hani ben? fasülye olarak katılıyorumArkadaşlar spor listesini düzenlememiz lazım tekrar. İki grup oluşturup aramızda yarışma yapıyoruz. Puanlarımız 1. sayfada yazıyor. Katılmak isteyenler listeye isimlerini yazsın yarından itibaren başlayalım. Bayrama çok az kaldı ne versek kar..
Sporcu kızlar listesi.
1 anka_misali
2 prensesmat
3 kelekkarpuz
4 esim canimcım
5 himuyom
6 zeynepbbb
7 miçu
8 marselinda
9 Gulbe şeker
10. hercai76
En kötüsü bu evde çıkan arızalar ya. Bütün düzen bi anda kayıyor. Şimdi bide onları yerleştirmesi falan var. Allah yardım etsin canım. İnşallah istediğin gibi yeni yatak odası takımını da alirsin2 yıl oldu evimie taşınalı, inşaatı eşim yapmıştı. Yatak odası alttan su alıyor, rutubetleniyordu. Bu yaz dışarıdan kazdı vs beton döktü, toprak yerler, köy malum. Yarın da parkeleri sökecek, kabarma yaptılar. Ben bugün 13-21 saatleri arası bütün dolap, etajer, komodin ve baza içinde ne varsa hurçladım, paketledim salona ve balkona dizdim. Dolap sökülecek yarın, tüm eşyaları çıkaracağız malum. Sporum yok. Eğil kalk ağır taşıma tek sporum bu oldu bugün. Ah hazır boşaltmışken yeni yatak odası alsam da koysam. 9 yıllık eşyalarım ama 3 kez taşındım, çocuklar da iyi hırpaladı. Küçük komodinler hariç diğerlerinin tüm çekmece ve kapıları arızalı. Çekmecelerin rayları kırık. Ufak oglan üstlerine tırmanacağım diye abanıp, açıp da basmaktan kırdı. Dolabımın kapıları bile tam kapanmıyor düşünün. Ama sırada pvcler var, dolap işi sonraya kaldı mecbur. Bu evim 2+1 bir de. Yorganları üst üste komodinin üstüne koyup çarşafla sarıyordum, yer yok. Şöyle tavana kadar bir dolap lazım bana. Ücretsiz izinde olunca maalesef bir kaç büyük ödeme aynı anda olamıyor. AMa canım çıktı bugün, o oraya bu buraya...
soröa valla. 10 güne pimapenler de takılacak...iş işi kovalayacakEn kötüsü bu evde çıkan arızalar ya. Bütün düzen bi anda kayıyor. Şimdi bide onları yerleştirmesi falan var. Allah yardım etsin canım. İnşallah istediğin gibi yeni yatak odası takımını da alirsin
Senin işin zor canimsoröa valla. 10 güne pimapenler de takılacak...iş işi kovalayacak
Rabbim gönlünce nasip etsin herşeyi canım2 yıl oldu evimie taşınalı, inşaatı eşim yapmıştı. Yatak odası alttan su alıyor, rutubetleniyordu. Bu yaz dışarıdan kazdı vs beton döktü, toprak yerler, köy malum. Yarın da parkeleri sökecek, kabarma yaptılar. Ben bugün 13-21 saatleri arası bütün dolap, etajer, komodin ve baza içinde ne varsa hurçladım, paketledim salona ve balkona dizdim. Dolap sökülecek yarın, tüm eşyaları çıkaracağız malum. Sporum yok. Eğil kalk ağır taşıma tek sporum bu oldu bugün. Ah hazır boşaltmışken yeni yatak odası alsam da koysam. 9 yıllık eşyalarım ama 3 kez taşındım, çocuklar da iyi hırpaladı. Küçük komodinler hariç diğerlerinin tüm çekmece ve kapıları arızalı. Çekmecelerin rayları kırık. Ufak oglan üstlerine tırmanacağım diye abanıp, açıp da basmaktan kırdı. Dolabımın kapıları bile tam kapanmıyor düşünün. Ama sırada pvcler var, dolap işi sonraya kaldı mecbur. Bu evim 2+1 bir de. Yorganları üst üste komodinin üstüne koyup çarşafla sarıyordum, yer yok. Şöyle tavana kadar bir dolap lazım bana. Ücretsiz izinde olunca maalesef bir kaç büyük ödeme aynı anda olamıyor. AMa canım çıktı bugün, o oraya bu buraya...
