- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Yok canim daha neler 15 dk leslie yaptım 100 100 ip atlıyorum:)Hep twist yapma. Zor hareketlerde yap
Canım imkanın var estetik yaptırt kurtul. Yani kilo al ver doğumlar yaş derken deri yumuşuyo sarkıyo sporla düzelmez o yaptır estetik kurtul 1 haftada ayaktasın sezeryan ameliyatından daha az acısı varmışHah işte aynı benim de öyle olduBoşuna takmıyorum ben göbeğe ..
Yok canim daha neler 15 dk leslie yaptım 100 100 ip atlıyorum:)
yorum yok dil çıkarıyon sonraAnka
Öğlen makarna yedim altı kaşık
Akşam salata yogurt kapayayım bir de bel yüz bölgesel beş yüz ip atlauım telafi eder mi ne dersin
Valla baştan yapayım bakalım. Ama sürekli de değişik spor çıkarıyorsunuz başıma
dur bakalım gitmezse yaza yaptırırım belki... ama o işe girince heryeri yaptırmak lazım... göğüsler sarktı kollar bıngıl bıngılCanım imkanın var estetik yaptırt kurtul. Yani kilo al ver doğumlar yaş derken deri yumuşuyo sarkıyo sporla düzelmez o yaptır estetik kurtul 1 haftada ayaktasın sezeryan ameliyatından daha az acısı varmış
kızlar perşem perşembe cosanız mı geldi kaslarınız şişmesin çok da yukelnmeyin yarın yapın :)
Sen hele göbekten başla gerisi gelirdur bakalım gitmezse yaza yaptırırım belki... ama o işe girince heryeri yaptırmak lazım... göğüsler sarktı kollar bıngıl bıngıltamamen bi bakım onarım yaptırmak lazım
emzirmekten oldu galiba bilmiyorum... zaten çok küçükler çok sarktıkları belli değil aslında ama çıplakken belli oluyor işteSen hele göbekten başla gerisi gelirmemişleride dikleştirirsin. Hatta iki ameliyatı beraber yapıyorlarr. Ama bak devamlı dumbbelle göğüs çalışırsan sarkmıyorlar o kadar. Normal oluyorlar. Hiç göğüs çalışmazsan zayıflayınca sarkıyorlar. Ama ilerde sorun olursa bende dikleştiririm.
Haa evet emzirmektende oluyo canım. Amann boşver yaptırt gitsin hatta silikon taktırt istersen nolcakki.emzirmekten oldu galiba bilmiyorum... zaten çok küçükler çok sarktıkları belli değil aslında ama çıplakken belli oluyor işte
100 jumping jack vardı yapılmayacak mı
Dun ceza vermiştim sana. Neden verdim hatırlamıyorum ama makarna mı yemiştin sanki.Aaa sevgili kaptanım onu bilmiyordum yapılacağını öğrenip yaparım tabi ki:) Kendime yarından itibaren bir spor programı oluşturdum sizlerden bakarak
Bu hafta hareketli geçsin bakalım masıl bir etkisi olacak:)
150 Bridge => 30
50 Mekik=> 10 Puan
150 Donkey Kick => 30 puan
40 Dakika yürüyüş=> 40 Puan
500 İp Atlama => 100 puan
1000 Side Leg Lift=> 200 puan
Toplam=>410 Puan
Çok da yuklenme bi anda amanAaa sevgili kaptanım onu bilmiyordum yapılacağını öğrenip yaparım tabi ki:) Kendime yarından itibaren bir spor programı oluşturdum sizlerden bakarak
Bu hafta hareketli geçsin bakalım masıl bir etkisi olacak:)
150 Bridge => 30
50 Mekik=> 10 Puan
150 Donkey Kick => 30 puan
40 Dakika yürüyüş=> 40 Puan
500 İp Atlama => 100 puan
1000 Side Leg Lift=> 200 puan
Toplam=>410 Puan
Haa evet emzirmektende oluyo canım. Amann boşver yaptırt gitsin hatta silikon taktırt istersen nolcakki.
Dun ceza vermiştim sana. Neden verdim hatırlamıyorum ama makarna mı yemiştin sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?