Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bence hafif atlatmissin günü canim, bir tek sigara böreği ve baklava var onların da miktarları az :)

• Paketli gıdalar, unlu gıdalar, şeker, ekmek kullanılmayacak.
  • Sebze, meyve protein dengesi sağlanacak.
  • Günlük 2,5 litre su tüketilecek.
  • Spor aksatılmadan tamamlanacak.
  • Kahvaltı sağlam yapılacak öğün atlanmayacak.
  • Uyku düzeni sağlanacak geç yatmamaya gayret edilecek.
  • Takıma katkı sağlamak ve sağlıklı yaşamak için bu kurallara 1 hafta boyunca uyulacak kaçamak yapılmayacak.
Kaptanlarım ve arkadaşlarım yarından itibaren yeni hafta planlarım bunlar artık sıkı bir şekilde devam etmeliyim alışma dönemi misafirlik bitti değil mi:)

Menüm (17.Gün)

Sabah (08:00)
1 kk peynir, salatalık
1 dilim ekmek, 7 zeytin

Öğle (13:00)
1 kase çorba
1 kase yoğurt, salata
4 kaşık bulgur pilavı

Akşam (18:00)
Tavuk sote, salata
1 kase yoğurt

Bence hafif atlatmissin günü canim, bir tek sigara böreği ve baklava var onların da miktarları az :)
UzUn zamandır yemiyordum hamur işi kendimi kötü hissettim canım ya inşallah etkisi büyük olmaz bugün spora baya yüklenmem lazım

Ayy lütfen öyle konuşma canım
Tabiki de güzel yapmışsın sporunu
Bende başlarda yaptığımda ayağa dahi kalkamıyordum bacaklarım ağrıyordu ama artık alıştım .
Müzik açıp öyle yapıyorum birşeyler. Eskiden her boş vaktim de yapıyordum 3-4 gündür arka arkaya yapıyorum bi saat bi buçuk saat sürüyor
Burda amacımız birbirimizi motive etmek moral bozmak kesinlikle değil lütfen canını sıkma daha da azimli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…