Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

12'de kahvaltı: tereyağda domatesli 1 yumurta. 1 dilim çavdar ekmeği. 2 tatlı kaşığı diyabetik vişne reçeli.

14'te 1 muz

17'de 1 şeftali

20'de 1 kk peynir, 1 domates, 1 dilim çavdar ekmeği. 1 kase yoğurt

Su: 1.5 lt
Spor: 50 dk zumba

hani ben? fasülye olarak katılıyorum

Menümü yazayım
sabah 9.30 da kalktım acayip actım

10da
3 incir
1.5 kase cacık

11de 2 haslanmış yumurta
1 kibrit kutusu ekmeğe 1 çay kasıgı kayısı receli

15:00
1 cay bardağı yarım paket nescafe 3ü 1 arada

19:00
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
1 ince dilim ekmek

su bilmiyorum, 3 lt oldu sanırım

2 yıl oldu evimie taşınalı, inşaatı eşim yapmıştı. Yatak odası alttan su alıyor, rutubetleniyordu. Bu yaz dışarıdan kazdı vs beton döktü, toprak yerler, köy malum. Yarın da parkeleri sökecek, kabarma yaptılar. Ben bugün 13-21 saatleri arası bütün dolap, etajer, komodin ve baza içinde ne varsa hurçladım, paketledim salona ve balkona dizdim. Dolap sökülecek yarın, tüm eşyaları çıkaracağız malum. Sporum yok. Eğil kalk ağır taşıma tek sporum bu oldu bugün. Ah hazır boşaltmışken yeni yatak odası alsam da koysam. 9 yıllık eşyalarım ama 3 kez taşındım, çocuklar da iyi hırpaladı. Küçük komodinler hariç diğerlerinin tüm çekmece ve kapıları arızalı. Çekmecelerin rayları kırık. Ufak oglan üstlerine tırmanacağım diye abanıp, açıp da basmaktan kırdı. Dolabımın kapıları bile tam kapanmıyor düşünün. Ama sırada pvcler var, dolap işi sonraya kaldı mecbur. Bu evim 2+1 bir de. Yorganları üst üste komodinin üstüne koyup çarşafla sarıyordum, yer yok. Şöyle tavana kadar bir dolap lazım bana. Ücretsiz izinde olunca maalesef bir kaç büyük ödeme aynı anda olamıyor. AMa canım çıktı bugün, o oraya bu buraya...

En kötüsü bu evde çıkan arızalar ya. Bütün düzen bi anda kayıyor. Şimdi bide onları yerleştirmesi falan var. Allah yardım etsin canım. İnşallah istediğin gibi yeni yatak odası takımını da alirsin

soröa valla. 10 güne pimapenler de takılacak...iş işi kovalayacak

Rabbim gönlünce nasip etsin herşeyi canım

Bende üç yıllık evliyim üç kez taşındı eşyalar
Hepsi yıprandı
Yemek masamı tv ünitesini çatlatmışlar hatta
Yenilemek ne güzel olur ama benim için erken
Sana da Allah kolaylık versin eşyaların yerini değiş falan çok zor olmuştur
Allah ım kolaylıklar versin
Sağlık versin
Ki sen de yapabilesin

Sabah süt yoğurt elma ile geçiştirdim
Öğlen çorba içeyim dedim vazgeçtim
Çorbayı akşama aldım
Şimdi
Dört kaşık patlıcan yemeği
Üç kaşık bulgur pilavı yedim
Bir bardak ayran

Akşamı bir kase yoğurt
Bir şeftali
Bir elma ile geçiştirdim
Su çok az oldu

Sabah 10:30
5 kayısı
Ben erken kalıyorum kızımdan dolayı 4 adet çubuk kraker
2 haşlanmış yumurta ile domates salatalık
Biraz peynir
5 zeytin
Ara 14;00 1 bardak süt
Akşam 18:30
Tavuk ızgara çay
2 biskrem
Bugün evlilik yıldönümümüz dü dışarı çıktık
Sadece cafe latte içtim
Serçe parlamağım büyüklüğünde simit
Su 3lt
Spor yapamadım kızlar konserve menemen fasülye yaptık çok yoruldum üzerine birde temizlik
Kızlar yarın hiç kaçamak olmayacak inş

Sigortalı taşıyanlar bile önceden vardı diyip çıktılar işin içinden.. Tamir etsek de olur ama ince ince çok uğraştırır. Çok beğenerek aldım. Ama ev küçük olunca tavana kadar gömme dolap şart oluyor. Zamanla olur hepsi inşallah. Sağlığımız yerinde olsun da. Bir paketleyip toplama da o zaman yaparım artık.

Keşke bir şey sürmeseydiniz. Bir anda bırakınca allak bullak olur..
Bende çok kötü oldum pedagog arkadaşımla konuştum davranışlarını sordu kızımın sıkıntı olacak birşey Yök dedi sen sevgini daha çok göster dedi sen daha çok etkilenmişsin çocuktan ziyade dedi öyle ya inş birşey olamamıştır

Emzirmeyi bırakma anne için daha zor zaten :) Sık sık gelip soruyor mu? Göğüslerin ağrımasın dşkkat et. Ara ara sağ.

Hellolayin,

Benim bel fena yine
Uyumus kalmisim öyle

08:30 -> 3 yumurta bir dilim gorgonzola peyniri bir dilim ekmek

13:30 -> 200 gr kavun

16:00 -> 1 simit ve cay

18:00 -> Kizimin gözlemesinden tirtikladim
ve 95,7 yi gördügüm icin üc dilim baklava ile kendimi ödüllendirdim.

Su az icmisimdir..

Yok canım hiç sormadı sabah gösterdim acıyor dedim birde akşam arabada bir daha hiç sormadı yavrum eli değince uf diyor göğsüme kuzum benim ya
Emzirmeyi bırakma anne için daha zor zaten :) Sık sık gelip soruyor mu? Göğüslerin ağrımasın dşkkat et. Ara ara sağ.

Selaaam hatunlarr :))

Hemen neler yedim paylaşayım
07:30 alarrmmmm ve ilaç
08:30 altaarmm (ama ben uyku devam)
12:45 (hem kahvaltı hem öğle yemeği olmak zorunda oldu)

12 adet zeytin 2 incir 15 üzüm tanesi

15:30 ayran

17:30 ayran

20:30 börülce yemeği (çok güzeldiiii) 1 kase yoğurt minnacık ekmek içi ve soğan

Bugün 3 litre su içtim. 3 litrenin 1 litresi (15 nane yaprağı - 1 dilim salatalık - 1 dilim limon geceden bekletilmiş)

ve 10.000 adım. 1 saat 10 dakika tempolu yürüyüş

Yürüyüş arası 22:30 bir adet daha ayran

:))) Bugün mutlu bitirdim günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…