hiç s3vmiyirum bana hareketli ve kalabalıkla yapılan sporlar olmalı. Step gibi zumba gibi ama kurslarda :))

Spor zorla yapılmıyor maalesef.. o yüzden şimdi kendime sevdiğim hareketelrin listesini yapacam ve çizelge olusturacam her güne tik atacam. bakalım 1 hafta deneme süresi

60 yapabiliyor muyuz diye hesağladım. geçen haftada olmuyormuş zaten.

valla canım gerekirse zorla yaptıracağım artık. kaç haftadır kötü durumdayız. derece yapmamız lazım notayı sildirmek için. ne seviyorsanız onu yapın ya da 45 dk zorlayın kendinizi. bir de yani tamam burda eğleniyoruz takımlarla yarışıyoruz vs ama öncelikle kendimiz için zayıflıyoruz. dün sanki çok kilo verilmiş mukemmel sonuç çıkmış gibi herkes kaçamak yapmış nerdeyse.

Hadi yaa tahmin ettim canım çok geçmiş olsun. Doktora gittiniz mi veya güneş çarpmış da olabilir mi canim. Havalar malum çok.sicak.
Canım pek güneşe çıkmadık ama arabanın kliması çarptı sanırım.götürdük doktora.antibiyotik vermeyeyim ateş fln olursa yine gelin dedi.şimdilik daha iyi.

Dünkü menüm
Sabah 7.00 karatay kahv.1.5 haş yum

Öğle 12.30
Kokoreç ve yarım sandviç ekmeği
1 bardak ayran

Akşam 18.00
1 kase ayran aşı
1 tabak mantar sote
1 avuç çekirdek
Çay
Türk kahvesi

Su 2.5lt
Spor oğlumdan dolayı yapamadım

Kokoreci çok seviyorum ama maalesef ekmekle yedim.çok küçüktü

Haklısın anka kaptan.bende spor yapınca hemen gidiyor kilolar.dün yapamadım sporumu inşallah bugün telafi edeceğim canım

Cnm favorilere ekle menünü..

Günaydın... kızlar. . Bomba gibiyiz inş.. 800 gr versem yüzde 1in kilo veriyorum. . Bu hafta elimden geldikçe spor yapıcam inş.. bu fırsat kaçmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…