Gun icinde attigim adıminciakis 7000 adım gün içinde attığın adım mı. Yoksa adım sayarını takıp tempolu yuruyuşe mi çıktın
Neden yürüyüş sonucta ve tlf yanimdayken ise gidis gelişlerim.is yerinde ve evde yuruduklerim dahil degil ama sen bilirsin kaptanPeki bunu eklemem adil olur mu
İncim aquaya gidiyomGunaydin miu hayirdir sen erken uyanmazdin 0
Apuada bol.spor sıfır kaçamak canım. Yanina sağlıklı araogunler al ne yiyeceğini planladin miİncim aquaya gidiyom
Hadi bakalıııımmmmm krallar gibi kahvaltı yaptım şimdi havuzda boolca yüzücem akşama kadar inşallahGünaydınlar kızlarbugün orucum Allah sonumu hayretsin bakalım nasıl olacak.. evde de bir ton iş beni bekliyor. Sabah enerjiyle onlari yapayim
@MiuLego m miutekimiz yeni haftaya hazir miiiiiiiiiiben hazirim zortim hadi bakalim start verildi . sifir kacamakli gunumuz mubarek olsun
Ara öğün yok zortim dışardan yiyecek almıyorlar ama sağlam kahvalto yaptım orda öğle yemeği yemicem. Akşam da bir kase çorba içerim inşallah yeteeeerApuada bol.spor sıfır kaçamak canım. Yanina sağlıklı araogunler al ne yiyeceğini planladin mi
Süper plan kuzum hadi bakalım bol eksilerimiz fit vucutlarimiz olsunAra öğün yok zortim dışardan yiyecek almıyorlar ama sağlam kahvalto yaptım orda öğle yemeği yemicem. Akşam da bir kase çorba içerim inşallah yeteeeerbolcaaaa kaydıraklara in çık yapıcam bi de yüzücem
Tatlım iyi eğlenceler iyi sporlarİncim aquaya gidiyom
Gunaydin canim Allah kabul etsinGünaydınlar kızlarbugün orucum Allah sonumu hayretsin bakalım nasıl olacak.. evde de bir ton iş beni bekliyor. Sabah enerjiyle onlari yapayim
@MiuLego m miutekimiz yeni haftaya hazir miiiiiiiiiiben hazirim zortim hadi bakalim start verildi . sifir kacamakli gunumuz mubarek olsun
Keşke bizde gitsek di miTatlım iyi eğlenceler iyi sporlar
Amin kuzumGunaydin canim Allah kabul etsin
Bunlar vücudun alıştığı rutin hareketler. Spor için vakit ayırıp yapmış olmuyorsun ki. Ben özellikle herkesin spora vakit ayırmasını istiyorum.Neden yürüyüş sonucta ve tlf yanimdayken ise gidis gelişlerim.is yerinde ve evde yuruduklerim dahil degil ama sen bilirsin kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?