Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Slm arkadaslar dün giremedim abimlerdeyim cünkü ...nenüme dikkat ettim 60 gram cikolata yedim isi o bozmustu...
Smdi tartildim 65.7 kiloyum
Cok cabuk kilo alsamda bi o kadsr da hizli kilo veriyorum...cok sükür hizli vermem konusunda iyidir istr bnim icin bundan sonra baslio 65 zaten görüyordum 64 3 yildir hic gelmedim

Gunaydn kizlar. Disari kahvaltiya cikiyorum. Abartirim herhalde onun icin geciktirebildigim kadar geciktirmeye calisiyorum. Kahvaltidan sonra aksam yemegine kadar baska bisey yemek yok.

Opuyorum herkesi, iyi pazarlar

Gunaydn kizlar. Disari kahvaltiya cikiyorum. Abartirim herhalde onun icin geciktirebildigim kadar geciktirmeye calisiyorum. Kahvaltidan sonra aksam yemegine kadar baska bisey yemek yok.

Opuyorum herkesi, iyi pazarlar
Mutlaka ara öğün 2-3 kuru kayısı mutlaka metabolizmanı hızlandırman gerek yemek yemezsen vücudun açlık çeker açlık çekerse yağ depolamayı komut ediyor. Ara ara ağzına bir şey atarak vücuduna yemek girişi yapman ve metabolizmanı canlı tutman lazım. Bir şey yiyemem diyorsan. Mutlaka ayran

Günaydın sayın kaptan :)) Nasılsın? Hayatımda ilk defa bir haşlanmış yumurtayı bitirdim. Kendimi çok garip hissediyorum
İyiyim canım sen nasılsın. Yumurta sevmiyor musun ben acayip yumurta yiyorum ya. Sabah yokmuş kendimi çok aç hissediyorum . Şu an dışardayım kahve içiyorum. Az sonra çarpışan arabalara bineceğiz oğlanla. Gerisinden korkuyorum

ben onu tortu ile bilir misin bilmem kaptan öyle yapardım. Çok güzel olurdu (((

Napiyorsunuz kızlar?kahve yaptım içiyorum şimdi.eşim 4 gündür yoktu biraz önce geldi nasıl zayiflamissin sen 4 günde böyle dedi caktirmadim hiç yaa öylemi dedim

Napiyorsunuz kızlar?kahve yaptım içiyorum şimdi.eşim 4 gündür yoktu biraz önce geldi nasıl zayiflamissin sen 4 günde böyle dedi caktirmadim hiç yaa öylemi dedim
En güzeli o oluyo böyle biri görünce ne güzel zayıflamışsın falan diyor bi mutlu oluyorsun :) bende ankara yolculuğuna hazirlaniyoruuum

bazilari da tam tersi leptine yuklenmek icin aralarda yememek lazim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…