Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

14 Temmuz spor listesi

1.hippotalamus
1 mil leslie

2. kelekkarpuz : 20 dak. yuzme /100 sn plank / 50 supermen / 50 bicycle crunch / 73 sinav / 70 lunges /11 mekik /110 squat/ 390 jumping jack / 110 dag tirmanisi / 150sn wall sit

3.inci 7000 adim

4. Flo leslie 3 mil, 15 dakika bisiklet.

5.bursa 1 saat tempolu yürüyüş
15 dk dans
Gun içinde 9800 adım

6. Gulbe seker
Leslie 1 mil
20 dağ tırmanışı
20 jumping jack
20 squat
50 mekik
30 sağ 30 sol tarafa mekik
75 sn wall sit
50 sn plank
20 dk da yürüyüş

anka_misali: 60 squat/ 180 jumping jack/ 60 reverse lungee/ 60 dağ tırmanışı / 60 bridge

Günaydınlar kızlar bugün orucum Allah sonumu hayretsin bakalım nasıl olacak.. evde de bir ton iş beni bekliyor. Sabah enerjiyle onlari yapayim
@MiuLego m miutekimiz yeni haftaya hazir miiiiiiiiii ben hazirim zortim hadi bakalim start verildi . sifir kacamakli gunumuz mubarek olsun

Hadi bakalıııımmmmm krallar gibi kahvaltı yaptım şimdi havuzda boolca yüzücem akşama kadar inşallah
HAZIRIIIIIZZZZZ

Apuada bol.spor sıfır kaçamak canım. Yanina sağlıklı araogunler al ne yiyeceğini planladin mi
Ara öğün yok zortim dışardan yiyecek almıyorlar ama sağlam kahvalto yaptım orda öğle yemeği yemicem. Akşam da bir kase çorba içerim inşallah yeteeeer bolcaaaa kaydıraklara in çık yapıcam bi de yüzücem

Süper plan kuzum hadi bakalım bol eksilerimiz fit vucutlarimiz olsun

Gunaydin canim Allah kabul etsin

Neden yürüyüş sonucta ve tlf yanimdayken ise gidis gelişlerim.is yerinde ve evde yuruduklerim dahil degil ama sen bilirsin kaptan
Bunlar vücudun alıştığı rutin hareketler. Spor için vakit ayırıp yapmış olmuyorsun ki. Ben özellikle herkesin spora vakit ayırmasını istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…