- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Alırken kilo kilo verirken gram gram ahhh bu kilolar çok gıcık çok yapışıkGünaydın kızlar Cumadan buyana 400 gram vermişim çok sevindim:)
Hamdolsun canım çok iyiyimÇok teşekkür ederim tatlım sen nasılsın nasıl gidiyo kilo verme durumları
Gelir inşallah canımHamdolsun canım çok iyiyim
Canım
Detoks yaptım onunla verdim biraz bakalım devamı gelecek mi
Allah rahmet etsin ...Kızlar eski evimizin orda bir komşumuzun vefat haberini aldım. Dün kaza geçirmiş.
Hayat kısa ölümün ne zaman geleceği belli değil. Gencecikti daha
Rabbim sabır versin ailesine günahlarını affetsin inş sizinde başınız sagolsun kaptanım 3günlük dünya dün bitti yarının gelecegi belli degil bu günün kıymetini bilmek gerekKızlar eski evimizin orda bir komşumuzun vefat haberini aldım. Dün kaza geçirmiş.
Hayat kısa ölümün ne zaman geleceği belli değil. Gencecikti daha
Kaptanım şimdi yine tartıldım aynıyım 300gr eksik cumadanhem niye bu saatte tartılıyon kalkınca tartılsana ya :))
Kardio yapmamız lazım bilinçsiz spormu yapıyoruz anlamadım kiGunaydin kizlar bende sabitim ya nere gidiyo bu yaptigim sporlar delirecem valla ikinci olmusum da sonuc ortada moralim bozuldu valla
Canim kilo verme sürecinde vitamin değerleri cok önemli eger d vitamini ve demir eksikligi varsa kilolar gitmiyorGunaydin kizlar bende sabitim ya nere gidiyo bu yaptigim sporlar delirecem valla ikinci olmusum da sonuc ortada moralim bozuldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?