Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Öğlene kadar boş bi zaman yaratıp yapabildiğim kadar spor yaptım. 700 ip atladım. 100 jumping jack yaptım. Simdi çocuğu anneme bırakıp koşu ve yürüyüş yapmaya gidiyorum. Yansın yağlar

Canım imkanın var estetik yaptırt kurtul. Yani kilo al ver doğumlar yaş derken deri yumuşuyo sarkıyo sporla düzelmez o yaptır estetik kurtul 1 haftada ayaktasın sezeryan ameliyatından daha az acısı varmış
dur bakalım gitmezse yaza yaptırırım belki... ama o işe girince heryeri yaptırmak lazım... göğüsler sarktı kollar bıngıl bıngıl tamamen bi bakım onarım yaptırmak lazım

dur bakalım gitmezse yaza yaptırırım belki... ama o işe girince heryeri yaptırmak lazım... göğüsler sarktı kollar bıngıl bıngıl tamamen bi bakım onarım yaptırmak lazım
Sen hele göbekten başla gerisi gelir memişleride dikleştirirsin. Hatta iki ameliyatı beraber yapıyorlarr. Ama bak devamlı dumbbelle göğüs çalışırsan sarkmıyorlar o kadar. Normal oluyorlar. Hiç göğüs çalışmazsan zayıflayınca sarkıyorlar. Ama ilerde sorun olursa bende dikleştiririm.

Selam kızlar nabıyonuz
Benim oğlan düzeldi bugün okula gitti. Evde oluncada zor ufaklıkla geçinemiyorlar devamlı oyuncak kavgası. Abisi ne alsa küçük hemen çığlık atıp istiyor sürekli abisini şikayet ediyor bağırarak göstererek iyi kolay yol bulmuş kendine. Neyse abisi gitti kavga bitti uyudu şimdik.

Dün kuran okuyacaktım akşam hemen geri uyandı büyük onu uyutcam diye kendim uyuyakalmışım üzüldüm. Hiç ibadet edemiyorum anne anne diye canımıda istiyorlar valla öff şiştim

emzirmekten oldu galiba bilmiyorum... zaten çok küçükler çok sarktıkları belli değil aslında ama çıplakken belli oluyor işte

100 jumping jack vardı yapılmayacak mı

Aaa sevgili kaptanım onu bilmiyordum yapılacağını öğrenip yaparım tabi ki:) Kendime yarından itibaren bir spor programı oluşturdum sizlerden bakarak
Bu hafta hareketli geçsin bakalım masıl bir etkisi olacak:)

150 Bridge => 30
50 Mekik=> 10 Puan
150 Donkey Kick => 30 puan
40 Dakika yürüyüş=> 40 Puan
500 İp Atlama => 100 puan
1000 Side Leg Lift=> 200 puan

Toplam=>410 Puan

Dun ceza vermiştim sana. Neden verdim hatırlamıyorum ama makarna mı yemiştin sanki.

Çok da yuklenme bi anda aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…