Bende üç yıllık evliyim üç kez taşındı eşyalar2 yıl oldu evimie taşınalı, inşaatı eşim yapmıştı. Yatak odası alttan su alıyor, rutubetleniyordu. Bu yaz dışarıdan kazdı vs beton döktü, toprak yerler, köy malum. Yarın da parkeleri sökecek, kabarma yaptılar. Ben bugün 13-21 saatleri arası bütün dolap, etajer, komodin ve baza içinde ne varsa hurçladım, paketledim salona ve balkona dizdim. Dolap sökülecek yarın, tüm eşyaları çıkaracağız malum. Sporum yok. Eğil kalk ağır taşıma tek sporum bu oldu bugün. Ah hazır boşaltmışken yeni yatak odası alsam da koysam. 9 yıllık eşyalarım ama 3 kez taşındım, çocuklar da iyi hırpaladı. Küçük komodinler hariç diğerlerinin tüm çekmece ve kapıları arızalı. Çekmecelerin rayları kırık. Ufak oglan üstlerine tırmanacağım diye abanıp, açıp da basmaktan kırdı. Dolabımın kapıları bile tam kapanmıyor düşünün. Ama sırada pvcler var, dolap işi sonraya kaldı mecbur. Bu evim 2+1 bir de. Yorganları üst üste komodinin üstüne koyup çarşafla sarıyordum, yer yok. Şöyle tavana kadar bir dolap lazım bana. Ücretsiz izinde olunca maalesef bir kaç büyük ödeme aynı anda olamıyor. AMa canım çıktı bugün, o oraya bu buraya...
Keşke bir şey sürmeseydiniz. Bir anda bırakınca allak bullak olur..Rabbim gönlünce nasip etsin herşeyi canım
Sigortalı taşıyanlar bile önceden vardı diyip çıktılar işin içinden.. Tamir etsek de olur ama ince ince çok uğraştırır. Çok beğenerek aldım. Ama ev küçük olunca tavana kadar gömme dolap şart oluyor. Zamanla olur hepsi inşallah. Sağlığımız yerinde olsun da. Bir paketleyip toplama da o zaman yaparım artık.Bende üç yıllık evliyim üç kez taşındı eşyalar
Hepsi yıprandı
Yemek masamı tv ünitesini çatlatmışlar hatta
Yenilemek ne güzel olur ama benim için erken
Sana da Allah kolaylık versin eşyaların yerini değiş falan çok zor olmuştur
Allah ım kolaylıklar versin
Sağlık versin
Ki sen de yapabilesin
Bende çok kötü oldum pedagog arkadaşımla konuştum davranışlarını sordu kızımın sıkıntı olacak birşey Yök dedi sen sevgini daha çok göster dedi sen daha çok etkilenmişsin çocuktan ziyade dedi öyle ya inş birşey olamamıştırKeşke bir şey sürmeseydiniz. Bir anda bırakınca allak bullak olur..
Emzirmeyi bırakma anne için daha zor zaten :) Sık sık gelip soruyor mu? Göğüslerin ağrımasın dşkkat et. Ara ara sağ.Bende çok kötü oldum pedagog arkadaşımla konuştum davranışlarını sordu kızımın sıkıntı olacak birşey Yök dedi sen sevgini daha çok göster dedi sen daha çok etkilenmişsin çocuktan ziyade dedi öyle ya inş birşey olamamıştır
Emzirmeyi bırakma anne için daha zor zaten :) Sık sık gelip soruyor mu? Göğüslerin ağrımasın dşkkat et. Ara ara sağ.
Canım eklesene adını listeye. Herkes kendi ekliyor.hani ben? fasülye olarak katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?